תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ובנושא אחר: שיווק ומרצ'נדייזינג
הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שגמרתי (זמנית) להתבאס מהיכולת הקבוצתית במשחקים האחרונים, התעודדתי מהרכב הקהל אתמול אחר הצהריים.
היה זה קהל משפחות, רווי ילדים, שהוא די נדיר בקבוצה שמשחקת את כל משחקיה בשעות הערב, לעיתים המאוחרות.
אני יודע שהיו אתמול לא מעט ילדים, כולל קטנים ממש ואפילו תינוקות, שלא מגיעים בדרך כלל למשחקים, וההורים ניצלו את השעה הנוחה כדי לתת להם לטעום הפועל, חלקם - בפעם הראשונה בחייהם.
מבחינה שיווקית - זאת היתה הזדמנות נדירה, וחבל שלא נעשה עם זה משהו משמעותי. אני אפילו לא ראיתי את חנות המוצרים במקומה הקבוע (ותקנו אותי אם אני טועה).
היה אפשר לעשות משהו במחצית, למען הילדים, או אפילו בפסקי הזמן (לא ראיתי את הגברת דואני/תואמתה בקטעי השיווק אתמול, כך שהיה זמן לדברים כאלה).
רבים זוכרים לטובה את אותו משחק בהדר יוסף, כשהשעון התקלקל, ונוצר אירוע משפחות ספונטני ומקסים. גם אתמול היה אפשר לעשות משהו.
אני, אישית, חושב שאירועים כאלה צריך לנצל, מעבר לקטע הכלכלי, בעיקר כדי לבנות את תשתית האוהדים לעתיד.
אם אתה 'צובע' ילד בגילאים המכריעים (7-12), הוא שלך לכל החיים.
ובאותו הקשר, עוד מחשבה/הצעה אחת:
אולי אפשר לעשות סידרת חולצות נוסטלגיה, ובהן תמונות של בארי לייבוביץ', ראדנקו דובראש, אוסישקין ז"ל, ואפילו - עלי מוהר או 'בארי המשוגע' על האופניים והטרנזיסטור.
לדעתי, המשוחדת, זה יכול להיות להיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
!!!
מסכים לגמרי, אני כבר כמה משחקי בית מחפש חולצת מועדון של מתן נאור לילדה בת ה6 (מה לעשות, הילדה מאוהבת...) ולא מוצא :-/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובנושא אחר: שיווק ומרצ'נדייזינג
הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 11:48 
מחזק. הילד בן ה-5 מבקש חולצה.
ו הרעיון על החולצות ההיסטוריות במהדורה מוגבלת מבריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 12:47 
גם הקטע הזה די רדום מאז המעבר לאולם החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
רק בקשה מההורים . . מקווה שהיא לא מוגזמת . .אם הבאתם את הילדים (ואני מניח שלא שילמתם כרטיס) שימו אותם על הברכיים ואל תתפסו מקום לאנשים ששילמו ונאלצו לעמוד במעבר . תודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
ילדים נכנסים בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
דווקא יש חנות ובמחצית ראיתי תור די ארוך אליה. צריך לזכור רק שמדובר במערך מתנדבים, גם כשיש מקום לשיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2015, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ילדים נכנסים בחינם?

עד גיל 3 כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2015, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
בגלל השעות המאוחרות אני לא יודע אם כדאי עונה הבאה לעשות מנוי אב ובנו הילד יהיה בן 6, או להמשיך באותה מתכונת כמו בכדורגל לחכות לשעות נוחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 אפריל 2015, 21:55 
בתור מתנדב בחנות אני אנסה לענות על חלק מהטענות שלכם.
ראשית, יש לנו בעיה לוגיסטית די גדולה עם החנות. המשטרה עושים לנו בעיות ומזיזים אותנו ממקום למקום כל הזמן, הורידו אותנו מ2 דוכנים לאחד בגלל הדרישות של מנהלי האולם (כל מי ששוכר את האולם לאירוע כלשהו מבקש שיפרקו אהדוכנים ואחר כך צריך להרכיב אותם מחדש). כרגע אנחנו מנסים למצוא פתרון שיהיה מוסכם על כולם, והדוכן עומד מול הכניסה הראשית, ליד המזנון. הגישה חופשית מכל השערים, כולל 3, וכנראה שהוא לא יזוז בזמן הקרוב. הדוכן השני כרגע בשימוש של האולטראס, וכשיסתדרו העניינים המנהלתיים אולי נחזור לפורמט של שני דוכנים, כמו שהיה עד שפירקו לנו אותם.
בנושא הגופיות לילדים, יש קצת בעיה. הגופיות האלה נורא יקרות ביחס למוצרים הרגילים (כך גם עלות הייצור שלהן למועדון, זה לא שמפקיעים מחירים), ורוב האנשים לא מוכנים לשלם 170 שקל על גופיה. במידות הגדולות זה יותר פשוט קצת, מוציאים 3-4 חולצות מכל מידה והן נמכרות לאורך העונה, בילדים טווח המידות הוא יותר בעייתי וגם הביקוש יותר נמוך, ולכן מגיעים בסוף למצב שאתה תקוע עם חולצות של קרלון בראון ויותם שירן שאי אפשר לעשות איתן כלום.
אני יכול לנסות להריץ מהלך, דומה למכירה של הכוסות זכוכית, של down payment מראש, חלקי או מלא, ואז יביאו לכם חולצות מהחברה במידה ובמספר שאתם רוצים. אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל אני מבטיח לנסות. אני רק צריך בשביל זה היענות של כמה אנשים, כי אתם מבינים שזה קצת מורכב בשביל 2 גופיות.
בעניין החולצות והמכירה, אכן היו המון ילדים בשישי ומכרנו הרבה יותר מבדרך כלל, נקווה שהמגמה תמשיך. מדי פעם יוצאים "ליינים" חדשים של מוצרים, כמו הסטים של המצעים, הכוסות בירה, המחזיקי מפתחות וחולצות חדשות שיוצאות מדי פעם. מהדורות מוגבלות של חולצות לצערי קשה לי מאוד להאמין שייצאו. אבל בכל זאת מתוכננות כמה הפתעות להמשך, כדאי לעקוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
איש גדול. בכלל, כל העוסקים במלאכה בדוכנים. חוץ מגל כהן, כמובן :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 16:12 
pelegs כתב:
איש גדול. בכלל, כל העוסקים במלאכה בדוכנים. חוץ מגל כהן, כמובן :SMOKE:

גדול תרתי משמע ;)
ובקשר למשפט השני, אין צורך להזכיר את המובן מאליו :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
בתור מתנדב בחנות אני אנסה לענות על חלק מהטענות שלכם.
ראשית, יש לנו בעיה לוגיסטית די גדולה עם החנות. המשטרה עושים לנו בעיות ומזיזים אותנו ממקום למקום כל הזמן, הורידו אותנו מ2 דוכנים לאחד בגלל הדרישות של מנהלי האולם (כל מי ששוכר את האולם לאירוע כלשהו מבקש שיפרקו אהדוכנים ואחר כך צריך להרכיב אותם מחדש). כרגע אנחנו מנסים למצוא פתרון שיהיה מוסכם על כולם, והדוכן עומד מול הכניסה הראשית, ליד המזנון. הגישה חופשית מכל השערים, כולל 3, וכנראה שהוא לא יזוז בזמן הקרוב. הדוכן השני כרגע בשימוש של האולטראס, וכשיסתדרו העניינים המנהלתיים אולי נחזור לפורמט של שני דוכנים, כמו שהיה עד שפירקו לנו אותם.
בנושא הגופיות לילדים, יש קצת בעיה. הגופיות האלה נורא יקרות ביחס למוצרים הרגילים (כך גם עלות הייצור שלהן למועדון, זה לא שמפקיעים מחירים), ורוב האנשים לא מוכנים לשלם 170 שקל על גופיה. במידות הגדולות זה יותר פשוט קצת, מוציאים 3-4 חולצות מכל מידה והן נמכרות לאורך העונה, בילדים טווח המידות הוא יותר בעייתי וגם הביקוש יותר נמוך, ולכן מגיעים בסוף למצב שאתה תקוע עם חולצות של קרלון בראון ויותם שירן שאי אפשר לעשות איתן כלום.
אני יכול לנסות להריץ מהלך, דומה למכירה של הכוסות זכוכית, של down payment מראש, חלקי או מלא, ואז יביאו לכם חולצות מהחברה במידה ובמספר שאתם רוצים. אני לא יודע אם זה אפשרי, אבל אני מבטיח לנסות. אני רק צריך בשביל זה היענות של כמה אנשים, כי אתם מבינים שזה קצת מורכב בשביל 2 גופיות.
בעניין החולצות והמכירה, אכן היו המון ילדים בשישי ומכרנו הרבה יותר מבדרך כלל, נקווה שהמגמה תמשיך. מדי פעם יוצאים "ליינים" חדשים של מוצרים, כמו הסטים של המצעים, הכוסות בירה, המחזיקי מפתחות וחולצות חדשות שיוצאות מדי פעם. מהדורות מוגבלות של חולצות לצערי קשה לי מאוד להאמין שייצאו. אבל בכל זאת מתוכננות כמה הפתעות להמשך, כדאי לעקוב :)

תודה על התשובה המפורטת והרצון לעזור :hapoel:
אגב, לגבי מה שכתבת על המגבלות מהמשטרה וזה...
למה לא להביא עגלה כמו שיש בקניונים, כזאת שנסגרת עם הסחורה בפנים ולחסוך את כל ההקמה והלוגיסטיקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 16:54 
זאת הייתה אמורה להיות המטרה של העגלות, הן פשוט נבנו בצורה עקומה.
אנשי המנהלה של האצטדיון (אלה מהדרג הנמוך יותר, לא הפקידים מהעירייה) באמת מראים רצון ומנסים לעזור לנו לפתור, פיזית, את הבעיה. אני חושב מקווה שלקראת שנה הבאה יהיה יותר פשוט.
אתם יודעים הרי, בשנה הראשונה הכל תמיד הכי קשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2015, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
הצעה - אפשר גם לנסות לבדוק ביקוש לחולצות גנריות בלי שם, יכול להיות שישיה מספיק ביקוש ואז לא נתקעים עם חולצות של שחקנים שכבר לא בקבוצה.
אפשר גם לעשות בדוכן את ההזמנה מראש של חולצות משחק, כשאנשים רואים מול העיניים את החולצות. זה יגביר את הביקוש והעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: