תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 10:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיינל בלוף
הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 10:35 
היורוליג בניגוד לעמיתו בכדורגל, הכסף שמקבלות הקבוצות הוא לא שיוויוני כי זכויות השידור שייכות לקבוצה עצמה ואז כל אחת מקבלת לפי מו"מ. מכבי שנים מקבלת פה סכומי עתק מהטלוויזיה(שכמובן זה פתח לספונסרים וחסויות) ולכן נוצר בור אדיר בינה לבין שאר הליגה. אני בטוח שאני לא מחדש פה כלום לאף אחד, ולכן חייבים לדחוף למהלך שהאלופה היא היחידה שהולכת ליורוליג, וגם אם יש איזשהו הפסד כספי כמו שהמשתמש דובראש טוען, אני וכל אוהד הפועל שאוהב ספורט, לא יכול בגלל הטיעון הזה לוותר על החלום לשחק מול פנאתנייקוס, צסק"א או ברצלונה. זאת לא צריכה להיות נחלתה הבלעדית של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
זיו אתה לא יכול לגרום ליורוליג לוותר על אחת מהקבוצות ה"רווחיות" שלו, ולכן אין מצב שאם מכבי לא תזכה באליפות היא לא תשחק שם, כי הם פשוט יזמינו
אותה. מה שצריך לעשות זה שהקבוצה השניה (הפיינליסטית / הזוכה) תקבל את הזכות לתמודד על כרטיס. אבל מכיוון שזה עלול לגרור הפסד כספי, אין זה
נכון לחייב את הקבוצה לשחק שם אם היא לא תוכל לעמוד בזה. לכן אני טוען שהמנהלת תצתרך למצוא את הפתרון לכך.
הצעה אחת שאני אעלתי היא שהמנלהת תמכור מראש את זכויות השידור לגורם חיצוני לפרק זמן של 3-5 שנים, את הכסף הזה יקבלו הקבוצות, שמשחקות,
ובכך מראש יתמזערו הנזקים הכספיים וכמעט ולא יהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אאל"ט גליל בעונה שהם זכו באליפות היו במוקדמות היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
אדום אופטימי כתב:
el dudernio כתב:
אופטימי כמו שרמזתי השריון של מכבי בתוקף רק אם הם משחקים בליגה הישראלית.
צריכים להציב לכן בפני מכבי 2 ברירות:
1. להמשיך לשחק בליגה הישראלית אבל בתנאים X,Y,Z (למשל : תקרת שכר של 3 מליון יורו, 3 זרים / מתאזרחים רשומים לליגה / משחקי הגביע יהיו באולם ניטרלי).
2. להמשיך לשחק עם 20 זרים ותקציב של 10 מליון יורו ולא להיות משוריינים.

1. את התנאים למשחק בליגה הישראלית בהחלט אפשר לקבוע להם. את התקציב לליגה הישראלית גם אפשר לקבוע להם. לקבוע להם תקציב לליגה האירופאית לדעתי לא נכון לקבוע להם.
לא הבנתי למה התכוונת בסעיף
2. אם התכוונת למספר הזרים בליגה האירופאית או לתקציב בליגה האירופית ? לדעתי באירופה שעשו מה שבא להם שיהיה להם . בא להם על תקציב של 100 מליון יורו שיעמידו אותו.

אני לא מתכוון לקבוע להם כלום לליגה האירופאית,אם הם רוצים להקים קבוצה לאירופה וקבוצה לליגה שיהנו, השנה למכבי היו (לפי ערוץ הספורט) 8 זרים ו 7 ישראלים,
זה מצב לא קביל בעיני. אין לי בעיה שיהיו להם 8 זרים, אבל באיגוד יכולים להיות רשומים "רק" 3, ככה שיהיו אמורים להיות להם 9 ישראלים, מינימום.
עכשיו אני לא בטוח שכל הישראלים שלהם יוכלו להיות "אלון שטיינים", ולכן זה יצור להם בעיה גם לאירופה, כי יוגב אוחיון לא יבוא לשחק שם אם זה יהיה "רק" לליגה.

מאחר ואנו מסכימים על כך שכמות הזרים בליגהצריכה להצטמצם ע"י החלטת המנהלת (שנציגינו ישבו בה) ומאחר ושנינו מסכימים שבאירופה מותר להם לעשות מה שהם רוצים ולשחק עם כמה זרים שהם רוצים ובאיזה תקציב שהם רוצים, אז בוודאי אתה מבין שיהיו להם שני תקציבים. אחד של קבוצת המחלה למשחקים בליגה ואחת של קבוצת המחלה שמשחקת באירופה.
ואתה בטח מבין שניתן לקבוע להם כמה זרים לרשום בליגה אבל לא ניתן לבקר שתקציב אחד לא ממן את השני. וגם אם תפרוס כאן מודל תיאורטי של בקרה הרי שהוא יקרוס בצד הפרקטי שלו.

מבחינת המנהלת - אין 2 תקציבים. יש רק תקציב אחד, שמתאים רק למסגרת שתוחלט (אם וכאשר) ואותו יבחנו.
אם יתגלו אי התאמות בין התקציב להוצאות הקבוצה - ידרשו ממכבי תשובות.
אם יתגלה כי הם הגישו חוזים לבקרה, כשבפועל השחקנים יקבלו סכומים אחרים ממקור אחר ("התקציב השני") - מכבי תעמוד לדין על חוזה כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מאי 2012, 22:45 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

הצעה אחת שאני אעלתי היא שהמנלהת תמכור מראש את זכויות השידור לגורם חיצוני לפרק זמן של 3-5 שנים, את הכסף הזה יקבלו הקבוצות, שמשחקות,
ובכך מראש יתמזערו הנזקים הכספיים וכמעט ולא יהיו.

אבל הזכויות לא שייכות למנהלת מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
נכון, אבל הזכויות שיכות לקבוצות.
אם אתה מעביר את התקנון הזה במסגרת הצעה רחבה לשיפור התחרותיות בליגה אני לא חושב שיש קבוצה שלא תסכים לכך,
כרגע יש לכל קבוצה שהיא לא מכבי 0 אחוז לשחק ביורוליג ולצאת משם עם התחתונים, ויש גם 0 אחוז להביא זרים ברמה של הזרים
של מכבי והצליח לשמור אותם ליותר משנה אחת. ההצעה שאני מציע פותרת את שתי הבעיות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 04:27 
סמל אישי של המשתמש
בטח שיש קבוצה שלא תסכים - מכבי.
הזכויות שידור שלה שייכות לה, למה שהיא תסכים לוותר על זה בשביל משהו שבמקרה הטוב (מבחינתם) לא יפגע בהכנסות שלהם ויעלה את ההכנסות של כל השאר?
מבחינתם שכל שאר הקבוצות חוץ מהם יעשו הסכם כזה. אתה יודע טוב מאוד מה יהיה שווה הסכם כזה

ההצעה הזאת אכן עונה על מה שתיארת, אבל היא דורשת הסכמה של מכבי לנסות להגביר את התחרותיות בליגה.
מה אתה אומר תהיה הדיעה של הדון על הנושא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2012, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
ההצעה לא חייבת לכלול את מכבי.
אם יש שתי נציגות לישראל מכבי + אלופה / סגנית, שתתחרה נגיד מול השלישית ביוון (הרי גם שם "רק" שתי הגדולות נמצאות בדרך קבע),
ככה תוכל להבטיח כרטיס נוסף ליורוליג, כאשר במקרה שתפסיד קבוצה תשחק ביורוקאפ (וגם לשם היא תקבל כסף עקב אותה שיטת מכירת
זכויות השידור). כלומר השיטה לי מבטיחה לעוד קבוצה בארץ אופציה לשחק באירופה בליגה "סבירה" (כלומר לא הבלקנית) מבלי להפסיד כסף.
מה גם שהיא מאפשרת לקבוצות לקחת "סיכונים" פחות גדולים כאשר הם מנסות להביא שחקן שישדרג אותן כי כאשר יש להם את קלף היורוליג
על השולחן הן כנראה יצטרכו להוציא פחות כסף כדי שהשחקן הזה יגיע.

כלומר ההצעה שלי מתייחסת "רק" לכל הקבוצות שהן לא מכבי, מבלי לבטל את השריון של מכבי, כי זה כרגע לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: