שחר כתב:
נועם שחם כתב:
אדום בשבע כתב:
נועם שחם כתב:
באמת, אוהדי הפועל הבכיינים האלו. יש להם קבוצה שמהווה מודל לחיקוי ניהולי בכל העולם, היחס לשחקנים מקצועי וענייני, דואגים לקיים כל חוזה וכל התחייבות, משקיעים הון תועפות ועושים כל דבר כדי לדאוג לשקט תעשייתי, קשובים לרצון האוהדים. הכל פשוט נפלא, ורק אנחנו הקטנוניים רודפים את ההנהלה על לא עוול בכפה.
והנה, אחרי כל זה, שמביאים לנו תותח על כמו דמארי, גם זה לא מספק אותנו. אין גבול לפינוק.
אז אולי מנסים לשנות את דרך ההתנהגות?
אז אולי מנסים לנסות לעבוד נכון?
אז אולי סוף סוף יעזבו את המו"מ בתקשורת שהיינו כל כך נפלאים בו ועכשיו יעשו דברים רציניים יותר?
מי יודע? אולי.
עשו היום החתמה נפלאה ועשו את זה בדרך הנכונה. לפחות היום צריך להגיד שאפו. רק היום. יחזרו להתנהלות קלוקלת, נחזור להלין.
לא לא לא לא.
כשיתקנו את ההתנהלות הקלוקלת, אז נשפוט אותם אחרת. סנונית אחת לא מבשרת את בוא האביב, והחתמה אחת, מוצלחת ככל שתהיה (כל שכן החתמה במחיר מופקע, כמו זו), לא מכסה על חודשים אחרי חודשים של מחדלים, טעויות, שקרים וגועל נפש.
לא שאפו ולא נעליים. יפה שהחתימו את דמארי, אבל זה מזכיר לי את ההורים הגרושים שמנהלים מאבק מכוער על גב הילד, וחושבים שיפצו אותו אם יקנו לו אופניים.
כ"כ צודק, לא יאומן איזה זכרון קצר יש לאוהדים ואיך בהחתמה אחת אפשר לקנות את האוהדים שלנו.
כל רכש מתחיל בהחתמה אחת...
ודרך אגב,לובוס,עבאס,ודיאמנט זה עוד שלוש החתמות,אז כן זה לא שמות מפוצצים אבל תמיד צריך גם את השחקנים הרעבים שבאים מלמטה ומתגלים כשחקנים טובים שפורצים דרך
ע"ע זהבי,ידין,דה סילבה,לאלה! ואפילו שכטר שבעונה אחת שהכל התחבר נתנו מעל ומעבר למה שציפו.
ודאבל 2000 פיני,סלים,עמרי,וכפיר אודי.
חסרים לנו כרגע עוד 2 זרים(בקישור) מחליף לעמדת המגן הימני וזהו . הבסיס שלנו טוב מאד מעונה שעברה ואת זה אנשים נוטים לשכוח.
ואם זה מנחם אותך אז חיפה לא התחזקה מי שהלך בא שחקן במקומו(כשלרפאלוב עדיין אין מחליף...)
ממכבי הלכו שטראובר,בוזגלו,ראנגלוב,סידיבה. הביאו ילדים(עשו בשכל לשם שינוי) יצחקי חוזר ניבאלדו חוזר.
עצה שלי תפסיק לקרוא עיתונים..., מציירים לך שהכל שחור בהפועל אבל זה פיקציה.
הסגל ייבנה יגיעו זרים תהיה רגוע.
דרך אגב,לא זכור לי האשכול אבל כבר לפני חודש כתבתי כאן שדאמרי ישחק בהפועל.אז לא אני לא רוצה מדליה...
אבל תנסה להיות אופטימי זה משחרר.
בהרגשה שלי הברזילאי מגז מטאן או איך שקוראים להם גם יגיע...