תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום ו' 1/7 [דיונים]
הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה אתם רוצים ממנו, מאז שנמני תלה את הנעליים, חוץ מלשיר בשער 5 "אדום עולה בבלומפילד" עם חולצה אדומה של צ'ה, הוא עשה כל מה שהוא יכול כדי לעזור להפועל ת"א: עזר לנו לשבור את ההגמוניה הצהובה, להפוך את מאזן הדרבים, תפר את מכבי עם חוזים שמנים לשחקנים זקנים לחמש שנים הבאות, גרם לכך שבן סהר לא יגיע לחיפה...

"השתולים" 2011, נמני בתפקיד לאונרדו דה קפריו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:07 
אתם באמת כועסים של שחקנים שנמני הוא הסוכן שלהם?
בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
לא יודע מה אתם רוצים ממנו, מאז שנמני תלה את הנעליים, חוץ מלשיר בשער 5 "אדום עולה בבלומפילד" עם חולצה אדומה של צ'ה, הוא עשה כל מה שהוא יכול כדי לעזור להפועל ת"א: עזר לנו לשבור את ההגמוניה הצהובה, להפוך את מאזן הדרבים, תפר את מכבי עם חוזים שמנים לשחקנים זקנים לחמש שנים הבאות, גרם לכך שבן סהר לא יגיע לחיפה...

"השתולים" 2011, נמני בתפקיד לאונרדו דה קפריו.

כועסים עליו שהפסיק לאמן..בזכותו מאזן הדרבים השתנה ובלעדיו השנה נקבל בראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:13 
אתם בדיחה בעצמכם.

תכף גם שימון גרשון יהיה גם סוכן והם יעשו מסדר חוזים בהפועל.
לא אכפת לי שיושבים עם נמני למו"מ עם שחקנים חיצוניים.

משחקני בית אני מצפה את המינימום ולא ללכת לבן אלף זונות הזה.
ממש צחוקים שבסוף הקריירה תקענו לו זרג אחר זרג, השחקן הזה עדיין נשאר הסמל של היריבה הכי שנואה ואחד השחקנים הכי שנואים אצל אוהדי הפועל. אתם צריכים כמה קטעי וידאו שבהם הוא דורך בכוונה על שחקנים בהפועל שהיו על הדשא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:19 
1) לנמני מגיע פסל מחוץ לשער 5. הוא איש ענק, אני מברך כל שחקן בית שהולך אליו, פשוט כי מגיע לאדם הגדול והענק הזה להתפרנס ואני קורא לכל שחקני הפועל ללכת להיות מיוצגים ע"י נמני

2) אם עמוס לוזון אכן אמר את הדברים האלה לאתר ערוץ הספורט, יש פה תרגיל קל:
א) במכבי פ"ת אמרו שגורמים בכדורגל הישראלי אמרו לאנשים בסלטיק שכדאי להם לרדת מהעסקה והכשילו אותה
ב) מכבי חיפה וסלטיק עשו עסקים בשנה שעברה (כיאל) וסביר שיש קשר כלשהו בין אנשים בקבוצות
ג) עמוס לוזון לא רוצה להעביר את דמארי לחיפה
= כנראה הגורמים מא' הם אנשים ממכבי חיפה...

בכל מקרה, ענק, ההתנהלות שלנו יותר טובה מאשר של מכבי חיפה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
NRG

שירים ושערים: נעים להכיר, אדוארדו לובוס
ב-2001 הוא כבש באליפות דרום-אמריקה עד גיל 20, ב-2008 מאמן סמארה, ליאוניד סלוצקי, חיבר עליו פזמון הומוריסטי. וזהו. אלו שיאי הקריירה של אדוארדו לובוס, השוער הצ'יליאני שינסה להיכנס לכפפות של וינסנט אניימה בהפועל תל אביב

על מאמן שחיבר שיר על שחקנו כבר שמעתם? ליאוניד סלוצקי, כיום מאמנה המצליח של צסק"א מוסקבה, עבד ב-2008 בסמארה, הוביל אותה למקום השישי ברוסיה, ובארוחה החגיגית לרגל סיום העונה הקריא יצירות פרי עטו.

הטובה ביותר הוקדשה לשוער הצ'יליאני אדוארדו לובוס. אי אפשר לתרגם את האירוניה והציניות שבשיר, אך עיקרי הדברים היו: "לובוס שמנמן ונראה קצת מגוחך בשער, אבל עשה דיאטה במחנה האימונים. זה עזר לו לשמור רבות על רשת נקייה, והוא השחקן המצטיין של העונה בסמארה".

זו אכן היתה השנה הטובה בחייו של לובוס, עם 28 שערי חובה ב-30 משחקים. בתחילתה אף זומן לנבחרת צ'ילה ושיחק במדיה בפעם השנייה והאחרונה בקריירה במרץ 2008, בניצחון 0:1 על ישראל. מצד שני, לפי הנתונים האחרונים באתר הרשמי של הקבוצה, משקלו לא אידיאלי גם אחרי אותה דיאטה מפורסמת – 91 ק"ג על 187 ס"מ.

שש שנים ארוכות בילה לובוס באותה קבוצה שולית למדי ברוסיה, אליה הגיע במקרה, ואפשר להגדיר את הקריירה שלו כפספוס מסוים. ההתחלה במולדתו היתה מבטיחה, וכבר בגיל 18 הצטרף אדוארדו לשורות קולו-קולו, ספינת הדגל של הכדורגל הצ'יליאני.
שוער טוב היה עוצר
לובוס אף זומן לנבחרת עד גיל 20, שם שימש שוער מחליף, וגם זכה לתהילה יוצאת דופן. היה זה בינואר 2001, במשחק האחרון בשלב הבתים באליפות דרום-אמריקה, אשר שימשה בין היתר כמוקדמות המונדיאל.

צ'ילה פגשה את בוליביה, ושתי הנבחרות היו זקוקות לניצחון כדי להמשיך לשלב הבא. 10 דקות לסיום, כאשר התוצאה עומדת על 1:1, הבין המאמן הצ'יליאני שהעסק לא מזהיר. חלק ניכר משחקני הסגל שלו היו מושעים, ובצעד נואש הוא שלח למגרש את לובוס דווקא כחלוץ.

התוצאה היתה מדהימה – אדוארדו קיבל מסירה טובה ובעט פנימה, אם כי טען אחרי המשחק כי "שוער טוב היה עוצר את הכדור הזה". צ'ילה ניצחה בסיום 1:3, אבל לובוס לא שותף בהמשך המשחקים, וגם בגביע העולם לנבחרות עד גיל 20 בקיץ 2001 המשיך לשבת על הספסל. הוא לא ניסה יותר את מזלו כחלוץ.

בשנה שלאחר מכן תפס לובוס מקום קבוע בהרכב קולו-קולו, אך לא הרשים במיוחד, ולמרות הופעת בכורה בנבחרת הבוגרת הוא מיעט לשחק ב-2003. בשלב זה הבין השוער הצעיר שיש צורך לחפש קבוצה חדשה כדי להתקדם, ועבר לאודאקס איטליאנו, עוד קבוצה מקומית. על אף שגם בשורותיה לא קיבל דקות משחק רבות מדי, המהלך הביא למפנה מוזר בקריירה שלו.

בינואר 2005 חיפש גאג'י גאג'ייב, אז מאמן סמארה, חלוץ ברמה גבוהה וצפה בקלטות של אודאקס איטליאנו על מנת לעקוב אחרי הומברטו סואסו הצעיר, לימים החלוץ המרכזי של נבחרת צ'ילה. סואסו התברר כרכש יקר מדי, אך גאג'ייב דיווח להנהלת הקבוצה שהתרשם במיוחד מהשוער לובוס, אשר הצטיין בקור רוח, תגובות מעולות ומיקום טוב. הקבוצה הצ'יליאנית שמחה לעשות כמה גרושים על שוער המשנה שלה ושלחה אותו לרוסיה תמורת 100 אלף דולר בלבד.
בשנותיו על שפת נהר הוולגה ידע לובוס עליות וירידות תכופות. בעונת הבכורה הוא עשה טעויות רבות מדי, וחילופי המאמנים גרמו לו לאבד את המקום בהרכב בתחילת 2006 למשך שנה וחצי. לצד משחקים גדולים, התאפיין משחקו של לובוס בחוסר יציבות, ושערים רבים שהוציא מהרשת של סמארה היו באשמתו הישירה.

הרוסים התקשו להבין את אישיותו של לובוס, והצ'יליאני מצדו לא הסתגל במשך כל התקופה הארוכה למנטליות הרוסית. הוא מיעט מאוד בראיונות לתקשורת, הסכים לשיחות נרחבות עם עיתונאים פחות מפעם בשנה, וגם אז לא שימח במיוחד את האוהדים. כאשר נשאל מה משותף לעם הרוסי והצ'יליאני, ענה לובוס נחרצות: "שום דבר".

בחודשים הראשונים בסמארה, ב-2005, הופתעו כולם שהרכש החדש מבלה את רוב שעות היום בחדרו, והתברר שהוא משלים שעות שינה. "התעייפתי כי בצ'ילה לא מתאמנים כל כך קשה", סיפר בפשטות. משפחתו נשארה תמיד בצ'ילה, ולכן בילה אדוארדו חלק ניכר מזמנו החופשי בשיחות בסקייפ.

"הייתי רוצה מאוד לראות אותם איתי, אבל זה בלתי אפשרי. הבת שלי סובלת מהפרעות דיבור וזקוקה לטיפולים קבועים אצל רופא בצ'ילה. הם מגיעים לבקר אותי פעם בכמה חודשים, והפרידה קשה מאוד. גם הפרשי השעות לא הופכים את המצב לקל יותר", אמר.
לא אומרים בוקר טוב
לאור המצב המשפחתי, ניתן היה לצפות שאדוארדו יחפש הזדמנות מקצועית לשוב למולדתו, אך המצב היה שונה בתכלית.

בשנים האחרונות נקלעה קבוצתו הרוסית למשבר כלכלי, והיא עדיין חייבת לו כספים, אך לובוס המשיך לשרת אותה נאמנה. בדצמבר האחרון התבקש הצ'יליאני על ידי סמארה להאריך את החוזה בשכר מופחת, וסירב. אלא שבמקום לחזור לצ'ילה, שם היו לו 4 הצעות לא רעות, כולל מקולו-קולו, הוא העדיף לנהל משא ומתן ביזארי עם לוקומוטיב מוסקבה, בה בכל מקרה יועד למשבצת השוער המחליף. השיקול הכספי, מתקבל הרושם, היווה מרכיב חשוב ביותר מבחינתו.

בסופו של דבר שינתה לוקומוטיב את הצעתה ברגע האחרון, ולובוס העדיף לוותר. "זה יהיה לקח טוב לעתיד" אמר השוער העצוב בינואר, "איך אמצא עכשיו קבוצה בצ'ילה כשכל האופציות שהיו לי כבר נסגרו?". הישועה באה מקבוצת אוניון אספניולה שאיבדה את שוער הרכש האורוגוואי פדריקו אלדואיין בגלל פציעה וחיפשה פתרון לטווח קצר. לובוס התאים לה כמו כפפה ליד.

כעת, אחרי חצי שנה בחיק משפחתו, חוזר אדוארדו למסע ברחבי העולם, ויהיה צמוד לסקייפ, הפעם מישראל. מבחינת המנטליות הוא ישמח לשינוי האווירה, בהשוואה למדינה הזרה הקודמת שלו. כמי שהתלונן לא פעם על כך שהרוסים ממעטים לחייך ומתקשים אפילו להגיד "בוקר טוב", לובוס בוודאי כבר גילה שהאופי הישראלי קרוב הרבה יותר לצ'יליאני.

המציאות הניהולית בהפועל ת"א לא מושלמת בלשון המעטה, אבל בהשוואה לסמארה, אפילו בהיבט הזה צפוי לובוס למצוא שיפור משמעותי. השאלה הגדולה היא אם הוא מסוגל לעשות קפיצת מדרגה ולהיות יורש ראוי לוינסנט אניימה, כפי שהבטיח. התשובה רחוקה מלהיות ברורה. אחרי הכל, זה לא ממש מעודד אם בגיל 30 שיר הומוריסטי ושער בנבחרת הצעירה הם שיאי הקריירה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
בדיחה.

אני בדרך כלל מסכים איתך אבל לא הפעם.
מנקודת המבט שלנו כאוהדים, נמני מסמל משהו שהוא הרבה מעבר לסתם סוכן או מאמן.
אני קצת יותר זקן ממך אבל מתאר לעצמי שגם אתה חווית קצת את שנת התשעים הארורות.
להגיע לכל דרבי ולקבל בראש, פעם אחרי פעם, עם השחקנים השחצנים והמלוכלכים שהיו לצהבת באותה תקופה (נמני,זוהר,קלינגר, שורה, פולוקארוב ועוד) כשהחלאה הזה בלט מעל כולם עם נפנופי הידיים המוגזמים שלו, עם ה"יאללה קומו" שהוא היה עושה לקהל של הזבלים האלו, הגול שלו בדרבי ה 4-0 לתוך שער חמש שהיה כמו סכין בלב.
כן, אנחנו כבר לא בגיל של להתרגש מהשטויות האלו אבל שחקן בית של הפועל שבוחר בנמני בתור סוכן ראוי לכל גנאי מהקהל שלנו, בדיוק כמו שהקהל שלנו יקבל אותו בתור מאמן או את אוחנה כסמל בית"רי בתור מאמן.
מבחינתי זה אותו דבר ואני מצדיק כל אחד שיעיר על כך לשהר ולגורדנה. יש גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:21 
NARKOTIKA כתב:
15.05.10 כתב:
NARKOTIKA כתב:
15.05.10 כתב:
arik8989 כתב:
http://one.co.il/Article/182330.html
תראו את התמונה הראשונה...כמה בושות כמה

עצוב שזה שחק שגדל עצלנו.

ספר את זה לגורדנה.

נימני גם הסוכן שלו ? :SHOCK:

אין גבול לרמת הזנות שאנחנו יורדים אליה.

אני רק מחכה למשחק הראשון בבלומפילד, שאני אוכל להגיד ל"ילד בית" הזה מה דעתי עליו.

מילא גורדנה, שחקן שהצטרף אלינו בגיל 17 (על אותו משקל של גולסה שהצטרף לחיפה בגיל 16 מטוברוק) מבני יהודה.
אבל בן שהר שמגיל ילדים משחק בהפועל מתנהג הכי רחוק ממחויבות לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:23 
NARKOTIKA כתב:
אתם בדיחה בעצמכם.

תכף גם שימון גרשון יהיה גם סוכן והם יעשו מסדר חוזים בהפועל.
לא אכפת לי שיושבים עם נמני למו"מ עם שחקנים חיצוניים.

משחקני בית אני מצפה את המינימום ולא ללכת לבן אלף זונות הזה.
ממש צחוקים שבסוף הקריירה תקענו לו זרג אחר זרג, השחקן הזה עדיין נשאר הסמל של היריבה הכי שנואה ואחד השחקנים הכי שנואים אצל אוהדי הפועל. אתם צריכים כמה קטעי וידאו שבהם הוא דורך בכוונה על שחקנים בהפועל שהיו על הדשא?

לא שאני חושב שאם גרשון היה הולך להיות סוכן שחקנים אז היה לי בעיה ששחקנים של הפועל יהיו מיוצגים על ידיו, אבל עדיין יש הבדל, גרשון בגד בך, נמני לא, מנמני היה תמיד היריב שלך.
נמני כיום לא שחקן, ומבחינתו הוא רוצה להתפרנס ושהשחקנים שלו ירוויחו ויצליחו, מה הבעיה עם זה?
אתם חושבים שנמני יגיד לאיזשהו שחקן שלו אל תלך להפועל?
צאו מהסרט שלכם!
נמני סמל של מכבי, אבל היום כסוכן אין לו סנטימנטים לאף אחד ולאף קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
אבי נמני הוא ליצן עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:36 
המלצה לימים אלו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089800,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 19:38 
סתם תהייה שעלתה לי לראש...עמוס לוזון סוכן שחקנים? איך יכול להיות שהוא זה שמנהל את המו"מ בשביל דאמרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
מצא מין את מינו.
יכול להיות נחמד אם אנחנו האופציה היחידה שריאלית לעמוס לוזון.
לתת להם את שבחון,זה בטח יוזיל את העסקה.

אני לא מאמין שאכלתי את הספין הזה... :cry:
תסלחו לי חבר'ה את המכה אכלתי רק לפני 3 ימים,תנו זמן התאוששות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
בדיחה.

להגיע לכל דרבי ולקבל בראש, פעם אחרי פעם, עם השחקנים השחצנים והמלוכלכים שהיו לצהבת באותה תקופה (נמני,זוהר,קלינגר, שורה, פולוקארוב ועוד) כשהחלאה הזה בלט מעל כולם עם נפנופי הידיים המוגזמים שלו, עם ה"יאללה קומו" שהוא היה עושה לקהל של הזבלים האלו, הגול שלו בדרבי ה 4-0 לתוך שער חמש שהיה כמו סכין בלב.
כן, אנחנו כבר לא בגיל של להתרגש מהשטויות האלו אבל שחקן בית של הפועל שבוחר בנמני בתור סוכן ראוי לכל גנאי מהקהל שלנו, בדיוק כמו שהקהל שלנו יקבל אותו בתור מאמן או את אוחנה כסמל בית"רי בתור מאמן.

דהיינו בגלל שאתה שונא את נימני , גם כשהוא כבר לא משחק וגם כשהוא לא במכבי חייבים שחקני הפועל להתחשב בשינאתך ולא למנות את נימני לסוכן גם אם הם חושבים שהוא יקדם להם את הקריירה ?

נו באמת תהיה קצת רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
במצב הנוכחי אין לי ספק שעמוס לוזון יקבל הצעה של שני מליון יורו על כל הכרטיס של דמארי
אני מחר הייתי משלם את זה בגלל השוק הדליל והקופה המלאה חבל

מי אמר לך שהקופה באמת מלאה ?
אולי רוקנו אותה כבר ואתה ואני לא יודעים.

איזה הגיון עיסקי היה לעשות את העיסקה עם שרצקי על סמך אחוזים מהמכירה של שכטר/גילי וורמוט ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:00 
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
בדיחה.

צבי רוזן מכיר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:04 
אבי נמני לא הסוכן הרשמי של בן שהר. הוא בסה"כ הביא לו הצעה מאוקזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
בדיחה.

דהיינו בגלל שאתה שונא את נימני , גם כשהוא כבר לא משחק וגם כשהוא לא במכבי חייבים שחקני הפועל להתחשב בשינאתך ולא למנות את נימני לסוכן גם אם הם חושבים שהוא יקדם להם את הקריירה ?

נו באמת תהיה קצת רציני.

זו לא שנאה, ואני רציני לחלוטין.
הדגשתי שאנחנו אכן לא בגיל בשביל להתרגש ולהשתגע מהעניין, אבל יש טעם לפגם בשחקני בית של הפועל שמיוצגים ע"י נמני. זו אהדת ספורט איך שלא תהפוך את זה, חלק מהעובדה שאנחנו "שייכים" לצד כזה או אחר נעוץ מהצורך להתבדל, אנחנו והם. אנחנו זה הפועל ו"הם" לצורך העניין יכול להיות מכבי/ביט"ר/חיפה או כל קבוצה אחרת. אני לא היחיד בפורום או בקהל של הפועל שבשבילו אבי נמני זה מכבי, לא מעט בגלל טראומות שנות התשעים, מה מבדיל אותך כשחקן הפועל (ועוד שחקן בית) אם מי שמייצג אותך הוא אותו אחד שמייצג בשביל הקהל שלך את הצד השני, ה"רעים" לעניננו ?
אותי אישית מכבי לא מעניינים וגם לא אבי נמני, אבל בפן הספורטיבי הוא מסמל ומייצג משהו שמנוגד לכל מה שאני,אתה,וכל יושבי שער 13 עד 8 (ואוהדי הכורסא...) מייצגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
kobster כתב:
לירון האדום כתב:
בדיחה.

צבי רוזן מכיר ?

דוביד שוויצר מכיר ?
דרור קשטן מכיר ?
שניהם אימנו גם במכבי וגם בהפועל, נכון שצבי רוזן הוא שחקן בית של מכבי אבל הוא פרש ב 77 ועבר כמה קבוצות לפני שאימן בכישלון רב (כמו כל קריירת האימון שלו ) בהפועל.
ואם כבר העלית את זה, היית מוכן לראות את אבי נמני כמאמן שלך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:34 
הספין של לוזון על חשבוננו. ככה הוא רוצה להלחיץ את יענקל'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
ynet רשום שחיפה לא יקפיצו את המחיר מעל ההצעה הקודמת שהם הציעו שעומדת על מיליון אירו
איפה החכמים של הספינים של וואן שהפועל הציעה 1.2 ולוזון סירב
כוס אמא של וואן מספיק עם השקרים
עמוס לוזון כבר היה אמור ללקק לנו מזמן שניקח את דמארי , אבל כרגיל הכל חרטות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
איך שדני מדבר על מורדי זה בושה.
שיהנה ברוסיה ויעזוב אותנו לנפשנו.
עושה רושם שהוא הלך לרוסיה רק כדי להוכיח לנו שיש עוד קבוצה בעולם שמוכנה לקבל אותו.
ייעלם כמו זאב חיימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
יש פה אנשים לא שפויים
אבי נמני הוא הדבר הטוב ביותר שקרה להפועל בעשור הקודם
פסל :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
עושה רושם שהוא הלך לרוסיה רק כדי להוכיח לנו שיש עוד קבוצה בעולם שמוכנה לקבל אותו.
ייעלם כמו זאב חיימוביץ'.

הוא מדבר על אנשים שמלקקים למי שצריך כדי שלא יעיפו אותם.
אם מורדי אכן הצהיר שבונדר הוזה שלקחו לו תרכב, אז בונדר צודק.
אלא אם אתה טוען שבונדר משקר ולא נגעו לו ברכב. אבל לא אני ולא אתה יודעים את האמת (ומנסיון העבר שלך, האמת שחשבת לא תמיד קיימת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
ייעלם כמו זאב חיימוביץ'.

אלא אם אתה טוען שבונדר משקר ולא נגעו לו ברכב. אבל לא אני ולא אתה יודעים את האמת (ומנסיון העבר שלך, האמת שחשבת לא תמיד קיימת).

לא נכנס כרגע לשאלה אם לקחו או לא.
מנסיון עם הנפשות הפועלות אני לא יתפלא אם לקחו.
אבל אין סיבה לדבר ככה על מורדי שנותן כל-כך הרבה לשחקנים ולאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
ייעלם כמו זאב חיימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
אדום נחמד כתב:
עומרי קנדה כתב:
ייעלם כמו זאב חיימוביץ'.

גם מורדי לא יודע הכל.
אני בטוח שאם הוא לא ידע הוא לא הצהיר שלא לקחו,הוא בטח אמר שהוא לא מאמין שלקחו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
גם מורדי לא יודע הכל.
אני בטוח שאם הוא לא ידע הוא לא הצהיר שלא לקחו,הוא בטח אמר שהוא לא מאמין שלקחו לו.

אם מורדי לא התערב, אז בונדר לא דיבר עליו נכון?
בקיצור, מיצינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

הדגשתי שאנחנו אכן לא בגיל בשביל להתרגש ולהשתגע מהעניין, אבל יש טעם לפגם בשחקני בית של הפועל שמיוצגים ע"י נמני. זו אהדת ספורט איך שלא תהפוך את זה, חלק מהעובדה שאנחנו "שייכים" לצד כזה או אחר נעוץ מהצורך להתבדל, אנחנו והם. אנחנו זה הפועל ו"הם" לצורך העניין יכול להיות מכבי/ביט"ר/חיפה או כל קבוצה אחרת. אני לא היחיד בפורום או בקהל של הפועל שבשבילו אבי נמני זה מכבי, לא מעט בגלל טראומות שנות התשעים, מה מבדיל אותך כשחקן הפועל (ועוד שחקן בית) אם מי שמייצג אותך הוא אותו אחד שמייצג בשביל הקהל שלך את הצד השני, ה"רעים" לעניננו ?
אותי אישית מכבי לא מעניינים וגם לא אבי נמני, אבל בפן הספורטיבי הוא מסמל ומייצג משהו שמנוגד לכל מה שאני,אתה,וכל יושבי שער 13 עד 8 (ואוהדי הכורסא...) מייצגים.

יקירי,
מציע לך, ולא רק לך, להפנים שהכדורגל הוא מקצועני. שחקנים משחקים בשביל עצמם , כדי לקדם את האינטריסים שלהם.
בשביל שחקנים בשלים, קבוצה היא מקום עבודה. כמו שיש מקומות שיותר נעים לעבוד בהם כך יש מקומות שפחות נעים לעבוד בהם.
אם תמשיך להחזיק בדעה האמוציונאלית ששחקן חייב לך משהוא (מעבר ללהצדיק אתצ המשכורת שהוא מקבל) תתאכזב כל פעם מחדש.,
לכן, לא היתה לי בעיה ששמעון עבר לבית"ר. בהחלט היה לךי חבל שהוא עבר, אבל בהחלט הבנתי אותו.
כך אני מבין כלח שחקןם בהפועל שחושב שאבי נימני יכול לקדם את האינטרסים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2011, 23:04 
אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:

יקירי,
מציע לך, ולא רק לך, להפנים שהכדורגל הוא מקצועני. שחקנים משחקים בשביל עצמם , כדי לקדם את האינטריסים שלהם.
בשביל שחקנים בשלים, קבוצה היא מקום עבודה. כמו שיש מקומות שיותר נעים לעבוד בהם כך יש מקומות שפחות נעים לעבוד בהם.
אם תמשיך להחזיק בדעה האמוציונאלית ששחקן חייב לך משהוא (מעבר ללהצדיק אתצ המשכורת שהוא מקבל) תתאכזב כל פעם מחדש.,
לכן, לא היתה לי בעיה ששמעון עבר לבית"ר. בהחלט היה לךי חבל שהוא עבר, אבל בהחלט הבנתי אותו.
כך אני מבין כלח שחקןם בהפועל שחושב שאבי נימני יכול לקדם את האינטרסים שלו.

ואז נשאלת השאלה, אם מוותרים על החיבור האמוציונלי, לא אובד חלק נכבד וחשוב באהדה לקבוצת כדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 429 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: