תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 08:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגה בלקנית
הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
טוב קצת אינפורמציה על הליגה הבלקנית :
הליגה גם נקראת היורוהולד והיא מורכבת מ10 קבוצות. בשנה שעברה הקבוצות היו:
לבסקי בילסקי ובלקן מבולגריה
2 קבוצות ממונטנגרו
קבוצה מסרביה
קבוצה מקרואטיה
קבוצה אחת מרומניה
קבוצה ממקדוניה
קבוצה מבוסניה

שיטת המשחקים:
2 בתים של חמש קבוצות
מתוכן מעפילות 8 קבוצות לפלייאוף של 3 משחקים
ואז פיינל פור של 4 קבוצות
בשנה שעברה זכתה קבוצה שקרית ממקדוניה בשם פני
זה הברטון עם הכי הרבה צפיות שלהם(1200 בערך)

בקיצור מדובר בליגה שקרית במקום שקרי עם שחקנים שקריים וקבוצות שקריות
אם מישהו יכול להזכיר לי שם של שחקן ששיחק שם הוא מוזמן

בנתיים נהיה בליגה השקרית הזו
עוד שנתיים ביורוליג
אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 12:24 
נראה לך שנגיע ליורוליג כל כך בקלות עם השריונים של ברתומיאו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
לא נראה לי שהליגת שקר הזאת תממן לנו את כל הוצאות הטיסה האירוח ושאר ירקות ולכן חלק מתקציב ילך לשם ולא לחיזוק אפשרי
ובל נשכח שיהיה צורך בעיבוי הסגל כדי למנוע הגעת סגל מצוצם וגמור לשלבים המכריעים כאן...

לדעתי כל שקל אפשרי חייב ללכת למטרה של עלייה השנה ולא לליגת שקר שלא נראה לי שתהיה אטרקטיבית כדי להביא ספונסרים שלא יבואו בלעדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
פיינר פור בהדר יוסף?
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 04:59 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
לא נראה לי שהליגת שקר הזאת תממן לנו את כל הוצאות הטיסה האירוח ושאר ירקות ולכן חלק מתקציב ילך לשם ולא לחיזוק אפשרי
ובל נשכח שיהיה צורך בעיבוי הסגל כדי למנוע הגעת סגל מצוצם וגמור לשלבים המכריעים כאן...

לדעתי כל שקל אפשרי חייב ללכת למטרה של עלייה השנה ולא לליגת שקר שלא נראה לי שתהיה אטרקטיבית כדי להביא ספונסרים שלא יבואו בלעדיה

בכל מקרה נאמר באסיפה שנשתתף בליגה הזאת רק אם ההכנסות ממנה יכסו את ההוצאות עליה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
באופן מפתיע אני מסכים עם כל מילה של ברק חקלאי מספסל
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=18197

אבל הנקודה הכי בעייתית היא

ציטוט:

לוחות הזמנים זו עוד סוגיה בעייתית מאוד עבור הקבוצה מהדר יוסף. מבדיקה ראשונית עולה כי משחקי הליגה הבלקנית משוחקים בימי שלישי או רביעי. גם משחקיה של הפועל ת"א בלאומית נערכים ביום שלישי, ככה שלאדומים יש בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 12:05 
אני לא יודע כמה קבוצות חקלאי ניהל או אימן (אני מניח שאפס) אבל אני מניח שכל הדברים הללו ידועים ונלקחו בחשבון.

שני משחקים בשבוע לסגל צעיר הם לא בהכרח חיסרון (לדעת ארז הם יתרון כנראה) ואני נוטה לסמוך עליו בנושא הזה.

אם נצליח לבנות סגל מספיק רחב ולדאוג לסגל רפואי ומקצועי כמו שצריך (פיזיוטרפיסט ומאמן כושר) אנחנו לא אמורים להיות פגיעים מבחינה בריאותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
אני לא יודע כמה קבוצות חקלאי ניהל או אימן (אני מניח שאפס) אבל אני מניח שכל הדברים הללו ידועים ונלקחו בחשבון.

שני משחקים בשבוע לסגל צעיר הם לא בהכרח חיסרון (לדעת ארז הם יתרון כנראה) ואני נוטה לסמוך עליו בנושא הזה.

אם נצליח לבנות סגל מספיק רחב ולדאוג לסגל רפואי ומקצועי כמו שצריך (פיזיוטרפיסט ומאמן כושר) אנחנו לא אמורים להיות פגיעים מבחינה בריאותית.

קודם כל הטיעון הטכני מציב סימן שאלה ענק,על הנושא.
שנית אל תשכח שהצעירים ירוצו לליגת העל כי השנה תהיה הצפה של השחקן הישראלי.
עם מי אנחנו נשאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 13:01 
נשאר עם שחקנים מספיק טובים. אל תדאג.

סמוך על ארז ועל ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 13:02 
אני בטוח שהצוות המקצועי חושב על כל הדברים האלה, ואף אחד לא שמח לנסוע פעם בשבועיים למקדוניה והסביבה. זה לא נשמע כמו משהו שהיו רצים אליו בלי לחשוב על כל האספקטים האלה כי ההצעה סינוורה מישהו בהנהלה או בצוות המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
טוב קצת אינפורמציה על הליגה הבלקנית :
הליגה גם נקראת היורוהולד והיא מורכבת מ10 קבוצות. בשנה שעברה הקבוצות היו:
לבסקי בילסקי ובלקן מבולגריה
2 קבוצות ממונטנגרו
קבוצה מסרביה
קבוצה מקרואטיה
קבוצה אחת מרומניה
קבוצה ממקדוניה
קבוצה מבוסניה

שיטת המשחקים:
2 בתים של חמש קבוצות
מתוכן מעפילות 8 קבוצות לפלייאוף של 3 משחקים
ואז פיינל פור של 4 קבוצות
בשנה שעברה זכתה קבוצה שקרית ממקדוניה בשם פני
זה הברטון עם הכי הרבה צפיות שלהם(1200 בערך)

בקיצור מדובר בליגה שקרית במקום שקרי עם שחקנים שקריים וקבוצות שקריות
אם מישהו יכול להזכיר לי שם של שחקן ששיחק שם הוא מוזמן

אהההמ...בסל האחרון, בכדור חוץ שהוא הוציא הוא רץ חצי מגרש, איך השופט מאשר דבר כזה לעזאזל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 15:28 
דובראש כתב:
באופן מפתיע אני מסכים עם כל מילה של ברק חקלאי מספסל
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=18197

אבל הנקודה הכי בעייתית היא

ציטוט:

לוחות הזמנים זו עוד סוגיה בעייתית מאוד עבור הקבוצה מהדר יוסף. מבדיקה ראשונית עולה כי משחקי הליגה הבלקנית משוחקים בימי שלישי או רביעי. גם משחקיה של הפועל ת"א בלאומית נערכים ביום שלישי, ככה שלאדומים יש בעיה.

קודם כל, מה שהוא כותב מלא קשקושים וחוסר דיוקים. (כרגיל)
עניין הימים מן הסתם ידוע מראש ולא יהווה בעיה מכיוון שגם הליגה וגם האיגוד ידעו להתגמש.

זה לא אומר שאין בעיות עם השתתפות בליגה הזאת ולכן אף אחד לא אמר שמשתתפים בה באופן סופי. וכמו שכבר נאמר, אם זה יעלה לנו יותר כסף זה לא יהיה.

בנוסף, חשבתם שאולי העניין הזה נועד כדי להתמודד עם מצב שוק הישראלים הבעייתי? יש שחקנים שירצו לבוא אם ידעו שהם משחקים גם במסגרת אירופית.

ועוד דבר, מכיוון שהרמה של הליגה כנראה תרד, וכנראה יהיה די משעמם כאן עד הפלייאוף, זו דרך לצור קצת עניין אצל הקהל, ולמנוע ירידה במכירות כרטיסים ומנויים.

ושוב, שום דבר לא סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 16:00 
אני בספק רב אם משחק בליגה מהסוג הזה יגרום לשחקנים להעדיף אותנו על פני קבוצה אחרת בליגת העל ואני אשמח לשמוע שאני טועה.

ואני גם בספק רב אם משחק בליגה הזו ימשוך יותר מנויים וחברים.

אני חושב שמבחינת מראית עין זה נראה כאילו אנחנו מנסים בכוח להיות קבוצה גדולה למרות שאנחנו רק בליגה לאומית ולשחק באירופה אפילו אם זה מפעל די קיקיוני (אני לא אומר שהוא כזה, אלא רק איך זה נראה).

אמנם אני סומך לחלוטין על ארז בנושא המקצועי, אבל אני חושב שאם יש שם כמה קבוצות חזקות (יחסית אלינו) הפסדים במפעל הזה יכולים גם לפגוע בבטחון העצמי של השחקנים (במיוחד כשאנחנו רוצים להרכיב קבוצה צעירה כפי שנאמר כאן) ולא רק לעזור לפוקוס והחדות שלהם במהלך העונה.

אבל כמו שאמרתי - זה משהו שאני סומך בו על ארז. אותי מדאיגים (קצת) ההיבטים הלא מקצועיים, כמו עלויות שימוש באולם, הפוטנציאל לפציעות (לא בגלל עומס בהכרח, אלא פשוט בגלל שמשחקים עוד משחקים שניתן להפצע בהם. מה לעשות - העונה האחרונה הפכה אותי לפאראנואיד בענין הזה) ומראית העין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
סוקו מתאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 18:31 
אגב,אני מקווה שאם נשחק בליגה הזאת,שמחירי הכרטיסים והמנויים יהיו נמוכים קצת ממחירי ליגה כי אחרת בקושי 200 איש יבואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
סוקו מתאבד.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 03:27 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
סוקו מתאבד.

עוד סיבה לשחק בליגה הזאת.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 07:01 
הלו"ז של סוקו:
חמישי ליגה אירופית בקזחסטן, שישי במקדוניה,שבת נוער בסכנין ובערב משחק בבאר שבע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
עמי נאווי כתב:
סוקו מתאבד.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 14:59 
אתם ממש אבל ממש לא מבינים כלום מהחיים שלכם.
בnba משחקים 3 משחקים בשבוע,קבוצות שמשחקות במסגרות אירופאיות משחקות 2 פעמים ולפעמים אפילו 3 פעמים בשבוע והכל בסדר אז לבוא ולהגיד שאצלנו זה יגרום לעומס זה בולשיט. להגיד שבגלל משחקי הגביע שבסופו של דבר זה כולה עוד משחק אחד פעם בכמה שבועות נוצר לנו עומס זה בכלל טמטום ומראה על חוסר הבנה בספורט.
ספורטאים יכולים וצריכים להיות בכושר ככה שיוכלו לשחק יותר מפעם אחת בשבוע בלי לסבול מעומס.
קבוצות עושות את זה כל הזמן ואפילו יותר ושומרות על השחקנים בזכות שמירה נכונה על הכושר , אז אני שואל אותכם למה אנחנו לא יכולים???? למה מכבי יכולים לשחק ביורוליג ובליגה המקומית ושום שחקן לאסובל מפציעות יתר על המידה? למה בnba אנשים לא נשברים מעומס שמופעל עליהם כל הזמן בזמן שהם משחקים משחק של48דקות ולא 40??? חברה תתעוררו אנחנו לא הפסדנו בסוף מעומס והפציעות לא היו מעומס . זה היה חוסר מזל ולא יותר.

ולמי שיתרץ את זה שאנחנו קבוצה בלאומית ולכן השחקנים לא ברמה של כושר לזה/אין מספיק כסף לסגל מספיק רחב זה גם לא נכון. אם הליגה בלקנית משלמת הוצאות כמו טיסה לינה וכל העניין אז אפשר רק להרוויח מיזה- יותר חשיפה,כסף מהטלויזיה, כסף מהקהל וככה אפשר להשיג סגל לגיטימי שיכול לעלות לליגת העל שיש לו 12 שחקנים שיכולים לשחק.
ולסיום,ב״ליגה שקרית״ הזאת יש קבוצות ברמה גבוהה יחסית לרמת הליגה הלאומית שלנו שתוסיף עניין ואל תנסו לזלזל בזה. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 20:28 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
בnba משחקים 3 משחקים בשבוע,קבוצות שמשחקות במסגרות אירופאיות משחקות 2 פעמים ולפעמים אפילו 3 פעמים בשבוע והכל בסדר אז לבוא ולהגיד שאצלנו זה יגרום לעומס זה בולשיט. להגיד שבגלל משחקי הגביע שבסופו של דבר זה כולה עוד משחק אחד פעם בכמה שבועות נוצר לנו עומס זה בכלל טמטום ומראה על חוסר הבנה בספורט.
ספורטאים יכולים וצריכים להיות בכושר ככה שיוכלו לשחק יותר מפעם אחת בשבוע בלי לסבול מעומס.
קבוצות עושות את זה כל הזמן ואפילו יותר ושומרות על השחקנים בזכות שמירה נכונה על הכושר , אז אני שואל אותכם למה אנחנו לא יכולים???? למה מכבי יכולים לשחק ביורוליג ובליגה המקומית ושום שחקן לאסובל מפציעות יתר על המידה? למה בnba אנשים לא נשברים מעומס שמופעל עליהם כל הזמן בזמן שהם משחקים משחק של48דקות ולא 40??? חברה תתעוררו אנחנו לא הפסדנו בסוף מעומס והפציעות לא היו מעומס . זה היה חוסר מזל ולא יותר.

ולמי שיתרץ את זה שאנחנו קבוצה בלאומית ולכן השחקנים לא ברמה של כושר לזה/אין מספיק כסף לסגל מספיק רחב זה גם לא נכון. אם הליגה בלקנית משלמת הוצאות כמו טיסה לינה וכל העניין אז אפשר רק להרוויח מיזה- יותר חשיפה,כסף מהטלויזיה, כסף מהקהל וככה אפשר להשיג סגל לגיטימי שיכול לעלות לליגת העל שיש לו 12 שחקנים שיכולים לשחק.
ולסיום,ב״ליגה שקרית״ הזאת יש קבוצות ברמה גבוהה יחסית לרמת הליגה הלאומית שלנו שתוסיף עניין ואל תנסו לזלזל בזה. 

יש לי שתי מילים בשבילך:
גרג אודן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 20:33 
דובראש כתב:
cscarlos כתב:

יש לי שתי מילים בשבילך:
גרג אודן

מה גרג אודן? נפצע בגלל עומס או אולי בגלל שהגוף שלו שברירי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 09:51 
על אותו משקל כמו שאתה הבאת ליבדוגמה אחת לבן אדם שנפצע בספק בגלל עומס אני יכול להביא לך מאות שחקנים שמעולם לאמנפצעו מעומס. בוא נהיה מציאותיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
על אותו משקל כמו שאתה הבאת ליבדוגמה אחת לבן אדם שנפצע בספק בגלל עומס אני יכול להביא לך מאות שחקנים שמעולם לאמנפצעו מעומס. בוא נהיה מציאותיים

טוב,אז הנה דוגמא יותר מציאותית:
עודד קטש גיא גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 17:52 
דובראש כתב:

טוב,אז הנה דוגמא יותר מציאותית:
עודד קטש גיא גודס

אין לך מושג (כמעט כרגיל) ולדוגמאות שלך אין קשר למציאות. על איי.סיי גרין שמעת?
קטש פרש בגלל בעיה בסחוסי הברך (או יותר נכון היעדרם או שחיקתם, משהו דומה למה שהיה לפטריק יואינג) שהלכה והחמירה בעקבות פציעה (באימון) עד לנקודה שהוא לא התאושש ממנה
גודס קרע צולבת בברך אחת במשחק אימון וצולבת בברך השנייה במשחק ליגה
מותר לקבוצה לקיים משחקי אימון או ליגה במהלך העונה או שנבקש ממך אישור קודם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 18:09 
אתה יודע שאני מתנגד לכל המפעלים הלא מעניינים האלה, אבל שני משחקים בשבוע זה עומס? אתה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עומס כשמדובר בשחקנים שרגילים לכך, שהוכנו לכך כמו שצריך, ומוכנים להשקיע בשביל לשמור על כושר ראוי לשם כך
רוב מוחלט של השחקנים הישראלים לא עונים לאף אחת מהדרישות הנ"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 19:29 
בדיוק לצורך זה יש מאמנים לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
גם מאמן מעולה מתקשה לקחת חבורת שחקנים שמעולם בחייהם לא באמת עבדו קשה, שחיים במדינה וסביבה שמקדשת התחמקות מעבודה, ושמשחקים בליגה שהיא על גבול החצי מקצוענית, ועוד בשביל מפעל אירופי איזוטרי.
אני לא אומר שזה בלתי אפשרי. אבל יש סיבה מסויימת שאין כמעט אף קבוצה ישראלית שמחזיקה מעמד בשני מפעלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 19:39 
סלח לי, אבל זה קשקוש.

יש לך מאמן ראשי ומאמן כושר ודווקא שחקנים צעירים שמגיעים לקבוצה גדולה אמורים להיות בעלי מוטיבציה לעבוד קשה כדי לרכוש דקות בקבוצה כזו. ואם הם יבינו שבלי זה הם לא ישחקו, אז הם יעבוד ועוד איך.

לא כל השחקנים בארץ הם עצלנים שלא יודעים או אוהבים לעבוד.

והתפקיד של המאמן הוא בין השאר להביא שחקנים מתאימים שיהיו מוכנים להשקיע כדי להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 139 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: