גביזון כתב:
סבבה שרוצים את ברוכיאן, או שלא...
מה שחשוב שיש לנו במכסה עוד 2 זרים להביא, הגיע הזמן שהפועל תכסה את מכסת הזרים שלה אחרי הרבה זמן שאנחנו עם 3-4 זרים במקרה הטוב לרבות רומן רוקי. מצד שני אם אין זר שהוא באמת יכול לשדרג את הכדורגל אין טעם להביא סתם, אישית אני לא מבין מה הילל יכול לעזור שהוא טס פתאום להונגריה, לא כל כך מאמין בזה.
לא ברור אם לובוס יחתום בקבוצה, אבל אם קשטן לא רוצה אותו אין טעם לחכות,שלא נתקע סתם עם ברירת מחדל העמדה סופר קריטית. אני אישית מעדיף את אנייוגבה פי אלף על הרוש בעמדת השוער.
מה2 זרים הכי חשוב להביא זר תותח סטייל ווצ'יצ'ביץ' האלוהי לעמדת הקשר הקדמי.
שי + ידין מאחורה = על הכיפאק.
הבעיה בקו הקדמי:
סלים - אני מת עליו, הביא עונה גדולה, אבל האם הוא יכול לשחק 90 דקות כל משחק, והאם הוא אמור לפתוח כל משחק. שחקן ענק שאם הוא בכושר שישחק עד שימות.
אלרועי - אמור לפתוח כל משחק ולתת את מה שמצפים ממנו, אני מאד מאמין בו ומקווה שתסמונת הקבוצה הגדולה לא תחול עליו, כמו שהיא לא חלה על שכטר.
שבחון - אישית לא הייתי שם אותו אפילו בתור שחקן ספסל, מהסיבה שהקבוצה טובה וזורמת אז הוא עולה והוא בסדר, אבל שצריך שינוי מהספסל הוא לא מסוגל להביא אותו, לא משנה כמה כדורגל יש לו ברגליים.
יש עוד אחד שאיכשהו שכחתי...
חייבים קשר קדמי זר תותח עם נסיון,זה הזר הראשון שצריך להגיע. מישהו שיזין את החלוצים ויביא נסיון ושקט למשחק.
כרגע, בהנחה שהשוער הראשון זר, תהה זהותו אשר תהה, יש לך 4 זרים בסגל, למרות שאני מניח שאת הזאו אפשר להשאיל.
גם לא הייתי מזלזל במחמוד עבאס והייתי רוצה לראות אותו במשחקי האימון. את שבחון אפשר למכור אתמול.