עדכון: אוקיי נשארתי עם ארבע אופציות: איה נאפה, כרתים, קוס ואיוס.
אני הולך לתת לכם את היתרונות (חוץ מחופים וחיי לילה, שהם יתרונות ברורים) והחסרונות של כל מקום, ואתם תעזרו לי לבחור, סבבה?
איה נאפה: יתרונות:הבנתי שבאיה נאפה יש את חיי הלילה הטובים מהארבעה.
חסרונות: אם נוחתים בלילה אין אוטובוסים וצריך לשלם הרבה על מונית, כמו כן התניידות היא בעייתית כי יקר לקחת מוניות כל הזמן, ולא רצוי לשכור שם רכב כי נוסעים בצד שמאל (ואני גם לא בטוח שישכירו לנהגים חדשים) + יש יחסית הרבה ערסים והקטע של בארים נסגרים באחת, מסיבות נסגרות בארבע ואפטר פארטי נסגרים בשבע הוא מעצבן (ויכול להיות יקר) + בחלק מהמועדנים יש אנטישמיות מצד הבעלים, שמעיפים ישראלים מהמועדון שלהם בלי סיבה נראית לעין.
כרתים: יתרונות: אין ערסים.
חסרונות: כמו בנאפה, אין אוטובוסים מ12 ל5 בבוקר וצריך לקחת מונית, כמו כן הוא האי הכי גדול ובגלל שאנחנו לא בני 21 אנחנו לא יכולים לשכור שם אוטו.
קוס: יתרונות: אפשר לשכור אופניים או בכלום כסף ולהתנייד כל השבוע (או לחלופין טרקטורון).
חסרונות: טיפה אנטישמיות+ כל חיי הלילה מרוכזים בסטריט בר הקטנצ'יק.
איוס: יתרונות: הכל מרוכז בכפר אחד, אין איפה להתברבר ולהאבד, ולא מוציאים יותר מדי כסף על תחבורה ציבורית.
חסרונות: אני לא מוצא לשם דילים!!! מישהו יכול לעזור לי? אני אמור לחפש דלים לסנטוריני ומשם לקחת מעבורת?
וד"א עוד שאלה: מה עם סנטוריני? יקר מדי?
תודה לכולם ומצטער על החפירה

עריכה: אתם מוזמנים כמובן להפריך לי את היתרונות והחסרונות, לא הייתי במקומות האלה אף פעם ולכן אני לא ממש בטוח במה שכתבתי, אלא זה מידע שקראתי באתר "למטייל".