תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יונתן שולדבראנד ושאר ירקות מהמשחק היום.
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 22:53 
יש לי קצת בעיה עם שולדבראנד. אין ספק שמדובר בשחקן אדיר, קלעי מצויין יחסית לגבוהה כאלה אין הרבה בליגה וזה יתרון גדול, לפי מה שראיתי בטבעון וקצת באימונים יודע גם לשחק לא רע מבפנים. הבעיה היא שהוא נעלם בד"כ. בינתיים לא ראיתי שום משחק שהוא הראה ניצוצות ליותר מ 3 דקות רצופות, יונתן לעיתים רבות נעלם מהמשחק. אני מרגיש שהוא יכול לעשות הכל על המגרש לקלוע מבחוץ, לחדור ולמסור או לסיים בדאנק. הבעיה היא שהוא נעלם ! הוא זורק 4 זריקות למשחק וזהו. יש אנשים שיגידו "הוא לא מכריח את עצמו על המשחק" אך זה יותר מזה הוא בכלל לא מכריח את עצמו, בכלל. לדעתי הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה בליגה הזאת ולסיים כל משחק עם 15+ נק' הקטע הוא שהוא לא נוגע בכדור. בנוסף הוא יחסית רך בהגנה מתחת לסל לו ולקלי כדורים עפים מעל הראש בלי שהם אפילו נוגעים בהם...
שהוא רוצה הוא יכול,שחקן מצויין שיכול עוד להתפתח, אני רק מקווה שיתחיל לבקש יותר כדורים ויתחיל להיות יותר משמעותי בהתקפה.
אך עם זאת יש להגיד שהוא שחקן מצויין, התפוקה שלו מאוד תורמת לנו אך לדעתי הוא יוכל הרבה יותר !

נתון מאוד משמח מהמשחק היום הוא הישראלים. לצערנו סטיט נפצע במהלך הרבע השני ומאז לא חזר לשחק (חשש לשבר באף) במהלך כל שאר המשחק שיחקנו עם חמישיות של 4\5 ישראלים. החמישיות האלו הצליחו לייצור נק' הם שמרו מצויין והבליטו את אי התלות שלנו בזרים השנה. אומנם קלי שיחק הרבה אך גם בלעדיו נראינו לא רע ולעומת הדומיננטיות של אוטר ואסברי הוא הרבה פחות מרכזי בהתקפה. השנה הקבוצה בנוייה הרבה על הזרים וגם מסתדרת לא רע, יופי של עומק ! ישראלי !!!

אני רוצה להוסיף גם על בר טימור :HEART2: . רק בן 19 זה לא ייאמן, הילד ענק ! אתלט מדהים,מהיר בעל ראיית משחק מצויינת, משתטח על כל כדור, לא מפחד לשים גוף,כל המשחק היה נדבק לסוכר ולא הרגיש לשניה רגשי נחיתות. ברגע שיתחבר לקהל צפוי לנו שחקן בית אדיר בעל פוטנציאל אינסופי. אחלה של שחקן.
על קורי קאר אי אפשר להגיד מילה רעה, בגילו חשבתי שזה מיותר אך משרה רוגע ועם זאת גם טירוף על הקבוצה,עם הנסיון שלו לוקח אחריות במהלכים - שחקן מצויין !
אבירם לא מרגיש לי כתחליף ראוי לגארדים,לא ראיתי ממנו שום מהלך מספק שזה דיי מבאס.
יותם לעומת זאת מגלה המון פוטנציאל, אז נכון הוא לא עושה מספיק פעולות טובות במשחקים אבל בגלל זה הוא לא איתנו לשנה,הוא עוד יגיע רחוק - זה הקטן גדול יהיה.

יש המון מקום לאופטימיות :hapoel: אך ישנה גם הרבה עבודה, לכן אני כל כך מרוצה מכך שארז שם בשביל לעשות אותה :ROSE:

יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יונתן שולדבראנד ושאר ירקות מהמשחק היום.
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:57 
ניתוח מצוין.
צריך לעקוב בנוגע ליותם בר ואבירם. הם חלק חשוב מעתיד הקבוצה. השנה יהיו שחקנים משמעותיים בקבוצה בלאומית ובתקווה שנה הבאה יתחילו את המסע איתנו בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 00:26 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
ניתוח מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:48 
יותם, אתמול לא בא לידי ביטוי כלל, כפי שחזינו ממנו במשחקי האימון ובליגה הבלקנית. הסיבה ההגיונית היחידה שנראית לי לעין היא חלוקת דקות שונה מאוד מזו שהיתה עד היום וזה פגע בשטף שלו במשחק.

אני מסכים מאוד שאבירם זליקוביץ', עד כה לא ממש מחובר לקבוצה ואינו מגלה קמצוץ מהיכולות שלו בעונה שעברה בכ"ס. ארז מאוד מאמין בו ואני מקווה שהוא יהיה פקטור יותר משמעותי.

שולדבראנד, יש לזכור אחרי פציעה וככל הנראה הוא לא נותן עדיין את הכל , אלא לוקח את הדברים בקצב שלו. על כל פנים, רכישה נהדרת והוא תורם רבות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
יונתן יופי של שחקן רק שהוא לא גבוה, הוא 3.
גם קלי לא גבוה דומיננטי, הוא רך מדי ולא סוגר טוב לריבאונד.

מקווה שג'ינג'י יודע מה שהוא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 15:39 
קלדרון כתב:

יונתן 3??? זה הבדיחה הכי טובה ששמעתי כבר הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 15:49 
קלדרון כתב:

לליגה השנייה יונתן 4 בקלות
אחת הרכישות המשמעותיות. יכול בקלות להיות שחקן טוב בליגה הבכירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי אף שחקן הוא לא בדיוק 3. כיון שהוא לא בכוון של 2, אז גם מי שחושב שהוא 3 כנראה רואה אותו איפושהו בין 3 ל 4.
רוב המאמנים מצפים משחקנים להיות מסוגלים לשחק בצורה סבירה בשתי עמדות בהתאם לצרכי ההרכב באותו רגע.
שחקן שמוגבל לעמדה אחת הוא מעמסה כבדה, כיון שברוב הקבוצות בעולם לא יהיו יותר מ 8 שחקנים ברמת השתתפות במשחק (מין הגיון תקציבי שכזה).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 17:24 
לגבי זליקוביץ'. בתחילת האימונים מאוד אהבתי אותו, כי יש לו יכולת אישית, יש לו יכולות פיזיות ואתלטיות והוא מסוגל להוסיף הרבה למשחק.
במשחקים הבנתי מה הקאץ'. אינטליגנציית המשחק שלו בקאנטים.
כרגע הוא שחקן די שכונתי שלא יודע לעשות את הפעולה הנכונה, ולצערי זה לא דבר שמשפרים באימון זריקות עם עופר רון. יש דברים שהם אינטואיציה של כדורסל.
עדיין אני מאמין שאם הוא יצבור קצת ביטחון, הוא יתן הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: