תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 375 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב עונת 2011/2012 - כל מה שצריך לדעת
הודעהפורסם: 30 יוני 2011, 18:54 
סמל אישי של המשתמש
עוד מעומדים להפועל תוצרת חוץ עפ"י וואלה :
פטר שקאלי [קשר] [הונגרי] משחק בדברצן ההונגרית
בלאש פרקש [קשר] [הונגרי] משחק בדברצן ההונגרית
אדם בודי [קשר] [הונגרי] משחק בדברצן ההונגרית
אדמו קוליבאלי [קשר] [צרפתי] משחק בדברצן ההונגרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
עוד אחד לאוסף עפ"י ספורט 5 :
סיפיווה טשבלאלה קשר נבחרת דרא"פ מועמד.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
טעות באשכול

נערך לאחרונה על ידי אל באנדי בתאריך 02 יולי 2011, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2011, 20:34 
אל באנדי כתב:
הסיפור של ססק הוא הסיפור הכי מעצבן כבר
שיקנו אותו כבר רק בשביל שלא נשמע גם בינואר או בשנה הבאה
שברצלונה רוצה אותו

אל תדאג אחי הפועל בסוף תביא אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
סוף סוף רכש משמעותי תוצרת הארץ להפועל :
עומר דאמרי חתם בהפועל לחמש שנים תמורת 1.5 מיליון יורו (50 אחוז מהכרטיס).
סעיף השחרור שלו כ-3 מיליון יורו.
עומר ילבש את המספר 11.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
קצת פרטים כלכליים על ההחתמה של עומר דאמרי.
עומר חתם לחמש שנים. הוא צפוי להשתכר בהפועל 200 אלף דולרים בעונתו הראשונה ואחר כך להתקדם מדי עונה בהדרגה (225 אלף, 250, 300 ו-400), כאשר סעיף היציאה עומד על 3 מיליון יורו (50% מהמכירה העתידית יועברו למכבי פ"ת). בנוסף בארץ הקבוצה היחידה שאליה יוכל לעבור היא רק מכבי פ"ת.
בנוסף עומר ילבש (כרגע עד שיתברר עניין שכטר) את הספרה 9 ולא 11 כמו שהוצג.
את המספר 11 ילבש אלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
שקר
איתי שכטר עדיין לא שוחרר מהפועל לפי טביב
איך דמארי יקח לו את החולצה ?!

אה טביב , אכלת אותה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
עומר דמארי ערך היום את אימון הבכורה שלו בהפועל. לבסוף הוא ילבש את המספר 16.
הנה תמונות מאימון הבכורה שלו בהפועל :
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
היה איזה ילד(18) שהגיע לקראת סוף העונה מספרד מאיזה קבוצה בליגה ה - 5. היה אמור להתגייס ובגלל זה ביקש להתאמן עם הפועל? במקור קיבוצניק מעמיר. אבלס שם משפחה. מה איתו?
טלקיסקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
היה איזה ילד(18) שהגיע לקראת סוף העונה מספרד מאיזה קבוצה בליגה ה - 5. היה אמור להתגייס ובגלל זה ביקש להתאמן עם הפועל? במקור קיבוצניק מעמיר. אבלס שם משפחה. מה איתו?
טלקיסקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2011, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו נשארו רק 2 מקומות לזרים או שלובוס יהודי או משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
redgr כתב:
עכשיו נשארו רק 2 מקומות לזרים או שלובוס יהודי או משהו כזה?

לובוס זר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
red-g כתב:
טלקיסקי?

עמיר אבלס. ולא, אין לי מושג מה קורה איתו.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
הוסף שכר השחקנים והצוות המקצועי לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
תיקון קטן לעניין השמות והמספרים -
מסתבר שזה לא משה דננבאום (29) שהתאמן עם הקבוצה, אלא אלכס באסוק והוא מספר 20 - מספר מחייב !

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
סידרת תסגל לפי מי שחתום ומתאמן בהפועל
איך שכחת את מספר 13 , הסמל
ווילהאםםם אזאו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 16:53 
מתי מחנה אימונים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
מתי מחנה אימונים ?

מתחיל ב-10/7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
גיא ליפקה באמת נבחן בהפועל? כי במנג'ר הוא כישרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 17:52 
MaRtIn kay כתב:
גיא ליפקה באמת נבחן בהפועל? כי במנג'ר הוא כישרון

יותר חשוב מהמנג'ר, הוא קפטן קבוצת הנוער של חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2011, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
תודה על כל הערות והתיקונים.
הכל סודר ונמצא בדף הראשי של האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
מלפפון חדש שמפרסם הערב ספורט 5 :
מירנל סאדוביץ' קשר בוסני בן 27. מדובר בקיצוני של קבוצת נוישטדט האוסטרית.
הנה עוד פרטים עליו :
נולד ב 25 מאי 1984 בסרייבו, SFR יוגוסלביה) הוא שחקן כדורגל בוסני-Herzegovinian המוצא. כיום הוא משחק על העמדה של החלוץ בבית FC Magna Wiener Neustadt את הבונדסליגה האוסטרית.
נוער חובב כדורגל [ערוך]
Sadovic החל את הקריירה שלו כשחקן כדורגל ב 21 המחוזי של וינה פלורידסדורף התושב Floridsdorfer AC. מאוחר יותר הוא עבר העיר הדרומית, שם הוא היה פעיל בארגון קבוצות הנוער של פ.צ. וואקר Mödling Admira. התחנה האחרונה שלו היתה הנוער FK אוסטריה וינה, שם היה עד 2002 בקבוצה חובבנית שמשחקים פעולה מדרגה שלישית שלהם האזורית במזרח היה, כמה משימות.
הקריירה במועדון [עריכה]
בשנת 2002 עבר לגרמניה ב השני הבונדסליגה ארמיניה בילפלד, מאיפה הוא הגיע בעונת 2003/04 עד שני מפגשים קצרים. הופעת הבכורה המקצועית שלו היה Sadovic, הוא third באוגוסט 2003, התבוסה בבית 3-1 נגד רוט וייס, Oberhausen ב 77 תחליף דקה עבור פטריק Owomoyela היה. בשנת 2004 הוא עבר לעונה וחצי בביתו עד FK סרייבו. במועדון מעיר הבירה של בוסניה הרצגובינה, הוא היה יותר הימורים וזכה עם הקבוצה Bosne Kup אני Hercegovine עונת 2004/05.
תחילת 2005 עבר אוסטריה Sadovic SC Untersiebenbrunn בליגה השנייה מהשורה הראשונה. עבור המועדון מעיר קטנה האוסטרי התחתון של עונת 2004/05 Untersiebenbrunn הגיע שלוש משימות. כאשר המועדון סיים את העונה מדורגת במקום השמיני בטבלה, זמן קצר לאחר מכן על ידי הכלכלי של העמותה. לאחר שלילת רישיון בעונה הבאה על ידי בליגה והודיע ​​על איפוס של המועדונים האזורית במזרח המועדון מדרגה שלישית פורקה בסופו של דבר. Sadovic ראה את עצמו נאלץ לחפש אחר במועדון, בו הוא נמצא עם אוסטריה SC Lustenau היטב. מיולי 2005 עד ינואר 2006 הוא היה בכיתה של איגוד Vorarlberg, החברה גם היה המשחק שלה בליגה השנייה ממדרגה ראשונה.
בתחילת שנת 2006 אז 21 בן Sadovic הועבר לעיר החמישית בגודלה באוסטריה התחתית Krems Kremser SC כדי לשחק שם. בסוף העונה עם המועדון הוא הצטרף מן הליגה האזורית במזרח משיעור הרביעי בליגה האוסטרית התחתון. לקראת עונת 2006/07, לפני חופשת הקיץ ואחריו העברה נוספת מ Sadovic. הפעם זה חזר האזורית במזרח עבור חובבים של פ.צ. וואקר Admira Mödling, אשר היה עד עזיבתו בתחילת 2007-13 ההימור אליפות הבקיע שלושה שערים.
בשנת 2007 הוא הצטרף לליגה פנימית SKN סנט פולטן. בשני הסיבובים הראשונים של עונת 2007/08, עדיין scoreless, החל מ Torfestival בסיבוב השלישי "Sadovic. לאחר סך של 30 הלך Sadovic גפרורים אליפות הגיעו לאיזון של 19 שערים. הוא גם הראה ביצועים טובים ב 26 סיבוב של העונה במשחק נגד SC נויזידל am See, כשהיה 76 דקה של המשחק עלה מהספסל ועם השערים ב 87 ו 97 עדיין דקות הבקיע פעמיים. עם סך של 19 שערים Sadovic היה מלך השערים האזורית במזרח וזה היה אחד האחראים בעיקר לעלייה של סנט פולטן בליגה השנייה מהשורה הראשונה.
בשנת 2008/09 הוא היה ב 18 משחקים עבור המועדון מהבירה האוסטרית התחתון, הבקיע שערים eleven. זאת העונה אחרי שהוא הועבר סך של 61 ההימור אליפות Torbilanz של 39 משחקים עבור SKN סנט פולטן תמורת סכום העברה של 30,000 € באגף ראשונה FC Magna Wiener Neustadt. במרוץ הראשון שלו עבור Magna SC Sadovic הגיע ב 13 מרס 2009 ב 2-0 ממנו לכבוש את רד בול ג'וניורס, שם הוא גם הבקיע את השער הראשון שלו באותו Wiener Neustadt. אחרי עשרה משחקים, ארבעה שערים היה אלוף הקבוצה עם Sadovic בליגה הראשונה מאובטח ובכך לקדם את הבונדסליגה האוסטרית.
הבינלאומי [ערוך]
עם עשר הופעות של בוסניה והרצגובינה U-21 הצוות אסף Sadovic בינלאומית לי קצת ניסיון.

זה דף הויקיפדיה שלו
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
על פי המנג'ר, הוא חלוץ\מאחורי החלוץ, די עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2011, 21:54 
ומנטאשאשווילי בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
עוד שני מלפפונים זרים חדשים :
חוסליטו ואקה (עפ"י ספורט 5) קשר בוליביאני בן ה-28.
מיכאל גספורנינג (עפ"י ידיעות אחרונות) שוער בן 30 המשחק בקבוצה היוונית קסטאני.

הנה פרטים על חוסליטו ואקה
חוסליטו וקה ולסקו (נולד ב 12 אוגוסט 1982 ב Santa Cruz de la Sierra) הוא כדורגלן הבוליביאני. כיום הוא משחק בתור הקשר התוקף עבור Oriente Petrolero דה Liga Futbol מקצועיות בוליביאנו.

[עריכה] מועדון careerVaca הצטרף Oriente Petrolero בשנת 1999 בגיל 17, ושיחק 33 משחקים עבור נבחרת השנה הראשונה שלו. בשנת 2000 הוא נבחר השחקן הכי טוב בליגה הבוליביאני, כשעזר להוביל Petrolero כדי לסיים במקום השני בליגה במקביל Copa Libertadores דרגש.

לאחר עונת 2000, חתם וקה עם סרן ליגת כדורגל, ונבחר fifth הכוללת על ידי דאלאס צריבה ב SuperDraft MLS 2001. העונה השנייה שלו היה וקה הטוב ביותר, כפי שהוא שיחק בקישור הנכון צרוב, וכונה לצוות האולסטאר. וקה שיחק כמות משמעותית של דקות בשנת 2003.

הסחר עם MetroStars לאיסוף טיוטה מותנה ב 2003 הפגרה עשתה מעט כדי לשנות את הביצועים של וקה. בתוך ארבע שנים ב-MLS, המספרים שלו הם ממוצע במקרה הטוב: רק שישה שערים ו -18 אסיסטים בליגה. הוא חזר בוליביה, החתימה לפריחה בשנת 2005. לאחר ארבע שנים ואחת באליפות הלאומית עם millonarios, החליט לחזור בו הכל התחיל, שהצטרף Oriente Petrolero בינואר 2009.

[עריכה] הלאומי teamAlthough וקה היה בתחילה עצומה touted הבוליביאני הסיכוי, הופעותיו עם הנבחרת הלאומית יש מקורר עם ביצועים פושרים שלו ב-MLS. מאז שחזר בוליביה, הוא כבר נקרא לחזור לנבחרת אחרי שנה. מאז 2002, וקה צברה בסך הכל 44 כמוסות של בוליביה עם 2 שערים. [1]

הוא שיחק בקופה אמריקה 2007 עבור בוליביה, עם No.10 חולצה.

[עריכה] תארים [עריכה] מועדון בלומינג
Liga de Futbol מקצועיות בוליביאנו: 2005 (A)
Oriente Petrolero
Liga de Futbol מקצועיות בוליביאנו: 2010 (C)

תמונה

הנה פרטים על מיכאל גספורנינג

מייקל Gspurning (נולד ב 24 מאי 1981 בגראץ) הוא כדורגלן אוסטרי שמשחק בתור שוער עבור המועדון היווני סקודה Xanthi. הוא ידוע בשל היותו שומר מוצק דומיננטי גם טוב עונש-פקק. נכון לעכשיו יש לו חוזה עד קיץ 2011.

[עריכה] הבינלאומי careerGspurning הופעת הבכורה הבינלאומית שלו מלא עבור קבוצת הכדורגל האוסטרית הלאומית במשחק ידידותי נגד טורקיה ב -19 בנובמבר 2008, כל משחק 90 דקות כמו אוסטריה איבדה את המשחק 4-2. בשנת 2009, הוא הופיע על אוסטריה בשני משחקים במוקדמות מונדיאל 2010.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י ONE שני השמות נוספים שמועמדים להפועל הם השוער הבלגי, סטין סטיינן, והשוער הסרבי, ולאדה אברמוב.
סטין סטיינן
תמונה

סטיינן הורד בעונה החולפת לקבוצת המילואים של קלאב ברוז', קבוצתו החדשה של ליאור רפאלוב, לאחר שבמועדון גילו כי בני משפחתו יצאו במסע הכפשה נגד הנהלת המועדון וחבריו לקבוצה בפורומים של אוהדים ובכלי התקשורת.

בסוף העונה התיר סטיינן את חוזהו במועדון, בו היה אמור לשחק עד 2015, אולם מבחינה מקצועית הוא נחשב לשוער מוערך מאוד בבלגיה ומחזיק ברזומה מרשים של 30 הופעות בנבחרתו הלאומית.

סטיין סטיינן נולד 7 אפריל 1981 ב Hasselt , לימבורג ) היא בלגית כדורגלן ששיחק קלאב ברוז' , בתור שוער .
41, הוא מגובה Tomislav Butina . ב -18 באפריל 2003, הוא ערך את הופעת הבכורה שלו בליגה , במשחק נגד ראסינג גנק (0-3). עם זאת, פריצת הדרך הגדולה שלו הגיעה בעונת 2005-06 , כאשר הוא החליף את הפצועים Butina מספר פעמים. כמה הופעות חזקות (כולל ליגת האלופות אופ"א תחרות נגד יובנטוס - בית 1-2 אבוד) [ 1 ] גרם לו הבלתי מעורער הראשון בחירה ואילך.
בשנת 2006-07 , היה Stijnen בין ההודעות כמו ברוז' ניצחה הגביע המקומי (1-0 נגד סטנדרד ליאז' ), אבל המועדון סיים רק השישי בליגה .
ב 20 פבואר 2011 Stijnen הועבר לצוות-B על ידי המועדון שלו לאחר שנודע כי הוא ובני משפחתו היו מעורבים בקמפיין אנונימי זדוני על הלוח הודעה של המועדון שבו הם השחירו את ניהול המועדון וחברי צוות עמית על מנת לקדם את הפרופיל של Stijnen. ביום 21 בפברואר 2011, Stijnen en ברוז' הצדדים הסכימו לפרק את החוזה אשר Stijnen מחויב למועדון עד 2015. [ 2 ]
הקריירה הבינלאומית
בלגיה מנהל רנה Vandereycken לב בהופעות של Stijnen ברמת המועדון, ומסר לו ידידות מול ערב הסעודית , ב -11 במאי 2006.
בחודש מרץ 2007, לפני אופ"א יורו 2008 במוקדמות ב פורטוגל , Stijnen הדיווחים טענו חבריו לקבוצה צריך לקחת היריב כוכב כריסטיאנו רונאלדו מחוץ למשחק בשלב מוקדם, בכל האמצעים הדרושים. [ 3 ] [ 4 ] בסופו של דבר, הצד בבית ניצחה 4-0, עם רונאלדו הרשת פעמיים, ואת מנצ'סטר יונייטד שחקן מקובלת התנצלויות של הבלגית. [ 5 ]
Stijnen פרש ממשחק בינלאומי באוקטובר 2009, לאחר איסוף 30 כמוסות. [ 6 ]

ולאדה אברמוב

תמונה

ולאדה אברמוב נולד 5 אפריל 1979 ב נובי סאד , סרביה. הוא שוער סרבי המשחק בפיורנטינה , עם מי הוא חתם 4 שנה עסקה בשנת 2006.
אברמוב, מחליפו של סבסטיאן פריי בפיורנטינה האיטלקית בשנים האחרונות, נרכש על-ידי הוויולה ב-2006 תמורת למעלה ממיליון יורו, אבל לא הצליח להאפיל על הצרפתי הבינלאומי ולתפוס את אפודת השוער הראשון. הוא נכלל בסגל נבחרת סרביה ואף רשם במדיה שתי הופעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
פורסם לוח משחקי גביע הטוטו. הפועל שובצה לבית ג'.
השנה המפעל שונה ויהיה בו סיבוב משחקים אחד בלבד.
הנה לוח המשחקים של הפועל :
מחזור 1 (30/7/2011) - הפועל תל אביב נגד מכבי ת"א
מחזור 2 (6/8/2011) - הפועל עכו נגד הפועל תל אביב
מחזור 3 (13/8/2011) - הפועל תל אביב נגד בני יהודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
עוד שני דברים :
אריק יאנקו יושאל בעונה הקרובה להכח עמידר ר"ג.
ובנוסף (תודה רבה לכיפה אדומה) הוספה התלבושת של הפועל לעונה הקרובה.
הכל מעודכן בדף הראשי של האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
נבחנים

גיא ליפקה [נוער מכבי חיפה] - חתם ברמת השרון

מקור -ONE:
http://www.one.co.il/Article/11-12/1,1,30,0/182588.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
עפ"י YNET שוער נבחרת סנגל גם ברשימת המועמדים אלינו.
בונה קונדול
תמונה

נולד 4 מרס 1982 ב דקר. הוא כדורגלן סנגל אשר כיום משחק בניו יורק רד בולס וגם בנבחרת סנגל כדורגל.
מכללה
Coundoul השתתפו ושיחק עבור האוניברסיטה ב אולבני, SUNY. לפני ללמוד בקולג', הוא היה השוער הבולט בבית הספר כדורגל תחנת כוח מרטין ל קינג ג'וניור העליון בניו יורק, שם הוא קיבל את כל שוער ניו יורק של השנה פרס.
[עריכה] קולורדו רפידס
בשנת 2005 חתמה Coundoul עם קולורדו רפידס, ואת הופעת הבכורה שלו ב-MLS 13 מאי 2006 כתחליף המתנע ג'ו קאנון פצוע בדקה ה 10. לאחר מכן הוא הרוויח להתחיל המקצועי הראשון שלו shutout את המשחק הבא, בניצחון 1-0 על לוס אנג'לס גלקסי ב -20 במאי.
במשחק הראשון של עונת ה-MLS 2007, שבו הוא הגיע לבוש בבגדים מסורתיים סנגל, הוא תרם לניצחון 2-1 מעל DC הברית עם עצירה צלילה ברגע האחרון. בראיון באותה שנה, יצר המשפט המסחרי שלו, "זמן Bouna!" שגדל והתפשט כמו שירה בסעיפים של תומכי כמו גם מקודמת על ידי הקבוצה. [1]
בחודש ינואר 2009, לא הצליחו להסכים לתנאי Coundoul על חוזה חדש עם רפידס ושוחרר. Coundoul הופיעו 52 משחקי הליגה במהלך הקריירה שלו עם קולורדו, פרסום הצעקות 16 ו 1.16 כנגד מטרות הממוצע.
[עריכה] רד בול ניו יורק
ב 29 יוני 2009 ניו יורק רד בולס של מייג'ור ליג כדורגל חתום Coundoul לאחר שרכשה את זכויותיו מקולורדו תמורת הקצאת כסף. [2] הוא ערך את הופעת הבכורה שלו עבור רד בולס ב -25 ביולי, במשחק נגד מועדון משם לשעבר קולורדו. עד סוף העונה, הוקמה Coundoul עצמו כשומר הבחירה הראשונה של ניו יורק וסיים את קמפיין 2009 המופיעים 8 משחקי הליגה פרסום הצעקות 2 ו 1.25 כנגד מטרות הממוצע.
ב -20 במרץ 2010, נכתבו Coundoul עבור הבולס האדום ניצחון 3-1 נגד FC סנטוס, שהיה במשחק הראשון שיחק בהיכל בול חדש האדום. [3] 2 אוקטובר 2010 עשה Coundoul קריירה גבוהה חוסך 12 בניצחון 1-0 בולס "רד מעל קנזס סיטי קוסמים, אשר סגר דרגש הפלייאוף על ניו יורק דחפה את המקום הראשון ועידת המזרח. Shutout היתה העונה 10 של Coundoul, שיא חדש העונה זיכיון וגרם Coundoul להיות שם MLS שחקן השבוע של שבוע 27. [4] ב -21 באוקטובר, נרשמו 2,010 Coundoul סדין נקי ה -11 שלו העונה לסייע האדום בול לניצחון 2-0 על ניו אינגלנד המהפכה שסייעה המועדון לסגור העונה הרגילה מזרח כותרת הכנס. [5] Coundoul הסתיים מסע 2010 מופיע 27 ​​גפרורים רישום הקריירה הטובה ביותר נגד מטרות 1.04 בממוצע.
[עריכה] הבינלאומי
עבור הופעותיו בעונת ה-MLS 2007, Coundoul הוענק קריאה עד סנגל נבחרת הכדורגל הלאומית. ב -23 בנובמבר 2007, הוא נבחר כדי בסגל סנגל עבור גביע אפריקה לאומות. הוא הכתיר במשחק האחרון שלהם נגד דרום אפריקה אחרי קבוע השוער טוני סילבה שבר את העוצר הושעה מהקבוצה. המשחק הסתיים בתיקו 1-1, עם ביצוע חזק Coundoul כמה חוסך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 375 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: