ציטוט:
ב כדורסל המודרני יש פחות תרגילים, יש יותר קריאת מצבים. זה ליצור דברים ולעשות קליעות גדולות . זה המשחק השני בקריירה שלי שהקבוצה שלי ניצחה במדד, אבל הפסידה את המשחק. עצרנו את ראשון על 32 אחוז מהשתיים, אי אפשר לעצור יותר מזה. נכנסתי לחדר הלבשה ואמרתי לשחקנים שהם יהיו קבוצה גדולה, כי אכפת להם והם לוקחים ללב".
אדלשטיין הוסיף: "אף אחד לא מתרץ. אנחנו נותנים 150 אחוז ויכולים עדיין לשחק יותר טוב. אנחנו רוצים להיות עם ארבעה זרים. היו הרבה דברים לאורך כל הדרך. לא שמעתם אותי מדבר וגם עכשיו אני לא מתכוון לדבר על זה, זו הסיטואציה לצערי. יש לנו המון פצועים. יותם שירן היה לי חסר כל השבוע ומחר נקבל את תוצאות הבדיקה שלו. לא האמנתי שבסוף ינואר עדין אהיה טרוד בלחפש זרים . כשניצחנו כולם אמרו 'וואו תופעה', אבל כשהתחלנו להפסיד התחילו לדבר על הזרים. אני מקווה שנתחזק".
לגבי החלק הראשון-אתה מתעקש להניע כדור ולקלוע מבחוץ,כתפיסה,זה לא קשור לקריאת מצבים זה קשור לתפיסה שאתה מחדיר לשחקנים:תבין זה לא עובד!!!
לגבי החלק השני-נו באמת אתה האשם המרכזי (ולדעתי היחידי) בבזיון הזה,אתה לא מסוגל לקבל החלטות,אתה נלחץ מכל דבר בקיצור אתה לחיץ בערך כמו ביבי לפני פרישת של החרדים מממשלה צרה!!!
שהחתימו את ארז הייתי בין הבודדים שאמר שעל אף שאין איש כדורסל טוב ממנו בארץ,הוא מאמן עם בעיית ראש יותר קשה ממירי רגב!!!
ידע יש, יכולות נפשיות אין