el dudernio כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום אופטימי כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
זה הטיעון היחידי שאני יכול לקבל לגבי העדיפות של טביב. אני מקווה שאתה צודק אבל אני דווקא חושב שמה שיסלק אותו זה רק כסף. הרבה כסף.
מתחילת העימות ביניהם אני חוזר על אותה דעה. יהיו שיקראו לזה אג'נדה. שיבוסם להם.
טביב לא עדיף על מוני. הוא גרוע באותה מידה ואולי אף יותר.
את טביב יהיה מי שיסלק. את מוני לא !!
חוץ מיזה שאת הצרעת מכ"ס הביא לנו "הרופא האוהד" ראשית צריך לשלול מהרופא את רישיון העיסוק ברפואה ולהביא רופא אחר שירפא אותנו מהצרעת שהביא עלינו הרופא הכושל.
עניין של השקפה, אני לא מייחס כוח כזה גדול לקהל של הפועל נכון להיום ולכן לדעתי ,קודם שיעיף את טביב אחרי זה שילך אחר כבוד
סימרוטיץ' גם אני לא מייחס לקהל כח גדול ולכן לא מתחשב בו, בהיסטוריה לעומת זאת אני מאוד מתחשב.
היסטורית , מוני הראל כבר טרפד מכירה בשביל לשמר לו את זכות הווטו בקבוצה.
היסטורית, מוני הראל כבר קיבל קבוצה בחינם למרות שהוא התחייב לשלם עליה 5 מליון תוך כדי טרפוד מכירה לגורם שלישי.
היסטורית, מוני הראל הביא את טביב בעיסקה מסריחה בשביל להמשיך להיות הבעלים במקום למכור אותה לצד שלישי.
לכן אני מאמין שאם מישהו משני הטמבלים לא יעזוב את הקבוצה זה יהיה הטמבל שזוכה ממך להרבה פחות רפש.
דר"א היסטורית גם מחשבון הבנק של טביב ירדו 6 מליון בעקבות מימוש הצעת הבמבי, ככה שלהגיד שהוא לא שילם
בזמן זה שקר גס, הבעיה היא שהוא לא שילם למוני אלא לנאמן עד שמוני יעביר לו את הקבוצה, וזה מה שהיסטורית
מוני לא עשה.
אתה צודק ואין בי דבר כנגד דברייך ודבריו של אופטימי ,אני מודה שאת כל הדברים הנ"ל לא ידעתי לולי שיחותי עם אופטימי.
אני שייך כנראה לזן היהודי של בעלי זיכרון קצר וכרגע הזיכרון הזה נקרא טביב ,מבחינת הרפש ואני אומר את זה בפה מלא , היא כנגד ההתנהלות ודבריו הבוטים שאלי טביב משמיע ,אני פשוט בז לכל מה שהוא מייצג וזה מוציא גם ממני כנראה חוסר אובייקטיביות מוחלט .
בנוגע לזה שהוא לא שילם ,אני פשוט אומר את מה שלטענת הראל קרה ,אני לא מתיימר להבין מה הולך בין שני הנבלות האלה ומוסר התשלומים שלהם מהסיבה הפשוטה ,שאין לי מושג .
אם כל זאת אני עדיין אומר את האני מאמין שלי , קודם טביב ואחרי זה מוני
האני מאמין שלך זה אנטי טביב סתם כי הוא לא בא לך בטוב בעין.