הגרמני המקורי כתב:
לירון האדום במקום לבלבל פה את המוח על קומבינות,שחיתות וניהול תקין תארגן עוד הפגנה של 50 אנשים מול הבית של טביב,זה בטח יעזור לכאוס שאתם מנסים לגרום בקבוצה
מישהו דיבר על איש חצר של הראל?
כן נכון, עלית עליי אני איש חצר של מוני. איך עלית עליי ככה? שיט עכשיו מוני ייפטר אותי
שתכתוב דברים הגיונים אני גם אענה לך. אפס.
לירון האדום כתב:
מר טוקבק הקטן:
עמנואל רזון תלוש מהמציאות, הוא בן אדם הזוי וכך גם השטויות שהוא כותב.
Charlie כתב:
אגב, ממליץ בחום לאנשים לקרוא את הראיון שנתן הבוקר אלי טביב לעיתון "מעריב".
מסביר יפה את עניין ה"קומבינה" לכאורה שהוא תכנן לעשות לנתניה וק"ש, שיאמר לזכותו שאפילו את הנסיעה לגרמניה אישר הראל ולא טביב. אותו הראל שפתאום מתברר שיש לו עסקים עם שרצקי, שהוא שוכר ממנו מבנה ולמה אני לא אופתע אם המחיר המופקע ששילמו עבור אלרואי כהן מגלם חובות והתחייבויות של הראל כאדם פרטי לשרצקי אבל את החשבון שילמה הקבוצה עצמה?!
לא פלא שצנציפר שידוע כשופרו של הראל היה זה שפירסם את ה"חשיפה" המהוללת בעוד שאף גוף תקשורתי אחר לא ממש התייחס לשטות הזו, לא בעיתונות הכתובה ולא ברשת.
אגב, דרוש בירור - האם רון עמיקם מיודענו הופך להיות הצנציפר החדש? האם כשנקרא בעתיד חדשות ממקורות שונים נטיל ספק עד אשר נקבל "אישור" ממר עמיקם ו"מעריב"? ימים יגידו.
אז אתה טוען שלא היתה שום קומבינה של טביב?
אתה טוען שהכל שקר אחד גדול?
קצב\שירצקי\לב משקרים?
האם הגורם בהפועל שאמר שהדברים נכונים זה גורם מטעם הראל או שקרן?
צודק- מסכן טביבי איך מפילים עליו דברים? הריי הוא טלית שכולה תכלת
נניח שהיתה קומבינה? אז?
כאילו לא כל הכדורגל פה בארץ הוא קומבינה אחת גדולה??? תתעורר בן אדם.
צנציפר כתב חצר של מוני,שופך רעל בלי סוף,ואמיתי אני אומר לך גם אם היתה קומבינה או ניסיון כזה זה לגיטימי לגמרי .
ואל תזיין לי שאחר כך קבוצות לא יעשו איתנו עסקים כי זה קישקוש מוחלט,כשהן יצטרכו כסף הכל יסתדר תאמין לי. אל תהיה נאיבי.
עכשיו תקשיב,אתה וכל האנטי טביב למיניהם,אני לא מתייחס לדעות קדומות,ולסיפורים על האיש. אותי מעניין דבר אחד,מה קרה בהפועל מאז שהוא במועדון.
ועל זה אין מה להרחיב נכון?
הריב ביניהם מוציא הרבה רעל וגועל נפש וכל אחד לוקח מהקהל לוקח את הצד שנוח לו .
אני לא מתכל על הריב הזה וכל "הידיעות" והספינים למיניהם שיש כל יום בתקשורת זה מלחמות של אגו ביניהם למי יש יותר גדול הבנת?
אז וואלה זה לא מעניין אותי למי יש יותר גדול,הפועל יותר גדולה משניהם ,ומי שיעשה רע להפועל לא יהיה בהפועל.
נדבר כשטביב יעשה רע להפועל,עד אז תפסיק להילחם בעצמך גם אם אתה מצדד במוני זה לא משנה וזה לא העיקר.
העיקר זה שעומר דמארי בהפועל.
העיקר זה שטביב לא "קמצן"כמו שתיארו אותו כאן.
העיקר זה שבקרוב יוחתמו עוד שחקנים.
זהו זה, מה קורה בין שניהם ייגמר עוד חודש או במקרה הגרוע כמה חודשים,אני מודה שאני מצדד בטביב ומעדיף אותו על מוני אבל זה לא מעסיק אותי
וזה לא העיקר מבחינתי.
העיקר זה הפועל.
[/quote]
הקומבינה לא היתה חוקית, אני לא רוצה שיעשו דברים לא חוקים בהפועל!!
מצטער שלא בא לי שהבעלים שלי יהיה אדם בעל עבר פלילי וימשיך לרמות תחת הכובע של בעלי הפועל תל אביב.
אתה בטוח שבקרוב יוחתמו עוד שחקנים? מי אמר לך?
אני לא מעדיף את טביב ולא את מוני, בפעם המיליון אומרים לכם, אין פה הרבה אנשים שרוצים את מוני!
אבל יש פה הרבה שלא רוצים אף אחד מהם!
ששניהם יעופו לי מהקבוצה!
טביב עושה רע להפועל וכן טביב קמצן, אז הוא הביא את דמארי עכשיו וואו, מי ישמע זה כסף פרטי שלו!
אתה אפילו לא מבין עד כמה טביב רע להפועל (לא שמוני טוב להפועל)