דניאל א כתב:
חששתי מאוד מהמשחק הזה, כי היה לו פוטנציאל לבחון את היכולת שלנו מול הגנה במשחק עומד, בניגוד למשחקים נגד מכבי מגידו, שם לא היה משחק עומד, עם הלחץ שלהם על כל המגרש.
החשש התממש - הפועל לא יודעת לשחק מול הגנה עומדת. פשוט נתקענו, ולא היו פתרונות. לא מבין למה אנחנו מתחילים את ההתקפה 13 שניות לסיום ה24, במיוחד שלא היה עלינו לחץ לפני כן. לא ראיתי פעם אחת תרגיל שלנו בהתקפה. בראין לדעתי היה מצוין בהגנה, והיה מצוין בהתקפה כשהיה לו את הכדור, פשוט לא הביאו לו אותו / לא לקח אותו - בעיה ענקית במשחק.
טוהר החליט להיות בעל הבית, והוא הצליח לפרקים, אבל עם כל האהבה שלי לטוהר, לא הוא צריך לעשות את זה.
לא יכול להיות שיש לנו קלע מעולה, הישראלי הכי טוב בליגה בעונה הקודמת, והוא זורק פעם אחת לסל, ועוד אחרי כדרור. חייבים לסדר לו מצבי קליעה.
לגבי ההגנה, אין לי הרבה תלונות. השחקנים ניסו לא לתת שלשות, פשוט לא הלך. אבל חייבים לקחת ריבאונד הגנה, פשוט חייבים. רק אחרי ריבאונד אנחנו מצליחים לרוץ, ובלי זה אנחנו פשוט לא עושים נקודות.
רבע ראשון שיחקנו מצוין, בלי עבירות, ואז בהתקפה האחרונה שלהם, במקום פשוט לשחק כדורסל, התחלנו עם העבירות - כי היה לנו עבירות לתת - באופן מיותר לחלוטין שרק שבר לנו את המומנטום.
אין מה לעשות, אנחנו, במיוחד עם כל הפצועים (מה עם גל איתן?), פשוט פחות טובים. ולצערי גם לא משחקים נכון.
מה עושים במשחק הבא? טוחנים לבריאן שהמשחק שלו. בלעדיו, אין לנו סיכוי. מכשירים את גל. מסדרים תרגילים בהתקפה. באים מרוכזים. אני מקווה שנוכל ושזה יספיק.
מי זה בדיוק הישראלי הכי טוב בליגה בעונה שעברה? כי עד כמה שאני יודע, הישראלים הכי טובים בליגה בעונה הקודמת שיחקו בקבוצה שעמדה מולנו.
אני בטוח שאתה לא מתכוון לאלעד אליהו, כי אם כן כנראה שלא ראית את המשחקים שלנו העונה ולא ראית את המשחקים שלו בעונה שעברה.
אתה מוזמן להסתכל על אחוזי הקליעה שלו ברוב משחקי העונה וגם על אלה של העונה שעברה ואז תגלה כמה הוא קלעי מעולה.
דרך אגב, זה מצחיק שאנחנו מדברים על התקפה מסודרת מול הבקעה, כי במשחק הראשון שלנו מולם זה בדיוק היה הדבר שבו ניצחנו אותם בקלות - משחק נהדר מול האזורית שלהם ובכלל משחק נהדר בהתקפה מסודרת.
אבל דברים השתנו מאז משמעותית, ולא לטובה.