דגלאס אלוהים כתב:
גבעתיים כתב:
דגלאס אלוהים כתב:
אני מאוד רוצה שיבוא איזה זר לקישור דוגמת טשבלאלה. מצד שני, אני פוחד שזה יסתום את הגולל על הבאת בוזגלו, וכך גם אם תשוב האופציה הוא לא יהיה פה. (כי בינינו, אף אחד לא מאמין לפרסום בלעדי בוואן על קבוצה פולנית שמעוניינת בבוזגלו, שמכבי לא עונה לה)
להתקפה צריך שני קשרים התקפים. ואם נניח לרגע לאלרואי ודומיו ימצא מקום של כבוד לבוזגלו.
כרגע הכל כמובן ב"נדמה לי".
לא מסכים בכלל. יש לך את טועמה, אלרואי ועבאס שבמושגים של הליגה שלנו הם מעל ומעבר. תוסיף לזה איזה רכש מכובד (בתקווה) בסגנון בוזגלו, עזרא או זר, ואתה מסודר. ואל תשכח אפילו את שבחון האנמי.
הייתי רוצה להביא גם קשר אחורי שישדרג אותנו, אבל גם צ'אנס לגורדנה זה משהו מתבקש בעמדה הזו.
בכל מקרה, חסרים קשר קדמי, מגן ולדעתי אפילו חלוץ, במקום מרעי (חבל מאוד שלא מנסים לגנוב את דודו ביטון החופשי שנייה לפני החתימה בוויסלה. כמחליף לעומר וטוטו זה יהיה מדהים, עם חיזוק של לאלה והפתעות חיוביות מצד דיאמנט).
הדבר אחרון שחסר לך עכשיו זה חלוץ.
אם גיא ליפקה מהנוער של חיפה יצטרף אז יש לך מחליף לבונדר.
נשאר רק לחזק את הקישור שנחלש בשני שחקנים כמו זהבי וורמוט ובנוסף תמיד היה צורך בקשר נוסף לעמדה ליד אביחי.
צריך שני זרים לעמדות קשר שמאלי(זהבי),וקשר אמצע(ליד אביחי) ובנוסף אם אפשר גם את בוזגלו לימין(ורמוט),אם בוזגלו לא מצטרף אז יש לך את אלרואי ושיבחון.
בעיקרון שלושה קשרים ברמה גבוה ואתה מסודר על הנייר.
לגבי עמדת המגן השמאלי,אני חושב שמגיע לשיש הזדמנות להוכיח את עצמו ואני שמח שקשטן לא מחתים לשם שחקן.