Charlie כתב:
עומרי קנדה כתב:
red in blood כתב:
JustZiv כתב:
1100 ש"ח, זה 55 ש"ח למשחק.
אנשים פה גמרו כשבני יהודה יצאו במחיר אחיד למשחקים שלהם.
שיקום אחד שיגיד ש50 ש"ח כרטיס למשחק כדורגל זה יקר.
כרטיס בודד צריך לעלות לא יותר מ50-55 ש"ח.
מנוי צריך לתת הנחה.
בדיוק.
המטרה של מנוי הוא שאני קונה מראש כרטיסים ובכך מקבל הנחה.
זה הרעיון אבל הוא לא מתממש בישראל.
ב-1100 ש"ח לשער 7 למשל, נניח בעונה של 19 משחקי בית כולל אירופה, אתה משלם כמעט 60 ש"ח למשחק.
אם וכאשר אתה מפספס משחק או שניים בגלל אירוע/מחלה וכו', אתה בעצם משלם כ-65 ש"ח למשחק.
עכשיו, נכון שאתה חוסך כי המשחקים נגד חיפה או מכבי מתומחרים יותר גבוה (כ-100 ש"ח לפחות למשחק) אבל כמה דרבים/חיפה יש לך בעונה? 2? 3?
לעומת זאת לא אחת הפועל מורידה מחירים במשחקים נגד נמושות הליגה (וכאלה לא חסרות העונה על הנייר - ראשון, רמה"ש, סכנין, הפועל פ"ת או עכו תחזור למימדיה וכו') לכ-50 ש"ח כך שזה מתקזז. בעצם, אין לך ממש הנחה אבל זה מבטיח לך כרטיס כניסה לכל משחק (אין דבר כזה שאזלו הכרטיסים למנוי) וכן נותן לך יתרון ברכישת כרטיסים/מנוי לאירופה (אם בכלל נעפיל העונה לשלב הבתים) ואף למשחקים מקומיים אחרים.
בשערים 2 ו-13 למשל זה נותן לך כסא ששייך רק לך ואז אני עוד איכשהו מבין את רעיון המנוי אבל בשער 7 זה לא כך ולכן כלכלית זה אולי משתלם למועדון אבל לא לך כצרכן. מה לעשות שהקבוצות כולן רואות את האוהדים כמובן מאליו ועד אשר לא נצליח לאחד כוחות עם הנבלות מחד ועם הבבונים מאידך - לא נשכיל לגרום לבעלי הקבוצות להוריד מחירים ולתת את מה שמנוי אמור לתת - הנחה יפה למי שלא רוכש דרך הארגונים וממילא לא יהיה צורך יותר בהנחות הארגונים.
אל תעבוד על עצמך ועל אחרים. פעם אחרונה שהפועל הורידה למחירים כאלה היה בפלייאוף של עונת הדאבל, מאז כלום וגם לפני זה לא הרבה. גם נגד נמושות הליגה לוקחים מאיתנו 80 שקל לפחות, כשלרוב גם אין כרטיסי נוער מהר מאוד.
אגב, זה גם ממש לא "הוגן" להוריד מהממוצע משחקים שוויתרת עליהם. כי בין אם נכנסת ובין אם לא, הייתה לך את הזכאות לעשות זאת. באותה מידה יכולת לתת לחבר להיכנס.
אז חוץ מזה שהמנוי מבטיח לך מקום, הוא גם מוזיל בהרבה את העלויות.
ולנושא אחר, מאז אני אוהד של הפועל, רק עונה אחת לא עשיתי מנוי, משיקולים כלכליים. באותה עונה התפתיתי והלכתי לכ-10 משחקים, ואחרי חישוב קצר יצא לי יותר יקר ממה שהיה עולה המנוי. אז בקיצור, אני ממליץ לכל האוהדים שלא קונים משיקולים כלכליים לחשוב ואולי בכל זאת לקנות, כי סיכוי טוב שבסוף זה יבוא בעוכריכם.