kobster כתב:
אריק ינק שוער מעולה, מי שעקב אחרי קבוצת הנוער (תדמור בוא לפה) יכול גם להעיד ממקור ראשון כמה פוטנציאל יש לילד.
אם הולכים להביא שוער לשנתיים הבאות ואז לתת לינקו את הבמה, עדיף להשאיל אותו עכשיו ותת לו זמן להשתפשף כשוער ראשון, אחרת חבל על הייבוש שלו. להפועל יש היסטוריה של שוערים צעירים ומוכשרים שפשוט התבזבזו - רחמין,אברמוב,בן שנן,אברבנאל , חבל שזה יקרה גם לאריק.
בתכלס, אף אחד מאיתנו ובצוות המקצועי של הפועל לא יודע להתמודד עם תפקיד השוער. בחמש עשרה שנה האחרונות את התפקיד הזה איישו 2 שוערים שהם לדעתי מחמשת הכי טובים בליגה ב20 שנה האחרונות (יחד עם אובארוב,צ'אנוב ודוידוביץ')
ככה שכל מי שיבוא עכשיו יהיה כנראה פחות טוב.
עדיין, אם יש איזשהו סיכוי להביא את לויטה, הייתי הולך על זה. הוא באמת יכול לסגור לנו את הפינה לשנים הקרובות.
נתחיל בזה שבאימון האחרון,פרט להפגנה שהייתה הדבר שהכי עניין אותי זה הצעירים ולכן דיברתי עם גל מיו ,ארתור,אריק ינקו,בנוסף בסגל ישנם יש גם את אלכס(שהבנתי שקשטן מחזיק ממנו) ,רועי גורדנה,חוטה ובן ביטון.
מכל הבלאגן אולי ייצא משהו טוב וישתלבו בהדרגה צעירים שחקני בית בסגל של הקבוצה.
לגבי אריק ינקו ,גם פורסם וגם אמר לי שהוא אמור להיות מושאל להכח ,אלא שבסיטואציה הנוכחית עד שהפועל לא יסגרו על שוער ראשון הוא עדיין לא עובר,
כך שבכל מקרה הוא מתוכנן להיות מושאל ואני אכן מחזיק ממנו שוער אמיץ ,אינסטינקטים מצויינים ,אלא שהוא עדיין חסר ניסיון.