redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני רואה פה אנשים שבאים לקשטן בטענות על זה שהוא רוצה לבחון כל שחקן
לי זה מובן מאוד. אתה מביא שחקן בלי מבחנים אחרי שעקבת אחריו תקופה. זאת הסיבה שגוטמן הצליח כל כך עם טופוזקוב ומאצ'ו. כשאתה מביא שחקן בלי מבחנים שלא עקבת אחריו הסיכוי ליפול גדול מאוד. קשטן בעצמו רמז במסיבת עיתונאים אתמול שאת העבודה צריך לעשות שנה מראש ולא חודש מראש.
אני מאמין שבסוף קשטן יביא מישהו בלי מבחנים, אבל הסיכוי ליפול יהיה סביר כי אתה לא באמת יודע מה אתה מקבל. גם טשבאלאלה שהוא שם גדול יחסית יכול להיות נפילה.
מה אתה חושב שאתה יכול לראות במבחנים?
יש שחקנים זרים שלוקח להם כמה חודשים טובים להתאקלם. במיוחד בתפקידים כאלה שמצריכים חיבור לקבוצה. כל שחקן שאתה מביא יכול להיות נפילה, בשביל זה עוקבים אחרי שחקנים ומביאים שחקנים שאתה יודע מה הם שווים. שחקנים שלא עקבת אחריהם, על סמך מה אתה מביא, קלטות?
הקלטות צריכות להיות הגורם שבעקבותיו אתה יוצא לעקוב אחרי שחקן, לא הפוך. צוות מקצועי רציני אמור להכיר מגוון רחב של שחקנים ולדעת פחות או יותר את מי הוא רוצה ומי מתאים לדרישות שלו. הסיכוי שתתרשם משחקן בצורה נכונה במשך 5 ימים, בכושר של תחילת עונה, עם קבוצה של שחקנים שהוא מעולם לא שיחק איתם, הוא קטן.
אתה צודק, וזה גם מה שכתבתי
ברור לי שאי אפשר להתרשם יותר מידי ממבחנים. וברור לי שקשטן יצטרך להבין שהוא חייב להחתים שחקן בלי מבחנים, כי שחקנים בסדר גודל הזה לא יגיעו להיבחן.
סהכ אמרתי שאני מבין את הדרישה של קשטן, וכי מעקב צריך להיות במשך שנה שלמה.
ובקשר לזה שקשטן צריך היה להיות עם רשימה של שחקנים שמתאימים לו. זה ממש לא נכון. נעזוב את זה שעד לפני שנתיים הוא בכלל היה בנחברת, בבני יהודה מביאים זרים ב100 אלף דולר, ובהפועל משלמים יותר מכפול. השוק שונה לחלוטין