Oleg Neduda כתב:
דרור קשטן כמעט תמיד שיחק 4-4-2.
4 הגנה, שני קשרים אחוריים, שני קיצוניים שלא עוזבים את הקו , ושני חלוצים
ב6 השנים האחרונות שהוא אימן פה ככה הוא שיחק. אין לי ספק שהוא מעדיף שחקן קו
למרות זאת אני גם לא אתפלא אם הוא ינחית פה שחקן שהוא לא קיצוני טבעי כי בעונה האחרונה הוא הסתדר עם גלאבן מצויין
בניית הסגל מאוד מזכירה את עונת 05/06 , קשטן חוזר אחרי שנת גלות בהפועל פ"ת ולוקח גביע ומקום שני.
4-4-2 קלאסי, שני קשרים הגנתיים באמצע (יוסי ובאדיר), שני קיצוניים בצדדים (גילי ודגו) שני חלוצים כשאחד משחק את השפיץ והשני את הסקנד-סטרייקר: יבוריאן ופרץ כחלוצי שפיץ, ברדה וזיטו כסקנד סטרייקר כשעל המגרש כמעט תמיד היה אך ורק שילוב של שני הסוגים (ברדה וזיטו או יבוריאן ופרץ כמעט ולא שיחקו ביחד).
ההרכב היה חזק מאוד אבל הספסל היה בעייתי, אבי קנפו היה סוג של ויקטור מרעי - חצי חלוץ חצי שחקן כנף.
מלכתחילה היה נראה שקשטן הולך על שחקן קו לצד שמאל, כשאלרואי הולך כנראה לשחק על קו ימין, שי ואביחי באמצע, טוטו בשפיץ ודמארי כסקנד סטרייקר.
אני חולה על סלים והוא באמת היה אחד הטובים בשנה שעברה אבל לא נראה לי שבונים עליו להרכב, בטח לאור עומס המשחקים שהולך להיות בשנה הבאה אם ב"ה נעלה לשלב הבתים+37 מחזורי ליגה+גביע+גביע השוקו.
זה המקום לכל הסקאוטים פה בפורום להתחיל לחפש קיצוני שמאלי במצב טוב, רצוי בהעברה חופשית ולהעביר את הפרטים לקורא הנאמן א.טביב