יש לי קצת בעיה עם שולדבראנד. אין ספק שמדובר בשחקן אדיר, קלעי מצויין יחסית לגבוהה כאלה אין הרבה בליגה וזה יתרון גדול, לפי מה שראיתי בטבעון וקצת באימונים יודע גם לשחק לא רע מבפנים. הבעיה היא שהוא נעלם בד"כ. בינתיים לא ראיתי שום משחק שהוא הראה ניצוצות ליותר מ 3 דקות רצופות, יונתן לעיתים רבות נעלם מהמשחק. אני מרגיש שהוא יכול לעשות הכל על המגרש לקלוע מבחוץ, לחדור ולמסור או לסיים בדאנק. הבעיה היא שהוא נעלם ! הוא זורק 4 זריקות למשחק וזהו. יש אנשים שיגידו "הוא לא מכריח את עצמו על המשחק" אך זה יותר מזה הוא בכלל לא מכריח את עצמו, בכלל. לדעתי הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה בליגה הזאת ולסיים כל משחק עם 15+ נק' הקטע הוא שהוא לא נוגע בכדור. בנוסף הוא יחסית רך בהגנה מתחת לסל לו ולקלי כדורים עפים מעל הראש בלי שהם אפילו נוגעים בהם...
שהוא רוצה הוא יכול,שחקן מצויין שיכול עוד להתפתח, אני רק מקווה שיתחיל לבקש יותר כדורים ויתחיל להיות יותר משמעותי בהתקפה.
אך עם זאת יש להגיד שהוא שחקן מצויין, התפוקה שלו מאוד תורמת לנו אך לדעתי הוא יוכל הרבה יותר !
נתון מאוד משמח מהמשחק היום הוא הישראלים. לצערנו סטיט נפצע במהלך הרבע השני ומאז לא חזר לשחק (חשש לשבר באף) במהלך כל שאר המשחק שיחקנו עם חמישיות של 4\5 ישראלים. החמישיות האלו הצליחו לייצור נק' הם שמרו מצויין והבליטו את אי התלות שלנו בזרים השנה. אומנם קלי שיחק הרבה אך גם בלעדיו נראינו לא רע ולעומת הדומיננטיות של אוטר ואסברי הוא הרבה פחות מרכזי בהתקפה. השנה הקבוצה בנוייה הרבה על הזרים וגם מסתדרת לא רע, יופי של עומק ! ישראלי !!!
אני רוצה להוסיף גם על בר טימור

. רק בן 19 זה לא ייאמן, הילד ענק ! אתלט מדהים,מהיר בעל ראיית משחק מצויינת, משתטח על כל כדור, לא מפחד לשים גוף,כל המשחק היה נדבק לסוכר ולא הרגיש לשניה רגשי נחיתות. ברגע שיתחבר לקהל צפוי לנו שחקן בית אדיר בעל פוטנציאל אינסופי. אחלה של שחקן.
על קורי קאר אי אפשר להגיד מילה רעה, בגילו חשבתי שזה מיותר אך משרה רוגע ועם זאת גם טירוף על הקבוצה,עם הנסיון שלו לוקח אחריות במהלכים - שחקן מצויין !
אבירם לא מרגיש לי כתחליף ראוי לגארדים,לא ראיתי ממנו שום מהלך מספק שזה דיי מבאס.
יותם לעומת זאת מגלה המון פוטנציאל, אז נכון הוא לא עושה מספיק פעולות טובות במשחקים אבל בגלל זה הוא לא איתנו לשנה,הוא עוד יגיע רחוק - זה הקטן גדול יהיה.
יש המון מקום לאופטימיות

אך ישנה גם הרבה עבודה, לכן אני כל כך מרוצה מכך שארז שם בשביל לעשות אותה
יאללה הפועל.