תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 7/7 [מידע]
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
"מבחינתי, גמרתי בהפועל"
שי אבוטבול עזב אתמול בכעס את מתחם חודורוב אחרי עימות מילולי עם הבעלים אלי טביב • בסביבתו של האחרון נאמר: "הוא בחר בדרך שלא מוסיפה לו כבוד"
רותם גרוסמן
אחרי כמה ימים של שקט במתחם חודורוב חזר אתמול הבלאגן למשרדים האדומים זאת בעקבות פיצוץ נוסף במו"מ המייגע בין הקשר הוותיק שי אבוטבול לבין אלי טביב.
אבוטבול המיואש מרגיש שמזלזלים בו ובצדק. אתמול הוא המתין כשעתיים ליד משרדו של טביב לצורך פגישה בנושא שדרוג שכרו. כשטביב הגיע כל מה שהיה לו להגיד לאבוטבול זה: "תחזור בעוד שבועיים." אבוטבול בתגובה מיהר לנטוש את מתחם האימונים לא לפני שאמר לבעלים: "אני עם הפועל גמרתי." טביב שהתעצבן אף הוא מדבריו של אבוטבול אמר את המילה האחרונה של העימות המילולי: "לא מתאים לך אתה יכול ללכת."
אבוטבול שהחרים את האימון ושוקל גם לא לצאת למחנה האימונים באוסטריה ביום ראשון נשמע נסער אתמול בלילה: "כואב לי מאוד כי הפועל זה הבית שלי. תמיד היה ותמיד יהיה. אני מרגיש שלא רוצים אותי ולא מכבדים אותי כמו שאני מכבד את הצד השני. מבחינתי סיימתי בהפועל כי סיכמו איתי משהו וכעת מסרבים להביא את זה לידי מימוש."
עוד הוסיף השחקן: "לא אגיע למחנה האימון ולאימונים בסוף השבוע אלא אם כן אקבל את מה שמגיע לי. זה צעד שקשה לי לעשות אותו אבל אין לי ברירה ואני בטוח שכולם מבינים את מה שאני עושה."
אבוטבול המחזיק בחוזה לעוד שלוש עונות משתכר כעת סכום של 100 אלף דולר ולטענתו קיבל הבטחה בעל פה מטביב והראל יחד לשדרג את שכרו בצורה ניכרת. הסכום המדובר לדבריו הוא 180 אלף דולרים. בגיזרת טביב טוענים כי "לשחקן הוצע שדרוג ל120- אלף דולר ונאמר לו להמתין עוד כמה ימים לקבלת תשובה בנוגע לשדרוג נוסף אולם הוא בחר בדרך שלא מוסיפה לו כבוד."
כשעה לאחר האירוע התפרצו למשרדי ההנהלה כ15- אוהדים אדומים והחלו לקלל את אלי טביב ורצונו "להיפטר מסמל כמו שי אבוטבול." טביב ונציגו דורון אוסידון לא התעמתו עם האוהדים אך דרשו מהם לצאת מתחומי המשרדים תוך כדי הבטחה לפתור את סוגיית אבוטבול עוד בטרם היציאה למחנה האימון.
מחפשים שוער
שוער קלאב ברוז' בעונה שעברה סטין סטיינן שמועמד להחליף את אדוארדו לובוס הצ'יליאני (קיבל שחרור מהקבוצה ויפוצה בהתאם) יגיע ארצה להתרשמות. גם מיכאל גספורנינג האוסטרי (30) מקבוצת קסנטי היוונית וגם שוערה השני של פיורנטינה ולאדה אברמוב (32) הסרבי צפויים להגיע להתרשמות של שלושה ימים באוסטריה.
קייזרסלאוטרן. אתמול חגג האקס על תנאי של הפועל ת"א איתי שכטר שער בכורה במדי הקבוצה הגרמנית. הוא עשה זאת במשחק אימון מול קבוצת סנדהאוזן שהסתיים בתוצאה .1:1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 7/7 [מידע]
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 02:23 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

שי אבוטבול: "אולי אני משלם מחיר כי הציבו אותי במחנה מוני הראל"

מאת משה הרוש

שי אבוטבול, קשר הפועל תל אביב, ממתין שבועות לשדרוג בשכרו. אתמול הוא הגיע לפגישה עם אלי טביב ואז, לדבריו, "חיכיתי שעתיים. זו חוצפה לייבש אותי, בושה. הבטן שלי מתה לשחק בהפועל, אבל עם ההצעה שנתנו לי אין מצב שאני נשאר"

כשהפועל תל אביב תמריא ביום ראשון למחנה האימונים שלה באוסטריה, מאחור יישאר כנראה השחקן הכי מזוהה כרגע עם המועדון, שי אבוטבול. לקשר בן ה-28, ששייך למועדון מילדות, אזלה אתמול הסבלנות בהמתנה לתשובת ראשי הפועל באשר לשדרוג שכרו ל-160 אלף דולר בעונה, לעומת ההצעה האחרונה שעמדה על 135 אלף דולר.

אתמול זומן אבוטבול לפגישה עם בעלי המועדון, אלי טביב, במטרה לגשר על הפערים ביניהם. אבוטבול ציפה להכל, רק לא למה שחיכה לו שם. "אמרו לי להגיע ב-15:30 למתחם חודורוב", מספר אבוטבול, "שעתיים חיכיתי וכשנכנסתי לשאול מה קורה, טביב ענה לי 'אין לך סבלנות?'. לי אין סבלנות? שעתיים אני מתייבש ומחכה, על איזו סבלנות מדברים אתי?".

אבוטבול לא היסס, אמר לטביב "אני הולך ולא מתכוון לצאת למחנה האימונים. תהיה בריא", והסתלק. השחקן, שתפקיד הקפטן המחליף הובטח לו על ידי המאמן דרור קשטן, חש נבגד, אך ידע שהאוהדים לצדו. לא חלפה שעה מרגע עזיבתו את המתחם וכמה אוהדים חדרו לתחומי משרדי המועדון, כדי להבהיר כי "בלי אבוטבול לא יהיה לכם פה שקט".

נציגיו של טביב הבטיחו כי עד יום ראשון יסדירו את העניין מול השחקן, ומקורבי הבעלים לוחצים עליו להתפשר. בינתיים, אבוטבול "רותח", כלשונו, "אף אחד לא יכול להשפיל אותי, אבל בהחלט זלזלו בי. זו חוצפה לקרוא לי ולייבש אותי במשך שעתיים. בושה איך שמתנהגים אלי. אם לא רוצים אותי בקבוצה, רק שיגידו. אולי באמת מישהו לא רוצה אותי שם. זו לא דרך להתנהג לשחקן בית, שנתן את כולו למועדון. כבר תקופה מושכים את העניין הזה, חשבו שהכל יעבור מעצמו, סחבו אותי ומרחו אותי כל כמה ימים. הבטן שלי מתה לשחק בהפועל, המועדון והאוהדים יקרים לי, אבל עם הזלזול הזה אני לא נשאר. כרגע אני מדבר מתוך כעס, אבל אהיה הכי שמח אם זה יסתדר. עם ההצעה שנתנו לי אין מצב שאני נשאר".

לא באמת הופתעת לשמוע שלא נענים לדרישות שלך.

"דווקא מאוד הופתעתי. העניינים לא היו צריכים להתנהל כך. כל זה התגלגל בצורה לא מכובדת. הייתי משוכנע שיבואו לקראתי וייתנו את מה שהבטיחו. במקום לשחק אתי משחקים, כבר היה עדיף להגיד לי בפנים שלא רוצים אותי".

למה בכלל מגיע לך יותר ממה שהציעו?

"מגיע לי אפילו יותר ממה שדרשתי, אבל בגלל ההבטחה שנתנו לי לשדרוג ביקשתי רק לקיים את ההבטחה. שחקנים זרים באים לשבועיים ולחודש ומרוויחים סכומים לא הגיוניים. עם שחקני הבית, שמקריבים מעצמם ונותנים את הנשמה למועדון, מתקמצנים. יכול להיות שאני משלם פה מחיר כי מישהו הציב אותי במחנה של מוני הראל, אבל זה קשקוש מוחלט שאני שומע כבר הרבה זמן. אין לזה כל אחיזה במציאות. חבל רק שמכל המלחמות בין הבעלים אנשים רבים נפגעים בדרך".

אדוארדו לובוס, השוער הצ'יליאני אותו מעוניינת הפועל לשחרר, יזכה לפיצוי על התרת חוזהו בגובה 50 אלף יורו. איתי שכטר, שטרם שוחרר רשמית, הבקיע אתמול שער ראשון במדי קייזרסלאוטרן ב-1-1 במשחק האימון מול סאנדהאוזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות:

אבוטבול, שכטר, ושוערים:
תמונה

רן בן שמעון פותח פה על אלרואי כהן:
תמונה

טור של עמיר פלג על הנאום של טביב במס"ע:
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 03:32 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
שי אבוטבול מועמד להפועל באר שבע
דלה איינוגבה לא ייצא עם בני יהודה למחנה אימונים, בעקבות חוקי ההגירה בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
טביב הבטיח לאחיו של אבוטבול כי עד יום א' יקבל שי תשובה.
ייתכן שהיא תגיע כבר היום.

נמשך המו"מ עם לובוס על גובה פיצויו.

נראה כי השוער הבלגי סטין סטיינן יסכים להגיע להתרשמות במחנה האימון.

הפועל הגישה לנתניה הצעה בסך מיליון דולר על עזרא ודגני.

טביב צפוי להופיע היום לבוררות בעניין שכטר בתדרוכו של עו"ד אפרים ברק.

מוני הראל יממן את יציאת טורק וגבע תלם למחנה באסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
כתבה על 6 השחקנים של הפועל שעזבו השנה לחו"ל
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1838528

אם זה לא המקום אז תעבירו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
לפי ידיעות אחרונות יש עוד מועמד לרשת את ויני בשער.
שוער נבחרת מקדוניה שמשחק באתניקוס אחנס מקפריסין.
הנה פרטים עליו :
אדין נורדינוסקי
תמונה

תאריך לידה 21 אפריל 1982 (גיל 29)
מקום לידה SFR יוגוסלביה
גובה 1.95
משחק תפקיד שוער

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 08:12 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום:
דרור קשטן יבחן שוערים במחנה אימונים

קשטן לא שלם עם השוער הציליאני לובוס, שלחוזהו הוכנס סעיף המאפשר לאדומים לבטל את החתימה עד ינואר תמורת פיצוי.

על הכוונת של קשטן נמצאים שני שוערים, אחד מאוסטריה והשני מבלגיה, שיגיעו למחנה אימונים של הפועל באוסטריה בשבוע הבא ויבחנו ע"י הצוות המקצועי.

בהפועל התאכזבו לאחר שהבינו שגם ניוקאסל נמצאת במרדף אחרי הקשר הדרום אפריקאי סיפיווה טשבלאה מקייזר צ'יפס, כרגע העיסקה מוקפאת.

שי אבוטבול שהיה אמור להיפגש עם אלי טביב במטרה לסגור את חוזהו המשדורג, דרש מהבעלים תשובה סופית או שחרור מיידי.
בנתיים אנשי טביב מנסחים לחפש עוד אפשרויות בשוק המקומי, כשמאור בוזגלו עדיין נמצא ברשימה של נציגו של טביב, דורון אוסידיון. 4,000 מנוים נמכרו תוך יומיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 08:16 
כץ להפועל ת"א: 350 אלף דולר תמורת חנן ממן, מרעי מתקרב להפועל חיפה.
http://one.co.il/Article/182645.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 10:01 
מתוך כתבה בוואן:
בהפועל ניסו להביא למבחנים את סטיינן, אך הוא בינתיים מסרב מאחר שיש לו הצעות מבלגיה. השוער הסרבי, ולאדה אברמוב, מוכן להגיע למבחנים, אך בהפועל מתלבטים לגביו מאחר שלא שיחק באופן סדיר בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 11:01 
ספורט5:

שי אבוטבול החרים את אימון הפועל ת"א
הקשר זועם על כך שלא קיבל שדרוג בשכר כפי שהובטח לו. שחקנים: "הוא חשוב לנו חברתית ומקצועית"

המאבק בין שי אבוטבול להפועל תל אביב הולך ומחריף. כפי שפורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט, הקשר הוותיק נטש אמש את האימון זאת בשל הסחבת סביב שדרוג השכר שהובטח לו. היום (חמישי) אבוטבול אפילו לא טרח להגיע למתחם חודורוב.
אבוטבול הבטיח אתמול כי יחרים מעתה את האימונים עד אשר יקבל את השדרוג, ולפי עצת עורך דינו מורן מאירי, הוא עמד בהחלטה שלא להגיע היום לאימונים. אגב, אחרי השדרוג השכר של הקשר צפוי לעמוד על כ-160 אלף דולרים.
לאתר ערוץ הספורט נודע שהמאמן דרור קשטן ביקש לנסות ולהגיע לעמק השווה. גם שחקנים בקבוצה, פנו למנכ"ל ניר ענבר, ולנציגו של טביב דורון אוסידון, בבקשה להסדיר את העניינים עם שי אבוטבול. נכון לעכשיו, הקשר לא מתכוון לצאת עם הקבוצה למחנה האימון.
"מעבר לעניין המקצועי והחברתי שהוא חשוב לנו, שי הוא סמל גם למי שלא גדל בהפועל תל אביב כמונו", אמרו מספר שחקנים במועדון לאתר ערוץ הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 11:36 
שי בגל''צ -
לא מגיע לי כזה יחס ולא לאף אחד.
''אני לא צריך לחכות שעתיים מראש ואז שיזרקו אותי.''

''נקבעה פגישה ב-15:30, ב-17:30 אוסידון אמר לי שהפגישה אחרי האימון.
בסוף החלטנו שאכנס לטביב ב-17:30, הוא (טביב) אמר שהוא יושב על דוחו''ת וזה יקח לו יותר משעתיים, אמרתי לו תודה רבה והלכתי'''.

''אם היו אומרים לי שסוגרים את הנושא ביום ראשון אז אין בעיה, אמרו לי לבוא עוד שבוע-שבועיים''.

''לא היה אף סיכום עם הפועל, אמרתי להם מה שאני רוצה ואמרו לי -נדבר על זה-, מעבר לזה לא הייתה שום נכונות''

''הבטיחו לי 180 אלף דולר, חלק אמרו לי שהייתי צריך לדרוש יותר כדי להגיע לסכום אבל לא, אני דרשתי רק מה שמגיע והבטיחו לי''.

''כשלא שיחקתי אחרי הפציעה לא ביקשתי שקל, רק כשהתחלתי לשחק וחזרתי לעצמי.''

''נכון להרגע אני לא יוצא למחנה אימונים אלא אם כן ישתנו דברים, אולי היום''.

שי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 12:19 
ynet:

גורם בהפועל: "מאמינים שנושא אבוטבול יסתדר"
הקשר החרים את האימון, אך בהפועל ת"א סבורים כי הסאגה עשויה להגיע לסיומה בקרוב. סטיינן מסרב להגיע למבחנים אבל מסכים שיצפו בו בבלגיה. בוריס קליימן עשוי להיות שוער שני

האם הסאגה המתמשכת בין הקשר שי אבוטבול לבין הנהלת הפועל תל אביב עומדת להסתיים? תלוי את מי אתם שואלים. אבוטבול, שעזב אתמול (ד') בזעם את מתחם 'וולפסון' לאחר שהתבקש להמתין לפגישה בנוגע לשדרוג שכרו עם אחד מהבעלים אלי טביב, החרים היום את אימון הבוקר של הקבוצה.
אבוטבול, שמבחינתו לא מתכוון להצטרף למחנה האימונים באוסטריה, מעוניין כי שכרו ישודרג באופן מיידי. במועדון סבורים כי למרות שהקשר החרים את האימון הוא ימשיך בסופו של דבר ללבוש את המדים האדומים: "אנחנו מאמינים שנושא אבוטבול יסתדר", אמרו היום גורמים בהפועל, "הוא יקבל את התשובה עוד לפני שהקבוצה תצא למחנה ביום ראשון".
גורמים אחרים בקבוצה, שלא אהבו את הדרך שבה הגיב אמש אבוטבול, טוענים כי במידה שלא תהיה להם ברירה, יחייבו את השחקן להתייצב למחנה האימונים, זאת כיוון שאבוטבול מחזיק בחוזה חתום במועדון. יש לציין כי הקשר קיבל בשנה שעברה הבטחה לשדרוג שכרו.

סטיינן לא יגיע למבחנים

בנושא אחר, במועדון התבשרו כי השוער הבלגי סטן סטיינן, שקיבל אמש מכתב מהאדומים עם הזמנה למספר ימי התרשמות, מסרב להגיע בשלב זה למבחנים באוסטריה. השוער הבהיר לאדומים באמצעות סוכנו, כי יהיה מוכן שאנשי מחזיקת הגביע יצפו בו בבלגיה, אך אין בכוונתו להגיע להתרשמות. כעת נראה כי בקבוצה יצטרכו להאיץ את החיפושים אחרי שוער זר אחר.
עד שהקבוצה תסגור שוער בכיר שיעמוד בין הקורות, נראה כי בכל הנוגע לעמדת השוער השני די סגורה. כידוע, השוער גליל בן שנן מחלים בימים אלה מהפציעה הקשה שעבר (קרע ברצועה ש.א), ובעקבות זאת מי שעשוי להיות השוער השני של הקבוצה הוא שוער הפועל כפר סבא בוריס קליימן, שהצטרף לאימוני הקבוצה.

בתוך כך, מנכ"ל הקבוצה ניר ענבר ערך היום סיור לאנשי אופ"א באיזור של אצטדיון בלומפילד. מדובר בסיור שגרתי בו בודקים נציגי אופ"א את האצטדיונים מול הקבוצות שהם מצפים כי יעפילו לשלב הבתים של הליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
http://one.co.il/Article/182653.html
הושלמה העברת שכטר לקייזר

טביב, כשאמרת שדמארי הוא המחליף של שהר, זה אומר שעכשיו תבוא מחליף גם לשכטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 12:31 
ספורט5:

אלי טביב הסכים לפשרה, שכטר הפך לשחקנה של קייזסרלאוטרן
הסאגה השניה הכי דביקה בקיץ (אחרי פרשת טביב-הראל) הגיעה לסיומה: בעלי הפועל ת"א אישר את המתווה עליו פורסם באתר, לפיו האדומים יקבלו 2.5 מיליון יורו וגם 20 אחוזים ממכירה עתידית. המכשול האחרון שהוסר: פריסת התשלומים

עכשיו זה רשמי: איתי שכטר הוא שחקן מן המניין בקייזרסלאוטרן. כצפוי וכפי שפורסם בשבוע שעבר כאן באתר, הפועל תל אביב והקבוצה הגרמנית הגיעו לפשרה, לפיה החלוץ יעבור היום סופית לבונדסליגה תמורת 2.5 מיליון יורו ו-20 אחוז ממכירתו העתידית.
עוד נקבע, כי לאוטרן תעביר להפועל את סכום ההעברה בשני תשלומים בתוך חצי שנה, במקום בשלושה תשלומים בתקופה של שנה שלמה. טביב היה מי שהציע את הסדר התשלומים, אותו קיבלו היום הגרמנים.
כזכור, הצדדים נפגשו בשבוע שעבר אצל הבורר מטעם ההתאחדות, עו"ד חנוך קינן, והיו אמורים להגיע למשרדו היום בצהריים כדי לקבל את החלטתו בעניין. אולם מאחר שהושגה פשרה בין הצדדים, לא מן הנמנע שנציגי הפועל וקייזרסלאוטרן כלל לא יתייצבו אצל עורך הדין.
הדרך לסיום הסאגה התאפשר אחרי שטביב הבין כי לא ישיג מחיר גבוה יותר עבור שכטר, ודאי לא דרך החלטת הבורר. רצונו של טביב בשכטר והצהרותיו כי השחקן יישאר בהפועל לא נשאו פרי בסופו של דבר, ומהיום מצטרף שכטר באופן סופי לגילי ורמוט בבונדסליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 14:52 
האם לובוס יישאר בסופו של דבר?
השיחות לביטול חוזהו של השוער הצי'ליאני עלו על שרטון, ובכוונתו להגיע לאימון הערב ולצאת עם האדומים למחנה האימון. עו"ד, ראובן נחום: "השחקן עבר את הבדיקות, וכל טענה נגד משקלו הינה כוזבת ומטעה. הוא מעוניין להילחם על מקומו"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4092469,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 15:55 
דגלאס אלוהים כתב:
http://one.co.il/Article/182653.html
הושלמה העברת שכטר לקייזר

טביב, כשאמרת שדמארי הוא המחליף של שהר, זה אומר שעכשיו תבוא מחליף גם לשכטר?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
כ-70 אוהדים במתחם האימונים עם שלטים, הם מפגינים נגד טביב
וצועקים על קשטן. לואיס פרננדס, מאמן הנבחרת הגיע אף הוא.

מיד תמונות באתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/182680.html

10,000 ש"ח מפרידים בין המגן למחנה האימון? העו"ד: "אין עיקולים על החשבון", המועדון: "לא מעבירים בגלל עיקולים". אימון הפועל פוצץ ע"י אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 20:51 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02963.html
הראל ילך למשטרה: ההתאחדות שלחה כספים לפ"ת ללא רשותי
:SHOCK:
פרטים נוספים בהמשך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:03 
לפי וואלה, הגענו לסיכום עם לובוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
קשטן יצא עם שני מאבטחים לאחר שכוח יס"מ הגיע למקום.

תמונות באתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:22 
הפועל במו"מ עם חוטבה (מגן ימני של פ''ת) . דיאמנט שוחרר

ספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
"הפועל חייבת לעמרי כספים, לא רוצים אותו. אולי נלך לבוררות"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02957.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
אוסידון הציע לכסות את החובות של קנדה

ציטוט:
לאחר היוודע דבר חובו של קנדה התערב נציגו של אלי טביב, דורון אוסידון, והציע לשלם 10,000 ש"ח על מנת שצו העיכוב יוסר. עקב כך קנדה צפוי להצטרף למחנה לאחר תחילתו ברגע שיוסדר הנושא גם בפן הבירוקרטי. אוסידון הכחיש בתוקף את הטענה שהפועל חייבת למגן שתי משכורות.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 02957.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 26 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: