Idandosh כתב:
רוי האדום כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
צור ש. כתב:
אם כל כך חשוב לאדון קשטן, הוא היה מראה יותר נכונות
הוא היה יכול להודיע שמבחינתו אין מצב ששי לא יוצא למחנה אימונים ביום ראשון ואם זה אומר לסגור איתו מיד - זה מה שקורה.
אבל לא, הוא בחר להיות סמרטוט רצפה, חבל, אבל לא מפתיע.
טביב הוא המעסיק שלו, שי לא יכול לצאת בהצהרות ובסנקציות ולדעתי זה גם לא מה שיביא לו תוצאות.
קשטן רוצה לעונה הבאה את: דמארי, בוזגלו, עזרא, אבוטבול וכו'...
טביב מחליט מבחינה כלכלית את מי הוא מביא, וכמובן את מי משאיר.
אני מסכים ששי חייב להישאר בהפועל, ולא יזוז ממנה לעולם, אבל מכאן ועד להאשים את קשטן...
אתה בטוח שקשטן רצה את דיאמנט או איך שקוראים לו ?
קשטן לא פוצה פה , לא על מקרה שי , לא על המצב של הקבוצה , קשטן מקבל את הכסף שלו אז מה איכפת לו ?
הוא יסיים במקום
3-5 וכולם יהיו מרוצים שאחרי ה"מהפכה בסגל " ו"הבעיות שמוני הראל גורם " הצלחנו להתברג בצמת .
איזה שטויות, אתה חושב שאנחנו מפגרים?
אנחנו בכל שנה צריכים להתמודד על אליפות, בטח אם בקופה יש 50 מיליון שקל ויש לך את ההתקפה הטובה בליגה.
במצב הנוכחי של הסגל, באמת נראה לך שקבוצה חוץ מחיפה ואולי מכבי יכולה לסיים מעלינו??
קודם כל כן , ואתה בטח לא הולך להתחרות על אליפות כרגע לפי איך שהדברים מתנהלים שחסרים לך לפחות 4 שחקנים לסגל .
ואנוגם אני חושב שאנחנו צריכים להתמודד כל שנה על אליפות , תגיד את זה בסוף העונה לטביב וקשטן שיתפארו בזה שלמרות העזיבות הרבות , הבלאגן שמוני יצר ( כן , רק מוני אשם , בטח ) , ההכנה המאוחרת , הצלחנו להתברג בצמרת .
ממאמן כמו קשטן שהוא יענו בעל יושרה מקצועית , שועל קרבות ותיק , המאמן המעוטר ביותר בכדורל ועוד ועוד ועוד הייתי מצפה להציב תנאים , אולטימטום , נגיד בנושא הבעלים והבעיות בהתנהלות מהמועדון .
דבר כזה ניתן לצפות ממאמן ותיק שעבר הרבה ולא ממאמן צעיר בהתחלת הדרך שמחפש להוכיח את עצמו בכל דרך אפשרית .
אבל שוב , קשטן מוכיח שהוא סמרוטוט רודף כסף .