תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [מידע]
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט 5 , השוער של פ.ס.ז' חתם בהפועל

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.103031.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל 10.7 מידע
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
השוער של פ.ס.ז ונבחרת ארמניה, אפואל עדאל ינחת ביום שני בישראל.
הוא יעבור מבחני כשירות ובמידה ויעמוד בהם הוא יחתום לשנתיים בהפועל
בעלות של מיליון דולר לעונה - כך על פי המועדון. אדאל (1.84) הופיע 6
פעמים בנבחרת ארמניה ושותף ב-69 הופעות במדי פ.ס.ז, ובעונה החולפת
שותף ב-35 משחקים. במידה ויחתום הוא יצטרף מיידית לסגל הקבוצה
במחנה האימונים באוסטריה. התקרבות בין אבוטבול להפועל. בבוקר פגישה עם
אוסידון. קנדה עשוי להמריא יחד עם כל הקבוצה. המגן הצעיר בן ביטון הצטרף רשמית
לסגל וימריא למחנה.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2848

נערך לאחרונה על ידי מערכת אדום עולה בתאריך 10 יולי 2011, 00:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [מידע]
הודעהפורסם: 09 יולי 2011, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
גם ב-YNET שוער פ.ס.ז' סיכם תנאיו בהפועל ת"א
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4093032,00.html

וגם אצל אופירע:
http://one.co.il/Article/182809.html

נערך לאחרונה על ידי אנטיוכוס בתאריך 09 יולי 2011, 23:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 10.7 מידע
הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
מערכת אדום עולה כתב:
השוער של פ.ס.ז ונבחרת ארמניה, אפואל עדאל ינחת ביום שני בישראל.
הוא יעבור מבחני כשירות רפואי ובמידה ויעמוד בהם הוא יחתום לשנתיים
בהפועל בעלות של מיליון דולר לעונה. אדאל (1.84) הופיע 6 פעמים בנבחרת ארמניה
ושותף ב-69 הופעות במדי פ.ס.ז מתוכן 35 בעונה החולפת. במידה ויחתום הוא יצטרף
מיידית לסגל הקבוצה במחנה האימונים באוסטריה.

פרטים מיד באתר.

תיקון טעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:

הפועל ת"א קרובה לסיכום עם
השוער אפולה אדל מקבוצת פאריס סן ז'רמן הצרפתית.
מדובר בשוער קמרוני בן 1.84) 25 מ(' שמשחק עבור נבחרת ארמניה מאז התאזרח. הוא סיים לאחרונה את חוזהו במועדון הצרפתי ולאחר המלצה שקיבל המאמן דרור קשטן הוחלט בתיאום עם אלי טביב להיכנס איתו למשא ומתן מזורז. דורון אוסידון שוחח עם השוער כמה פעמים במהלך הסופ"ש והצדדים עשויים לסגור בקרוב את העיסקה. ייתכן עוד כי אדל ינחת קודם בארץ לבדיקות רפואיות יחתום על חוזה ורק אז יצטרף לקבוצה שאמורה להמריא הבוקר למחנה אימונים באוסטריה.
בשנה שעברה עמד אדל במרכזו של סיפור מוזר שהחל לאחר ניצחון קבוצתו על סביליה בליגה האירופית. השוער הצטיין במשחק אולם לאחריו הגיש המועדון הספרדי תלונה לאופ"א על אדל ודרש ניצחון טכני.
הטענה היתה כי מדובר במתחזה וכי בעוד ברישומים השוער מופיע כבן 24 בפועל מדובר בשוער בן 29 הנושא את השם אמברואז בייאמנה. סביליה נשענה על טענותיו של ניקולה פיליבק שהיה מאמנו וסוכנו של אדל בצעירותו בקמרון.
גם מכבי ת"א שהודחה בפלייאוף על ידי הצרפתים קיוותה כי השתתפותו של אדל במשחקים נגדה תעזור לה להיכנס על חשבון פ.ס.ז' לשלב הבתים. בכל מקרה בפ.ס.ז' טענו בתגובה כי מדובר בסיפור ישן ומוכר וכי המועדון לא מסתיר דבר. כמו כן טענו בפאריס כי כבר שנה קודם לכן מסרו עדויות ומסמכים לרשויות הכדורגל מהוריו של אדל. כעבור שבוע זוכו הפריסאים מאשמת זיוף זהותו וגילו של השוער.
אין ספק שמדובר בשוער אתלטי עם אינסטינקטים טובים אבל כזה שסובל לעיתים ממיקום רע ומיציאות לא בטוחות. אדל גם לא מפסיק להסתבך והספיק להיות מעורב בלא מעט סקנדלים. אחרי ששיחק שלוש שנים בפיוניק ירבאן ערק ב2005- לקדנציה של שנתיים בראפיד בוקרשט.
פיוניק תבעה את אדל על כך שעזב ללא הסכמתה לרומניה והשוער אולץ לשלם למועדון הארמני 15 אלף דולר; בנוסף חייב אותו בית משפט ארמני להתאזרח על מנת לקבל את טופס השחרור מהקבוצה. הצדדים הגיעו לבית הדין העליון לספורט וזה רק החמיר עם אדל והגדיל את גובה הפיצוי שעליו לשלם ל60- אלף דולר.
בסביבתו של אלי טביב שנופש באמסטרדם ואמור להצטרף לקבוצה במחנה באוסטריה מאמינים כי בסופו של דבר יימצא עמק השווה עם שי אבוטבול שימשיך בהפועל ת"א וישמש אפילו קפטן משותף עם ואליד באדיר. "אנחנו רוצים אותו והוא שחקן חשוב נגיע להבנות כדי ששני הצדדים ירגישו טוב" הסבירו בהנהלת האדומים. קשר נורבגי יגיע להתרשמות על פי המלצתו של קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 03:07 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

תמונה

נערך לאחרונה על ידי כיפה אדומה בתאריך 10 יולי 2011, 04:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 04:11 
סמל אישי של המשתמש
מעריב:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 04:52 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י ידיעות יוסי שבחון נמצא במו"מ מתקדם עם מכבי פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 05:07 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הפועל ת"א: נמצא עוד יורש לווינסנט אניימה, האם הפעם זה סופי?

מאת משה הרוש

אפולה אדל, ששיחק בעונה החולפת בפאריס סן ז'רמן, צפוי לחתום בשורות מחזיקת הגביע וישתכר כ-300 אלף יורו בעונה. שי אבוטבול ימריא היום למחנה האימונים ויצטרף לחבריו אחרי שהתנצל בפני טביב

הפועל תל אביב צפויה להחתים את אפולה אדל, שוער ארמני בן 25, ששיחק בעונה שעברה בפאריס סן ז'רמן. אדל, שיגיע בהעברה חופשית, ישתכר בשנתיים הקרובות כ-300 אלף יורו בעונה. אחרי שיעבור בדיקות, ימריא היום למחנה האימונים באוסטריה. אדל, יליד קמרון, רשם שש הופעות בנבחרת ארמניה ושיחק בארבע השנים האחרונות בסן ז'רמן, אליה הגיע מראפיד בוקרשט.

במכבי פתח תקוה הבהירו לבעלים אלי טביב כי אם לא ישיג את אישורו של מוני הראל להעברת עומר דמארי, תבוטל העסקה. בהתאחדות בודקים אפשרות להעמיד לדין את הראל, סגן יו"ר ההתאחדות, שהתלונן על התנהלותה בעניין העברת דמארי.

שי אבוטבול יצטרף היום לחבריו בדרך לאוסטריה, אחרי ששוחח עם טביב והתנצל על המהומה שחוללו מקורביו במשרדי המועדון בשבוע שעבר. השניים סיכמו כי במהלך מחנה האימונים, יסוכמו תנאי חוזהו.

עמרי קנדה, נגדו עמד צו עיכוב יציאה מישראל, ימריא אף הוא, אחרי שהמועדון דאג להסיר את העיקולים מחשבון הבנק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 05:18 
סמל אישי של המשתמש
Telkiyski כתב:
עפ"י ידיעות יוסי שבחון נמצא במו"מ מתקדם עם מכבי פ"ת

וגם ויקטור מרעי סיכם בהפועל חיפה. (ע"פ ישראל היום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5
חוטבא בדרך למבחנים בהפועל ת"א
בפ"ת קיבלו אתמול פנייה נוספת מהפועל תל אביב בעניינו של המגן נאעל חוטבא. האדומים מעוניינים שהשחקן יגיע להיבחן בחודורוב בימים הקרובים. בפ"ת התפלאו מהבקשה נוכח העבודה שחוטבא שיחק העונה 30 משחקים במדי קבוצתו בליגת העל.

למרות זאת, בקבוצה שוקלים לשחררו למספר ימי התרשמות, כאשר האחריות על ביטוחו תהיה על הפועל ת"א כמובן. בכל אופן, חשוב לציין כי השחקן מחזיק בסעיף שחרור לכל קבוצה תמורת 150 אלף דולרים ובשל הקשיים הכלכליים, פ"ת לא אמורה להתפשר על הסכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
There have been recurring accusations since 2009 that Édel is living under an assumed identity, that he is in fact five years older than his reported age and his real name is Ambroise Beyaména
אולי הוא באמת בן 30.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

אבוטבול הגיע לאימון הפועל, ישוחח עם קשטן לגבי עתידו

למרות כל הקשיים, מסתמן כי שי אבוטבול ימשיך גם בעונה הבאה בהפועל תל אביב. הקשר, שהחרים את האימונים בשבוע שעבר בעקבות העובדה שלא זכה לשדרוג בשכר כפי שהובטח לו, הגיע הבוקר (ראשון) למתחם חודורוב לאחר ששוחח אמש עם הבעלים אלי טביב.

אבוטבול איים בשבוע שעבר כי לא ייצא עם מחזיקת גביע המדינה למחנה האימונים באוסטריה, אך בשיחה עם טביב נקבע כי הוא ישוחח היום עם המאמן דרור קשטן ולאחר שהאחרון ייתן את האוקיי, הוא ייצא עם הקבוצה להכנות לקראת העונה שבפתח. בנוסף, הקשר הוותיק אמור לקבל את השדרוג בשכר.

מי שעוד ייצא בסופו של דבר למחנה האימון הוא עמרי קנדה. כזכור, נגד המגן הימני הוצא צו עיכוב יציאה מהארץ בשל חובות לבנק אולם ביום חמישי נודע כי התערבותו של נציג הבעלים דורון אוסידון עתידה להסדיר את העניין וקנדה ייצא למחנה, אם כי באיחור.

גם השוער הקמרוני אפולה אדל, שחתם אמש לשנתיים במועדון, יגיע לאוסטריה ויצטרף להכנות של האדומים. שחקני הרכש הנוספים, מחמוד עבאס ועומר דמארי, יעמדו כמובן גם כן לרשות דרור קשטן.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
ONE

מירוץ להסרת צו עיכוב היציאה מהארץ של קנדה
מגן הפועל אמור להמריא עם חבריו למחנה האימונים באוסטריה, אך הנושא עדיין לא הוסדר והוא עלול לא לטוס. אדל ינחת מחר ויעבור את הבדיקות הרפואיות

המגן עומרי קנדה ימריא בסופו של דבר עם הפועל תל אביב לאוסטריה? תומר פרסלר, עורך דינו של השחקן נמצא במירוץ נגד הזמן כדי להסיר את צו עיכוב היציאה מן הארץ שהוציא בנק דיסקונט בגין חוב כספי של 45 אלף שקלים, כדי שהוא יוכל להמריא היום (ראשון) אחה"צ עם חבריו.

כזכור, ביום חמישי טענו בהפועל ת"א כי הפקידו 10,000 שקלים, כפי שהבטיחו לקנדה, במטרה להסיר את העיקול על חשבונו, שלטענת מקורביו נצבר בעקבות אי-תשלום משכורת ע"י הקבוצה במשך שלושה חודשים, בעוד בהפועל טענו כי הם לא יכלו לשלם לו את מלוא שכרו עקב עיקולים וחובות שיש לו.

עו"ד פרסלר הבהיר כי העיקול היחיד היה בבנק דיסקונט וכי עם הפקדת הסכום ע"י הפועל הוא יוסר. בנוסף, העו"ד אמר שאם הפועל לא תשלם עד ה-15 לחודש את המשכורות שלטענתו היא חייבת לו, הוא יפנה לבוררות, לאחר שהבהיר בשרשרת מכתבים ששלח לאדומים כי מבחינת המגן מדובר בהפרת הסכם.

לאחרונה שוחחו עם פרסלר אנשי הנהלת המועדון ואלה ביקשו מספר ימים לבחון את הנושא לפני שיחזירו לו תשובה בנוגע למשכורות, כאשר גורמים בהפועל טענו שלמגן חוב כספי גדול לקבוצה. ע"פ המכתבים ששלח פרסלר, עולה כי הצדדים הגיעו להבנות בנוגע לתשלום החוב המדובר כאשר סיכמו על פריסה במסגרתה ישלם קנדה 5,000 שקלים מדי חודש כדי לכסות את החוב ולא מדובר במשהו שאמור למנוע את תשלום משכורתו.

מי שבסופו של דבר ייצא עם הקבוצה לאוסטריה הוא הקשר, שי אבוטבול, שחזר בו מהאיומים שהובילו לתסיסה של אוהדי הקבוצה נגד ההנהלה. אבוטבול שוחח עם אלי טביב וביקש לחזור לאימונים ולטוס עם הקבוצה לאוסטריה וצפוי לקבל לפני הטיסה שדרוג מסוים בשכרו.

האדומים יערכו את המשחק הראשון שלהם כבר בעוד יומיים, כשיפגשו את קונקורדיה בוקרשט הרומנית, שעלתה בעונה האחרונה לליגה הבכירה ברומניה. בקונקורדיה משחק יוג'ין טריקה, לשעבר שחקנה של מכבי ת"א.

בהמשך המחנה ישחקו חניכיו של דרור קשטן גם מול דני בונדר ו-וולגה ניז'ני נובגורוד הרוסית, האנובר 96 מצמרת הבונדסליגה, והרטה ברלין, העולה החדשה לליגה הגרמנית הראשונה.

השוער הארמני-קמרוני, אפולה אדל, צפוי לנחות מחר בישראל כדי לעבור בדיקות רפואיות. השוער בן ה-25 יחתום אם יעבור את הבדיקות, לאחר שכבר סיכם את תנאיו לשנתיים בעלות של כמיליון דולר לעונה. אדל יגיע בהעברה חופשית לאחר ששוחרר מפ.ס.ז' הצרפתית, ויצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בהמשך השבוע.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אדום עולה

סופית: אבוטבול ימריא עם הקבוצה לאוסטריה

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=2850

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
בישראל היום בכתבה על חיפה היה את הקטע הזה:
ציטוט:
זריקת המרץ של שחקני חיפה באה מכיוון לא צפוי. הצהרות מצד השחקנים הבוסנים שטוענים כי הם לא מפחדים מהאלופה הישראלית מתחילות לעשות את שלהן ומחדירות מוטיבציה בקרב החיפאים. השוער אסמיר אבדוקיץ' סיפר לתקשורת המקומית: "צפינו בהפסד של מכבי חיפה להפועל ת"א בגמר הגביע וניתן לראות שהפועל ת"א שהדיחה בעונה שעברה את ז'לז'ניצאר היא קבוצה טובה יותר. נבוא להוציא תוצאה טובה בחיפה ולהעביר את ההכרעה אלינו."
"יפה שהם רואים קלטת של משחק אחד ומגיעים למסקנה שהפועל טובה מאיתנו" הגיב שחקן של חיפה "אנחנו לא מזלזלים בהם אבל טוב מאוד שהם מדברים עכשיו. זה יכול לשחק רק לטובתנו."

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1839333
עמרי קנדה: "יש פה קבוצה חזקה לאליפות"
הפועל תל אביב המריאה למחנה האימונים באוסטריה, המגן נשמע אופטימי. אלרואי כהן: "הסגל מתחיל להתחבר, יהיה בסדר"

הפועל תל אביב יצאה היום (ראשון) למחנה האימונים שלה לקראת פתיחת העונה באוסטריה. אחרי שעברה שבועות סוערים במיוחד מאז סיום העונה לאור הסכסוך המתוקשר בין אלי טביב למוני הראל, המריאה מחזיקת הגביע במצב רוח משופר לאור גיבוש התקציב הגבוה של הקבוצה, החתמתו של עומר דמארי, וחזרתו של שי אבוטבול לאימונים.
עמרי קנדה התייחס בביטול לשמועות על צו עיכוב היציאה מהארץ שהוצא לו ואמר: "אם יביאו מגן, אהלן וסהלן. זאת השנה האחרונה שלי ואני רוצה לתת הכל. עוד יבואו זרים ושחקנים להיבחן במחנה. יש פה סגל צעיר ורעב ואני יכול להבטיח שתראו את הפועל תל אביב כמו בשנים האחרונות - פקטור חשוב בצמרת. שי חזר והבטיחון של האוהדים חזר. יש לנו שחקנים מצוינים ונרוץ קדימה, יש פה קבוצה חזקה מאוד, לאליפות".
סלים טועמה אמר: "תמיד יש התרגשות. אנחנו הולכים להכין את עצמנו כמו שצריך ואני מקווה שנפתח את העונה ברגל ימין. הבאנו שוער, אני מקווה ששי אבוטבול יישאר ולאט לאט יבואו עוד שחקנים. עד המחנה ייסגר הסגל ונתכונן כמו שצריך לאירופה ולפתיחת העונה". על עצמו אמר: "יש הרבה מנהיגים בהפועל תל אביב. אעשה הכל בשביל המועדון ואנסה לתרום בשביל לעזור לצעירים. אני יכול להרגיע את הקהל, אנחנו הולכים להיאבק על כל התארים. מועדון כזה לא יכול להרשות לעצמו עונה בינונית".
אלרואי כהן אמר: "נוח לי פה, אני נהנה לשחק פה. הסגל מתחיל להתחבר, הביאו שוער עם רקורד מרשים ואני מאמין שיגיעו שחקנים. גם ככה אנחנו קבוצה טובה. אני מקווה שהצעירים וגם הוותיקים ייקחו את הציפיות ויממשו אותן. יש לנו מאמן מעולה ואחלה קאדר, יהיה בסדר. אני לא מרגיש עומס ומקווה שייתנו לי את הבמה כדי שאוכל להוכיח מה אני יודע".
בנוסף לאבוטבול וקנדה המריא גם יוסי שבחון, שמנהל מגעים להצטרפות למכבי פתח תקוה וכן מספר צעירים כמו רועי גורדנה, בוריס קליימן ומור שושן שחזרו מהשאלה. השוער אפולה אדל ינחת היום לבדיקות רפואיות ואם לא יימצאו בעיות, הוא יצטרף מחר לחבריו במחנה האימונים.
זה רוברטו, קשר נבחרת ברזיל לשעבר, נמצא על סף חתימה לשנתיים בשורות אל חראפה הקטארית. הקבוצה הודיעה כי זה רוברטו בן ה-37 יחליף את בן ארצו, ז'וניניו, שעזב לטובת ואסקו דה גמא הברזילאית. זה רוברטו קיבל הצעה להאריך את חוזהו בהמבורג בעונה, אבל בחר בהצעה הכספית הגבוהה מהקבוצה מקטאר, שגם העניקה לו חוזה לשנתיים.
בכך מסיים זה רוברטו קריירה אירופית מפוארת שברובה התרחשה בבונדסליגה. הוא רשם ארבע עונות נהדרות בלברקוזן לפני שהמשיך לשתי קדנציות בבאיירן מינכן (בהן זכה ארבע פעמים בדאבל) ועוד שנתיים בהמבורג. הקשר, שגם שיחק בצעירותו בריאל מדריד וזכה עמה באליפות, הופיע 84 פעמים במדי הסלסאו.
מחזיקת הגביע תערוך ארבעה משחקי ידידות מול קונקורדיה, העולה החדשה לליגה הרומנית, וולגה הרוסית (קבוצתו של דני בונדר) וכן האנובר והרטה ברלין מהבונדסליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 71&Lang=he
"הפועל היא קבוצה שלא יכולה להרשות לעצמה עונה בינונית"
סגנית האלופה המריאה למחנה האימון באוסטריה, שם תקיים ארבעה משחקי הכנה לקראת מוקדמות הליגה האירופית. סלים טועמה מבטיח: "נתכונן שם כמו שצריך". קנדה מכוון גבוה: "הסגל של הפעול רעב וצעיר. יש לנו קבוצה לאליפות"

הפועל תל אביב המריאה היום (ראשון) לאוסטריה, שם תערוך משחקי הכנה לקראת המשימה הראשונה שלה העונה במוקדמות הליגה האירופית. האדומים עדיין לא הגרילו יריבה במפעל, אבל יחלו השבוע את ההכנות ויפגשו 4 יריבות במהלך המחנה.
ב-12 ביולי הפועל תשחק מול קונקורדיה, שהעפילה לליגה הראשונה ברומניה. יומיים אחר כך תתמודד סגנית האלופה מול וולגה ניז'ני הרוסית (קבוצתו של דני בונדר). ב-17 ביולי תשחק מול האנובר מהבונדסליגה וב-20 נגד הרטה ברלין.
"יש לנו סגל צעיר ורעב השנה, הפועל תהיה פקטור חשוב מאוד בצמרת", אמר עומרי קנדה בנתב"ג, "יש לנו שאיפות, יש קבוצה החזקה מאוד לאליפות. שי אבוטבול חזר אז גם הביטחון של האוהדים חזר, ואני מאמין שעוד יגיעו שחקנים טובים. אני עובד קשה על המגרש ומחוצה לו, אני לא מתייחס לזה שאני המגן היחיד. השנה זאת השנה שלי ואני אתן הכל".
"אנחנו הולכים להתכונן כמו שצריך כדי שנתחיל את העונה ברגל ימין", הוסיף סלים טועמה, "אני יכול ליד לאוהדים שהמועדון עובד לאט ובשקט. יגיעו עוד שחקנים טובים. יש הרבה מנהיגים בהפועל והמועדון בנוי כקבוצה ולא כיחידים. הפועל תיאבק על כל התארים, מועדון כזה לא יכול להרשות עצמו עונה בינונית. אעשה הכל בשביל המועדון ואתרום כל מה שאוכל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4093211,00.html
הפועל ת"א המריאה, טועמה: "נחזור מוכנים"
האדומים יצאו למחנה האימונים באוסטריה, הקשר הוותיק אופטימי: "הצוות המקצועי עובד לאט אבל בטוח, ניאבק על כל התארים".
אבוטבול וקנדה המריאו ביחד עם שאר השחקנים

הפועל תל אביב המריאה היום (א') למחנה האימונים באוסטריה, כשלדרור קשטן עומד הסגל האופטימלי - עם עמרי קנדה ושי אבוטבול שהיו בספק למסע. המגן, שעניין צו איסור היציאה מהארץ הטיל ספק לגבי האפשרות שיצטרף, שמח לגלות כי הכל סודר ואף אמר רגע לפני ההמארה: "יש לי עורך דין שמסדר לי את כל העניינים, הכל בסדר".
"אני עובד קשה על המגרש", המשיך קנדה, "אני לא מתייחס לזה שאני מגן יחיד. השנה זאת השנה שלי, אני אתן הכל. יש לנו סגל צעיר ורעב, והשנה הפועל ת"א תהיה פקטור חשוב מאוד בצמרת ויש שאיפות. שי (אבוטבול) חזר, בטחון האוהדים חזר, ואני מאמין שעוד יגיעו שחקנים טובים. יש קבוצה חזקה מאוד לאליפות".
כאמור, כמו קנדה גם אבוטבול יצא עם שאר חבריו למחנה האימונים. הקשר שוחח עם אחד מהבעלים של הפועל ת"א אלי טביב, וביקש לחזור לאימונים ולקבוצה, כשבמהלך השיחה הוא קיבל הבטחה שתנאיו הכספיים יסודרו, ולכן הצטרף.
קשרה הוותיק של הפועל, סלים טועמה, אמר לפני ההמראה: "חשוב שנתכונן כמו שצריך, על מנת להתחיל את העונה ברגל ימין". כידוע, וכפי שפורסם לראשונה ב-ynet, סיכמו האדומים עם שוערפ.ס.ז' אפולה אדל, על כך אמר טועמה: "אנחנו עובדים לאט ובשקט. החתמנו שוער, ואני מקווה שהעניין עם אבוטבול ייפתר ועד לסיום המחנה נוכל להיות מוכנים לפתיחת העונה".
טועמה בן ה-32 נחשב לאחד השחקנים הוותיקים במועדון האדום, וככזה הוא נתפס כמנהיג. על כך אמר הקשר: "יש הרבה מנהיגים בהפועל ת"א. זו קבוצה
אנחנו לא בנויים על שחקן זה או אחר, אני אעשה הכל בשביל המועדון, כשבמקביל אנסה לעזור לשחקנים הצעירים. אני מקווה ומאמין שנהיה קבוצה טובה, וניאבק על כל התארים השנה".
כבר בעוד יומיים יערכו שחקני הפועל ת"א את המשחק הראשון שלהם, כשיפגשו את קונקורדיה בוקרשט הרומנית. לאחריו יפגשו האדומים גם את חברם לקבוצה עד לא מזמן דני בונדר וקבוצתו וולגה ניז'ני נובגורוד הרוסית, ולאחר מכן ישחקו מול האנובר 96 והרטה ברלין, מגרמניה.
השוער אפולה אדל, כאמור, כבר סיכם את תנאיו המועדון, וצפוי לנחות מחר בישראל כדי לעבור בדיקות רפואיות ולחתום על חוזהו. אם עינייניו של השוער בארץ יסתדרו, ימריא אדל למחנה האימונים של קבוצתו החדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
כתבה נרחבת בוואלה על עומר דמארי

http://sports.walla.co.il/?w=//1838883

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אדל: "אניימה? באתי ליצור את הסיפור שלי. אני מוכן לאתגר"

מוטי פשכצקי וגבריאל היידו|16:37|10/07/2011

השוער שחתם לשנתיים בהפועל ת"א העניק ראיון ראשון לאתר ערוץ הספורט: "המטרה שלי היא לזכות באליפות כדי להעפיל לליגת האלופות לאחר מכן. ירידה ברמה? ממש לא, הפועל כבר שיחקה בצ'מפיונס". הקמרוני פירגן לשוער הקודם של האדומים: "אני חושב שהוא יצליח בצרפת, אמרתי לאנשים בליל שהוא מצוין"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 03084.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 17:31 
נציגו של מוני, ב 103, רון קופמן מקרקס את שטרן חלובה.
עכשיו הפסקת פרסומות.
ממליץ להקשיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
גבע תלם:
נחתנו בשלום והגענו למלון
(התיק עם הטחינה של השף נשאר בנתב"ג מסיבות בטחוניות)
http://twitter.com/#!/geva_t

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אלון תורג'מן מועמד להפועל
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 13&Lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: