תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

"אבוטבול מנסה לסחוט שדרוג בעזרת בריונים"
האוהדים פוצצו את אימון הפועל ת"א כשהם קוראים בשמו של הקשר • אלי טביב זועם: "לא אתן להם להפחיד אותי. זה לא דרך שבה מנהיג של קבוצה צריך ללכת"
רותם גרוסמן
כ100- אוהדי הפועל תל אביב
הגיעו אתמול לאימון למחות נגד אלי טביב הבעלים של המועדון. אחרי ששלחו אינספור קללות לעבר ההנהלה והמאמן פרצו האוהדים אל הדשא כשהם קוראים בשמו של הקשר שי אבוטבול שבכלל לא נכח במתחם מכיוון שהחרים את האימון בשל המחלוקת על חוזהו.
קשטן מיהר להורות לשחקנים לרדת מהמגרש והפסיק את האימון. טביב עצמו בכלל לא היה באזור וזמן קצר לאחר מכן המריא לחופשת סוף שבוע באמסטרדם משם ימשיך לאוסטריה ויצטרף אל הקבוצה במחנה האימונים. הבוס הבטיח לאבוטבול תשובה סופית על השדרוג המדובר רק בתחילת השבוע ולכן מסתמן כי הקשר ימשיך להחרים את האימונים ולא ייצא עם חבריו למחנה.
"הוא קיבל הלוואה לבניית בית והוסכם על ידיי ועל ידי מוני שתוחזר מדי חודש בחודשו" הסביר אמש אלי טביב "לאחר מכן אבוטבול טען שזה מענק כי מוני הבטיח לו את זה ואם זה לא מספיק הוא מנסה לסחוט עכשיו גם שדרוג במשכורת בעזרת בריונים שלא אתן להם להפחיד אותי ואת הצוות שלי."
"יש לו חוזה חתום וכצעד של כבוד הצעתי שדרוג למאה ועשרים אלף דולר בעונה שזה יפה מאוד לדעתי. לא יכול להיות שהוא ישתמש בסיטואציה שנוצרה מול מוני כדי להשיג לעצמו הטבות והנחות זו לא דרך שבה מנהיג של קבוצה צריך ללכת" קבע טביב.
בסביבתו של אבוטבול דחו מכל וכל את ההקשר שעושה טביב בין האוהדים המתפרעים לשחקן: "לא מכובד לטעון כאלו דברים. האוהדים מוחים על ההתנהלות של טביב כלפי שי כמו גם עוד שחקנים נוספים שפשוט לא מדברים."
ואם זה לא מספיק צרות אז אתמול התברר כי נגד עמרי קנדה קיים צו איסור יציאה מהארץ בשל חוב של עשרות אלפי שקלים של השחקן לכמה בנקים. קנדה עצמו סירב להגיב לנושא אולם מקורביו רמזו כי מדובר בכספים שהקבוצה טרם שילמה לו. "הפועל חייבת לו משכורת של שלושה חודשים ועוד מענקים לכן נוצר החוב. ההנהלה הבטיחה שהיא תדאג לזה. חבל שזה מלכלך את שמו."
נציגו של טביב דורון אוסידון טען כי "המועדון סגר את החוב הזה ועמרי ייצא למחנה כמתוכנן" אולם הכחיש כי מדובר בחובות של האדומים כלפי השחקן. אגב נכון למועד סגירת הגיליון צו איסור היציאה טרם הוסר.
גם הסיפור עם השוער אדוארדו לובוס ממשיך להסתבך. לובוס חתום על חוזה ואילו קשטן מסרב לאפשר לו להתאמן והודיע לו כי הוא משוחרר. כעת מבקשים נציגיו מענק חתימה של יותר מ100- אלף שקלים דירה ורכב המגיעים לו על פי חוזהו. במועדון מתעקשים כי סעיף בחוזהו מאפשר לקבוצה להיפרד ממנו תמורת 50 אלף דולר. נראה כי גם הנושא הזה יגיע להכרעות משפטיות שלא לדבר על כך שהקבוצה תצא למחנה האימונים בלי שוער. השוער הבלגי סטין סטיינן מסרב להגיע למבחנים במחנה האימונים ומתעקש להגיע רק לאחר חתימה. טביב שוויתר על דלה איינוגבה שוקל פנייה לשוער בית"ר אריאל הרוש.
לפחות סכסוך אחד נפתר. טביב הסכים לפשרה של קבוצת קייזרסלאוטרן הגרמנית וזאת תרכוש את איתי שכטר תמורת 2.5 מיליון יורו; 20 אחוזים מההפרש בין הסכום הנוכחי לגובה הסכום שבו יימכר שכטר יועבר להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות סופ"ש הפועל 9-8/7/2011 [דיונים]
הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אלי טביב קורא לנו בריונים,לנו,אוי הוא כל כך טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:45 
זה מדהים לכמה חופשות הוא יוצא. מסכן. עובד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

אלי טביב קורא בריונים לאלו שפרצו למשרדים של ההנהלה, והכינוי הזה הולם אותם (גם אם הם אנשים נהדרים ביום יום, ואולי אפילו חברים ליציע).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
azran כתב:

אלי טביב קורא בריונים לאלו שפרצו למשרדים של ההנהלה, והכינוי הזה הולם אותם (גם אם הם אנשים נהדרים ביום יום, ואולי אפילו חברים ליציע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
azran כתב:

כל הכבוד לאחד אחד מהם שפרץ למשרדים.
זוהי לא בריונות,כי בריונות זה מה שאלי טביב עושה לנו,הגיע הזמן שנקח את המחאה הזו צעד אחד קדימה.
מספיק להיות היפי נפש "לא אוהדי ביתר" ,הגיע הזמן שיבינו את הכוח שלנו כקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
איכס.
טביב יא סרטן תמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
יש ראיון נרחב עם אלי טביב בישראל היום.
אני לא יודע להעלות אבל בטח כיפה או טלקיסקי יעלו את זה עוד מעט.

יש קטע קצת מעצבן בראיון שהמראיין מזכיר את התקופה בכפר סבא ומדלג על זה בלי לשאול יותר מידי שאלות.
חבל שאלי טביב לא מוכן לספר בעצמו מה קרה שם,זה בטח יכל להועיל לו במאבק על ליבם של האוהדים.
הוא מדבר שם גם על החצי שנת מאסר על תנאי שנפסקה לו,בסך הכל ראיון מעניין שנוגע בעיקר בחייו האישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
מי שמאכזב מאז שהגיע זה קשטן, לא שציפיתי ממנו ליותר מדי אבל היתרון שהיה אמור להיות לו ע"פ יוסי הוא הסמכותיות שלו וההנחה שהוא לא יהיה הבובה של טביב.
קשטן מתגלה ככלום ושום דבר, עוד חייל בצבא של טביב שעושה מה שבא לו במועדון, חלק גדול מאוד בהתנהלות הקלוקלת של הקבוצה נופל עליו. כל ההחתמות והשחרורים, ההתעקשות לבחון שחקנים עם רזומה מוכח ועשיר, העובדה שהוא מקבל את זה שהשוער שלנו (העמדה הכי קריטית כרגע בכל הסגל) הולך להיות חטיאר בהעברה חופשית - אלו לא הסטנדרטים שחשבנו שנראה ממנו.
הסיפור עם שי בכלל מעלה את הסעיף, איך יכול להיות שהוא לא מתערב וסוגר את הסיפור הזה ? אם הוא לא בונה על שי, שיגיד לו את זה אחרת איך הוא מרשה לעצמו לצאת למחנה אימונים בלי שי אבוטבול. הוא זה שצריך לשבת לטביב על הראש, לקיים פגישה משולשת שלו ביחד עם טביב ושי ולסגור את העניין. אם שי שומע בשיחה כזו שקשטן רואה בו המנהיג והקפטן שלו, אני בטוח שהוא היה חותם גם על חוזה של 130 אלף דולר.
כנראה שהתקופה בנבחרת עשתה לו רק רע, זה לא הקשטן שאני זוכר שהגיע ב2005 למועדון חצי מפורק ובנה קבוצה לתפארת עם שחקנים שהגיעו לאירופה (ורמוט,ברדה,ג'וני,דגו,זיטו) ושיחקה אחלה כדורגל.
הבט דרור, זה פשוט לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 01:25 
למה חשבת שקשטן לא יהיה הבובה של טביבי?
בטח הוא הכניס לחוזה סעיף "כל מה שאני אומר אתה עושה, נקודה, סוף. במקרה שלא תעשה זאת אתה מפוטר לאלתר ללא פיצויים". וקשטן כמו כלב בטח קיבל את זה. ירד לשפל המדרגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 02:09 
אני מקווה שקשטן צפה במשחק של בולביה נגד קוסטה ריקה...
מספר 12 של קוסטה ריקה פשוט ענק, עבר שם את שחקני בולביה כמו מים וגם כבש שער הוא כולה בן 19
שחר אתה יכול להביא עליו קצת פרטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 02:14 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
מספר 12 של קוסטה ריקה פשוט ענק, עבר שם את שחקני בולביה כמו מים וגם כבש שער הוא כולה בן 19

קשטן אמור לצפות במשחק הזה ולעקוב אחרי חוסליטו ואקה מבוליביה.
לפי התוצאה, אני מבין שמדובר בעילוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Meitar כתב:

קשטן אמור לצפות במשחק הזה ולעקוב אחרי חוסליטו ואקה מבוליביה.
לפי התוצאה, אני מבין שמדובר בעילוי...

הבט,קשטן כבר לא בחור צעיר והוא יישן בשעות כאלה...
הוא בטח הקליט ויצפה בזה מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 02:47 

הבנאדם שחקן !!
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו כל כך עומדים לאכול אותה על השוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 03:38 
על השוער אנחנו הולכים לאכול אותה ?
שחקן כזה או אחר זה הבעיה הכי קטנה שלנו היום .
אנשים חייבים להבין מה הולך להם במועדון כמה שיותר מהר , אחרת לא יהיה מועדון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 03:51 
Idandosh כתב:
mbracha כתב:
azran כתב:

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 04:13 
kobster כתב:
מי שמאכזב מאז שהגיע זה קשטן, לא שציפיתי ממנו ליותר מדי אבל היתרון שהיה אמור להיות לו ע"פ יוסי הוא הסמכותיות שלו וההנחה שהוא לא יהיה הבובה של טביב.
קשטן מתגלה ככלום ושום דבר, עוד חייל בצבא של טביב שעושה מה שבא לו במועדון, חלק גדול מאוד בהתנהלות הקלוקלת של הקבוצה נופל עליו. כל ההחתמות והשחרורים, ההתעקשות לבחון שחקנים עם רזומה מוכח ועשיר, העובדה שהוא מקבל את זה שהשוער שלנו (העמדה הכי קריטית כרגע בכל הסגל) הולך להיות חטיאר בהעברה חופשית - אלו לא הסטנדרטים שחשבנו שנראה ממנו.
הסיפור עם שי בכלל מעלה את הסעיף, איך יכול להיות שהוא לא מתערב וסוגר את הסיפור הזה ? אם הוא לא בונה על שי, שיגיד לו את זה אחרת איך הוא מרשה לעצמו לצאת למחנה אימונים בלי שי אבוטבול. הוא זה שצריך לשבת לטביב על הראש, לקיים פגישה משולשת שלו ביחד עם טביב ושי ולסגור את העניין. אם שי שומע בשיחה כזו שקשטן רואה בו המנהיג והקפטן שלו, אני בטוח שהוא היה חותם גם על חוזה של 130 אלף דולר.
כנראה שהתקופה בנבחרת עשתה לו רק רע, זה לא הקשטן שאני זוכר שהגיע ב2005 למועדון חצי מפורק ובנה קבוצה לתפארת עם שחקנים שהגיעו לאירופה (ורמוט,ברדה,ג'וני,דגו,זיטו) ושיחקה אחלה כדורגל.
הבט דרור, זה פשוט לא זה.

אחלה כדורגל???
איזה זיכרון קצר, חיפה לקחה אליפות כבר בסוף הסיבוב הראשון,
וגם הכדורגל היה קשטני במיטבו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 06:58 
הסיפור עם דמארי מוזר מאוד. איכשהו יש לי תחושה שמוני הוא לא כזה קורבן תמים כמו שהוא מנסה לצייר את עצמו בסיפור הזה.
ימים יגידו.
ואגב, האמירה שלו שהוא "בירך על הבאת דמארי אך לא היה שותף לניסול החוזה, לגובה התשלום ולתנאי התשלום", שקולה לכך שהוא יברך על הבאתו של הוגו לוריס במקום ויני. נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
לשעבר כתב:
kobster כתב:
הבט דרור, זה פשוט לא זה.

אחלה כדורגל???
איזה זיכרון קצר, חיפה לקחה אליפות כבר בסוף הסיבוב הראשון,
וגם הכדורגל היה קשטני במיטבו...

יחסית למה שעברנו עונה לפני כן,
הכדורגל הזה זה ברצלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 07:32 
סמל אישי של המשתמש
דווקא בזיכרון אני חזק. אותה חיפה שלקחה אליפות לטענתך כבר בסוף הסיבוב הראשון ושהייתה אלופה גם בארבע שנים מתוך חמש שקדמו לאותה עונה, הגיעה לבלומפילד וקיבלה בראש (ברדה וגילי) במשחק שהיה ברור מי הקבוצה העדיפה. הם פשוט היו קבוצה יותר טובה ויציבה משאר הקבוצות, בטח ובטח מולנו שרק שנה לפני כן נשארנו בקושי בליגה.
ההבדל בינתיים הוא שהיה ברור שקשטן הוא הסמכות המקצועית העליונה והבלעדית. הוא קבע אילו שחקנים יהיו ומי לא יהיה בהפועל, הביא את ברדה,גילי,ואליד,עומר פרץ,יבוריאן,דגו ובגדול פשוט בנה קבוצה מעולה שבעזרת הגרלה די נוחה לקחה גביע בלי הרבה מאמץ.
היום אנחנו רואים בובה של בעלים, איפה המילה שלו בתור מאמן ? איפה הסמכות המקצועית היחידה שהוא אמור להיות ? צר לי, אבל קשטן עד עכשיו עושה רושם של נער פוסטר, בא לאימון לוקח כסף ונוסע הביתה. העיקר שיש ביואיק לקרוס לנער הפוסטר אבל עוד 50 אלף דולר לשי הורגים את טביב וחונקים לו את התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט בלתי יאומן ובלתי נסלח מה שהולך עם ההנהלה.
אני לא מבין איך טביב חושב שהוא יכול לצאת נקי מכל העסק אם גם ורמוט, גם שכטר, גם קנדה, גם שי, גם לובוס, גם שרצקי - ובטוח שכחתי עוד - מתלוננים שטביב מנסה להתקמבן על חשבונם.
טביב יא זבל סרטן תעוף מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
יש ראיון נרחב עם אלי טביב בישראל היום.
אני לא יודע להעלות אבל בטח כיפה או טלקיסקי יעלו את זה עוד מעט.

יש קטע קצת מעצבן בראיון שהמראיין מזכיר את התקופה בכפר סבא ומדלג על זה בלי לשאול יותר מידי שאלות.
חבל שאלי טביב לא מוכן לספר בעצמו מה קרה שם,זה בטח יכל להועיל לו במאבק על ליבם של האוהדים.
הוא מדבר שם גם על החצי שנת מאסר על תנאי שנפסקה לו,בסך הכל ראיון מעניין שנוגע בעיקר בחייו האישיים.

זה היה תנאי לראיון כנראה
עיתונות זה שופר שלטון ובעלי הון
ואין מה לעשות שי הוא האחרון מהצד "של הראל" (ע ע טביב) ולכן לדעתי הוא כבר לא בהפועל בהחלטה
איזה קללה קיבלנו ועל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:05 
דרך אגב , היו הרבה תלונות לטביב שהוא עושה קומבינה על חשבון הפועל עם הדיאמנט הזה.
עכשיו אחרי ששיחררו אותו , כנראה שאחרי הכול לא הייתה שום קומבינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הסיפור עם דמארי מוזר מאוד. איכשהו יש לי תחושה שמוני הוא לא כזה קורבן תמים כמו שהוא מנסה לצייר את עצמו בסיפור הזה.
ימים יגידו.
ואגב, האמירה שלו שהוא "בירך על הבאת דמארי אך לא היה שותף לניסול החוזה, לגובה התשלום ולתנאי התשלום", שקולה לכך שהוא יברך על הבאתו של הוגו לוריס במקום ויני. נו באמת.

ממש לא מוזר
אם הכסף עבר בהתאחדות טביבי עדיין לא רכש שחקן במחיר מופקע (כי זה לא מהכיס שלו)
כל עוד תהיה קומבינה בה טביב ימשיך לעבוד על פי חוקי "הניהול השפוי"שלו ולרכוש שחקנים בזול הוא מבסוט גם אם הדרך היא לא דרך
איזה קללה ועל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:11 
redead כתב:
דרך אגב , היו הרבה תלונות לטביב שהוא עושה קומבינה על חשבון הפועל עם הדיאמנט הזה.

אם לא היתה קומבינה וקשטן בכלל לא רצה אותו, למה הוא שוחרר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:13 
שחר כתב:
redead כתב:

כמו במקרה השוער , טביב רצה שקשטן יתרשם משחקן שהוא רוצה ( סיבותיו מרושעות ככל שיהיו )
וכמו במקרה השוער , קשטן החליט שהשחקן לא מספיק טוב , והשחקן שוחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:15 
שאול אייזנברג :
ציטוט:
" " 20 חוליגנים לא יעצרו את הקידמה""

שאול החדש 2011 : ו
ציטוט:
בכל מקום אחר בארץ אני לא שומע את הקללות של הקבוצה הקטנה שמגיעה קבוע לאימונים כדי לקלל אותי במטרה להטריד אותי ואולי לגרום לי לחשוב שוב על הבעלות על המועדון. זו שיטה שנעשתה בעבר גם כדי להבריח את סמי סגול איש שתרם 100 מיליון שקלים להפועל ת"א וספג קללות מאותם אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:17 
redead כתב:
שחר כתב:
redead כתב:

כמו במקרה השוער , טביב רצה שקשטן יתרשם משחקן שהוא רוצה ( סיבותיו מרושעות ככל שיהיו )
וכמו במקרה השוער , קשטן החליט שהשחקן לא מספיק טוב , והשחקן שוחרר

התכוונתי למה הוא הוחתם.
ומילא שחקן זר, מאמן לא אמור להכיר, זה מישהו שהצוות הקודם עקב אחריו.
לגבי שחקן ישראל,אני לא חושב שבקבוצה נורמאלית, בעלים של קבוצה מחתים שחקנים כדי שהמאמן יישחרר אותם, כנראה שהשחקן הזה לא הוחתם בהמלצת המאמן והוא גם שחקן גרוע, אם כך, למה הוא הוחתם במועדון גדול כמו הפועל תל אביב? יש לך סיבה הגיונית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
פוסידון מכחיש וטוען שזה ספין
מי ששמע את 103 השבוע יודע שלוזון אמר כבר ביום שלישי שהכסף אצלו (כי הרי הוא לא מעביר בלי מזומנים אצלו)
אם תוסיפו לזה את העובדה שאין מצב טביבי שילם "במזומן" (תשלום אחד) על שחקן מאז שאנחנו מכירים אותו כי הוא אף פעם לא עשה כן.

אז הספין הוא מנהל בשם אוסידון שמתפקיד של יחצ"ן (בעלים של דיסקוטק) נהיה מנכ"ל (בעלים של מפעל)
והלוואי פשוט הלוואי וזה נכון כי אם לא טביב שולט וזה ממש רע.
ואם כן בדיון ב 18 לחודש זה יתווסף לברדק
הבעיה היא שבמצב הזה רוב הסיכויים שהשופטת ממנה מנהל בפועל על הראש של שניהם ויש לנו ברדק לעוד כמה שנים.
איזה יופי של תינוקות מגודלים וליצנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 389 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: