תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קשטן
הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
אז עכשיו שהחזירו את שי אפשר לשלוח פרחים לקשטן, או שרק נקלל אותו כשיהיו בעיות?

אם קשטן באמת רוצה את שי בהפועל, הוא היה יכול לסגור את זה ממזמן, הוא העדיף לעמוד בצד ולתת לטביב להחליט בשבילו. כפי שכבר נכתב מספר פעמים באשכול, אם קשטן היה יוזם שיחה משולשת עם שי וטביב הוא היה יכול לסגור את זה תוך רבע שעה ולצאת גדול. בינתיים, הוא סוג של חותמת גומי לשחקנים שטביב מחליט להביא (עבאס,דמארי,אדל) או להשאיר (שי).
דיאמנט ולובוס זה לא דוגמא לכלום אגב, את זה שהם גרועים כל בר דעת הבין לבד.
השאלה היא מתי יגיע שחקן שקשטן רצה וסימן ? בינתיים ההחתמות הן של טביב וקשטן רק היה "בסוד העניינים"...

אני מבין מהמידע העדכני והניתוח המדוייק של המתרחש מאחרי הקלעים, שיש לך דיבור עם הזבובים שעל הקירות במתחם וולפסון?

עיניים, אוזניים,שכל וניסיון. לא צריך יותר מזה בשביל להבין את ההתנהלות של שני גאוני הדור האלו.
אני די בטוח שיש לך את ארבעתם, תשתמש בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:01 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

אם קשטן באמת רוצה את שי בהפועל, הוא היה יכול לסגור את זה ממזמן, הוא העדיף לעמוד בצד ולתת לטביב להחליט בשבילו. כפי שכבר נכתב מספר פעמים באשכול, אם קשטן היה יוזם שיחה משולשת עם שי וטביב הוא היה יכול לסגור את זה תוך רבע שעה ולצאת גדול. בינתיים, הוא סוג של חותמת גומי לשחקנים שטביב מחליט להביא (עבאס,דמארי,אדל) או להשאיר (שי).
השאלה היא מתי יגיע שחקן שקשטן רצה וסימן ? בינתיים ההחתמות הן של טביב וקשטן רק היה "בסוד העניינים"...

אני מבין מהמידע העדכני והניתוח המדוייק של המתרחש מאחרי הקלעים, שיש לך דיבור עם הזבובים שעל הקירות במתחם וולפסון?

עיניים, אוזניים,שכל וניסיון. לא צריך יותר מזה בשביל להבין את ההתנהלות של שני גאוני הדור האלו.

השכל שלי אומר לי שבוודאות קשטן קשור לחזרה של שי לסגל וההצטרפות שלו למחנה.

הנסיון שלי אומר לי לא לקפוץ למסקנות ולא לשער השערות מסובכות על בסיס נסיבתי בלבד. זה דבר מאד מסוכן ומוביל 99.99% מהאנשים למסקנות מטופשות ומנותקות מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:20 
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

השכל שלי אומר לי שבוודאות קשטן קשור לחזרה של שי לסגל וההצטרפות שלו למחנה.

הנסיון שלי אומר לי לא לקפוץ למסקנות ולא לשער השערות מסובכות על בסיס נסיבתי בלבד. זה דבר מאד מסוכן ומוביל 99.99% מהאנשים למסקנות מטופשות ומנותקות מהמציאות.

יכול להיות שזה מה שהיה. אני חושב שהכיוון הוא יותר ששי הבין שהוא שחקן תחת חוזה ואם הוא יפר אותו, הוא יעשה לעצמו נזק בלתי הפיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:48 
יש הרבה אפשרויות בענין. אין לנו באמת יכולת לדעת מה האופצייה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2011, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
מי שמקלל את קשטן הוא מטומטם. קשטן מעולם לא השאיר לנו אדמה חרוכה.
תבדקו מה היו הנסיבות לשתי עונות הכמעט ירידה של הפועל. 100% אשמת הנהלות שראו את טובת הכיס שלהם מאשר את טובת הקבוצה.
תאומים צריך לקבל קללות. סמי סגול ואורנשטיין גם. על עגיב אין מה לדבר.
מוני וטביב נבלות בדיוק כמוהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: