תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חברי עמותה
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:13 
אם אינני טועה, שנה שעברה בזמן הזה היו הרבה יותר מאשר יש עכשיו.
נראה כי חצי מחברי העמותה שנה שעברה לא חידשו חברות ומעט מאוד חדשים הצטרפו.
למה? מה עושים? אני טועה וזה פשוט מוקדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חברי עמותה
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2013, 10:22 
דובר על זה באסיפה, שנה שעברה מכירת המינויים התחילה יותר מוקדם ועל כן הכמות היתה יותר גבוהה בשלב יותר מוקדם.

יש כוונה לפנות לחברי העמותה שעוד לא חידשו וזה כנראה יקרה בקרוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:34 
זה קשה כי אין טריגר.
זה לא "הפועל הפועל עולה ללאומית", לא "הפועל חוזרת לליגת העל" ולא "יש לנו אולם!".
זאת פשוט עונת מעבר.
כן, זה קריטי וחייבים חברי עמותה נוספים אבל אני מניח שהשנה יהיה קשה יותר לגייס אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2013, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי העלאת המחירים הייתה טעות. מצד אחד החברות עולה יותר ומצד שני היא נותנת פחות פריבילגיות כי האולם סולד-אאוט למנויים. התחושה שלי היא שלא יהיו הרבה שלא יעשו מנוי וכן יעשו חברות בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:05 
יובל כתב:
לדעתי העלאת המחירים הייתה טעות. מצד אחד החברות עולה יותר ומצד שני היא נותנת פחות פריבילגיות כי האולם סולד-אאוט למנויים. התחושה שלי היא שלא יהיו הרבה שלא יעשו מנוי וכן יעשו חברות בעמותה .

אני יכול להעיד על עצמי שחידשתי חברות בעמותה ולא רכשתי מנוי.
אבל בהחלט מבאס שהאולם יהיה סולד אאוט במיוחד במשחקים "גדולים".
לדעתי היו צריכים להשאיר משהו כמו 100 כרטיסים למכירה לחברי עמותה שאינם מנוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
יובל כתב:
לדעתי העלאת המחירים הייתה טעות. מצד אחד החברות עולה יותר ומצד שני היא נותנת פחות פריבילגיות כי האולם סולד-אאוט למנויים. התחושה שלי היא שלא יהיו הרבה שלא יעשו מנוי וכן יעשו חברות בעמותה .

לפי מה שנאמר באסיפה, ממילא במרבית המשחקים יהיו כרטיסים כאלו, כי מרבית הקבוצות האורחות לא מנצלות את הכרטיסים שלהן.
ואם תהיה אפשרות למכור ניקובים, אז בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לדעתי העלאת המחירים הייתה טעות. מצד אחד החברות עולה יותר ומצד שני היא נותנת פחות פריבילגיות כי האולם סולד-אאוט למנויים. התחושה שלי היא שלא יהיו הרבה שלא יעשו מנוי וכן יעשו חברות בעמותה.

בגלל זה כשמוכרים כרטיסים לדרבי חוץ או לכל משחק אטרקטיבי אחר צריך לדעתי לתעדף את כל חברי העמותה באופן שווה, או אפילו להקצות מס' כרטיסים מסויים לחברי עמותה שאינם מנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 12:54 
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
יובל כתב:

לפי מה שנאמר באסיפה, ממילא במרבית המשחקים יהיו כרטיסים כאלו, כי מרבית הקבוצות האורחות לא מנצלות את הכרטיסים שלהן.

נכון, אבל דווקא במשחקים ה"גדולים" כמו נגד מכבי למשל, או י-ם יש סיכוי שהאורחים ימלאו את היציע שלהם נכון?
ואם לא אז עדיין תהיה בעיה של הפרדה וכו'.
אני חושב שאלו שכמנוי שלא עשו מנוי אבל הם חברי עמותה מעדיפים בדרך כלל לבוא רק למשחקים "הגדולים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:35 
השנה ההכנסות לעמותה מחברויות יהיו גדולות יותר מאשר בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 13:50 
אבל בגלל שדמי החברות גבוהים יותר, כן? לא בגלל הגדלת מספר החברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:01 
bergkamp כתב:
אבל בגלל שדמי החברות גבוהים יותר, כן? לא בגלל הגדלת מספר החברים.

אני מעריך שלא נרד בכמות החברים בסופו של יום. שנה שעברה לא השקענו מספיק זמן בכך והשנה נשקיע. העניין של המקומות בהדר יוסף הוא לא הבעייתי ולא מה שמונע מאנשים להגיע. יש לנו עוד כמה מחשבות ורעיונות איך לתמרץ חברויות בעמותה והכי חשוב שכרגע כמות החברים באתר אינה מעודכנת למציאות וזה יתוקן מאוחר יותר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
יובל כתב:

נכון, אבל דווקא במשחקים ה"גדולים" כמו נגד מכבי למשל, או י-ם יש סיכוי שהאורחים ימלאו את היציע שלהם נכון?
ואם לא אז עדיין תהיה בעיה של הפרדה וכו'.
אני חושב שאלו שכמנוי שלא עשו מנוי אבל הם חברי עמותה מעדיפים בדרך כלל לבוא רק למשחקים "הגדולים".

לא אומר שלא. אני רק אומר שבהרבה משחקים אפשר יהיה לקנות כרטיס. המצב לא אידיאלי, אבל גם לא קטסטרופלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:11 
אני יודע שקל להגיד, אבל הצבת עמדות בבלומפילד ליד כל אחד מהשערים(יותר מפעם ב...) זה לא משהו שלאורך זמן יישתלם?
בנוסף, הצבת עמדת הצטרפות לעמותה במתחם חודורוב בימים שיש צילומים ובר מצוות-לא יכול להזיק.
יש גם הרבה שחקנים חדשים בקבוצת הכדורגל העונה, אי אפשר לשכנע אותם קלות? ;)

אני מניח שיש עוד דרכים-אני פשוט מתקשה להאמין שהפוטנציאל חברי עמותה שלנו כרגע הוא 1900 בערך.

בכלל, אני מניח שזה לא יכול להיות רעיון רע שננצל את האשכול הזה על מנת להחליף דיעות על רעיונות להגדלת מספר חברי העמותה.

נערך לאחרונה על ידי Berger בתאריך 14 אוגוסט 2013, 14:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
עוד רעיון לתמריץ זה הטבות במשחקי הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 15:23 
Berger כתב:
אני יודע שקל להגיד, אבל הצבת עמדות בבלומפילד ליד כל אחד מהשערים(יותר מפעם ב...) זה לא משהו שלאורך זמן יישתלם?
בנוסף, הצבת עמדת הצטרפות לעמותה במתחם חודורוב בימים שיש צילומים ובר מצוות-לא יכול להזיק.
יש גם הרבה שחקנים חדשים בקבוצת הכדורגל העונה, אי אפשר לשכנע אותם קלות? ;)

אני מניח שיש עוד דרכים-אני פשוט מתקשה להאמין שהפוטנציאל חברי עמותה שלנו כרגע הוא 1900 בערך.

בכלל, אני מניח שזה לא יכול להיות רעיון רע שננצל את האשכול הזה על מנת להחליף דיעות על רעיונות להגדלת מספר חברי העמותה.

עד היום מי שעמד בעמדות ההחתמה הם רק חברי ההנהלה ומזכיר המועדון. ככה שבין יתר כל העיסוקים לא תמיד יש את הזמן לעשות גם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
בשנים קודמות אני זוכר שהיו גם מתנדבים (אפילו אני הייתי פעם פעמיים), השנה לא זכור לי שהיתה פנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 15:43 
אם המינוי החכם ינוצל כך שמי שלא מגיע למשחק יוכל למכור חזרה לקבוצה את הניקוב למשחק מסויים, את המקומות הללו שיתפנו אפשר להוציא לחברי עמותה שאינם מנויים, זה יכול לתת תמריץ אבל זה מחייב הרמה של האפשרות לעיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
לירון האדום כתב:
יובל כתב:

באמת? זה מה שאמרו? לדעתך אם אין לי מנוי אבל אני בא בדקה ה90 למשחקים יש מצב למצוא כרטיס במחיר נורמלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
יובל כתב:

בגלל זה כשמוכרים כרטיסים לדרבי חוץ או לכל משחק אטרקטיבי אחר צריך לדעתי לתעדף את כל חברי העמותה באופן שווה, או אפילו להקצות מס' כרטיסים מסויים לחברי עמותה שאינם מנויים.

ממש לא. למה חבר עמותה שלא עשה מנוי צריך לקבל עדיפות על חבר עמותה שכן עשה מנוי? כל מי שחשוב לו להגיע לכל משחק בעונה, צריך להיות בתור לפני אלה שלא חשוב לו להגיע לכל משחק בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
זאת הדעה שלך,
דעתי היא שהמציאות יותר מורכבת.
(מזכיר לי את אותם ויכוחים מהכדורגל).
אם יש סטודנט בטכניון נניח או באוניברסיטת חיפה שאוהד את הפועל - הסיכוי שהוא יוכל להגיע להרבה משחקי בית שואף ל-0, אבל כשהפועל באים להתארח בחיפה הוא ירצה ללכת. כנ"ל לגבי סטודנט בעברית שגר בירושלים, ואני יכול למצוא לך עוד ים דוגמאות.
יש הרבה אוהדי הפועל בכל הארץ, חלק גדול מהם לא יכול להרשות לעצמו מנוי לכדורסל אם זה אומר להגיע פעם בשבוע באמצע השבוע למרכז.
עדיין הם ירצו להגיע למשחקים שנוחים להם, והעמותה צריכה ללכת לקראתם בעניין הזה.
זה לא פייר כלפיהם שבגלל שהם לא עשו מנוי אז הם לא יוכלו ללכת לאף משחק, ובטח ובטח לא מתמרץ אותם לעשות חברות בעמותה.
תחשוב גם שהאלטרנטיבה שלהם לפי השיטה שלך זה כן לעשות מנוי ואז להשאיר אוהד הפועל אחר בחוץ בכל אחד ממשחקי הבית הרבים שאליהם לא יוכלו להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
זאת הדעה שלך,
אם יש סטודנט בטכניון נניח או באוניברסיטת חיפה שאוהד את הפועל - הסיכוי שהוא יוכל להגיע להרבה משחקי בית שואף ל-0, אבל כשהפועל באים להתארח בחיפה הוא ירצה ללכת. כנ"ל לגבי סטודנט בעברית שגר בירושלים, ואני יכול למצוא לך עוד ים דוגמאות.
יש הרבה אוהדי הפועל בכל הארץ, חלק גדול מהם לא יכול להרשות לעצמו מנוי לכדורסל אם זה אומר להגיע פעם בשבוע באמצע השבוע למרכז.
זה לא פייר כלפיהם שבגלל שהם לא עשו מנוי אז הם לא יוכלו ללכת לאף משחק, ובטח ובטח לא מתמרץ אותם לעשות חברות בעמותה.
תחשוב גם שהאלטרנטיבה שלהם לפי השיטה שלך זה כן לעשות מנוי ואז להשאיר אוהד הפועל אחר בחוץ בכל אחד ממשחקי הבית הרבים שאליהם לא יוכלו להגיע.

יופי שהם רוצים, אבל גם אלה שעשו מנוי רוצים, ולהם מגיע יותר. העמותה צריכה ללכת קודם כל לקראת מי שעושה גם חברות וגם מנוי, לא מי שעושה רק חברות. את כל מה שאתה אומר עליו "לא פייר", תשווה למצב שבו מי שלא עשה מנוי נכנס למשחק חוץ על חשבון מישהו שכן עשה מנוי. לפני שנה הוקמה ועדה בדיוק בשביל לקבוע את הקריטריונים להקצאת כרטיסים במשחקי חוץ ואם לא יפעלו על פי מסקנותיה הצודקות והנכונות זה יהיה בדיחה (ואני לא מאמין שזה יקרה).

אם מישהו רוצה לעשות מנוי ב-550 שקל בשביל להגיע למשחק חוץ, שיהיה לו בהצלחה. ברור שאפילו תאורטית זאת לא האלטרנטיבה כי לכל משחק חוץ אפשר להשיג כרטיס בהרבה פחות מ-550 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
EISEN כתב:
זאת הדעה שלך,

יופי שהם רוצים, אבל גם אלה שעשו מנוי רוצים, ולהם מגיע יותר. העמותה צריכה ללכת קודם כל לקראת מי שעושה גם חברות וגם מנוי, לא מי שעושה רק חברות. את כל מה שאתה אומר עליו "לא פייר", תשווה למצב שבו מי שלא עשה מנוי נכנס למשחק חוץ על חשבון מישהו שכן עשה מנוי. לפני שנה הוקמה ועדה בדיוק בשביל לקבוע את הקריטריונים להקצאת כרטיסים במשחקי חוץ ואם לא יפעלו על פי מסקנותיה הצודקות והנכונות זה יהיה בדיחה (ואני לא מאמין שזה יקרה).

אם מישהו רוצה לעשות מנוי ב-550 שקל בשביל להגיע למשחק חוץ, שיהיה לו בהצלחה. ברור שאפילו תאורטית זאת לא האלטרנטיבה כי לכל משחק חוץ אפשר להשיג כרטיס בהרבה פחות מ-550 שקל.

ואז יווצר מצב שמי שיש לו כסף יעשה מנוי גם אם לא מתכוון להגיע לכל משחקי הבית ונראה חצי אולם ריק
משחקי החוץ צריכים להיות זמינים לכל האוהדים חברי העמותה שווה בשווה
אחרת גם יהיה קשה לגייס חברים חדשים וגם קשה יותר לקרב עוד אנשים שאולי שנה הבאה שיהיה מקום יעשה מנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
1.טוב שלקחת את זה לקצה, ברור שמי שכבר עשה מנוי לא ילך רק למשחק אחד אבל הוא עדיין ישאיר את הכיסא שלו מיותם ביותר מדי משחקים.
2.לגבי הועדה - ידעתי על זה שהיא הוקמה אבל לא ראיתי שהיא פרסמה מסקנות. יש לך לינק לזה או משהו?
3.בתור אחד שקנה מנוי ממש לא יפריע לי לדעת שלא זכיתי בכרטיס לדרבי ובמקומי ילך אוהד שלא יכול לעשות מנוי אבל עדיין עשה/חידש חברות בעמותה.

וכמובן שמחזק את דעתו של R200 (עוד דוגמא טובה לבעייתיות שברכישת/אי רכישת מנוי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:33 
חוץ מהדרבי חוץ הראשון לא היה אף משחק שאוהד שבאמת רצה להכנס למשחק לא נכנס בסוף.
עם האולם החדש בירושלים, האולם הגדול בחיפה, גליל והאולם החדש שיהיה בחולון לא יהיו בעיות במשחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:40 
EISEN כתב:
1.טוב שלקחת את זה לקצה, ברור שמי שכבר עשה מנוי לא ילך רק למשחק אחד אבל הוא עדיין ישאיר את הכיסא שלו מיותם ביותר מדי משחקים.
2.לגבי הועדה - ידעתי על זה שהיא הוקמה אבל לא ראיתי שהיא פרסמה מסקנות. יש לך לינק לזה או משהו?
3.בתור אחד שקנה מנוי ממש לא יפריע לי לדעת שלא זכיתי בכרטיס לדרבי ובמקומי ילך אוהד שלא יכול לעשות מנוי אבל עדיין עשה/חידש חברות בעמותה.

אני משקיע זמן וכסף בשביל לבוא לכל משחק (גם אני סטודנט לא גר בתל אביב או ברדיוס חצי שעה ממנה) למה שאני לא אהנה מקדימות לכרטיסים בחוץ?
באיזה עולם זה הגיוני שמישהו שבא לו ללכת לדרבי יבוא לדרבי על חשבון אוהדים שנוסעים לכל מקום בארץ.
אני בכלל חושב שצריך לעשות רישום של הגעה למשחקי חוץ ולתת עדיפות לפי הסדר הבא:
1. מתמידים-מנויים-חברי עמותה
2. מנויים- חברי עמותה
3. חברי עמותה
4. פושטקים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
itay_yacobi כתב:
EISEN כתב:

אני משקיע זמן וכסף בשביל לבוא לכל משחק (גם אני סטודנט לא גר בתל אביב או ברדיוס חצי שעה ממנה) למה שאני לא אהנה מקדימות לכרטיסים בחוץ?
באיזה עולם זה הגיוני שמישהו שבא לו ללכת לדרבי יבוא לדרבי על חשבון אוהדים שנוסעים לכל מקום בארץ.
אני בכלל חושב שצריך לעשות רישום של הגעה למשחקי חוץ ולתת עדיפות לפי הסדר הבא:
1. מתמידים-מנויים-חברי עמותה
2. מנויים- חברי עמותה
3. חברי עמותה
4. פושטקים אחרים

סבבה, אני באותו סטטוס כמו שלך (חוץ מזה שאני לא סטודנט) וחושב אחרת.
אם מה שראצ'ו אומר נכון, ולמעט דרבי נוקיה לא צפויות בעיות, אז כל הדיון לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2013, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
ברגע שיהיה סולד אאוט להדר יוסף, לאנשים לא תיהיה סיבה לחדש מנוי שהם לא יוכלו לקבל ממנו שום הטבה.
למשחקי הבית הם לא יוכלו לקנות כרטיס ולמשחקי חוץ סביר להניח שיעשו קודם כל הגרלות בין מי שיש לו חבר עמותה ומנוי, כמו שנה שעברה.
למעט בודדים שירצו לתרום לפרוייקט ככה סתם כי יש להם כסף מיותר, בידיעה שלראות משחק השנה הם כניראה לא יזכו, אנשים לא יעשו סתם ככה חבר עמותה.
מאמין שהמספר לא יגדל בהרבה עד סוף העונה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
לפי המייל מהעמותה 1300 חברים נכון לעכשיו (1000 מחדשים ו 300 חדשים). 800 לא חידשו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2013, 01:49 
מי שרוצה להגיע לכל משחק יגיע גם אם המשחק בנהריה/אילת גם אם הוא בגלל גר באלקנה זה לא תירוץ להיות סטודנט בחיפה ולכן מי שיש לו מנוי עדיף על סתם חבר עמותה (לא שחבר עמותה זה סתם זה גם חשוב אבל מנוי יותר) בקיצור אל תזיינו תמוח ופשוט תעשו מנוי ואם העונה כבר אי אפשר אז תעשו רק חבר עמותה כי זה הפועל וזה שווה את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2013, 09:02 
לא חושבת שהרוב נמנעים מחידוש בגלל הסיבות האינסטרומנטליות שמניתם.
בכל מקרה, כשיעשה סבב בין מי שבחר לא לחדש, תוכלו לערוך מיפוי של הסיבות וללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: