kobster כתב:
זו לא שנאה, ואני רציני לחלוטין.
הדגשתי שאנחנו אכן לא בגיל בשביל להתרגש ולהשתגע מהעניין, אבל יש טעם לפגם בשחקני בית של הפועל שמיוצגים ע"י נמני. זו אהדת ספורט איך שלא תהפוך את זה, חלק מהעובדה שאנחנו "שייכים" לצד כזה או אחר נעוץ מהצורך להתבדל, אנחנו והם. אנחנו זה הפועל ו"הם" לצורך העניין יכול להיות מכבי/ביט"ר/חיפה או כל קבוצה אחרת. אני לא היחיד בפורום או בקהל של הפועל שבשבילו אבי נמני זה מכבי, לא מעט בגלל טראומות שנות התשעים, מה מבדיל אותך כשחקן הפועל (ועוד שחקן בית) אם מי שמייצג אותך הוא אותו אחד שמייצג בשביל הקהל שלך את הצד השני, ה"רעים" לעניננו ?
אותי אישית מכבי לא מעניינים וגם לא אבי נמני, אבל בפן הספורטיבי הוא מסמל ומייצג משהו שמנוגד לכל מה שאני,אתה,וכל יושבי שער 13 עד 8 (ואוהדי הכורסא...) מייצגים.
יקירי,
מציע לך, ולא רק לך, להפנים שהכדורגל הוא מקצועני. שחקנים משחקים בשביל עצמם , כדי לקדם את האינטריסים שלהם.
בשביל שחקנים בשלים, קבוצה היא מקום עבודה. כמו שיש מקומות שיותר נעים לעבוד בהם כך יש מקומות שפחות נעים לעבוד בהם.
אם תמשיך להחזיק בדעה האמוציונאלית ששחקן חייב לך משהוא (מעבר ללהצדיק אתצ המשכורת שהוא מקבל) תתאכזב כל פעם מחדש.,
לכן, לא היתה לי בעיה ששמעון עבר לבית"ר. בהחלט היה לךי חבל שהוא עבר, אבל בהחלט הבנתי אותו.
כך אני מבין כלח שחקןם בהפועל שחושב שאבי נימני יכול לקדם את האינטרסים שלו.
ואז נשאלת השאלה, אם מוותרים על החיבור האמוציונלי, לא אובד חלק נכבד וחשוב באהדה לקבוצת כדורגל?