תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 19:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי מוסינזון (לא רכילות)
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
[quote="נועם שחם"] כי ממי שעובד עם ילדים ובני נוער נדרש סטנדרט התנהגות מסויים ומצופה ממנו להיות דמות חינוכית. זו מחוייבות גם מול ההורים ששולחים את הילדים שלהם להתאמן במועדון.

גילי מעולם לא היה דמות חינוכית במיוחד, אבל אם עוד היה אפשר להחליק אותה, אז הפרשיה האחרונה היא כזו שאי אפשר להתעלם ממנה. רוצה לככב בפורנו ביתי? על הכיפאק. לאמן ילדים אתה לא יכול.

כן?
מישהו שמצלם אותו ואת זוגתו במהלך מה שאותם הורים מזועזעים עשו בשביל להפוך להורים הוא פחות חינוכי ממישהו שמטיף בלי הפסקה לעישון חומרים לא חוקיים (בלי קשר לויכוח על חוקיות החומרים)?

באופן כללי, מתירנות מינית זה דבר לגיטימי (גם בגבולות מסויימים), אבל יש התנגשות בין הרצון לחיות חיי מתירנות מינית ושימוש חופשי בסמים קלים לבין הרצון לעבוד עם ילדים ובני נוער.

אין לי בעיה עם אורח החיים של גילי, הוא לא פגע באף אחד, אבל להיות דמות חינוכית כנראה גדול עליו.

אל תכניס לפה את הסמים. מבחינתך הסרטון שדלף לבדו מספיק.
ושוב אני אזכיר שמישהו מ"חבריו" שפרסם את הסרטון הוא זה שעבר על החוק וצריך לשלם מחיר. לא הקורבן שהסרטון שלו הופץ.

מוסינזון עצמו הפיץ אותם.
די לעשות לו הנחות.
הבחור חולה תשומת לב,וגם ידוע שכל המונולג שלו על דו מיניות שפרסם ביום העצמאות זה היה
נטו בשביל להשאיר אותו בעניינים,בזמן שהוא לא ממש כזה.

אתם פשוט מכורים לשקרים (הוא הפיץ! הפיץ!!!)
ולטענה על האינטרס מאחורי המונולוג כבר הגבתי קודם.

יאללה חברה, שיהיה בכיף. מקווה שאף אחד מכם לא ישלם לעולם מחיר על טעויות.[/quote]
לא יודע בן כמה אתה, אני מניח לפי הפוסטים שלך שאתה מבוגר. אם זה אכן כך, אז אני לא מגלה לך משהו מסעיר, אבל... אנשים משלמים על טעויות שהם עושים. גם חד פעמיות, גם בשוגג, גם חוקיות.
אלו החוקים בעולם המבוגרים. כל השאר זה בסרטים, או אצל אנשים עם קשרים.
מאחר ואני בתפקיד שבו יש לי מגע עם מבוגרים ותדמית לשמר, הפייס, אינסטגרם, טוויטר וכל אמצעי המדיה שלי מכוונים לכך. אני לא עושה לייק שלא חשבתי עליו.
גם במגרש אני נזהר למקרה שזה יעלה אח"כ לרשת.
אני מציע לכל אחד לאמץ כאלה הרגלים, כי הבוס הבא שלך יגגל אותך, ואשכול עם ש. מ. ת. כ, למשל, יכול למנוע קבלה לעבודה או לימודים.
בארה"ב, יש הדרכות בנושא לילדים בבי"ס תיכון, לסטודנטים ולאנשי מקצוע.
גילי מוסינזון פישל, ומשלם מחיר. אפילו לא מחיר כבד. שיפסיק להתבכיין.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:

יאללה חברה, שיהיה בכיף. מקווה שאף אחד מכם לא ישלם לעולם מחיר על טעויות.

לא, אתה פשוט מכור לפנטזיה שלך שלא הוא הפיץ אותם,
אז נכון שהוא לא הפיץ אותם לציבור הרחב, אבל הוא היה הראשון שהפיץ אותם ושלח אותם מהטלפון שלו.
(אם הוא לא היה מפיץ ראשון, הם לא היו מופצים לכל עבר אחר כך).

זה שיש לו חברים כאלה, זאת כבר הבעיה שלו ולא של אף אחד אחר, ואם הוא רוצה לבוא בטענות למישהו, שיבוא לחברים שלו.

הפער בין 'לשלוח לחברים בקבוצה סגורה' ו'להפיץ לכל עבר' קטן מהמרחק לפשוט 'לצלם ולשמור במכשיר שלך'.
אז אני לא ממש מבין את ההבדל. הרי גם לצלם עצמך ולשמור לעצמך זה לא מעשה נטול סכנות. אז אולי גם זו טעות? הרי התוצאות בשטח הן זהות. הוא עכשיו אדם עם סרטון סקס באינטרנט. כל עוד הוא לא רצה שזה יקרה, אני לא מבין את ההבדל (הרי כתבת בהתחלה של השרשור שבמקרה והמכשיר נפרץ, לא היית מפטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום עמוק, אתה צודק. אדם צריך לשמור על התדמית שלו. בגלל זה לא התווכחתי עם אנשים שהכניסו לסיפור אלמנטים נוספים שהוא מחצין כמו סמים קלים.
אבל מדובר בסרטון נטו, ובאנשים שהסרטון לבדו מספיק עבורם בשביל לא להעסיק אותו.
הקטע הוא שבשביל להצדיק את העמדה של עצמם, הם מייחסים לו כוונות נסתרות לפרסום הסרטון התרגיל תשומת לב. כמו שאמרתי כבר, אני לא יודע אם זה נכון.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 12:23 
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:
אדום נחמד כתב:

יאללה חברה, שיהיה בכיף. מקווה שאף אחד מכם לא ישלם לעולם מחיר על טעויות.

לא, אתה פשוט מכור לפנטזיה שלך שלא הוא הפיץ אותם,
אז נכון שהוא לא הפיץ אותם לציבור הרחב, אבל הוא היה הראשון שהפיץ אותם ושלח אותם מהטלפון שלו.
(אם הוא לא היה מפיץ ראשון, הם לא היו מופצים לכל עבר אחר כך).

זה שיש לו חברים כאלה, זאת כבר הבעיה שלו ולא של אף אחד אחר, ואם הוא רוצה לבוא בטענות למישהו, שיבוא לחברים שלו.

הפער בין 'לשלוח לחברים בקבוצה סגורה' ו'להפיץ לכל עבר' קטן מהמרחק לפשוט 'לצלם ולשמור במכשיר שלך'.
אז אני לא ממש מבין את ההבדל. הרי גם לצלם עצמך ולשמור לעצמך זה לא מעשה נטול סכנות. אז אולי גם זו טעות? הרי התוצאות בשטח הן זהות. הוא עכשיו אדם עם סרטון סקס באינטרנט. כל עוד הוא לא רצה שזה יקרה, אני לא מבין את ההבדל (הרי כתבת בהתחלה של השרשור שבמקרה והמכשיר נפרץ, לא היית מפטר).

אז כדאי שתלמד ותלמד את הילדים שלך טוב טוב (באופן אישי הבת שלי שומעת את זה בערך 20 פעם ביום),
בשניה ששלחת משהו באינטרנט, אתה כבר לא יודע לאן הוא יגיע ומה יעשו איתו (כן, גם אם זה החבר/ה הכי טובים שלך).

עכשיו, אין ספק שגם לצלם את עצמך ולשמור בנייד זה סיכון (במידה ויפרצו לך אותו),
ואני לא חושב שאם היתי בתפקיד ציבורי או במקום בחיים שזה יוכל לפגוע בי בעתיד הייתי עושה את זה,
אבל זה הרבה פחות חסר אחריות ועוד הרבה פחות מטומטם מאשר לצלם ולשלוח בעצמך.

וכמו שכבר אמרתי לך, אין לי בעיה שיזיין מה שבא לו ואיפה שבא לו, אבל לא הייתי רוצה מורה/מאמן/דמות משפיעה מטומטמת וחסרת אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום עמוק, אתה צודק. אדם צריך לשמור על התדמית שלו. בגלל זה לא התווכחתי עם אנשים שהכניסו לסיפור אלמנטים נוספים שהוא מחצין כמו סמים קלים.
הקטע הוא שבשביל להצדיק את העמדה של עצמם, הם מייחסים לו כוונות נסתרות לפרסום הסרטון התרגיל תשומת לב. כמו שאמרתי כבר, אני לא יודע אם זה נכון .

ברכות,לפחות אתה מתחיל לערער על הדברים שאתה קובע בצורה כל כך נחרצת.
מעניין אם היית מדבר אותו דבר אם הוא היה המורה להתעמלות של הבת שלך.

תפסיק להיתמם ולדחוף את הראש באדמה.
אף אחד לא מתלונן על זה שהוא זיין או שהוא צילם.
זה לא האישו,וזה בטח לא פשע.
מתלוננים על זה שהוא הפיץ את הסרטים האלה (כן מר חכמולוג,הוא הפיץ - גם אם בקבוצה סגורה),וניפנף
בהם לכל עבר עד שהוא התחיל לשלם על זה מחיר אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 12:45 
אתם בדקתם כמה מוסינזון הרוויח בהפועל לפני שאתם דורשים חיי נזירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
כי ממי שעובד עם ילדים ובני נוער נדרש סטנדרט התנהגות מסויים ומצופה ממנו להיות דמות חינוכית. זו מחוייבות גם מול ההורים ששולחים את הילדים שלהם להתאמן במועדון.

גילי מעולם לא היה דמות חינוכית במיוחד, אבל אם עוד היה אפשר להחליק אותה, אז הפרשיה האחרונה היא כזו שאי אפשר להתעלם ממנה. רוצה לככב בפורנו ביתי? על הכיפאק. לאמן ילדים אתה לא יכול.

כן?
מישהו שמצלם אותו ואת זוגתו במהלך מה שאותם הורים מזועזעים עשו בשביל להפוך להורים הוא פחות חינוכי ממישהו שמטיף בלי הפסקה לעישון חומרים לא חוקיים (בלי קשר לויכוח על חוקיות החומרים)?

באופן כללי, מתירנות מינית זה דבר לגיטימי (גם בגבולות מסויימים), אבל יש התנגשות בין הרצון לחיות חיי מתירנות מינית ושימוש חופשי בסמים קלים לבין הרצון לעבוד עם ילדים ובני נוער.

אין לי בעיה עם אורח החיים של גילי, הוא לא פגע באף אחד, אבל להיות דמות חינוכית כנראה גדול עליו.

אני מסכים לגבי הסמים.
אני באמת לא מבין למה מישהו שעושה אורגיות בלילה בבית שלו לא יכול להיות מחנך טוב ביום.
אני לא מצליח לראות למה שנים של הטפות לעישון חומרים לא חוקיים (עובדתית. בלי קשר לויכוח אם בצדק או לא.) בדף ציבורי בפייסבוק שנגיש לילדים עברו בשתיקה ועל סרטון של כמה שניות שבו רואים אותו עם זוגתו במיטה והופץ בוואטסאפ, שלהורים נורמליים אמורה להיות שליטה על גישה של הילדים הקטנים שלהם לשם, יש כל כך הרבה זעזוע.

בכל מקרה אחרי שסיבך את אחד מבעלי הקבוצה בגלל פוסט בפייסבוק גם ככה לא הייתה שום לגיטימציה שהקבוצה תעסיק אותו אז הוא לא מעניין. רק העקרון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
הקטע הוא שבשביל להצדיק את העמדה של עצמם, הם מייחסים לו כוונות נסתרות לפרסום הסרטון התרגיל תשומת לב. כמו שאמרתי כבר, אני לא יודע אם זה נכון .

ברכות,לפחות אתה מתחיל לערער על הדברים שאתה קובע בצורה כל כך נחרצת.
מעניין אם היית מדבר אותו דבר אם הוא היה המורה להתעמלות של הבת שלך.

תפסיק להיתמם ולדחוף את הראש באדמה.
אף אחד לא מתלונן על זה שהוא זיין או שהוא צילם.
זה לא האישו,וזה בטח לא פשע.
מתלוננים על זה שהוא הפיץ את הסרטים האלה (כן מר חכמולוג,הוא הפיץ - גם אם בקבוצה סגורה),וניפנף
בהם לכל עבר עד שהוא התחיל לשלם על זה מחיר אישי.

איזו חוצפה מתנשאת צריך כדי לפרגן לי על זהירות, כשאתם כבר החלטתם שכל הסיפור הזה הוא תרגיל יחצ.
ולא, אין לי שום בעיה שהוא יהיה מורה של הבת שאין לי.
אבל אני מבין שלך יש. אז אם תוכל ברשותך, מה היא בדיוק הבעיה? ממה אתה חושש? תודה מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
pokara כתב:

וכמו שכבר אמרתי לך, אין לי בעיה שיזיין מה שבא לו ואיפה שבא לו, אבל לא הייתי רוצה מורה/מאמן/דמות משפיעה מטומטמת וחסרת אחריות.

וכמו שאני אמרתי לך, מורים מטומטמים יש בשפע, וכנראה הרבה יותר ממסינזון.
ההתמקדות בו מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 13:55 
אדום נחמד כתב:
pokara כתב:

וכמו שאני אמרתי לך, מורים מטומטמים יש בשפע, וכנראה הרבה יותר ממסינזון.
ההתמקדות בו מביכה.

נכון, אבל החוק במדינת ישראל מחייב אותך לשלוח את הילד לבית ספר, וגם כאן אני תמיד אשתדל שהיא תלך לזה שהוא הטוב ביותר באיזור.

לחוג כדורסל/מקרמה/מחשבים או כל אחד אחר אני לא חייב לשלוח, ולכן אם אני כבר אשלח, זה יהיה למקום שבו המדריך לא הראה לכל העולם ואחותו כמה הוא מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
החוזה איתו נגמר בסוף יוני. הוחלט לא לחדש לו את החוזה.

ההחלטה הכי מתבקשת שיש.

חבל שהועסק בהפועל מלכתחילה, אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם.

אגב,
אם החוזה נגמר ביוני,
למה מדובר על זה רק עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 20:06 
אין לי ספק שביחסים של גילי עם החבר שלו, גילי הוא הקורבן, והחבר שהפיץ את זה הוא מאנייק לא קטן ואולי גם עבריין.אבל זאת לא הפואנטה כשמדברים על היחסים בין גילי לבין המועדון. זה הבדל חשוב.
בעיני הסרט כשלעצמו הוא לא עילה לפיטורין אבל יש כאן הקשר שאי אפשר להתעלם ממנו באשר לגילי כ"דמות חינוכית". אני יכול להבין הורים שתהיה להם בעיה רצינית לשלוח את הילד שלהם להתאמן עם גילי. הבעיה היא לא המיניות אלא ההחצנה שלה והחשש שההחצנה הזאת תגיע גם לילדים שהוא מאמן. אני לא בטוח שהם יכולים להבדיל בין המאמן שלהם כמאמן לבין הזיין שבעיתון. אני לא בטוח שהוא עצמו יכול לשמור על ההבחנה הזאת. והשאלה היא האם אין להורים זכות לשלוט בחשיפה של הילדים שלהם לתכנים שכאלו.
אני חושב שיש להם.

ואגב, זאת לא שאלה קלה. אני מניח שהרוב כאן היו מסכימים שזה היה לחלוטין לא לגיטימי לפטר מאמן בגלל שהוא יוצא מהארון, אבל ההבדלים בין המקרים, ברמה התיאורטית, לא ממש גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 20:16 
בואו רק נשים דברים על דיוקם, אף אחד לא פיטר אותו.
החוזה שלו הסתיים, והמועדון החליט לא להמשיך איתו את ההתקשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אין לי ספק שביחסים של גילי עם החבר שלו, גילי הוא הקורבן, והחבר שהפיץ את זה הוא מאנייק לא קטן ואולי גם עבריין.אבל זאת לא הפואנטה כשמדברים על היחסים בין גילי לבין המועדון. זה הבדל חשוב.
בעיני הסרט כשלעצמו הוא לא עילה לפיטורין אבל יש כאן הקשר שאי אפשר להתעלם ממנו באשר לגילי כ"דמות חינוכית". אני יכול להבין הורים שתהיה להם בעיה רצינית לשלוח את הילד שלהם להתאמן עם גילי. הבעיה היא לא המיניות אלא ההחצנה שלה והחשש שההחצנה הזאת תגיע גם לילדים שהוא מאמן. אני לא בטוח שהם יכולים להבדיל בין המאמן שלהם כמאמן לבין הזיין שבעיתון. אני לא בטוח שהוא עצמו יכול לשמור על ההבחנה הזאת. והשאלה היא האם אין להורים זכות לשלוט בחשיפה של הילדים שלהם לתכנים שכאלו.
אני חושב שיש להם.

ואגב, זאת לא שאלה קלה. אני מניח שהרוב כאן היו מסכימים שזה היה לחלוטין לא לגיטימי לפטר מאמן בגלל שהוא יוצא מהארון, אבל ההבדלים בין המקרים, ברמה התיאורטית, לא ממש גדולים.

נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
לא ידעתי שהיום כל כך מקובל להסריט עצמך מקיים יחסי מין.
אני כניראה מיושן גם בנושא זה.

לא כל כך מבין מדוע זה משנה כל כך האם מוסינזון הפיץ את הסרט או חברו.
מישהו כתב לפני כמה שבועות בוולטון את המשפט " תגיד לי מי חבריך ואדע מי אתה". מישפט שאני מסכים איתו.

הוא חל גם על מוסינזון.

לא ראוי בעיני לאמן קבוצת ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 23:45 
סמל אישי של המשתמש
זה לא עניין של מקובל או לא.
השאלה היא האם יש משהו פסול בלעשות את זה.

אני לא צילמתי את עצמי מעולם, וסביר להניח שלא אעשה את זה. אני לא מעוניין בכך.
אבל אם כל הפרטנרים מסכימים לכך, אני לא רואה בזה שום דבר פסול.
גם לא בזה שהם שלחו לחברים שלהם.
הדבר היחיד שפסול כאן היה שהסרטון דלף, וזה לא הוא עשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2016, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

אגב,
אם החוזה נגמר ביוני,
למה מדובר על זה רק עכשיו?

כי הוא מאמן ילדים, שבקיץ לא מתאמנים.
עכשיו זה התקופה שמסכמים עם המאמנים לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
אז?

אני יודע שלקראת חוזה שנגמר, בן אדם מברר מה קורה,
בטח לא מחכה חודשיים אח"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 00:40 
אני לא יודע מה באמת הסיבה לאי חידוש של החוזה אז לא מביע דעה בנושא.
אבל בהקשר של מי ראוי להיות דמות מחנכת, ילדים נהיים אנסים אחר כך כי אף אחד לא מדבר איתם על סקס כמו שצריך בגיל הזה, ומה שמפריע לכם זה מישהו שמחצין את המיניות שלו רחמנא ליצלן (ולא בפני הילדים כן)? יש לי תחושה שאם היה מדובר בהטרוסקסואל מונוגמי התגובות היו שונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
זה לא עניין של מקובל או לא.
השאלה היא האם יש משהו פסול בלעשות את זה.

אני לא צילמתי את עצמי מעולם, וסביר להניח שלא אעשה את זה. אני לא מעוניין בכך.
אבל אם כל הפרטנרים מסכימים לכך, אני לא רואה בזה שום דבר פסול.
גם לא בזה שהם שלחו לחברים שלהם.
הדבר היחיד שפסול כאן היה שהסרטון דלף, וזה לא הוא עשה.

זה לא משהוא פסול.
זה דבר שלדעתי לא נורמטיבי אלא אם אני כל כך מנותק מההוויה של בני העשרים/שלושים של היום.

פעם אולי לא היה נורמטיבי להיות הומו. היום זה נורמטיבי.
פעם אולי הורים היו מהססים מאוד האם לשלוח את ילדם לקבוצת ספורט שמאמנה לא סטרייט. הים לדעתי לא.
כן אני יודע שתמיד יהיו בכיינים שיבואו בטענות שאם הוא היה סטרייט היו מאריכים לו את החוזה. שיבכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אז?

כי עתה הוא יכול להתבכיין שפוטר בגלל "הסרט" וכל העיתונאים שקל וגרוש יקבלו את הטענות שלו בלי ממש לבדוק.

האיש בכיין מקצוען!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2016, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
אז?

בעבודה רגילה ורצופה, כן.
בעבודה שיש בה חודשים שלא עובדים בהם במילא, מחליטים על החוזה החדש רק לפני שאמורים לחזור לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ItaiH6 כתב:
נועם שחם כתב:
כי ממי שעובד עם ילדים ובני נוער נדרש סטנדרט התנהגות מסויים ומצופה ממנו להיות דמות חינוכית. זו מחוייבות גם מול ההורים ששולחים את הילדים שלהם להתאמן במועדון.

כן?

מה המתירנות המינית שלו שלבנאדם שמלמד ילדים אסור שיהיה? לדעתי זה עניין סובייקטיבי. יש אנשים למשל שיחשבו שבנאדם שיצא מהארון זה לא לעניין שילמד ילדים. אני חושב שהם טועים. אז איזה דברים לדעתך אסורים על דמויות חינוכיות?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 08:32 
שאלה טובה, לא גיבשתי כללים בענין. אתה יכול לשאול את עצמך את אותה שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 09:01 
[quote="נועם שחם"]שאלה טובה, לא גיבשתי כללים בענין. אתה יכול לשאול את עצמך את אותה שאלה.[/quote

לא ניתן לקבוע כללים מראש. יש להפעיל את מבחן השכל הישר, ואת המבחן הזה גילי מוסינזון לא עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 13:38 
100%anti beitar כתב:
אבל בהקשר של מי ראוי להיות דמות מחנכת, ילדים נהיים אנסים אחר כך כי אף אחד לא מדבר איתם על סקס כמו שצריך בגיל הזה, ומה שמפריע לכם זה מישהו שמחצין את המיניות שלו רחמנא ליצלן (ולא בפני הילדים כן)? יש לי תחושה שאם היה מדובר בהטרוסקסואל מונוגמי התגובות היו שונות...

ילדים נעשים אנסים כי לא מדברים איתם על סקס בכיתה א'?
ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אבא של קידר כתב:
נועם שחם כתב:
שאלה טובה, לא גיבשתי כללים בענין. אתה יכול לשאול את עצמך את אותה שאלה.[ /quote

לא ניתן לקבוע כללים מראש. יש להפעיל את מבחן השכל הישר, ואת המבחן הזה גילי מוסינזון לא עבר.

מבחינתי יותר בגלל ההטפה לסמים מאשר בגלל סרטוני סקס של 10 שניות שגם ככה נמצאים במדיום שלא אמור להגיע לעיני ילדים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2016, 22:08 
בני12 כתב:
100%anti beitar כתב:

ברצינות?

כיתה א' זה מוקדם, חשבתי שמדובר בגילאים יותר מתקדמים, לא שזה אסון להתחיל לדבר על זה כבר אז, הכל תלוי איך.
לגבי גיל 12-13-14, בטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2016, 12:25 
100%anti beitar כתב:
בני12 כתב:
100%anti beitar כתב:

ברצינות?

כיתה א' זה מוקדם, חשבתי שמדובר בגילאים יותר מתקדמים, לא שזה אסון להתחיל לדבר על זה כבר אז, הכל תלוי איך.
לגבי גיל 12-13-14, בטח.

הוא אימן כיתות א'-ד'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: