תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 390 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 7/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הקטן ! כתב:
תגובת ההתאחדות לפרסום המעלף של קופמן זה שהכסף נמצא בחזקת ההתאחדות ויועבר לפת רק באישור הראל , שאם יסרב יבוטל המהלך .
בנוסף מצורף מסמך המאשר את המהלך כשעליו חותמת של חברת הראל החזקות .
לא ייאמן ! מוני לא מרפה והוא שולח את הבבון להוציא תחקירים מטופשים .

מה לא יאומן? זה שמוני דורש לדעת איך מחשבון שדורש חתימת שני שותפים מעבירים למעלה משבעה מליון שקלים בחתימת בעלים אחד בלבד ? באמת חוצפה. לדרוש שהמשטרה תחקור עבירה פלילית לכאורה.

יש כאן אנשים הזוים.

אגב, איפה הבקרה התקציבית ? איך היא נעלמה פתאום ?

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 07 יולי 2011, 22:12, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
לאחר היוודע דבר חובו של קנדה התערב נציגו של אלי טביב, דורון אוסידון, והציע לשלם 10,000 ש"ח על מנת שצו העיכוב יוסר. עקב כך קנדה צפוי להצטרף למחנה לאחר תחילתו ברגע שיוסדר הנושא גם בפן הבירוקרטי. אוסידון הכחיש בתוקף את הטענה שהפועל חייבת למגן שתי משכורות.

אני מאמין לאויסדון כמו שאני מאמין לביבי :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:13 
לא יעזור למוני הראל הפעם, והוא יכול לשלוח את הנבלה שלו עם "תחקירים מרעישים" אם הוא מפיל את העסקה של עומר דמארי צריך לחרבן לו את החיים בצורה קשה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי טביב הוא הלא בסדר במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:15 
קלדרון כתב:
הפועל הקטן ! כתב:
תגובת ההתאחדות לפרסום המעלף של קופמן זה שהכסף נמצא בחזקת ההתאחדות ויועבר לפת רק באישור הראל , שאם יסרב יבוטל המהלך .

מה לא יאומן? זה שמוני דורש לדעת איך מחשבון שדורש חתימת שני שותפים מעבירים למעלה משבעה מליון שקלים בחתימת בעלים אחד בלבד ? באמת חוצפה. לדרוש שהמשטרה תחקור עבירה פלילית לכאורה.

יש כאן אנשים הזוים.

זה קצת קשה להסביר באשכול בפורום, אבל אני אנסה.
מוני הראל והיה והוא צודק, אכן יש פה דבר מסריח שהיה צריך לעבור את האישור שלו. אבל, ויש פה אבל גדול, הוא עושה את זה על הגב של האוהדים, כאשר הוא והנציגים שלו מתיימרים להיות "אוהדי הקבוצה שכל מה שליבם הוא הצלחת הקבוצה" אם בגלל זה עסקת דמארי נופלת, אז באמת, שילך לעזאזל הוא וטביב. ואני מאמין שמה שמנחה אותו זה הדיון בבית משפט והחקירה של טביב, שום דבר אחר. יש פה קופה שמנה ששני נוכלים יעשו הכל כדי לשדוד אותה.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 07 יולי 2011, 22:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
לא יעזור למוני הראל הפעם, והוא יכול לשלוח את הנבלה שלו עם "תחקירים מרעישים" אם הוא מפיל את העסקה של עומר דמארי צריך לחרבן לו את החיים בצורה קשה ביותר.

מוני אוהד הפועל כמו שקופמן הוא עיתונאי חוקר. שני ליצנים שונאי הפועל.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:16 
נדמה לי שבמצב הנוכחי אין דוגמא חיה טובה יותר למשפט הקלישאי "זה נבלה וזה טרפה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נדמה לי שבמצב הנוכחי אין דוגמא חיה טובה יותר למשפט הקלישאי "זה נבלה וזה טרפה"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
קלדרון כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

יש כאן אנשים הזוים.

מוני הראל והיה והוא צודק, אכן יש פה דבר מסריח שהיה צריך לעבור את האישור שלו. אבל, ויש פה אבל גדול, הוא עושה את זה על הגב של האוהדים, כאשר הוא והנציגים שלו מתיימרים להיות "אוהדי הקבוצה שכל מה שליבם הוא הצלחת הקבוצה" אז באמת, שילך לעזאזל הוא וטביב.

אתה אמיתי? מישהו מעביר כספי מועדון כאילו זה יושב בעו"ש הפרטי שלו. אותי זה מטריד הרבה יותר מעוד שחקן ,טוב ככל שיהיה (ואישית אני מאוד רוצה אותו בהפועל).

זה כבר חורג הרבה מעבר להתנהלות מגעילה, קמצנות, חוסר אמינות, זה לכאורה התנהגות פלילית ממש.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 07 יולי 2011, 22:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:20 
איפה החבר׳ה שעשו לפני כמה שנים את הסרט מעל לקו האדום?
צריך להתארגן על סרט המשך ולאסוף חומרים
הולכת להיות עונה קשה וארוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

הראל לא הודיע שהוא חותמת גומי? כרגע הוא שקרן ברמת האוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

יש מצב שבעוד 13 יום תיגמר הסאגה ונהיה עם בעל הבית אחד בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
azran כתב:

זה עדיין לא אומר שהוא חתם או שמישהו שאל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:22 
קלדרון כתב:
chimpfive כתב:
קלדרון כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

יש כאן אנשים הזוים.

מוני הראל והיה והוא צודק, אכן יש פה דבר מסריח שהיה צריך לעבור את האישור שלו. אבל, ויש פה אבל גדול, הוא עושה את זה על הגב של האוהדים, כאשר הוא והנציגים שלו מתיימרים להיות "אוהדי הקבוצה שכל מה שליבם הוא הצלחת הקבוצה" אז באמת, שילך לעזאזל הוא וטביב.

אתה אמיתי? מישהו מעביר כספי מועדון כאילו זה יושב בעו"ש הפרטי שלו, זה מטריד הרבה יותר מעוד שחקן ,טוב ככל שיהיה (ואישית אני מאוד רוצה אותו בהפועל).

זה כבר חורג הרבה מעבר להתנהלות מגעילה, קמצנות, חוסר אמינות, זה לכאורה התנהגות פלילית ממש.

אני אמיתי, הכסף נמצא בהתאחדות, כל מה שיש כאן שמוני הראל לא קיבל את החוזה והוא מורשה חתימה (חותמת גומי בלה בלה) מסריח ולא כשר, יש לו עכשיו שתי אופציות - להיות צודק ולפוצץ את העסקה, או לדאוג לאינטרסים של הקבוצה על חשבונו, וזה לאשר את החתימה ולקוות לזכות בסכסוך. כל השאר אני חייב להודות לא מענין אותי בכלל.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 07 יולי 2011, 22:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:22 
קלדרון כתב:
chimpfive כתב:
קלדרון כתב:
הפועל הקטן ! כתב:

יש כאן אנשים הזוים.

אתה אמיתי? מישהו מעביר כספי מועדון כאילו זה יושב בעו"ש הפרטי שלוץ זה מטריד הרבה יותר מעוד שחקן ,טוב ככל שיהיה (ואישית אני מאוד רוצה אותו בהפועל).

אני לא מכיר את הפרוצדורה, אבל אם הבנק מאשר העברת כספים בסכומים כאלה, איך זה בכלל יכול להתבצע לא חתימה של מורשי חתימה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:24 
זה לא מנחם אותי
הקבוצה כבר לא קבוצה
הקהל מפולג
המאמן צריך מאבטחים
פשוט גועל נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הכל פה זה ספינים זולים.
מהמסע"ת המופארת לעומר דמארי ועד העלק כסף שהועבר בלי אישור של הראל.
אם יש חותמת של "אחזקות הראל" זה אומר שיש שני אופציות:
1.הראל חתם ומשום מה התחרט והחליט שלא מתאימה לו העסקה.
2.מישהו זייף את החתימה ואז זאת כבר עבירה פלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
mkorman1 כתב:

יש מצב שבעוד 13 יום תיגמר הסאגה ונהיה עם בעל הבית אחד בקבוצה

ואם זה יגמר עם טביב כבעלים, לא צריך את החבר'ה של "מעל לקו האדום", צריך הפקה הוליוודית כדי להרים סרט על מה שיהיה מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
הציטוט ארוך מדי.

זה הענין, שזה לא יושב בחשבון הקבוצה (או חברת הניהול). אילו כספים שיושבים בנאמנות בהתאחדות והפועל עדין לא העבירה אותם לחשבון הקבוצה (או חברת הניהול). עד לקבלת פסק הדין לטביב אין זכות להעביר את הכספים בלי חתימה של מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
JohnnieWalker כתב:
azran כתב:

הוא הודיע שהוא לא חתם.
מזתומרת מישהו שאל אותו? הבנק עבר פה עבירה פלילית אם הוא אישר העברת כספים רק על בסיס החתימה של טביב.
חוץ מזה הראל הוא חתיכת נבלה שקנה פה את כל הפורום כשהודיע שהוא חותם ומאשר כל פעולה של טביב. במצב העניינים הנוכחי הוא שיקר. כמו אוסידון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
זה לא מנחם אותי
הקבוצה כבר לא קבוצה
הקהל מפולג
המאמן צריך מאבטחים
פשוט גועל נפש

לגיטימי שהוא יצא עם מאבטחים אם הוא חושש.
מבטיח לך שלא היו נוגעים בשערה מראשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:28 
קלדרון כתב:
הציטוט ארוך מדי.

זה הענין, שזה לא יושב בחשבון הקבוצה (או חברת הניהול). אילו כספים שיושבים בנאמנות בהתאחדות והפועל עדין לא העבירה אותם לחשבון הקבוצה (או חברת הניהול). עד לקבלת פסק הדין לטביב אין זכות להעביר את הכספים בלי חתימה של מוני.

רק כדי להבין, האם יש כספים שיושבים דרך קבע בחשבון נאמנות בהתאחדות? האם לא בוצעה העברה של הסכום המדובר מחשבון של הפועל לחשבון נאמנות בהתאחדות?
אם כן בוצעה העברה, אני מנסה להבין איך ייתכן שהיא התבצעה ללא חתימה וזיהוי של מורשי החתימה. הרי מדובר בסכום מאוד משמעותי בכל קנה מידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:29 
בקיצור, דמארי לא בהפועל?
יופי. דיאמנט שוחרר, מרעי יילך להפ' חיפה ונישאר עם טוטו ולאלה.
איזה הנהלה פח אשפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:30 
קלדרון כתב:
הציטוט ארוך מדי.

ברור שאין לו זכות להעביר את הכספים, אין לי וויכוח על זה. וזה היה ברור שהוא גם לא יעביר לו כמו ששני המפגרים האלה מתנהלים. צעד מגעיל ששוב מעיד על איש העסקים כבן אדם אדיוט ומטומטם חלאה ונוכל. עד כאן הכל טוב ויפה.
אני רק אומר שמוני טען שהוא אוהד לפני הכל, אם כך הוא צריך לחשוב כמו אוהד ולמחול על כבודו ולאשר את העסקה, זה הצעד שדואג לאינטרסים של הפועל. האינטרסים והכבוד של מוני והצדק שכנראה איתו צריכים להיות כרגע משניים. ועל זה אני אשפוט אותו.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 07 יולי 2011, 22:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
JohnnieWalker כתב:
azran כתב:
JohnnieWalker כתב:
azran כתב:

הוא הודיע שהוא לא חתם.
מזתומרת מישהו שאל אותו? הבנק עבר פה עבירה פלילית אם הוא אישר העברת כספים רק על בסיס החתימה של טביב.
חוץ מזה הראל הוא חתיכת נבלה שקנה פה את כל הפורום כשהודיע שהוא חותם ומאשר כל פעולה של טביב. במצב העניינים הנוכחי הוא שיקר. כמו אוסידון.

כולם שם משקרים.
אני לא רוצה להכעיס פה את הפורום וגם אני מודה שאני מאוד אוהב את שי אבל אני לא התפלא אם כל הפיצוץ הדרמטי אתמול עם שי הוא סוג של רעיון של הראל(באמת אל תכעסו אבל אני כבר לא אהיה מופתע אם הראל תיכנן את זה בעזרת המשרד יח"צ שלו).
הכל ספינים שיקריים במטרה לקנות את דעת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
קלדרון כתב:
הציטוט ארוך מדי.

רק כדי להבין, האם יש כספים שיושבים דרך קבע בחשבון נאמנות בהתאחדות? האם לא בוצעה העברה של הסכום המדובר מחשבון של הפועל לחשבון נאמנות בהתאחדות?
אם כן בוצעה העברה, אני מנסה להבין איך ייתכן שהיא התבצעה ללא חתימה וזיהוי של מורשי החתימה. הרי מדובר בסכום מאוד משמעותי בכל קנה מידה

למה הפועל לא משכה את הכספים ? תשאל את צמד התחמנים.
לגבי איך בוצעה ההעברה בלי חתימות מתאימות , אני חושב שעל זה מוגשת תלונה למשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:33 
קלדרון כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
קלדרון כתב:
הציטוט ארוך מדי.

למה הפועל לא משכה את הכספים ? תשאל את צמד התחמנים.
לגבי איך בוצעה ההעברה בלי חתימות מתאימות , אני חושב שעל זה מוגשת תלונה למשטרה.

"יגיש" וקופמן לא ראה את החוזה עם זיוף החתימה. אני לא מאמין שטביב היה עושה דבר כזה, אפילו הוא לא עד כדי כך מטומטם, ואני מהמר שגם מונילה לא ירוץ למשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:33 
במקרה הזה אני דוקא מבין.
לכל קבוצה בהתאחדות יש חשבון שמורשי החתימה מעבירים הודעה להתאחדות מתי למשוך ממנו כסף לטובת פעולות שונות כמו רישום, העברת שחקנים, תשלומים עבור הוצאות שוטפות וכו'.
לכל בעל קבוצה יש שם וסיסמא והוא יכול לבדוק מתי נכנס כסף, כמה כסף יש בחשבון ואם בוצעו בו פעולות, בדיוק כמו בבנק.
מסתבר שמישהו העביר 7 מליון ש"ח מחשבון הקבוצה בלי אישור של מורשי החתימה. יכול להיות שהכסף הזה עבר לאיזה חשבון אחר בהתאחדות ויכול להיות שהוא עבר לפתח תקווה, אבל העובדות הן שנמשכו ממנו כספים ואם אי אפשר לעשות את הפעולות ללא חתימה של הראל יש פה בעיה קשה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 07 יולי 2011, 22:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
קלדרון כתב:
הציטוט ארוך מדי.

ברור שאין לו זכות להעביר את הכספים, אין לי וויכוח על זה. וזה היה ברור שהוא גם לא יעביר לו כמו ששתי המפגרים האלה מתנהלים. צעד מגעיל ששוב מעיד על איש העסקים כבן אדם אדיוט ומטומטם חלאה ונוכל. עד כאן הכל טוב ויפה.
אני רק אומר שמוני טען שהוא אוהד לפני הכל, אם כך הוא צריך לחשוב כמו אוהד ולמחול על כבודו ולאשר את העסקה, זה הצעד שדואג לאינטרסים של הפועל. האינטרסים והכבוד של מוני והצדק שכנראה איתו צריכים להיות כרגע משניים. ועל זה אני אשפוט אותו.

אתם אשכרה התרגלתם לחיות בסביבה של נוכלים.
"למחול על כבודו " ? זה לא שהגישו לו חוזה מוכן והוא נעלב שהוא לא מעורב ולכן הוא לא חותם.
מישהו העביר כספים ללא רשות מחשבון שכרגע הוא גם בבעלותו. זה אשכרה פלילי (אם זה אכן בוצע).

כל מה שקורה מסביב להפועל זה קרב אגו בין שני ערסים דוחים.
הארוע הזה, אם התרחש, הוא מעבר למשחקי אגו. הרבה מעבר.

נערך לאחרונה על ידי קלדרון בתאריך 07 יולי 2011, 22:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
במקרה הזה אני דוקא מבין.
לכל קבוצה בהתאחדות יש חשבון שמורשי החתימה מעבירים הודעה להתאחדות מתי למשוך ממנו כסף לטובת פעולות שונות כמו רישום, העברת שחקנים, תשלומים עבור הוצאות שוטפות וכו'.
לכל בעל קבוצה יש שם וסיסמא והוא יכול לבדוק מתי נכנס כסף, כמה כסף יש בחשבון ואם בוצעו בו פעולות, בדיוק כמו בבנק.
מסתבר שמישהו העביר 7 מליון ש"ח מחשבון הקבוצה בלי אישור של מורשי החתימה. יכול להיות שהכסף הזה עבר לאיזה חשבון אחר בהתאחדות ויכול להיות שהוא עבר לפתח תקווה, אבל העובדות הן שנמשכו ממנו כספים ואם אי אפשר לעשות את הפעולות ללא חתימה של הראל יש פה בעיה קשה.

קופמן טוען שהכסף עבר לפ"ת ולמוני יש מסמך שמאשר את זה. אם זה נכון וכסף עבר ללא חתימת מורשה החתימה (או עם זיוף שלה) זה חמור מאוד ומעיד באיזו קלות ניתן לרוקן את כל הקופה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 390 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: