תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: וולקאם ברנדווין
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:45 
חוזה לחודשיים, מקווה שיש אופציה הארכה.
בהצלחה!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:48 
בדיוק החתיכה שהייתה חסרה בפאזל.
כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: וולקאם ברנדווין
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
סחתיין. טפו טפו באמת עושים עבודה מצוינת השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד.
שיתנו לרביב זמן להחלים ולחזור כשיר ב100 אחוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:04 
מבין הרכזים הפנויים, רוט (גמר קריירה, חלש מאד בעונה הקודמת ויקר), נעימי (דומיננטי מידי ויקר), אחרים כדותן (חלשים), נראה כבחירה הטובה ביותר.

נקווה שיוכיח שראוי לחוזה ארוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
כשהעלתי את השם שלו בעבר (לא זוכר אם שנה שעברה או זאת לפניה), אמרו לי שהוא פח זבל.
נקווה שטעו.

בכל מקרה,
טוב לראות שההנהלה לא נרדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
אוהב אותו ברמה האישית.
לא יכול לשחק עם בלאט בשום סיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2016, 22:11 
פח זבל הוא לא. סקורר מוכשר עם קבלת החלטות בעייתית והגנה מפוקפקת למדי. קצת מזכיר את יועד בית יוסף.
מה שכן, הוא רכז לגיטימי בליגת העל בניגוד לתמיר בלאט וזה יתן לנו קצת אוויר לתקופה שרביב פצוע.
יופי של החתמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 10:20 
למה פרוויס לא מגיב פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:16 
ממה שאני זוכר מהמשחק שלנו בנהריה בשנה שעברה, שחקן מהיר ויחסית אתלטי, חודר טוב, קולע יפה מבחוץ. מצד שני פזיז יחסית ולא מבריק בהגנה. סה"כ החתמה טובה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:18 
segev כתב:
למה פרוויס לא מגיב פה

אולי כי יש לו אג'נדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:22 
די כבר עם מעגל העוני הזה בשני הענפים שאני אוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

איזה מעגל עוני? עושה רושם שבנו יופי של קבוצה בתקציב שפוי. נכון שאין לנו את התקציב של ירושלים, אבל זה ממש לא המצב המזעזע של הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 12:24 
dorz כתב:
hapoel15 כתב:

איזה מעגל עוני? עושה רושם שבנו יופי של קבוצה בתקציב שפוי. נכון שאין לנו את התקציב של ירושלים, אבל זה ממש לא המצב המזעזע של הכדורגל.

זה מצב הרבה יותר מזעזע. בכדורגל התקציב גבוה והבעיות אחרות. בסל פשוט התקציב ככ נמוך שזה מתסכל ברמות.
שאר הליגה מחתימה זרים בהמון המון כסף ואני אישית מאד פוחד מהעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 12:35 
לא מעט מזל ששחקן כמו ברנדוויין חופשי בשלב הזה של הקיץ ומוכן לבוא בחוזה זמני. בעונה שעברה כשרביב נפצע היינו בבעיה גדולה ולא ממש היה לזה פיתרון.
החיסרון העיקרי כאן זה שכמו ששמוליקיפוד כתב, הוא ובלאט לא יכולים לשחק ביחד (אולי כמה דקות של אזורית). אבל זה כן סוגר לך את עמדה 1, ועל הדרך גם מחזק אותך בקליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
dorz כתב:
hapoel15 כתב:

זה מצב הרבה יותר מזעזע. בכדורגל התקציב גבוה והבעיות אחרות. בסל פשוט התקציב ככ נמוך שזה מתסכל ברמות.

אתה רציני, תגיד לי? איך גירעון של 45 מיליון שקל עדיף על מצב כספי שפוי?
אני גם לא מבין את הביקורת בסוגיית הזרים. סוף סוף משקיעים בהם כמו שצריך. יש לך את סגן מלך הסלים באיטליה, סנטר שמכבי רצתה מאוד, פאוור פורוורד ברמת יורוליג וסמול שהיה אחד המצטינים בליגה שנה שעברה. פלוס סגל ישראלי שקיבל עכשיו חיזוק משמעותי עד שרביב יחזור. אני לא אומר שזה מתכון אבסולוטי להצלחה ואני לא אומר שהליגה לא התחזקה, אבל אני לא מבין את הבכיינות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:02 
hapoel15 כתב:
dorz כתב:
hapoel15 כתב:

על מה אתה מדבר?? יש לך רביעיית זרים שעל הנייר היא שדרוג משמעותי ביחס לכל מה שהיה לך עד היום. האוול זה שחקן שמכבי רדפה אחריו. טאקר ממצטייני העונה שעברה ובנקס סגן מלך הסלים באיטליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:03 
כל הכבוד על הפעולה המהירה וההבנה שחייבים עוד גארד ושגיא דותן לא מתאים לרמות האלה.
זו ההחתמה הישראלית הכי טובה שיכולנו לעשות כרגע ויפה שלא חיכינו עם זה אלא קיבלנו החלטה מהירה שהתבקשה באותו רגע בלי להסס או לחשוב יותר מדי.
ברור שזה לא מתקרב להיות תחליף לרביב, ואם רביב לא יחזרו במהירות זה עלול להיות ממש לא מספיק, אבל זה בהחלט צריך להספיק כדי להתקדם שלב בגביע.
נקווה שעד תחילת הליגה רביב יחזור ולא נצטרך להתלבט בשאלה אם נדרשים עוד שינויים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 13:26 
אני האחרון שיבוא בטענות על משהו. סתם מתבאס מהמצב.
ולא אני לא תופס מהזרים שלנו ככ. טאקר הוא היחידי שאני שקט לגביו. באנקס יצור, את וויליאמס לא ראינו עדיין
והוואל לא מתאים לקבוצה כזאת לא אתלטית. הוואל לא שחקן שמשחק מעל הטבעת וראינו ב2 העונות האחרונות מה ההבדל
בין קבוצה שמשחקת מעל הטבעת ( וויליאמסון, גף, קונגר, ואפילו רותבארט) ושנה לפני זו קבוצה שלמה שחוץ מגייטס אף אחד לא יודע להטביע (אובאנון וסקוט עם 3 דאנקים כל העונה יחד) או אפילו רצה להטביע.
משחק מעל הטבעת בליגה כמו שלנו הוא ככ חשוב. הכדורסל פה בנוי על אנרגיות ומומנטום הרבה יותר מעל כשרון.
כמו באנביאי גם פה הליגה כבר רובה מכוונת לסמול בול וכל 4 פה הוא אוטומטית גם 5 וכנל 4 ל3.
הקבוצה הזאת לא אתלטית על הנייר (אולי נראה דברים אחרים) וזו בעיה בליגה שלנו.
אני מתנצל לנפץ לכם את האופטימיות אבל ברנדווין עם כמה שאני אוהב אותו לא מתאים להפועל הנוכחית בכלל ולמועדון בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
dorz כתב:
hapoel15 כתב:

בכדורגל יש כזה בור שאני לא יודע איך ומתי יכסו אותו. הוא מסכן את קיומה של הפועל הרבה יותר ממה שחושבים. למרות התקציב הכאילו גדול בכדורגל (כל התקציבים בכדורגל גבוהים יותר) הפועל מכוונת למקומות 5-6 במקרה הטוב. ככה זה שיש עוד 4-5 קבוצות עם תקציבים אפילו גדולים יותר או דומים.
בכדורסל סימנו את הפיינל פור ובנו קבוצה טובה, אולי הטובה ביותר מאז שחזרנו לליגת העל. כל זאת מבלי להשתגע ומבלי להיכנס לחובות ענק שכבר חיסלו את המועדון הזה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 17:09 
hapoel15 כתב:
אני האחרון שיבוא בטענות על משהו. סתם מתבאס מהמצב.
ולא אני לא תופס מהזרים שלנו ככ. טאקר הוא היחידי שאני שקט לגביו. באנקס יצור, את וויליאמס לא ראינו עדיין
והוואל לא מתאים לקבוצה כזאת לא אתלטית. הוואל לא שחקן שמשחק מעל הטבעת וראינו ב2 העונות האחרונות מה ההבדל
בין קבוצה שמשחקת מעל הטבעת ( וויליאמסון, גף, קונגר, ואפילו רותבארט) ושנה לפני זו קבוצה שלמה שחוץ מגייטס אף אחד לא יודע להטביע (אובאנון וסקוט עם 3 דאנקים כל העונה יחד) או אפילו רצה להטביע.
משחק מעל הטבעת בליגה כמו שלנו הוא ככ חשוב. הכדורסל פה בנוי על אנרגיות ומומנטום הרבה יותר מעל כשרון.
כמו באנביאי גם פה הליגה כבר רובה מכוונת לסמול בול וכל 4 פה הוא אוטומטית גם 5 וכנל 4 ל3.
הקבוצה הזאת לא אתלטית על הנייר (אולי נראה דברים אחרים) וזו בעיה בליגה שלנו.
אני מתנצל לנפץ לכם את האופטימיות אבל ברנדווין עם כמה שאני אוהב אותו לא מתאים להפועל הנוכחית בכלל ולמועדון בפרט.

לגבי וויליאמס דבר בשם עצמך. ממה שאני ראיתי עד עכשיו זה פוטנציאל להיות גניבת העונה. האיש שחקן אדיר. הוא בהחלט משחק מעל הטבעת, יש לו אנרגיות מטורפות, הוא נמצא בכל מקום על המגרש והוא יכול לשחק גם כ-4 וגם כ-5.
בנקס יצור? זו חוות הדעת המקצועית שלך לגביו? אני לא יודע מה נקבל ממנו, אבל האיש בכל זאת היה סגן מלך הסלים בליגה האיטלקית.
האוול הוא מבחינתי סימן השאלה היחיד. אבל מה שמפריע לך זה שהוא לא משחק מעל הטבעת? השחקן הטוב ביותר בליגה בשנה שעברה משחק מתחת לטבעת. שמו דריל מונרו ותראה לאן הוא הביא את ראשון.
אז נכון שאני לא חושב שברנדווין הוא מציאה גדולה, אבל במה הוא לא מתאים להפועל הנוכחית? איזה אופציה טובה יותר יכולנו למצוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 19:10 
גם בואו ניקח דברים בפרופורציות - החתימו אותו לחודשיים בגלל הפציעה של לימונד. להיכנס לדיונים עמוקים על בניית סגל ישראלי והתאמה לקבוצה של שחקן מסוים כשברור שהביאו אותו מעכשיו לעכשיו בגלל סיטואציה שנוצרה זה קצת מטופש. אפשר לחשוב גם מי כבר היו האלטרנטיבות הישראליות בשוק.

מה שכן - עדיין צריך לאזרח את אחד הזרים. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2016, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
dorz כתב:
hapoel15 כתב:

עדיין חושב שהמצב בכדורגל עדיף....?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 11:14 
הכל ענין של ציפיות. בכדורסל מנמיכים בכנות ובכדורגל מנפחים ומשקרים לנו בפנים. עדיין בכדורגל
יש לנו תקציב שחקנים מהגבוהים בליגה ובכדורסל מהנמוכים בליגה. על זה אני מדבר.

ודריל מונרו בגלל שהוא לא יודע לקפוץ שמו לידו כריס רייט ב5 ודוסון ב3. שני שחקנים שקופצים מעל אוטו גלידה. כי שם יש כסף להתאמות. לנו אין.
אנחנו נופלים על התאמות כל שנה. אני כבר מעכשיו אומר לכם שתהיה בעיה במשחק הריצה ואמן ואני טועה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 12:19 
hapoel15 כתב:
הכל ענין של ציפיות. בכדורסל מנמיכים בכנות ובכדורגל מנפחים ומשקרים לנו בפנים. עדיין בכדורגל

ודריל מונרו בגלל שהוא לא יודע לקפוץ שמו לידו כריס רייט ב5 ודוסון ב3. שני שחקנים שקופצים מעל אוטו גלידה. כי שם יש כסף להתאמות. לנו אין.
אנחנו נופלים על התאמות כל שנה. אני כבר מעכשיו אומר לכם שתהיה בעיה במשחק הריצה ואמן ואני טועה...

אתה צריך להפריד בין העניין המקצועי לעניין הכספי.
כספית: הזרים של הפועל לא זולים מאלה של הקבוצות בסדר הגודל שלה. לטעמי בנקס והאוול הם שניים שקבוצות אחרות בסדר הגודל הזה היו מתקשות להביא.
בסוגייה המקצועית: אני מסכים איתך. יש בעיות. לדעתי היו צריכים להביא גארד שהוא קומבו אמיתי, שמוביל כדור, רכז-סקורר, ולא 2 כמו בנקס. כמו שראיתי את וויליאמס, אז לדעתי לידו יותר יתאים פורוורד אתלטי, שיוכל גם לשחק ליד מתן.
אבל אלה עניינים מקצועיים - מבחינת ההשקעה בזרים בהפועל העונה השתוו לשאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 13:48 
hapoel15 כתב:

תקציב השחקנים שלנו בכדורסל הוא ממש לא מהנמוכים בליגה, רחוק משם.
לא יודע מאיפה המצאת את השטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2016, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:

ציפיות? גוטמן אומר שפליי אוף עליון, כלומר מקומות 5-6 הן המטרה, יהיה קשה להגיע לזה אבל אם נצליח זה חתיכת הישג.
רמי ואפי היום דיברו על הפיינל פור. על חזרה לאירופה. על עונת שיא של הקבוצה במתכונתה החדשה מאז העמותה.
עזוב, זה לא רק כסף, זה גם גישה וניהול. בכדורגל פשוט לא מפספסים שום טעות. בכדורסל עובדים נכון, גם אם הדרך מתארכת, בסוף נגיע למטרה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: