תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משה רבנו
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 10:56 
http://www.israelhayom.co.il/article/215701

הים אותו ים והאדלשטיין אותו אדלשטיין...

שיהיה המון בהצלחה בנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משה רבנו
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
תגיע העונה למשחקי ליגה של הפועל?
"בטח. אני מאמן הנבחרת, ובתוך עמי אני חי. הקהל של הפועל ת"א יקבל אותי יפה מאוד, חבל על הזמן. אני מקבל מאוהדים של הקבוצה הרבה תגובות - גם על העזיבה, גם על קמפיין הנבחרת. מפרגנים לי. אני לא אשתמש במדיה להעביר מסר לאוהדים. כשהייתי בקבוצה, הייתי יושב איתם באסיפות עמותה. הפועל זו מהפכה חברתית, זו חשיבה אחרת, ניהול אחר. לכן אני כל כך מאוכזב שזה נגמר ככה ".

נו, מה נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
"רק חודש לפני שהודיעו לי שאני לא ממשיך, ישבנו יחד ודברנו האם מאריכים לי את החוזה ב-3 או ב-5 שנים"....

כנראה אין מחסור בסמי הזייה בת"א

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
אני, באופן אישי, מתכוון לקבל אותו מאוד יפה במשחקים הביתיים. ואין פה שום נימה צינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 14:21 
ציטוט:
"אני לא חושב שאפשר לאמן נבחרת וקבוצה במקביל."

אז למה לא באת ופאקינג אמרת את זה להנהלה של הפועל כשחתמת בנבחרת?!

מדהים, המשפט הזה עובר חלק בכתבה כאילו כלום. הכתב מעיר לו על זה שהוא דווקא תכנן לאמן במקביל, אבל כלום מעבר לזה. נראה לי די ברור שאם הוא לא חותם בנבחרת הוא נשאר בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2014, 17:34 
מה שמדהים ש"משה רבנו" בא ב"רגע השפל" הכי גדול שלנו...אי העליה לליגת העל
אחרי ההפסד לפיקציה מגבעת שמואל, לדעתי אחד מרגעי החוזקה הכי גדולים שלנו כקהל וכקהילה,
ההצבעה נגד ההצעה המגוחכת לעלות ליגה.
לא משנה מה הוא והכתבלבים שלו יכתבו, האמת צצה אל פני השטח, הכל מובן והכל ברור.
לא משנה מה נעשה, בכל מקרה נצא דפוקים מול תשקורת מגויסת...
...אז נקבל את "משה רבנו" כשיגיע לראות, מן היציע, משחק של הפועל במחיאות כפיים.
רמי וההנהלה יורידו ראש ולא חפוי הוא, אלא כדי להסתיר את המבוכה שבהצגת התיאטרון ובא לציון גואל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
הוא רשאי לבוא, ואני מקווה שאף אחד לא ייצא נגדו.
יחד עם זאת, אני גם מקווה שאף אחד לא יעודד אותו. הוא איבד את הזכות לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
היה צריך להתראיין אצל עירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 14:35 
כמה שאין סיכוי שזה יקרה, אבל הייתי מעדיף שפשוט לא נתייחס אליו. לא לטובה ולא לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: משה רבנו
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
היה צריך להתראיין אצל עירד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת האלה שאומרים "אני לא אקלל אותו אבל...", אפשר לחשוב שמגיע לו קללות בכלל, האיש הזה תרם להפועל מה שלא נעשה כאן הרבה מאוד שנים ונכון שיש חילוקי דעות מקצועיים, דפקטו נתן שנים יפות עם הרבה רגעים יפים לזכור.
אז על חודש אחד משהו שיצא מפרופורציות לגמרי יש פה אנשים שמכריזים נגדו קדוש בוגד.

תודה רבה על הכל ובהצלחה בנבחרת זה הכל והרבה יותר חשוב בהצלחה למאמן החדש, יאללה תתקדמו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
צריך גם לזכור שקטש ישים לב טוב מאד ליחס למאמן הקודם.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
אבו-דגל כתב:
נו באמת האלה שאומרים "אני לא אקלל אותו אבל...", אפשר לחשוב שמגיע לו קללות בכלל, האיש הזה תרם להפועל מה שלא נעשה כאן הרבה מאוד שנים ונכון שיש חילוקי דעות מקצועיים, דפקטו נתן שנים יפות עם הרבה רגעים יפים לזכור.

תודה רבה על הכל ובהצלחה בנבחרת זה הכל והרבה יותר חשוב בהצלחה למאמן החדש, יאללה תתקדמו כבר.

לב. פרופורציות. לב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
deep red כתב:
אבו-דגל כתב:

לב. פרופורציות. לב

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2014, 20:07 
אבו-דגל כתב:

א. שום דבר לא יצא מפרופורציות. ארז נתן הרבה להפועל ומגיע לו הרבה כבוד והערכה על כך. הוא גם קיבל הרבה מאד מהפועל והוא לא בדיוק חזר אלינו מהאן.בי.איי.
ועדיין, מה שהוא עשה זה לא חילוקי דעות מקצועיים ולא בטיח. זה התחיל בשתיקה שלו בעניין סופו, תוך שהוא כבר רואה את התפקיד הבא שלו ולא רוצה להרגיז את שמעון מזרחי, במקום לעמוד לצד המועדון שמשלם לו משכורת ועל האירוע הזה ומה שהתגלגל ממנו, אנחנו הולכים לאכול עוד הרבה מאד חרא. וזה נמשך כשהוא התחיל לירוק לבאר ממנה שתה ושלח את פיני גרשון וערוץ הספורט לעשות לנו את המוות. וזה לא שמצבנו בתקשורת היה כ"כ טוב. חבל שיש אנשים עיוורים שלא מייחסים לכך חשיבות.
אגב, זו בדיוק הסיבה שלגבי בורשטיין בזמנו היה אסור לדרוך בהפועל יום אחד נוסף. לא בגלל שהוא שיחק נגדנו, אלא כי הוא היה שותף לעליהום תקשורתי נגד הפועל. אין על זה סליחה וברגע שבחר להשתתף בזה, הוא צריך לדעת את זה.
מה אתה אומר כאן בעצם? שאנחנו אמורים להיות שק החבטות של כולם ואח"כ, כשהמצב ירגע, להתנהג כאילו לא קרה כלום? למה מה קרה? שלהבא יחשוב על המעשים שלו.
וארז ממש לא הפך להיות אויב הפועל וגם לא קרוב לכך. ולזכותו יעמדו תמיד השנים היפות שהוא נתן להפועל, אבל על מה שהוא עשה מגיע לו לשמוע את דעתנו (זה לא צריך להיות בקללות) ובטח ובטח שלא צריך לעודד אותו כאילו לא קרה כלום.

ב. מה בהצלחה לנבחרת מה? כל עוד הענף המת הזה משוחק עפ"י החוקים של מכבי, אסור שיצמח שם דשא. כמה שהכישלון יהיה כואב יותר, ככה אולי אנשים יתחילו לפתוח עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2014, 09:31 
ה villa צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2014, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
אין לי איפה לשים לכם את זה, וזה לא מצדיק אשכול משלו, אז הנה כתבה מערוץ 7:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/283416
הפועל ת"א: שקט, כאן בונים!
רגע לפני חזרתו של הכדורסל הישראלי עם פתיחת גביע ווינר, פרוייקט פותחים עונה ממשיך, והפעם עם האדומים מת"א. קטש יביא אליפות?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2014, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אבו-דגל כתב:

א. שום דבר לא יצא מפרופורציות. ארז נתן הרבה להפועל ומגיע לו הרבה כבוד והערכה על כך. הוא גם קיבל הרבה מאד מהפועל והוא לא בדיוק חזר אלינו מהאן.בי.איי.
ועדיין, מה שהוא עשה זה לא חילוקי דעות מקצועיים ולא בטיח. זה התחיל בשתיקה שלו בעניין סופו, תוך שהוא כבר רואה את התפקיד הבא שלו ולא רוצה להרגיז את שמעון מזרחי, במקום לעמוד לצד המועדון שמשלם לו משכורת ועל האירוע הזה ומה שהתגלגל ממנו, אנחנו הולכים לאכול עוד הרבה מאד חרא. וזה נמשך כשהוא התחיל לירוק לבאר ממנה שתה ושלח את פיני גרשון וערוץ הספורט לעשות לנו את המוות. וזה לא שמצבנו בתקשורת היה כ"כ טוב. חבל שיש אנשים עיוורים שלא מייחסים לכך חשיבות.
אגב, זו בדיוק הסיבה שלגבי בורשטיין בזמנו היה אסור לדרוך בהפועל יום אחד נוסף. לא בגלל שהוא שיחק נגדנו, אלא כי הוא היה שותף לעליהום תקשורתי נגד הפועל. אין על זה סליחה וברגע שבחר להשתתף בזה, הוא צריך לדעת את זה.
מה אתה אומר כאן בעצם? שאנחנו אמורים להיות שק החבטות של כולם ואח"כ, כשהמצב ירגע, להתנהג כאילו לא קרה כלום? למה מה קרה? שלהבא יחשוב על המעשים שלו.
וארז ממש לא הפך להיות אויב הפועל וגם לא קרוב לכך. ולזכותו יעמדו תמיד השנים היפות שהוא נתן להפועל, אבל על מה שהוא עשה מגיע לו לשמוע את דעתנו (זה לא צריך להיות בקללות) ובטח ובטח שלא צריך לעודד אותו כאילו לא קרה כלום.

ב. מה בהצלחה לנבחרת מה? כל עוד הענף המת הזה משוחק עפ"י החוקים של מכבי, אסור שיצמח שם דשא. כמה שהכישלון יהיה כואב יותר, ככה אולי אנשים יתחילו לפתוח עיניים.

שלא לדבר על הסליחה לפניני והמינוי של גודס לעוזר. ממש ניסה להיכנס לקואליציה המכביסטית בכדורסל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אבו-דגל כתב:

א.מי השק חבטות של כולם? של ערוץ הספורט? של היציע? של פיני גרשון? סתם מעצבנים. השיח המוזר הזה של כולם מנסים לדפוק אותנו ולנהל מלחמה בכל אדם שעושה תפקיד לפעמים קצת מוגזמת. אז נכון שארז עשה ככה וככה וככה אבל לעומת זאת שנתיים וחצי הוא שיבח את הפועל גם על המגרש שזה הכי חשוב וגם מאחורי הקלעים אז מה הביג דיל שהוא ניסה לנהל קמפיין על זה שהוא הועזב בסטירה והוא נפגע. אז בסדר הוא נפגע אני סלחתי והתקדמתי, אם יש לך טענות עבורו תטען, אבל מכאן ועד לקלל אותו? לצעוק לעברו? זאת סתם חוצפה.

ב.מה הקשר בין מכבי לנבחרת? שבשתיהן משחק פניני הנאצי? אז מה? אני לא חסיד גדול של הנבחרת אבל אני אף פעם לא אבין למה צריך לקוות שהיא תיכשל, יש שם שחקנים שלהם אבל גם שלנו אז מה העניין?
נכון הכדורסל הישראלי הוא חרא אחד גדול ומסריח מטינופת של מזרחי, זה משהו שקשור באיגוד ולמנהלת ששם הנהלה בוחרת את המלחמות שלה, אבל מה הקשר לנבחרת?
יעשו ועדת חקירה אם הנבחרת תיכשל ומי יעמוד בראשה לדעתך?
אין לזה קשר לנבחרת המלחמה היא נגד האיגוד והמנהלת בכך שהחוקים לא שווים מלכתחילה ולא מתקנים את מה שנעשה כאן כמעט 40 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2014, 06:11 
א. ברור. אני סתם פרנואיד, אין כאן שום מגמה של ערוץ הספורט נגדנו. אתה חי בסרט. וארז אדלשטיין התנהג כמו בן-זונה ולא יכול להיות שהוא יגיע למשחק של הפועל כאילו כלום. הבן-אדם סיים חוזה, קיבל יחס מהפועל ורמי כהן שאף מאמן בעולם לא היה מקבל. רמי כהן סגר איתו את הדברים ב- 4 עיניים כמו גבר, לחצו ידיים ואח"כ הוא עוד ביקש לנסח את ההודעה שתוציא הפועל וגם לזה רמי הסכים. ואז בא לו ארז אדלשטיין ומשתמש בחברים שלו מהערוץ של מכבי, עליהם שהוא טרח להגן בכל התקופה שלו בהפועל, ופשוט התחיל ללכלך על הפועל ולסלף עובדות. אז למה מה קרה שהוא יקבל יחס של מלך?
למה זה מגיע לו?

ב. בין מכבי לנבחרת אין קשר. בין הכדורסל הישראלי לנבחרת יש קשר. הנבחרת אמורה להיות חלון הראווה של הכדורסל הישראלי והכדורסל כאן מת כבר כמה עשורים בגלל מכבי וזה לא מעניין אף אחד ומצד כל מי שקשור לכדורסל בישראל, לרבות התקשורת, אפשר להמשיך ככה גם עוד 50 שנה. כל הצלחה של הנבחרת רק תשמור על הסטטוס קוו ולכן אסור שהנבחרת תצליח. כל כישלון שלה הוא מבורך.
חוץ מזה כמובן שכל המדינה הזאת אוהדי מכבי מסריחים ואני מאחל להם שכל קבוצת ספורט בעולם שהם בעדם תפסיד, אלא אם זו קבוצה שאני גם אוהד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אין לי איפה לשים לכם את זה, וזה לא מצדיק אשכול משלו, אז הנה כתבה מערוץ 7:
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/283416
הפועל ת"א: שקט, כאן בונים!
רגע לפני חזרתו של הכדורסל הישראלי עם פתיחת גביע ווינר, פרוייקט פותחים עונה ממשיך, והפעם עם האדומים מת"א. קטש יביא אליפות?

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: