red-toro כתב:
Frank Serpico כתב:
טור מביך. בן קפלן הוא זה שיחליט אלו אוהדים טובים להפועל ואלו לא...
חשוב לציין שאם הקהל של הפועל היה מורכב רק מבן קפלנים, הפועל הייתה מתפרקת מזמן, כי אנשים כמוהו היו נוטשים, בורחים ומפקירים ברגעים הקשים, אז שאדון בן קפלן לא יוותר כ"כ בקלות על אוהדים שמעולם לא הפסיקו ללכת עם הפועל.
אני חושב שזה היה רגע מאד מביך
ש- 1,300 אנשים השתיקו כמה מהאוהדים הטובים והמסורים ביותר של הפועל בשירה שקרית "הלכתי עם הפועל גם בטוב וגם ברע". ושלא יובן לא נכון, אני נורא התנגדתי לשירי השואה במשחק האחרון וזה עיצבן אותי נורא, בעיקר הנסיבות לשירים האלה והן לא השנאה למכבי, אבל כשהרוב החוצפן הגיב כמו שהגיב, היה קשה לבחור צד והנטייה הטבעית היא ללכת עם אנשים שהלכו איתי תמיד, גם אם יוצאות להם שטויות מהפה לפעמים.
בן קפלן, תלמד אותנו איך להתנהג. נתראה היום בווינטר? כנראה שלא. שבת שלום.
תישן, חביבי, תישן.
המדובר ב1300
אוהדים של הפועל ת"א שהשתיקו קומץ אוהדים של הפועל ת"א. הנסיון הסמנטי שלך לקבוע ששאר ה1300 אינם אוהדים אלא סתם "אנשים" מראה כמה טיפשות וחד צדדיות מכילים הפוסטים שלך.
ההתנסחות "הרוב החוצפן" גם מראה כמה דמוקרטית ופתוחה החשיבה שלך. כ"כ מתאים שבהקשר של עמותה תקרא לרוב- "חוצפן".
כדאי שתזכיר לעצמך שהרוב הזה, לא רק שאינו חוצפן, אלא הוא בדיוק מה שמזניק ויזניק את הפועל ת"א כדורסל קדימה. כי עם 20 איש, אי אפשר ללכת למכולת, וכי אני בטוח שמתוך "הרוב החוצפן" ההוא ניתן למנות את רוב האנשים ששמו את הערבויות כדי שבכלל תוכל לפתוח את העונה.
ובקיצור "הרוב החוצפן" בהחלט ילמד אותך איך להתנהג ואיך לא לפגוע בקבוצה ובעמותה המפעילה אותה. לאט, אבל בטוח.
איפה ראית שכתבתי ש- 1300 האוהדים הם לא אוהדים טובים? אתה גם רוצה להכניס לי מילים למקלדת? מתוך האוהדים שקיללו יש כמה מהאוהדים הטובים ביותר של הפועל, כאלה שבאמת הלכו עם הפועל גם בטוב וגם ברע. מתוך 1,300 האוהדים, היו הרבה שהיו צריכים לחכות לקללות כדי לפתוח את הפה שלהם והדהר שהכי ברור וזו עובדה מספרית, זה שלא כל 1300 האוהדים היו שם כשהפועל הייתה צריכה אותם.
מעבר לזה, אתה מוזמן לנסות ללמד אותי איך להיות אוהד ואיך להתנהג. מה תעשה בדיוק?