תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 22:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אוסטרליה ניו זילנד
הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 22:50 
אני מתכנן לנסוע באוקטובר הקרוב לתקופה ארוכה לאוסטרליה, לפחות לשנה.
הכרטיסים מאוד יקרים ואני מחפש דרך לעשות כרטיס דרך האינטרנט, הבעיה היא שבכל חברות התעופה יש אפשרות לטיסת חזרה עד חצי שנה מתאריך ההלוך.
האם זה אפשרי בכלל לעשות כרטיס פתוח דרך האינטרנט לשנה או רק דרך סוכן?

בנוסף אני אשמח על המלצות על אוסטרליה.
תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אוסטרליה ניו זילנד
הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 00:45 
לגבי הכרטיס טיסה ,לא נראה לי שתצליח למצוא באינטרנט כרטיס כזה ,אבל אני הייתי מחפש באינטרנט כרטיס טיסה עם חזור חצי שנה מהיום שבו אתה טס .ברגע שתמצא הכי זול תלך עם זה לסוכן רציני ותגיד לו מה מצאת הוא יבדוק לך מה הוא יכול לעשות ואם הכרטיס פתוח לחצי שנה .
כשנסעתי לארצות הברית לפני חצי שנה מצאתי באינטרנט ב-200 דולר פחות מכל סוכן בארץ ,הלכתי לסוכנת שלי(העדפתי לעשות תשלומים באשראי ואת זה אי אפשר באינטרנט) הראתי לה את זה ,היא מצא לי את אותו טיסה ואצלה זה היה רשום יותר כסף אבל היא עשתה כמה שיחות טלפון ובסוף השיגה לי את אותו כרטיס אולי באיזה 20 דולר יותר מהמחיר באינטרנט.

אני הייתי באוסטרליה וניו זילנד ב-2004 אז ככה בערבון מוגבל את מה שארשום כי לא יודע עד כמה השתנה.
הייתי חודשייים באוסטרליה וחודשיים בניו זילנד .ניו זילנד זאת המדינה הכי יפה שהייתי ,והייתי בהמון מקומות .
אבל תשכח מחיי לילה שם ,חוץ מאולי 3-4 ערים כל השאר מת בלילה .בניו זילנד אם אתה מתכוון להיות תקופה ארוכה המלצה שלי תקנה אוטו שם ,זה היה המהלך הכי חכם בטיול שלי .לגבי אוסטרליה אני עשיתי את כל החוף המזרחי +אליס ספרינגס (המרכז ,איפה שסלע האולרו).שמע אוסטרליה זה חוויה כל כך שונה מניו זילנד שזה מדהים ,ניו זילנד זה יותר טרקים ונופים וכאלה .אוסטרליה ברור שיש נופים מדהימים אבל גם המון חיי לילה .אליס ספרינגס זה חובה לפי דעתי ,פשוט מקום קסום ,והקטע הוא שחבר שלי לא רצה לסוע לשם ,אז נפרדנו למשך כמה ימים ואני כל כך שמח שלא ויתרתי על זה.עוד דבר שחובה באוסטרליה זה פרייזר איילנד (תחפש על זה באינטרנט ) ,מחלקים אותך לקבוצות של עד 10 (אם אני לא טועה במספר),כל קבוצה מקבלת גיפ 4X4 ויוצאים לטיול שטח באי קטן במשך 3 ימים ,חוויה מדהימה וכיפית .
יש עיר של סטודנטים שנקראת ביירון בי ,גם מקום מגניב לאללה אבל הקטע הכי מצחיק שמשם יש TOUR לכפר(אם אפשר לקרוא לזה ככה)של סמים ...מקום שכולו קשור לסמים ,כל החנויות שם כאלו והמשטרה בעיקר מתעלמת מזה .
יש עוד המון מקומות ששווים ביקור כמו בריסבן וכמו סידני ומלבורן אבל קח בחשבון שטיול לאוסטרליה וניו זילנד מאוד יקר .כשאני הייתי שם ב-2004 עלה לי הטיול הזה כולל חודש וחצי בתאילנד (חצי שנה הכול ביחד) כמעט 50אלף שקל ולנתי בעיקר באכסניות ובניו זילנד אצל מקומיים שאוהבים לארח ישראלים.
אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אשמח לענות לך

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
עשיתי סיבוב בכל אוסטרליה, כולל טאזמניה, המדבר, והחוף המערבי. החוף המזרחי הוא יותר תיירותי ויותר קל להתנייד גם בלי אוטו.
הכי חשוב: להתחיל באוסטרליה ורק אז לעבור לניו זילנד. פגשתי המון אנשים שעושים את הדרך ההפוכה ומתבאסים מאוסטרליה חבל על הזמן,
כי סט הציפיות שלהם שונה לגמרי.

אנסה להרחיב יותר מאוחר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 18:43 
תודה על העזרה, יש לי גם משפחה גדולה בניו זילנד , ככה שכנראה שאני אתנחל אצלהם קצת.
ציפיתי למצוא כרטיסים במקסימום 1400 דולר, המחירים שמצאתי מתחילים ב1700 דולר ועוד לא דיברתי על כרטיס פתוח ושינויים.

אשמח לעוד המלצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
יש לך דרכון זר? אתה לא תקבל ויזה לשנה בחיים. זה בדרך כלל 3 חודשים פר כניסה וכל פעם תצטרך לצאת ולחדש שהיה (לצאת לניו זילנד לדוגמא).
חזרתי השנה מחצי שנה באוסטרליה וניו זילנד ומה שזה מעליי כתב יחסית מדוייק.
אבל אני אוסיף שאם תחפש חיי לילה, אתה תמצא בכל מקום. פשוט לכל אחד יש אופי שונה, אבל מדובר באנשים חמים נחמדים ונורא כיף להתערבב איתם.
בנוסף אני אצטרף להמלצה שלו לגבי ביירון ביי. מדובר בעיירית היפים שלא מכניסה תאגידים בינלאומיים לעיר (אין מקדונלדס וכאלה) והיא מונה משהו כמו 10 אלף תושבים, ומספר דומה של תיירים כשחצי עיר זה בעצם בקפקרים ודירות להשכרה. כולם שם כל היום גולשים ועושים סמים, יש מלא נגני רחוב, ובכלל זה רטרו מגניב, כאילו העיר נשארה באייטיז עם המון חנויות הזויות.
וכמובן שמשם אפשר לקחת אוטובוס לנימבין, הכפר הצמוד, מקום שאפשר להגיד שהמשטרה כבר וויתרה עליו מרוב סמים. רואים אנשים שמה מדליקים פייסלים צמוד לחומה של התחנת משטרה, זקנות חביבות כבנות 80 מציעות עוגיות לכל עובר אורח, יש שם חנויות הזויות בטירוף, ומוזיאון מקומי שאפשר למצוא בוא עסקות על ימין ועל שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 18:36 
יש לי דרכון זר ,
אפשר לדעת איפה זה ביירון ביי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 22:23 
http://www.byron-bay.com/maps/ausmap.html

אם אתה לוקח מסלול של החוף המזרחי ומתחיל מלמטה (סידני) קצת לפני בריסבן נמצא ביירון בי

נ.ב-אם שאלת על ביירון ביי בגלל הכפר המעניין ליד אז חפש בגוגל על nimbin australia כולל תמונות

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: