19 כתב:
אז אל תברח לזה לא אישי.
אם ההתנהלות היא בושה וחרפה מבישה ושערורייה ושאר הקופניזם, אז מישהו מתנהל בצורה מביכה ומבישה וכו'
מה זה הללכת עם ולהרגיש בלי הזה?
זו לא ביקורת, זו זריקת רפש, כשאין הודעה בלי מביך ומביש ובדיחה.
אז שוב, זה לגמרי לא אישי ואני לא מאשים לרגע אף אחד מהשמות שהוזכרו פה (חוץ מאדלשטיין ואורי שלף שאחראים בהגדרה על ההתנהלות המקצועית אבל לא ניכנס לזה)
מעבר לזה יש הרבה דברים שמקורם בפורמט של המועדון (חלק מהם שונה בזכות ההנהלה) וגם זה סיפור בפני עצמו
שוב, אני לגמרי נגד כל ההכנסה של שמות לדיון הזה, ברור שהאנשים בהנהלה סומכים על המאמן כסמכות המקצועית וטוב שכך
הם גם נותנים לו את החופש המקצועי ומגבים אותו ובמקביל לוקחים אחריות וטוב שכך
המועדון שלנו לא מתנהל עם עמית גלים ומוטי אמסלמים ודני קליינים למיניהם, הוא לא מתנהל עם עסקנים שיושבים על הראש של המאמן ומושכים בחוטים מלמעלה (ולעתים גם מחתימים זרים בעצמם) ולכן האחריות המקצועית היא ברמה שונה לגמרי
לפטר את ארז זה דבר שלא הייתי עושה במהלך העונה וגם ממש לא הייתי עושה עכשיו, ולהיות שוטר של ארז בוא נגיד שרבים וטובים ניסו לפניהם...
אין לי ספק שהם בין הפטיש לסדן, ובאמת אני לא חושב שאף אחד אחר היה עושה עבודה יותר טובה מהם
בכל מקרה אני לגמרי לא רוצה להפוך את הדיון לדיון כזה שמדבר על אנשים
כאמור יש לי את כל ההערכה לפועלם ואני באמת מוקיר תודה על העבודה שלהם שמעטים היו עושים באותה הקרבה
ברור לי שבמסגרת הפורמט של המועדון והאילוצים הם עושים את המקסימום (גם אם היו טעויות)
מקווה שזו הפעם האחרונה שצריך להתייחס לעניין הזה