kobster כתב:
טביב הקצה מיליון וחצי יורו ל-2 זרים. איזה שחקנים הוא חושב שאפשר להביא לפה בכזה סכום (שאותו הוא שילם על חצי מכרטיס של שחקן ישראלי) ?
לפי טרנספר מרקט, הערך של פריירה הברזילאי מגז מטאן הרומנית הוא 1.65 מיליון יורו, גם אם יסגרו איתו בסוף על מיליון וחצי זה יגמור את התקציב.
העמדה הכי קריטית כרגע כפי שכבר צוין זה קשר תוקף ברמה גבוהה. אני מוותר על עוד קשר 50/50 אם יביאו זר תותח לקישור ההתקפי ואז מי שיהיה טוב בין טועמה לאלרואי הוא זה שיעלה בהרכב בנוסף.
שבחון ועבאס זה מספיק טוב כגיבוי בספסל. לא ברור מה יש לעשות עם 3 חלוצים מחליפים, שישאילו את מרעי ע"מ שיקבל דקות משחק ויסגרו עם המגן מהנוער של חיפה כגיבוי לקנדה.
ברוכיאן זה ספין עלוב שלא שווה התייחסות, אנחנו לא רוצים אותו בדיוק כמו שהוא לא רוצה אותנו, שישאר בבבוניה המתפרקת.
דיברת עם טביב והוא חשף בפניך את כוונתו להשקיע מיליון וחצי יורו על 2 זרים או שהבאת את הנתון הזה מהעיתון?
מיליון וחצי יורו זה הרבה מאד כסף בהנחה שייתכן ואחד השחקנים יגיע בהשאלה/העברה חופשית וכך תוכל להשקיע את מירב הכסף בזר השני. מישהו זוכר כמה כסף הפועל שילמה לקבוצות של מאצ'ו או ווצ'יצ'ביץ'? אני זוכר שפאצ'לקה עלה בסביבות ה-600 אלף יורו.
בהחלט ניתן להביא 2 זרים טובים במחיר הזה, גם אם בשוק המקומי מיליון וחצי יורו זה בקושי חצי כרטיס של דמארי - עניין של היצע וביקוש.
לגבי המועמד היהודי פורמן - אני מקווה שהפעם יבררו לפני שיחתמו איתו, האם בכוונתו להתאזרח או שלמרות דתו הוא ייחשב לזר... האם בונים עליו כמתאזרח או זר? מקווה שלמדו בהפועל את הלקח מעיסקת דה-רידר.
אגב, פורסם איפשהו שאת פריירה הפועל רוצה בהשאלה כך שברור שלא נשלם את מלוא הסכום וכן הדרום אפריקני נראה כמו שחקן שאפשר יהיה למכור אותו בעתיד לאירופה ולכן דווקא במקרה שלו אולי שווה להשקיע את המיליון יורו עליו.
ברוכיאן יעדיף לקצץ בשכר מאשר לעבור להפועל. די ברור שזה ספין עלוב.