תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ישראלים יקרים
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:01 
אני מת על שחקנים ישראלים. אני מעריץ את מתן נאור שלטעמי הוא מגדולי השחקנים ששיחקו בהפועל. יהונתן זה באמת כישרון.
אבל האמת צריכה להיאמר. אין שום פרופורציה בין ההשקעה של המועדון בשחקנים הישראלים שלו לבין התמורה שלהם. יש להפועל תל אביב את הישראלים מהחלשים בליגה. אולי למעט גלבוע. פשוט משחקים כדורסל נוראי. לא תורמים כמעט כלום.
למעט רביב לימונד, כמובן. סורי, אתם פשוט לא שווים את הכסף שמשקיעים בכם. לא שווים.
תסתכלו על הרוש, רוזפלט, בן שימול, נעימי, אפילו זליקוביץ. אלה ישראלים בכירים. שחקנים שתורמים. שחקנים שמובילים קבוצות. סורי, אבל עם כל האהבה, לנו יש אחד כזה. וזהו.
וזה לא יכול להימשך ככה בעונה הבאה. צריך לבוא שינוי. צרוך לומר את האמת. הקבוצה הזו צריכה לשחרר את יהונתן ולהביא ישראלי שבאמת יתרום. ומתן צריך להיות שחקן של 5-10 דקות במשחק. וגם היום. אני לא מבין למה וורקמן לא משחק יותר.
בתודה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:11 
סמל אישי של המשתמש
לא מסכים.

שולדי צריך להישאר הוא, רביב אסה היחידים שמסוגלים לתת תפוקה. אבל שולדי צריך להיות מחליף ל 4 כזה שיכול להיכנס כשצריך קבוצה עם יד טובה מבחוץ.

תוסיף 4 זרים, נגיד היום היה לך 2 זרים נורמאלים במקום אובנון ותומפסון וגבוה ישראלי נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ישראלים יקרים
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:13 
מצטער. תראה מה הרוש נותן, ובן שימול. אלה ישראלים בכירים. לא יהונתן שנותן משחק פעם בחודש. ואני לארג׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
שולדי לא שווה את הכסף הזה.
לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:24 
שולדי זה בדיחה. שחקן שלא צריך לקבל רבע ממה שהוא מקבל ותופס מקום של שחקן שיכול לתרום ובעיקר שרוצה לתרום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי שהוא שווה את הכסף. אמרתי שהוא צריך להישאר בניגוד לכל האחרים....

אם במקום מתן יש לך ישראלי בכיר שמספק את הסחורה (למשל רוזנפלט) שולדי כמחליף שני לגבוהיים זנ אחלה.

בסופו של דבר זה גם מה שהיה השנה, גייטס, מימון, מתן ושולדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
עוז בלייזר במקום יונתן זה חלום.
הוא לא היה מספיק טוב בלאומית, לא מבין איך הוא סוחב 3 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:43 
הוא היה טוב בלאומית אבל היה צעיר מאד. ככל שהוא מתבשל הוא משתפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
הוא דיבר על שולדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שהיחס בין ההשקעה בישראלים לתרומה הוא אולי מהנמוכים בליגה, אבל זה לא שרק על זה נפלנו. הבאנו לפני חודשיים זר בשכר חודשי עצום שלא שדרג אותנו אפילו טיפה. החתמנו בקיץ סנטר שהוא הזר הכי יקר מחוץ למכבי וירושלים והוא פשוט שחקן חלש.

לגבי הישראלים שלנו:
יהונתן חייב ללכת. היום הוא דווקא היה לא רע אבל זה לא משנה. שחקן שלא יכול לשמור על קונוס אין לו מקום בקבוצה שרוצה להיות בצמרת. לשחקנים שמשחקים בצד אחד של המגרש יש מקום רק בקבוצות תחתית, או בקצה הספסל אבל הוא לא מרוויח כמו שחקן בקצה הספסל. אני מקווה שתהיה קבוצת תחתית כזאת בקיץ שתסכים לקחת אותו ואת החוזה שלו בשביל שיקלע שם 12-13 נקודות למשחק ולא יהיה אכפת להם שהוא לא מסוגל לשמור.
מתן, צריך להגיד את האמת המרה, גמר פחות או יותר את הסיפור. העונה הוא בלמעלה מ-20 דקות עם פחות מ-4 נקודות למשחק ב-32% מהשדה. שלשות פנויות לחלוטין לא הולכות בכיוון, זה כבר עניין פיזי - אין לו מספיק כוח בפלג הגוף העליון כדי לזרוק בלי מאמץ. גם בהגנה הוא כבר לא פקטור ברוב המשחקים. התפקיד שלו לא יכול להיות מעבר ל-5-10 דקות במשחק של להרביץ.

אני ממש מקווה שלא יביאו בעונה הבאה שחקנים כמו עוז בלייזר. שחקן לא רע בכלל ואין לי שום דבר נגדו, אבל אם קטש מאמן, השחקנים חייבים להיות כאלה שמביאים את המרפקים מהבית. שחקנים שנלחמים ומרביצים גם בלי שהמאמן צורח עליהם לעשות את זה. הרבה לפני כל התאמה מקצועית.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 19 אפריל 2015, 23:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:12 
היום דוקא היה מהמשחקים הטובים של שולדבראנד (כמה שזה עצוב). היחיד שקלע מבחוץ בקבוצה הזאת, ואפילו בהגנה הוא היה פחות גרוע מהרגיל.
זה נכון שבדיעבד הוא בזבוז כסף, הוא שחקן שאי אפשר לבנות עליו לשום מטרה אבל אני לא חושב שיש לנו ממש ברירה. הגבוהים הישראלים בקבוצות ברמה שלנו (רוזפלט וכדיר) תפוסים, ורותבארט יהיה בירושלים או במכבי בעונה הבאה. לא מחזיק מבלייזר ולא חושב שהוא עולה על יהונתן, שחקן רך שמשחק רק מבחוץ ולא יוסיף לנו. וכך או כך אנחנו די תקועים עם החוזה של שולדי לדעתי.

נצטרך לבנות את הקבוצה אחרת עם שלושה זרים גבוהים (שני 4-5 ואחד שהוא 3-4 כזה) ולהתאים את עצמנו לפחות דקות של יהונתן, האמת שיש מצב שזה כבר יקרה העונה בין אם יגיע קלי או מישהו אחר.

מתן לעומת זאת די גמר את הסיפור לצערי, וזה כל כך עצוב לי כי אני מת עליו. שחקן שנתן כל כך הרבה למועדון הזה. אבל שנה הבאה הוא צריך להיות שחקן 8-9-10, לא יותר. בטח לא שחקן חמישייה. זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:27 
יונתן היה היום אולי הכי טוב בהפועל. לא שזה היה קשה כי כולם היו חושך. ובלייזר לא יותר טוב ממנו.
את רביב אני לא מאשים כי עשו לו חיסול ממוקד, שניים עליו באופן קבוע ולא ניצלנו את זה.
וורקמן יותר טוב ממתן כרגע. חד משמעית. מת עליו והוא סמל, וורקמן כרגע תורם יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
היום דוקא היה מהמשחקים הטובים של שולדבראנד (כמה שזה עצוב). היחיד שקלע מבחוץ בקבוצה הזאת, ואפילו בהגנה הוא היה פחות גרוע מהרגיל.
זה נכון שבדיעבד הוא בזבוז כסף, הוא שחקן שאי אפשר לבנות עליו לשום מטרה אבל אני לא חושב שיש לנו ממש ברירה. הגבוהים הישראלים בקבוצות ברמה שלנו (רוזפלט וכדיר) תפוסים, ורותבארט יהיה בירושלים או במכבי בעונה הבאה. לא מחזיק מבלייזר ולא חושב שהוא עולה על יהונתן, שחקן רך שמשחק רק מבחוץ ולא יוסיף לנו. וכך או כך אנחנו די תקועים עם החוזה של שולדי לדעתי.

נצטרך לבנות את הקבוצה אחרת עם שלושה זרים גבוהים (שני 4-5 ואחד שהוא 3-4 כזה) ולהתאים את עצמנו לפחות דקות של יהונתן, האמת שיש מצב שזה כבר יקרה העונה בין אם יגיע קלי או מישהו אחר.

מתן לעומת זאת די גמר את הסיפור לצערי, וזה כל כך עצוב לי כי אני מת עליו. שחקן שנתן כל כך הרבה למועדון הזה. אבל שנה הבאה הוא צריך להיות שחקן 8-9-10, לא יותר. בטח לא שחקן חמישייה. זה לא רציני.

לדעתי כדיר מסיים חוזה בקיץ. בכל הפרסומים על החתימה שלו באילת כתוב שהוא חתם לשנתיים.
אם יהיה אפשרי להעביר את החוזה של יהונתן לקבוצה אחרת (אפילו תמורת פיצוי מסוים) אני לא חושב שזה לא ריאלי להביא את כדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:41 
יובל כתב:
Fez כתב:

לדעתי כדיר מסיים חוזה בקיץ. בכל הפרסומים על החתימה שלו באילת כתוב שהוא חתם לשנתיים.
אם יהיה אפשרי להעביר את החוזה של יהונתן לקבוצה אחרת (אפילו תמורת פיצוי מסוים) אני לא חושב שזה לא ריאלי להביא את כדיר.

אני חושב שכדיר הוא שחקן של 200,000 $ נטו, כלומר מעל מיליון וחצי ש"ח, זה לא בתקציב שלנו.
בפערי המחיר אפשר לשדרג את בחירת הזרים.

השנה התחלת את העונה עם 3 זרים של 70,000$ ומטה. וזה הימור בעייתי, בפועל פגענו רק באחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:43 
אמרתי ואומר שוב
כדיר, שיחק תחת עודד ב 3 קבוצות שונות ועודד הקים אותו לתחיה אשתקד
נמצא בתקופה הטובה בקריירה שלו, מסיים חוזה ואין לו ממש לאן ללכת (חולון עם רוזפלט, מכבי וים לא רלוונטי,)
חיפה וראשון אולי יכולים לקלוט אותו אבלבעיקרון הוא שחקן חחופשי וצריך לעשות את מרב המאמצים להביא אותו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2015, 23:52 
אם זה אפשרי ברור שצריך לנסות ללכת על כדיר. אבל אני לא חושב שיש לנו את הכסף של אילת להציע לו. אל תשכחו שאפיק ניסים בשלהי הקריירה ושאר הישראלים של אילת קטסטרופה השנה, הם יתאבדו על כדיר שהוא בעצם הישראלי הבכיר שלהם לשנים הקרובות וגם ככה הכיס שלהם עמוק. לא צריך להכנס לקרבות כאלה ולשבור את הכיס, עם כמה שאני מחזיק מכדיר.
עדיף לנסות להחתים ישראלי בכיר בעמדות הגארד/פורוורד ולשנות קונספציה עם הזרים (שני גבוהים, 3-4 וגארד). אין כל כך ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

אני חושב שכדיר הוא שחקן של 200,000 $ נטו, כלומר מעל מיליון וחצי ש"ח, זה לא בתקציב שלנו.

השנה התחלת את העונה עם 3 זרים של 70,000$ ומטה. וזה הימור בעייתי, בפועל פגענו רק באחד.

זה עניין של אופציות, אמנם הוא נותן עונה מעולה אבל לירושלים או מכבי הוא כבר לא יחזור, ורוב קבוצות הביניים די סגורות עם הישראלים הבכירים שלהן. חוץ מאילת אין לו ממש אופציות לדעתי, השאלה זה כמה הם יהיו מוכנים להציע לו. יכול להיות שהם יתנו לו הצעה שלא נוכל להתחרות איתה.

באופן כללי, אני מעדיף לשלם 100 אלף דולר לישראלי ששווה את זה, מאשר 50 אלף לשחקן שלא שווה כלום ורק עושה נזק על המגרש. במיוחד כשיש את החוק הרוסי. זרים גם אפשר לשדרג באמצע העונה, חלק מתאימים ואת השאר אפשר להחליף בניגוד לישראלים, אפשר גם להביא זרים באמצע העונה שאי אפשר להביא בתחילת העונה (למרות שהעונה זה לא עבד כל כך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אפריל 2015, 00:26 
יובל כתב:
beny כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:

זה עניין של אופציות, אמנם הוא נותן עונה מעולה אבל לירושלים או מכבי הוא כבר לא יחזור, ורוב קבוצות הביניים די סגורות עם הישראלים הבכירים שלהן. חוץ מאילת אין לו ממש אופציות לדעתי, השאלה זה כמה הם יהיו מוכנים להציע לו. יכול להיות שהם יתנו לו הצעה שלא נוכל להתחרות איתה.

באופן כללי, אני מעדיף לשלם 100 אלף דולר לישראלי ששווה את זה, מאשר 50 אלף לשחקן שלא שווה כלום ורק עושה נזק על המגרש. במיוחד כשיש את החוק הרוסי. זרים גם אפשר לשדרג באמצע העונה, חלק מתאימים ואת השאר אפשר להחליף בניגוד לישראלים, אפשר גם להביא זרים באמצע העונה שאי אפשר להביא בתחילת העונה (למרות שהעונה זה לא עבד כל כך).

אני מסכים לגבי חשיבות הישראלים בחוק הרוסי. ואם נוכל להחליף את כדיר בעלות של יונתן עם תוספת לא גבוהה נעשה עסקה טובה.

אבל כיום יש לנו מס' ישראלים ומאמן ש"חונקים" את התקציב, רובם בחוזה רב שנתי. צריך לזכור שברמות השכר האלו כל שקל נטו עולה כ- 2 ש"ח ברוטו.

אם נסיים את העונה כמו שאנחנו נראים עכשיו, יהיה קשה מאד להגדיל את התקציב לשנה הבאה.

ובסופו של דבר השחקנים החשובים בקבוצה הם הזרים. ובדרך כלל יש הבדל בין שחקנים של 60-80 אלפי $ שאנחנו לוקחים לשחקנים של 120-150 אלפי דולר שעליהם אפשר רק לפנטז בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: