תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דווקא עכשיו, דווקא ליגת העל
הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
אחרי כל הדיווחים והשמועות על קבוצות ליגת העל שמתפרקות או יורדות ליגה אני חושב שעלייה שלנו לליגת העל כבר לא תתפס כ״גניבה״ או משהו לא ספורטיבי כפי שזה היה נתפס לפני חודש.
כל מי שקצת קורא טוקבקים וכתבות רואה שהציבור מתחיל למאוס בליגת העל וחזרה של הפועל תתפס כמעשה לגיטימי ואף הכרחי לאור המצב.

אני חושב שחובתנו הספורטיבית והמוסרית לבדוק מול מנהלת הליגה מה משמעות העלייה, ואחרי כל הקבוצות שיתפרקו אני בטוח שיוותרו לנו על אותו קנס של 250,000 שח.

יאללה הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דווקא עכשיו, דווקא ליגת העל
הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
אחרי כל הדיווחים והשמועות על קבוצות ליגת העל שמתפרקות או יורדות ליגה אני חושב שעלייה שלנו לליגת העל כבר לא תתפס כ״גניבה״ או משהו לא ספורטיבי כפי שזה היה נתפס לפני חודש.
כל מי שקצת קורא טוקבקים וכתבות רואה שהציבור מתחיל למאוס בליגת העל וחזרה של הפועל תתפס כמעשה לגיטימי ואף הכרחי לאור המצב.

אני חושב שחובתנו הספורטיבית והמוסרית לבדוק מול מנהלת הליגה מה משמעות העלייה, ואחרי כל הקבוצות שיתפרקו אני בטוח שיוותרו לנו על אותו קנס של 250,000 שח.

יאללה הפועל!

המצב השנה הוא המצב האופטימלי מבחינתנו כי במידה ולקופל יהיו 9 או 8 קבוצות יש סיכוי שיעלו את מספר העולות מהליגה הלאומית.
חוץ מזה המצב הנוכחי מגחיך את כל הפארסה הזאת שנקראת ליגת העל.הליגה על כרעי תרנגולת כבר כמה שנים וטיפולי הבוטוקס שקופל ניסה להעניק לה כבר נגמרו. הקבוצות בפשיטת רגל אף אחד מהבעלים לא רוצה לשים כסף וחלק מהבעלים אפילו מדברים על תקרת שכר(ה' ירחם).
אם המצב ימשיך עוד כמה שנים יש סיכוי שכולם יתחילו להתיישר לפי הדעות שאנחנו משמיעים כבר שנים(תקרת שכר וחזרה לפלייאוף).
בכל מקרה לקופל כרגע יש כמה קבוצות בטוחות
המחלה
גלבוע
מגדל
נתניה
אשדוד
חיפה
ראשל"צ
הבקעה

במצב קשה אבל ימשיכו בליגת העל
בני הרצליה (ימצאו שם תקציב מינימום בכל מיני דרכים)
חולון

כלומר לקופל יהיו בין 8-9 קבוצות
לדעתי אין סיכוי שר"ג יצטרפו לאור הקיצוץ המשמעותי שעשתה העיריה ולאור העובדה שהם החתימו כבר מאמן לליגה השניה וגם הסגל שם לא מתאים ליותר ממרכז טבלת הליגה הלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:17 
אתה חבר עמותה? מה הצבעת?

ומה זה משנה איך המנהלת או קבוצות אחרות יראו אותנו? אנחנו הפועל, החלטנו לא לעלות כי אנחנו דבקים בעקרונות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:19 
שיחנקו עם ליגת העל שלהם.
ופותח אשכול יקר, היתה הכרעה דמוקרטית, אי אפשר לעשות אחורה פנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאתה מעצבן טילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אני חבר עמותה כבר 3 שנים
הצבעתי נגד העלייה בהצבעה
אני חושב שהסיטואציה כרגע שונה, אני כמובן לא חושב שצריך לעשות הצבעה חדשה אבל לדעתי ההנהלה צריכה לבדוק את משמעויות העלייה במצב עכשיו ובמידה וההנהלה תחליט שאכן נכון והגיוני לעשות זאת אז הם יקבלו החלטה בשם כולם, אנחנו בחרנו אותם ולכן שיקבלו החלטות בשמנו.

אנחנו תמיד מצהירים הצהרות בשם ההגינות הספורטיביות, ואני חושב שהמעשה הכי ספורטיבי כרגע זה לעלות ליגה ולשמור על ליגת העל והכדורסל הישראלי, לכו תדעו אם שנה הבאה יהיה לאיפה לעלות בכלל..
שווה מחשבה ובדיקה של ההנהלה למול מנהלת הליגה והעומדים בראשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
לא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
צודק. לא שווה
בואו נשחק בליגה הבלקנית, זה שווה!

אחי, תפתח קצת את הראש, תחשוב על כל הסיבות שהצבעת נגד העלייה לפני שבועיים ותראה איך רוב הסיבות בפרספקטיבה של זמן ותזמון שונה, פתאום מקבלות זווית אחרת.
תישן על זה ואולי לראשונה בתולדות הפורום תודה שטעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:38 
נו
Keisar88 כתב:
צודק. לא שווה
בואו נשחק בליגה הבלקנית, זה שווה!

אחי, תפתח קצת את הראש, תחשוב על כל הסיבות שהצבעת נגד העלייה לפני שבועיים ותראה איך רוב הסיבות בפרספקטיבה של זמן ותזמון שונה, פתאום מקבלות זווית אחרת.
תישן על זה ואולי לראשונה בתולדות הפורום תודה שטעית

אתה נודניק טילים. ועל הזין שלי אם יהיה ליגה בעונה הבאה או לא. לא אנחנו אלה שצריכים לפתור את הבעיות בכדורסל הישראלי. ושהמנהלת תאכל תחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
נהפוך הוא...היום יותר מלפני שבועיים מראה כמה צדקנו בהחלטה שלנו.
גם בלי הקנס אין לנו מה לעלות..לא זכינו במקום הראשון תתמודד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 20:00 
דווקא עכשיו , ההצבעה של חברי העמותה נראית אפילו כסמן נבואי. בודאי שהיא נכונה . ובודאי שאין מה לנסות ולהצטרף לגוף המושחת הזה שנקרא מינהלת.
ההחלטה (על 10 קבוצות + תשלום קנס על הצטרפות ) יתה קומבינה מכוערת לא להתחלק בתקציב עם הפועל. בודאי שסכום חסויות שמתחלק בין 10 גדול מאותו סכום שמתחלק בין 12. זה מה שעמד בבסיס ההחלטה שלהם.
אם יש משהו שצריכים לעשות זה פשוט לארגן כמה שיותר קבוצות מליגה הלאומית שיובילו מהלך שיהפוך את הליגה הלאומית ל"הליגה" של הכדורסל.
"לייצא את המהפכה" כן מונח מימי הקומוניזם, אבל נכון מאד למצב של היום.
לעודד כמה שיותר קבוצות מהליגה הלאומית, להקים עמותת אוהדים, שתגבה מחיר סימלי ותהיה מעורבת בניהול הפעיל לטובת הלוקל פטריוטיזם של האיזור שהותו היא מייצגת ולא יהיו צעצוע בידי אוליגרך כזה או אחר. ירצה לתרום להיות ספונסר, לקבל זכות ניהול בכפוף לביקורת העמותה יפה אבל עוד פעם שליטה בגורל קבוצה אהודה על ציבור אוהדים לא ולא.
אני משוכנע שראש ערית אשקלון, יעדיף שלצידו תעבוד עמותה שחשיבותה בכמות האנשים המעורבים, באהבתה לנושא ולרעיון ולא לאיש א או ב. כנל ברמתה, בבאר יעקב ושאר קבוצות הליגה שאיתם נאבקנו העונה, ואיתן נשחק גם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:

אני משוכנע שראש ערית אשקלון, יעדיף שלצידו תעבוד עמותה שחשיבותה בכמות האנשים המעורבים, באהבתה לנושא ולרעיון ולא לאיש א או ב. כנל ברמתה, בבאר יעקב ושאר קבוצות הליגה שאיתם נאבקנו העונה, ואיתן נשחק גם בעונה הבאה.

שלא לדבר על הכוח הפוליטי של עמותה מסוג זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:
דווקא עכשיו , ההצבעה של חברי העמותה נראית אפילו כסמן נבואי. בודאי שהיא נכונה . ובודאי שאין מה לנסות ולהצטרף לגוף המושחת הזה שנקרא מינהלת.
ההחלטה (על 10 קבוצות + תשלום קנס על הצטרפות ) יתה קומבינה מכוערת לא להתחלק בתקציב עם הפועל. בודאי שסכום חסויות שמתחלק בין 10 גדול מאותו סכום שמתחלק בין 12. זה מה שעמד בבסיס ההחלטה שלהם.
אם יש משהו שצריכים לעשות זה פשוט לארגן כמה שיותר קבוצות מליגה הלאומית שיובילו מהלך שיהפוך את הליגה הלאומית ל"הליגה" של הכדורסל.
"לייצא את המהפכה" כן מונח מימי הקומוניזם, אבל נכון מאד למצב של היום.
לעודד כמה שיותר קבוצות מהליגה הלאומית, להקים עמותת אוהדים, שתגבה מחיר סימלי ותהיה מעורבת בניהול הפעיל לטובת הלוקל פטריוטיזם של האיזור שהותו היא מייצגת ולא יהיו צעצוע בידי אוליגרך כזה או אחר. ירצה לתרום להיות ספונסר, לקבל זכות ניהול בכפוף לביקורת העמותה יפה אבל עוד פעם שליטה בגורל קבוצה אהודה על ציבור אוהדים לא ולא.

אדום ותיק- אני מסכים איתך במאת האחוזים,לצערי אני לא חושב שיש יותר מדי קבוצות בליגה הלאומית שיש להם גרעין אוהדים בכמות מספקת להקים עמותות כאלו, במיוחד לטווח ארוך ומשמעותי.
אני מאוד בעד הפיכת הליגה הלאומית לאלטרנטיבה לליגת העל(ק), אבל כדי שזה יקרה אנחנו,כקבוצה המובילה, צריכים להצהיר את זה ולעשות מעשים.
כל עוד זה נשאר בגדר הצהרות אז אני עדיין חושב שאנחנו צריכים לעלות ליגה, ולו רק כדי שנוכל לעשות מהלכים מעמדת כח ולא מעמדת המתבכיינים שכ"כ אוהבים להדביק לנו,וחלק מהתגובות בפורום גם מסבירות למה..
אני חושב שאם הנהלות הקבוצות הבכירות בליגה הלאומית יתאגדו ויחליט על אלטרנטיבה- שכוללת לדוג' החלטות שלאו דווקא הולכות יד ביד עם המנהלת, לדוג' לשחק רק עם זר אחד,המנהלת יבינו שלמרות שהם קבעו 2 זרים עדיין כל הקבוצות מיישרות קו ומשחקים עם זר אחד זה יראה שיש אלטרנטיבה לאיגוד. החלטות לדוג' כמו השתתפות במפעלים אירופאים למי שמסיימת ראשונה בליגה הלאומית, החלטה שאשנה הבאה מי שמסיימת ראשונה לא תסכים לעלות ליגה וכדו'.
אין לי בעיה עם החלטה כזו, יש לי בעיה עם החלטות של להשאר על הגדר ולא לעשות משהו אלא רק לבכות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק כתב:

שלא לדבר על הכוח הפוליטי של עמותה מסוג זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: