ראשית אני אתחיל בזה שסה"כ היו 2 משחקים רשמיים.
קשה מאד להגיד משהו אחרי 2 משחקים, אבל כן אפשר לראות דברים מסויימים, למשל איכויות ספציפיות והעדפות של שחקן.
אני סומך על ארז בעיניים עצומות, ואין יותר מאושר ממני שהוא המאמן.
אבל בכל זאת יש כמה דברים שאולי יש להם מקום ואולי לא אבל אגיד בכל זאת.
קלי - שחקן מאד אתלט, אבל הוא לא 5 ולא יהיה 5. הוא רך מידי. הוא אתלט, יכול להיות אחלה של 4 עם יכולת חסימה גבוהה, אבל אין לו שום צ'אנס להתמודד עם שחקנים עם קצת גוף כמו ג'ונסון הפיבוט של היריבה היום. אי אפשר שלא להבחין גם במשחק הזה שחסר לנו פיבוט, סנטר טבעי, מישהו עם קצת בשר שיכול להתמקם ברחבה ולפנות לעצמו דרך עם כח. מישהו גדל גוף שיכול להתמודד מול סנטרים טבעיים בהגנה, ויכול לייצר דאבל אפ עליו בהתקפה תוך שינוע תנועה של הכדור בין שאר השחקנים. הקבוצה שופעת פורוורדים, אבל זועקת סנטר. יוטר יכל לשחק עם הגב לסל בצורה שקטה ונבונה, קלי הרבה יותר אתלט ממנו אבל ללא התנועה הזאת, הוא גם יכול לתת פחות גוף מאשר יוטר. בעיה נוספת עם השחקן מעבר לזה שהוא לא משחק בתפקיד הטבעי שלו כי פשוט אין לנו אחד כזה בקבוצה זה אחוזי עונשין נמוכים שיכולים להיות זהב בשביל היריב במאני טיים. יוטר איננו ואי אפשר לצפות למישהו כמוהו, אבל אם כבר זר הקבוצה זועקת מישהו כמו ג'ונסון של היריב היום, שאמנם גם הוא עשה שטויות, אבל זו העמדה שאנחנו צריכים, 5 טבעי, לא 4.
סטיט - לא שיחק מספיק היום, יש לו הגנה פנטסטית וידיים מהירות כמו שד, אבל אני לא בטוח שהוא פוינט גארד שיכול לייצר מצבים בשביל אחרים. שוטינג גארד הוא בטוח לא. שהוא מקבל את הכדור אחרי כמה מסירות שעוברות דרכו, יש הרגשה שבא לך לצעוק "יאללה תחדור ותוציא החוצה או תקלע" או " תחדור ותייצר מצב". הוא לא עושה את זה. יש ניצוצות שאתה רואה שאולי כןם יש לו את היכולת הזאת, לא ברור, אבל הוא לא עושה את זה. אני מקווה מאד שיוכל לספק לנו קרוס אובר כמו שאנחנו צריכים משחקן בעמדה שלו עם יכולת חדירה או ייצור מצב עצמי טובה.
אני מדבר רק על הזרים, מבחינת ישראלים אנחנו במצב שופרא דה שופרא, כ"כ נהנתי היום מתימור קאר ושולדברנד.
אני מקווה שארז יקבל מהזרים מה שהוא צריך.