סו אלן כתב:
IdanTheLittle כתב:
בלומי כל כך מנסה להראות אובייקטיבי, שהוא מתעלם בכוונה מיכולת ההרס של טביב (העבריין המורשע).
עלק לתת לו צ'אנס...
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist
את בוודאי מתכוונת למוני השד האדום, שמעבר לגיחות שלו בשבועות האחרונים לבתי המשפט, שכחנו ממראה פניו.
עליו אפשר לאמר על אותו משקל, מי שלא עושה לא טועה.
אני לא מסתיר את סלידתי מהשד שמעון מוני הראל, ואת החששות שלי מהחבר אליעזר טביב, לאור עברם המפוקפק.
הפועל באמת יותר חשובה לי משניהם, ואני באמת לא יכול לתת תשובה מי משניהם, אם בכלל, טוב להפועל.
אני יודע דבר אחד, שבמצב הנוכחי שניהם יחד זה הכי גרוע.
מוני כבר הוכיח לי בקדנציות שלו בהפועל, שהוא בעדינות לא מתאים לתפקיד.
אליעזר טביב, עם כל העבר שלו (אין צורך להביא ציטוטים מהעיתונות, הכל כבר פורסם), עדיין לא קיבל את ההזדמנות להוכיח
לבדו במערכת , למה הוא מסוגל. לפחות מבחינתי, ובמידה והוא יקבל את הגושפנקא מבית המשפט, הוא יקבל את הצ'אנס.
אם זה הופך אותי אוטומטית לתומך של טביב, אני אחייה עם זה בשלום.
אחרי 42 שנים על הכדור, ש- 36 מהם אני מזוהה עם הצד האדום של תל אביב, אני יודע שהאינטרס היחיד שלי הוא טובת הפועל.
העיקר שחלק מהאנשים שמטיפים לי ולאחרים מוסר, ודואגים לזעוק לשמיים כשמקללים שחקן של הפועל במגרש או בפורום, לא מסוגלים לגנות במילה אחת את הגידופים נגד קשטן. מאמן הקבוצה, שהרוויח ביושר מקום של כבוד בדפי ההיסטוריה שלה. תמשיכו לשכב על הכביש בשביל שי אבוטבול, שהאחים שלו פוצצו אוהדים של הפועל. שחקן נשמה עלאק.
כנראה שלאהוד הפועל, כשהפועל זה האינטרס העליון, קצת קשה בימים אלו.
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :
על אותו משקל, בוא ניתן צ'אנס לשאול המקורי לנהל את הפועל כדורגל, למרות עברו, כי העבר שלו לא משנה ולכל אחד מגיעה הזדמנות. לא ככה?