תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צו ראשון
הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 15:09 
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:
Kyahs כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד :BOW: :BOW: :BOW:
אני קורא את ההודעות שלך ומתמוגג(בשיא הרצינות), הדברים שלך נכונים מאד!
הלוואי עליינו עוד הרבה אנשים עם השקפת עולם כמו שלך.
ועזרן- עוד לא מאוחר לחזור בך, תנסה קרבי ולא תצטער.

מאיפה לך שהוא לא יצטער?

מההיכרות הדיי שטחית שלי עם עזרן.

ההיכרות שלכם לא יכולה לרמוז לך מה הוא יחווה או לא יחווה בשירות קרבי (או בכלל), ואם הוא יצטער על זה או לא.

נכון, אבל שווה לו לנסות, אם אחרי 4 חודשים של טירונות הוא יראה שזה לא מתאים לו+ הצבא גם יחשוב ככה, הוא יעבור לתפקיד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
azran כתב:
אדום נחמד אולי אתה בעצם מיליטריסט?

לא מבין את השאלה.
האם נולדתי בשביל להלחם? לא.
האם רציתי בכל מאודי להתגייס לקרבי? גם לא.
האם מהרגע הראשון בצה"ל ידעתי שאני רוצה להוביל חיילים למלחמה? לא ולא.

אבל, האם הבנתי טוב טוב את מקומי, והפנמתי שאם אני אעשה מה שמתחשק לי ולא מה שאני מחויב לעשות זה כתם לכל החיים? ועוד איך כן.

על איזה כתם מדובר ?
עשיתי המון בחירות חרא בחיים , לא לעשות צבא לא היתה אחת מהן , היא היתה הבחירה הטובה ביותר שלקחתי אחרי הבחירה באישתי .

בטח בחירה חכמה. להתחיל את החיים 3 שנים לפני כל החברים. הלוואי על כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 18:30 
לירון האדום כתב:

רוי אם השתמטת משירות צהלי למרות שיכלת לשרת אז היה צריך להיות לך כתם גדול, לצערי כיום זה לא קורה

מצחיק, כתבת שאתה מסכים עם אדום נחמד - שאמר שילדים בני 18 לא מכירים את עצמם מספיק טוב בשביל לדעת למה הם מסוגלים, אבל אתה מההיכרות השטחית שלך עם עזרן יודע כבר הכל עליו. איך עושים את זה?

ולאדום נחמד - "ילדים" בני 18 לא אמורים לקבוע את העתיד שלהם בצבא? זה כ"כ :PUKE:. בוא לא ניתן להם שום חופש בחירה וזהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
לירון האדום כתב:

רוי אם השתמטת משירות צהלי למרות שיכלת לשרת אז היה צריך להיות לך כתם גדול, לצערי כיום זה לא קורה

מצחיק, כתבת שאתה מסכים עם אדום נחמד - שאמר שילדים בני 18 לא מכירים את עצמם מספיק טוב בשביל לדעת למה הם מסוגלים, אבל אתה מההיכרות השטחית שלך עם עזרן יודע כבר הכל עליו. איך עושים את זה?

ולאדום נחמד - "ילדים" בני 18 לא אמורים לקבוע את העתיד שלהם בצבא? זה כ"כ :PUKE:. בוא לא ניתן להם שום חופש בחירה וזהו...

אני לא מבין על מה ה :PUKE: ..
עצם קיומו של הצבא הוא מלקיחת הבחירה לילדים בני 18. השאלה מה עושים עם זה.
הסברתי למה צריך לתת לצבא להחליט איפה כל אחד מתאים... נמאס לי להתווכח על זה שוב.
אגב, לא אמרתי לקחת להם את חופש הבחירה. להפך, אמרתי מספר פעמים שהם צריכים לעשות הכל כדי שהצבא ידע בדיוק מה המצב הפיזי והנפשי שלהם. חייבים, לא פחות. רק לא לשקר. לא לייפות, לא למרוח. או בקיצור, לא לעבור על החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:06 
אדום נחמד כתב:
bigi37 כתב:
לירון האדום כתב:

אני לא מבין על מה ה :PUKE: ..
עצם קיומו של הצבא הוא מלקיחת הבחירה לילדים בני 18. השאלה מה עושים עם זה.
הסברתי למה צריך לתת לצבא להחליט איפה כל אחד מתאים... נמאס לי להתווכח על זה שוב.
אגב, לא אמרתי לקחת להם את חופש הבחירה. להפך, אמרתי מספר פעמים שהם צריכים לעשות הכל כדי שהצבא ידע בדיוק מה המצב הפיזי והנפשי שלהם. חייבים, לא פחות. רק לא לשקר. לא לייפות, לא למרוח. או בקיצור, לא לעבור על החוק.

אתה אמרת טוב מאוד שמבחינתך כל מי שאין לו בעיה פיזית ולא היה אצל פסיכולוג מגיל 14 (או בקיצור, בעיה נפשית מוכחת לטענתך) חייב לשרת בקרבי. לקחת מהם את החופש ושעבדת אותם ל3 שנים, לפחות תן להם את הזכות לא לרצות להיות בקרבי - גם סתם ככה. גם אם הם אגואיסטים. לצבא הרבה יותר קל שמי שלא רוצה להיות בקרבי יקמבן אותו מאשר שהמערכת תהפוך להיות קשובה ועונה לצרכים של פאקינג אנשים בני 18 שלקחת להם את החירות.

שוב, אני אישית נגד לשקר באופן כללי ולעבוד על המערכת, אבל מעדיף שאנשים יעשו את זה מאשר שיכריחו אותם להילחם, כשהם חושבים שהם לא מסוגלים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
עוד נקודה למחשבה לכל אנשי ה"אני בצבא אהיה עובד רס"ר שכבר ב2 נמצא בבית":
לא מזמן סיימתי קורס חובשים קרביים. כמויות הידע שרכשתי בו היו פשוט מטורפות.
קורס כזה באזרחות, אם קיים, צריך לעלות כמה אלפים. ואני עשיתי אותו בחינם, ואין לי ספק שהוא יעזור לי גם באזרחות.
כמות הידע שהצבא יכול להעניק לכם (ולא, לא רק באיך לירות ברובה) היא עצומה, היא מגוונת (כמעט לכל תפקיד שבאזרחות יש קורס בצה"ל) והכי חשוב - היא בחינם.
אז אני מציע לכם בשירותכם הצבאי כל הזמן רק לשאוף לכמה שיותר, לבקש מהמפקדים יותר ויותר הכשרות ולצאת לכמה שיותר קורסים. בנוסף, ותשאלו את כולם, השירות עובר הרבה יותר מהר בזמן שאתם בקורס או בהתלמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אתה אמרת טוב מאוד שמבחינתך כל מי שאין לו בעיה פיזית ולא היה אצל פסיכולוג מגיל 14 (או בקיצור, בעיה נפשית מוכחת לטענתך) חייב לשרת בקרבי. לקחת מהם את החופש ושעבדת אותם ל3 שנים, לפחות תן להם את הזכות לא לרצות להיות בקרבי - גם סתם ככה. גם אם הם אגואיסטים. לצבא הרבה יותר קל שמי שלא רוצה להיות בקרבי יקמבן אותו מאשר שהמערכת תהפוך להיות קשובה ועונה לצרכים של פאקינג אנשים בני 18 שלקחת להם את החירות.

שוב, אני אישית נגד לשקר באופן כללי ולעבוד על המערכת, אבל מעדיף שאנשים יעשו את זה מאשר שיכריחו אותם להילחם, כשהם חושבים שהם לא מסוגלים לזה.

אתה מנסה לדחוק אותי לפינה, ומתעקש לסובב את מה שאני אומר כדי שיתאים לגישה שלך.
אז אני אגיד בפעם האחרונה:
אם מישהו חושב שיש לו בעיה, אדרבא. לך על זה. תספר לקבן. תפתח את כל רחשי ליבך. אין לי ולו התנגדות קלה.

תפסיק כבר לחזור על הטיעון הזה שלוקחים להם תחופש. לא כי זה לא נכון, אלא כי כבר אמרת את זה והסכמתי. באמת לוקחים להם תחופש. אבל זה החוק והחוק קיים כי צריך אותו. שנינו יודעים שצריך אותו. ולא, זה לא סיבה לתת להם לבחור איפה להיות. שוב, כי אם תתן להם את האפשרות לבחור, הרבה מהם היו מוותרים על התענוג של קרבי.

תראה, שנינו מבוצרים היטב בעמדותינו. אני לא הולך להתפשר בנושא, ועושה רושם לצערי שגם אתה. בכל זאת, הבדל אחד קטן בינינו.
הגישה שלך תוביל אותנו לחברה מחורבנת ולאבדון מדיני. הגישה שלי פשוט תקשה על חלק מהחברה.

אה כן, אל תדאג, אף חייל לא יצא לקרב כשהוא לא מסוגל להרים נשק. האנשים האלה מסוננים במהלך ההכשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 06:53 
אדום נחמד כתב:
bigi37 כתב:

אתה מנסה לדחוק אותי לפינה, ומתעקש לסובב את מה שאני אומר כדי שיתאים לגישה שלך.
אז אני אגיד בפעם האחרונה:
אם מישהו חושב שיש לו בעיה, אדרבא. לך על זה. תספר לקבן. תפתח את כל רחשי ליבך. אין לי ולו התנגדות קלה.

תפסיק כבר לחזור על הטיעון הזה שלוקחים להם תחופש. לא כי זה לא נכון, אלא כי כבר אמרת את זה והסכמתי. באמת לוקחים להם תחופש. אבל זה החוק והחוק קיים כי צריך אותו. שנינו יודעים שצריך אותו. ולא, זה לא סיבה לתת להם לבחור איפה להיות. שוב, כי אם תתן להם את האפשרות לבחור, הרבה מהם היו מוותרים על התענוג של קרבי.

תראה, שנינו מבוצרים היטב בעמדותינו. אני לא הולך להתפשר בנושא, ועושה רושם לצערי שגם אתה. בכל זאת, הבדל אחד קטן בינינו.
הגישה שלך תוביל אותנו לחברה מחורבנת ולאבדון מדיני. הגישה שלי פשוט תקשה על חלק מהחברה.

אה כן, אל תדאג, אף חייל לא יצא לקרב כשהוא לא מסוגל להרים נשק. האנשים האלה מסוננים במהלך ההכשרה.

אני לא מנסה לסובב את מה שאתה אומר, פשוט המסר שלך עכשיו שונה לגמרי ממה שהבנתי ממך בהודעות קודמות, ואם הבנתי לא נכון - אני מצטער.
מקודם אמרת שאם הבנאדם לא סובל מאיזו בעיה שמוכרת לו עוד מלפני הצבא, הוא חייב ללכת לקרבי. מקודם גם אמרת שילדים בני 18 לא באמת יודעים כלום מהחיים שלהם.

השאלה שלי היא איך מתייחס הקב"ן לאנשים נורמטיביים לחלוטין שפשוט לא רוצים להחזיק נשק? אני באמת לא יודע. אני מניח שלא קל לשכנע את הצבא בדברים כאלה, ובגלל זה בסופו של דבר אלה שמצליחים להתחמק הם אלו שעובדים על המערכת, או האנשים שמוכנים לשבת בכלא צבאי.

בכל מקרה, הגישה שלי היא שכל אחד יכול להיות חייל, כל אחד יכול לשרת בצבא ולמצוא מקום שבו הוא יוכל לתרום. אבל הגישה שלי אומרת שפשוט לא כל אחד יכול להיות קרבי, וזה לאו דווקא בגלל בעיות פיזיות או בעיות נפשיות קשות.
בנוגע לאנוכיות של אלו שרוצים להתחמק בקרבי רק בשביל לקבל ג'וב ולא לעבוד קשה, אני מסכים איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2011, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
azran כתב:
אדום נחמד אולי אתה בעצם מיליטריסט?

לא מבין את השאלה.
האם נולדתי בשביל להלחם? לא.
האם רציתי בכל מאודי להתגייס לקרבי? גם לא.
האם מהרגע הראשון בצה"ל ידעתי שאני רוצה להוביל חיילים למלחמה? לא ולא.

אבל, האם הבנתי טוב טוב את מקומי, והפנמתי שאם אני אעשה מה שמתחשק לי ולא מה שאני מחויב לעשות זה כתם לכל החיים? ועוד איך כן.

:ROSE: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: