תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 19:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עסקת דמארי. האם רק לי זה לא מריח טוב?
הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
כמה שאני לא מחבב את טביב (ואת מוני) יש גבול גם לספקולציות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 00:27 
EISEN כתב:
אני מאמין שאני לא היחיד כאן שהרים גבה כששמע שאלי טביב סגר עסקה כזאת בסכום כזה.
איך דווקא מי שקנה לו מוניטין של קמצן בונקריסט מוציא 1.5 מיליון יורו על 50% של שחקן ישראלי, טוב ככל שיהיה. זה גם לא כל כך הגיוני שהמחיר שסגרו עליו בסוף הוא מחיר הפתיחה של לוזון.

סברה אחת שלי היא שהמחיר עליו סיכמו טביב ולוזון הוא נמוך יותר, והם מצהירים בתקשורת על סכום מנופח - כי זה נוח תדמיתית לכולם. לוזון יצא סוחר ממולח וטביב ינער מעליו את תווית הקמצן ויראה לאוהדים שהוא מוציא כסף על רכש.

אבל יש גם אפשרות שמדובר פה בטריק מסוג אחר של טביב ולוזון.
הפועל באמת תעביר מיליון וחצי יורו, ומתישהו בעתיד חברה בבעלות לוזון תקנה משהו מחברה בבעלות טביב סחורה כלשהי במחיר מנופח. בצורה כזאת טביב יצליח לעשות את מה שהוא הכי רוצה - לקחת אליו לכיס כסף מהקופה של הפועל.
אז... שלא יעבדו עליכם!

לא רק לך
אצלי זה מהטעם הפשוט שכבר כמה חודשים השם שטביב מזכיר בכל הזדמנות היה עומר דמארי
עם כל הכבוד ליכולת הסקאוט וההבנה שלו בכדורגל (ואין כזה) העובדה שמההתחלה הוא הזכיר את דמארי והמשיך איתו עוד בימי גוטמן, עבור ביוסי ועד קשטן, כשכל מיני עסקאות "נסגרות" עם סלטיק וחיפה ברקע ובסופו של דבר העסקה נחתמת על 1.5 מיליון יורו תמורת חצי כרטיס, משהו פה לא מריח טוב בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
אוהדי הפועל נולדו לסבול. אז מה עושים כשקורה משהו טוב לשם שינוי? ממציאים תיאוריית קונספירציה ממופרכת שבבסיסה ההנחה שהטוב הוא בעצם רע.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 00:36 
mbracha כתב:
אוהדי הפועל נולדו לסבול. אז מה עושים כשקורה משהו טוב לשם שינוי? ממציאים תיאוריית קונספירציה ממופרכת שבבסיסה ההנחה שהטוב הוא בעצם רע.

תכלס אני גם אמרתי לעצמי שבטח אני חוטא בחטא הקונספרציה ,אבל עכשיו כשסו אומר את זה זה הרבה יותר ממדאיג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 02:04 
מסריח או לא מסריח זה בכלל לא משנה
הגיע הזמן שכסף יזרום החוצה לטובת המועדון, לא זכור לי שפע כלכלי שכזה בעשור האחרון.
העונה האחרונה ומכירת החיסול הקייצית אחראית לזה ולמרות שכדאיות העסקה מפוקפקת כל שחקן שיחזק את הקבוצה יתקבל בברכה.
עדיף מאשר שטביב :DEVIL4: ימשוך את הכספים האלו לכיסו בלי לחשבן לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 02:12 
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

תכלס אני גם אמרתי לעצמי שבטח אני חוטא בחטא הקונספרציה ,אבל עכשיו כשסו אומר את זה זה הרבה יותר ממדאיג .

(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 03:16 
מסתובבת שמועה שעסקת דמארי בהחלט חשודה. מתברר שקרוב משפחה של אלי טביב דחף קבוצת מחאה בפייסבוק נגד ההתייקרות של גבינת הקוטג'. בשיא המאבק הצרכני נגד מדיניות תנובה, אלי טביב ועמוס לוזון גייסו סוכן שחקנים שהדליף לעתונאי הצרכנות של "עכבר העיר" שתנובה לא מורידה מחירים. כאשר עמוס לוזון וטביב סכמו על הקומבינה של דמארי , אריק רייכמן הפעיל את קשריו בתנובה והורידו את מחיר הקוטג'. שכולם התעסקו עם ההצלחה הצרכנית, הדליפו שסלטיק כן תקנה את דמארי. מיד אחרי זה דברו עם ראש ממשלת טורקיה כדי להודיע שאין מסע לעזה. בינתיים רקמו כאילו עסקה עם יעקב שחר אבל אז דברו עם ארגון שמאל קיקיוני בארה"ב כדי לאשר שכן יש מסע ימי לעזה. יעקב שחר הבין שנפל בפח והודיע שלא רוצה את דמארי. זה קצת שיבש את התוכניות של טביב-לוזון. בנקודה זו נכנס לתמונה פעיל הליכוד דוגלין ששחרר הודעת תמיכה באיבט ליברמן. כאן הודיע עמוס לוזון שדמארי ישחק רק בהפועל ת"א. ביבי הבין את התרגיל והודיע שיפטר את מנכ"ל מנהל מקרקעי ישראל תוך הבנה עם שר השיכון. אריה דרעי תמך בראשית הדרך במעבר של דמארי להפועל ת"א וכך נסללה הדרך לעסקה. לא ברור האם המשבר ביוון עזר לסיום המוצלח של העסקה אבל יש הטוענים שראש ממשלת פורטוגל גם נתן את ברכתו. בקיצור הקומבינה של טביב-לוזון יצאה לדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 03:25 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
איך דווקא מי שקנה לו מוניטין של קמצן בונקריסט מוציא 1.5 מיליון יורו על 50% של שחקן ישראלי, טוב ככל שיהיה. זה גם לא כל כך הגיוני שהמחיר שסגרו עליו בסוף הוא מחיר הפתיחה של לוזון.

סברה אחת שלי היא שהמחיר עליו סיכמו טביב ולוזון הוא נמוך יותר, והם מצהירים בתקשורת על סכום מנופח - כי זה נוח תדמיתית לכולם. לוזון יצא סוחר ממולח וטביב ינער מעליו את תווית הקמצן ויראה לאוהדים שהוא מוציא כסף על רכש.

הפועל באמת תעביר מיליון וחצי יורו, ומתישהו בעתיד חברה בבעלות לוזון תקנה משהו מחברה בבעלות טביב סחורה כלשהי במחיר מנופח. בצורה כזאת טביב יצליח לעשות את מה שהוא הכי רוצה - לקחת אליו לכיס כסף מהקופה של הפועל.
אז... שלא יעבדו עליכם!

בלי לקרוא את כל האשכול - ברור שמדובר פה בנוכלות ובתרגיל מסריח.
אם את שכטר שהראה שיש לו את זה בהזדמנויות שקיבל,מצליחים למכור בסכום דימיוני של 2.5 מיליון אירו,אז דמארי שווה לפי 3 מיליון?
למרות שזה לא הכסף שלי,ואני לא מוציא אותו כבר אמרתי שאני מעדיף לתת לילד מהנוער לשחק על פני להוציא סכום כזה על שחקן,בייחוד עוד שזה שחקן שהקבלות היחידות שלו הן שערים בנבחרת נגד איסלנד ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 05:21 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
מסתובבת שמועה שעסקת דמארי בהחלט חשודה. מתברר שקרוב משפחה של אלי טביב דחף קבוצת מחאה בפייסבוק נגד ההתייקרות של גבינת הקוטג'. בשיא המאבק הצרכני נגד מדיניות תנובה, אלי טביב ועמוס לוזון גייסו סוכן שחקנים שהדליף לעתונאי הצרכנות של "עכבר העיר" שתנובה לא מורידה מחירים. כאשר עמוס לוזון וטביב סכמו על הקומבינה של דמארי , אריק רייכמן הפעיל את קשריו בתנובה והורידו את מחיר הקוטג'. שכולם התעסקו עם ההצלחה הצרכנית, הדליפו שסלטיק כן תקנה את דמארי. מיד אחרי זה דברו עם ראש ממשלת טורקיה כדי להודיע שאין מסע לעזה. בינתיים רקמו כאילו עסקה עם יעקב שחר אבל אז דברו עם ארגון שמאל קיקיוני בארה"ב כדי לאשר שכן יש מסע ימי לעזה. יעקב שחר הבין שנפל בפח והודיע שלא רוצה את דמארי. זה קצת שיבש את התוכניות של טביב-לוזון. בנקודה זו נכנס לתמונה פעיל הליכוד דוגלין ששחרר הודעת תמיכה באיבט ליברמן. כאן הודיע עמוס לוזון שדמארי ישחק רק בהפועל ת"א. ביבי הבין את התרגיל והודיע שיפטר את מנכ"ל מנהל מקרקעי ישראל תוך הבנה עם שר השיכון. אריה דרעי תמך בראשית הדרך במעבר של דמארי להפועל ת"א וכך נסללה הדרך לעסקה. לא ברור האם המשבר ביוון עזר לסיום המוצלח של העסקה אבל יש הטוענים שראש ממשלת פורטוגל גם נתן את ברכתו. בקיצור הקומבינה של טביב-לוזון יצאה לדרך.

פשששש איזה השקעה בתגוב, כל הכבוד.
עכשיו בוא ותתחיל להסביר איך זה נראה לך הגיוני שמחיר הפתיחה הוא גם המחיר הסופי.
מה, טביב לא הצליח להוריד אותו בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 05:34 
סמל אישי של המשתמש
שלא יעבדו עליכם
הפועל שילמה 1.2 מיליון יורו על חצי כרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 06:19 
שער 7 הוא אדום כתב:
EISEN כתב:

אז... שלא יעבדו עליכם!

בלי לקרוא את כל האשכול - ברור שמדובר פה בנוכלות ובתרגיל מסריח.
אם את שכטר שהראה שיש לו את זה בהזדמנויות שקיבל,מצליחים למכור בסכום דימיוני של 2.5 מיליון אירו,אז דמארי שווה לפי 3 מיליון?
למרות שזה לא הכסף שלי,ואני לא מוציא אותו כבר אמרתי שאני מעדיף לתת לילד מהנוער לשחק על פני להוציא סכום כזה על שחקן,בייחוד עוד שזה שחקן שהקבלות היחידות שלו הן שערים בנבחרת נגד איסלנד ב'.

היה ברור מהרגע הראשון של ההחתמה ועוד הרבה מלפניו שיש ריח שעונה לשאלה איך אפשר להוציא מכספי מלכ"ר.
לכל הדעות, דמארי שווה בערך את ה-800K שהוצעו עליו ובודאי ששנה לפני תום החוזה שהורידה פלאים גם את מחירם של אשלי יאנג ושל סמיר נאסרי.

אמנם יש התרוממות רוח מסוימת, אבל היא רק ביחס לציפיות שהונמכו פלאים.
ולא בהקשר למילוי החסרים בעקבות העזיבה הסיטונאית של הכוכבים.

אמנם יש התפעלות מזה שטביב רכש משהו, אבל היא רק על רקע הצפיות שהונמכו פלאים.
בסך הכל, הוציא ובדרך לא ממש ראויה חלק קטן מכספי גוטמן. אם המאמן שלו מוגבל בזרים אז הנכון היה להצמיד לו סקאוט זרים מח"ול בכספי סקאוט הזרים הטוב בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 10:56 
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

עכשיו אני באמת מודאג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 11:00 
סימרוטיץ כתב:
נראה לי הפתרון פשוט הרבה יותר... לחץץץץץ ,רק אתמול אמרתי לאופטימי שאני לא מייחס יותר מידי כוח לקהל של הפועל,היום אני כבר חושב אחרת

טביב, סליחה איש העסקים "הממולח" פועל מאמוציות(אופטימי זה בפרפרזה אליי) כך היה עם,גוטמן,אבוקסיס וקשטן,ללה ואבוטבול,שכטר,גבע,דומב ועוד
אני לא מבין רק איך כל מי שרק אתמול כתב על הטמטום של עסקת שכטר/אלרואי שותק בעניין העסקה הזו ? שבאמת זה שיא שאף אחד כבר לא יגיע אליו .
אנשים אתמול חפרו על הרווח הדל משכטר בעוד שמדאמרי אין רווח(לטעמי לגיטימי) וכשהוא חוזר הביתה זה רק לפתח תקווה .

אז להישאר עם מרעי וטוטו?
אתה פאתטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 11:00 
מושיקו אתה לא מצחיק אתה צנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
מה שאבי ואנטיגונה כבר אמרו מעלי.
בנוסף מה זה השקר הזה של 800 אלף לעומת 3 מליון רדנקו? חיפה הסכימו לשלם מליון יורו על חצי כרטיס
אחרי שהם כבר שילמו מליון יורו על 70 אחוז של חלוץ אחר אחרי שדאמרי "סגר" בסלטיק. אחרת יש סיכוי טוב
מאוד שהם היו מלמים את זה גם. כלומר ההבדל על כרטיס שלם הוא 400 בלבד ולא 2.2. מליון כמו שאתה מציג את זה.

בנוסף מה זה הפועל לא תרוויח על דאמרי?
הפועל שילמו על 50% 1.2 ותמכור 100% בלפחות 3 (לפי ההסכם המפורסם בתקשורת) כלומר יש הבדל של 600 אלף עבור
כרטיס שלם, מה שאומר שלפי החוזה נשלם על דאמרי ללוזוניה 2.7 ונקבל 3 (כלומר 10% רווח) מעט יחסית אבל סביר אם
משנים כיוון חשיבה, הפועל מהיום לא צריכה להתבסס על מכירת שחקנים, אלא על אירופה.
הפועל צריכה במהלך 4 שנים להיות לפחות פעמים בשבלב הבתים של הליגה האירופאית (הכנסה עונתית של 60-70 מליון)
ועוד פעם אחת בשלב הבתים של ליגת האלופות (הכנסה עונתית של 110-100).
במצב הזה הפועל יכולה וצריכה להעמיד תקציב שנתי קבוע של 55 מליון וזה לפני מכירת שחקנים.
בשביל להעמיד תקציב כזה ולעמוד ביעד המקצועי צריכים להשקיע כסף הרכז המקומי, וזה מה שטביב עשה.

מלב זה שיעזוב אותנו במהרה לטובת בעלים אחר שהוא לא מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 11:43 
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
נראה לי הפתרון פשוט הרבה יותר... לחץץץץץ ,רק אתמול אמרתי לאופטימי שאני לא מייחס יותר מידי כוח לקהל של הפועל,היום אני כבר חושב אחרת

טביב, סליחה איש העסקים "הממולח" פועל מאמוציות(אופטימי זה בפרפרזה אליי) כך היה עם,גוטמן,אבוקסיס וקשטן,ללה ואבוטבול,שכטר,גבע,דומב ועוד
אני לא מבין רק איך כל מי שרק אתמול כתב על הטמטום של עסקת שכטר/אלרואי שותק בעניין העסקה הזו ? שבאמת זה שיא שאף אחד כבר לא יגיע אליו .
אנשים אתמול חפרו על הרווח הדל משכטר בעוד שמדאמרי אין רווח (לטעמי לגיטימי) וכשהוא חוזר הביתה זה רק לפתח תקווה .

אז להישאר עם מרעי וטוטו?
אתה פאתטי

מי פאתטי בן אדם שלא מבין הבנת הנקרא ? או בן אדם שלא משנה מה כותבים עונה באותה צורה ?

1.תקרא שוב, תפנים תבין ואז תראה שגם אני תומך בהבאת דמארי (איך הגעת למסקנה אחרת תהרוג אותי אני לא מצליח להבין) להפועל, אך כרגיל הדרך זה מה שמפריע לי.
2.קצת עובדות (משום מה תומכי טביב בפורום מאוד חלשים בנושא הזה):
עד לרגע זה 29 משתמשים הגיבו באשכול זה 14 משתמשים חושבים שהייתה זו עסקה מסריחה, 9 חושבים שהיא לא ו 6 נוספים לא הביאו דעה לכאן או לכאן .
מה שאומר שהרוב חושב שהעסקה לא כשרה ולא משנה איך תנסו להציג את הדברים,או לשחוק את הנושא של תומך מוני, עדיין לא תוכל להלבין את טביב בפורום.
3.אני מאמין שלמשתמש סו אלן יש קצת יותר מידע ממך ממני ומכל הפורום ביחד, על העסקאות המדוברות ועל הנפשות הפועלות.
4. מעניין איך בכל פעם מחדש אתם מוצאים דרך לגונן על טביב ? מתי תענו על השאלות שנשאלות ולא תתקפו על דברים אחרים בכלל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 12:50 
לכל מי שמודאג מעוד קומבינה של אלי טביב: מוני הראל הוא שומר הכשרות של הפועל ת"א וטרם חתם על העסקה. הוא דורש לבחון את החוזה. אם הוא חותם אזי יש חותמת כשרות מחמירה. אם הוא לא חותם, נדע שהיה משהו לא בסדר.
להרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
ברור שיש קומבינה ומוציאים כסף מהקופה.
לפחות הכסף הולך על שחקן טוב במחיר מופקע ולא על עוד שחקן שאין לו מקום בסגל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 12:55 
moshiko כתב:
לכל מי שמודאג מעוד קומבינה של אלי טביב: מוני הראל הוא שומר הכשרות של הפועל ת"א וטרם חתם על העסקה. הוא דורש לבחון את החוזה. אם הוא חותם אזי יש חותמת כשרות מחמירה. אם הוא לא חותם, נדע שהיה משהו לא בסדר.
להרגע.

על איזה חוזה ואיזה הסכם הוא אעלק אמור לחתום?
לפי עמוס לוזן, הכסף בחשבון הבנק של עמוס לוזון מלפני 4 ימים!!!
נראה למישהו שעמוס לוזון היה נותן לדמארי להתאמן בהפועל בלי שהכסף יהיה אצלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 12:59 
noamw כתב:
moshiko כתב:
להרגע.

איך אלי טביב יכול להוצאי כסף מהפועל ת"א בלי חתימתו של מוני הראל? אז גם מוני הראל מעורב בקומבינה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:06 
moshiko כתב:
noamw כתב:
moshiko כתב:
להרגע.

איך אלי טביב יכול להוצאי כסף מהפועל ת"א בלי חתימתו של מוני הראל? אז גם מוני הראל מעורב בקומבינה?

אני באמת לא יודע.
דבר אחד ברור לי כי שמעתי אותו במו אוזניי כאשר קוף שאל את עמוס לוזון אם הוא חושב שהוא יקבל את הכסף וכו' אז עמוס ענה לו "הכסף כבר בבנק משלשום" והראיון הזה היה אתמול.
גם כתבתי את התשובה של עמוס לוזון לגבי המו"מ שהיה עם חיפה - הוא טען כי לא נפל בגלל כסף אלא בגלל "שעקפו" אותו ושהנהלת חיפה דיברה עם השחקן + סוכן + משפחה של השחקן מבלי לקבל את אישורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:08 
סימרוטיץ כתב:
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:

אנשים אתמול חפרו על הרווח הדל משכטר בעוד שמדאמרי אין רווח (לטעמי לגיטימי) וכשהוא חוזר הביתה זה רק לפתח תקווה .

אז להישאר עם מרעי וטוטו?
אתה פאתטי

מי פאתטי בן אדם שלא מבין הבנת הנקרא ? או בן אדם שלא משנה מה כותבים עונה באותה צורה ?

1.תקרא שוב, תפנים תבין ואז תראה שגם אני תומך בהבאת דמארי (איך הגעת למסקנה אחרת תהרוג אותי אני לא מצליח להבין) להפועל, אך כרגיל הדרך זה מה שמפריע לי.
עד לרגע זה 29 משתמשים הגיבו באשכול זה 14 משתמשים חושבים שהייתה זו עסקה מסריחה, 9 חושבים שהיא לא ו 6 נוספים לא הביאו דעה לכאן או לכאן .
מה שאומר שהרוב חושב שהעסקה לא כשרה ולא משנה איך תנסו להציג את הדברים,או לשחוק את הנושא של תומך מוני, עדיין לא תוכל להלבין את טביב בפורום.
3.אני מאמין שלמשתמש סו אלן יש קצת יותר מידע ממך ממני ומכל הפורום ביחד, על העסקאות המדוברות ועל הנפשות הפועלות.
4. מעניין איך בכל פעם מחדש אתם מוצאים דרך לגונן על טביב ? מתי תענו על השאלות שנשאלות ולא תתקפו על דברים אחרים בכלל ?

כשרות, סירחון, ספינים, מה לא תאמרו ותגידו בשביל להוציא את טביב נוכל(וכן, הוא נוכל) במקרה הנ"ל?
אין לי כח לתיאוריות הקונספירציה שלכם, פשוט תקרא מה שאל דוד רשם.
יש רגעים ששווה להוציא הרבה כסף עכשיו, כי בעתיד זה ישתלם, ככה עובדים עסקים
אם דמארי יביא לך אליפות וצ'מפיונס, מה תגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
תקראו טוב את מה שאמר אמש לוזון
ותבינו שדמארי בא בעצם להפועל לעונה אחת
משהו כמו השאלה-מכירתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:14 
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:

אז להישאר עם מרעי וטוטו?
אתה פאתטי

כשרות, סירחון, ספינים, מה לא תאמרו ותגידו בשביל להוציא את טביב נוכל(וכן, הוא נוכל) במקרה הנ"ל?
אין לי כח לתיאוריות הקונספירציה שלכם, פשוט תקרא מה שאל דוד רשם.
יש רגעים ששווה להוציא הרבה כסף עכשיו, כי בעתיד זה ישתלם, ככה עובדים עסקים
אם דמארי יביא לך אליפות וצ'מפיונס, מה תגיד?

שאני מבסוט חבל על הזמן אבל מה זה קשור לזה שטביב נוכל ? הרי על זה האשכול הזה לא ? דעתך גם כזו אחלה אין לנו ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:15 
סימרוטיץ כתב:
JustZiv כתב:
סימרוטיץ כתב:

אז להישאר עם מרעי וטוטו?
אתה פאתטי

סו אלן זה הצנציפר של הראל ולובין בפורום.
קח את מה שהוא כותב בעירבון מוגבל כי זה תמיד נוטה לצד מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:27 
סמרטוט רצפה עלוב וחסר חיים
יום אחד יהיה לי מספיק זמן וכח בשביל לדחוף לך את תביעת הדיבה שתחזיר אותך לחור שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
יום אחד יהיה לי מספיק זמן וכח בשביל לדחוף לך את תביעת הדיבה שתחזיר אותך לחור שלך

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:36 
nirog כתב:
תקראו טוב את מה שאמר אמש לוזון
ותבינו שדמארי בא בעצם להפועל לעונה אחת
משהו כמו השאלה-מכירתית

אם תהיה קבוצה שתיתן עליו בקיץ הבא 3 מיליון יורו -
זה אומר שהוא נתן עונה מטורפת בסגנון שכטר וזה אומר שכנראה נצליח מאוד באירופה ונאבק על כל התארים בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 13:49 
סו אלן כתב:

סמרטוט רצפה זה לא מי שעוזב את הפורום בקול תרועה רמה, משמיץ אותו בכל מקום כעל פורום ביקום
מקביל ואז חוזר בזחילה על הגחון לכתוב בו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:

לא מכיר את בני12 ויכול להיות שהוא באמת סמרטוט עלוב...
אבל אתה באמת מתכחש לעובדה שכל הודעה עניינית שלך בפורום נגועה באג'נדה של צד אחד בלבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: