עובדיה,
הרעיון שלך בכלל לא רע, וחבל שאף אחד לא מנסה לברר את הנושא מול גורמי העירייה.
חבל גם שאוהדים טובים בחרו לתקוף אותך, אבל לא טרחו לספק לך מידע על תקופות העבר של הפועל ביד אליהו.
עובדתית, למרות טענות המגיבים פה, הפועל הפסידה אליפויות, בשנות ה-70/80/90, גם באוסישקין.
היא הפסידה אליפות, גם בסדרה היחידה בה הביתיות היתה שלה והיא בחרה לשחק באוסישקין.
אני לא ערכתי סטטיסטיקה מדוייקת, אבל זכורים לי מספיק דרבים שניצחנו ביד אליהו, וכאלו שהפסדנו באוסישקין.
דרבים הועברו ליד אליהו באותן שנים על מנת לשמור על מסגרת התקציב. עובדה.
החישוב היה לאזן את התקציב עם קיומם של בין 4 ל-6 משחקים ביד אליהו במהלך העונה הסדירה/פליאוף.
אף אחד לא מכר את הביתיות בשביל כסף. הביאו שחקנים טובים והיה צורך לייצר הכנסות למימון שלהם.
ברוק סטפי, דאג לי, דניס וויליאמס, ווין רובינזון, דיוויד אנדרסון, לינטון טאונס, רדנקו דובראש, ננד מרקוביץ', פרוויס שורט, מייק לארג'י, דיוויד תרדקיל, לבן מרסר ועוד רבים שלא הוספתי את שמם, לא עלו לשחק בהתנדבות, בתור תרומה למועצת פועלי תל אביב.
יד אליהו היה גם אז מזוהה עם מכבי, ועדיין הצלחנו להישאר במרבית העונות יריב ראוי למכביזם.
נכון להיום להפועל אין מגרש ביתי.
הפיתרון של הרחבת הדר יוסף הוא סיפור של שנה לפחות, גם אם מתחילים לעבוד מחר בבוקר.
הפועל צריכה מגרש גדול של לפחות 5000 מקומות, על מנת לספק את הדרישה, להערכתי לא רק במשחקים חשובים.
הכל עניין של שיווק, שאם יעבדו נכון אפשר להגיע לתוצאות הרצויות.
הידבקות להדר יוסף, גם מורחב, היא מבחינתי חשיבה בקטן.
הפועל צריכה להוכיח לעצמה שהיא מסוגלת להביא 3000 - 5000 מהרגע הראשון של העונה הקרובה.
ברגע שנחשוב במספרים הללו, אני מאמין שגם נעלה דרגה בגיוס הספונסרים.
מבחינתי האישית, הפועל לא מוכרת את עצמה בעבור כסף, עם מעבר זמני ליד אליהו.
היא בסך הכל עושה שינוי בחשיבה, ומכינה את עצמה למעבר לאולם גדול משל עצמה.
אני מראש לא פוסל את יד אליהו כ
אופציה זמנית.מעבר ליד אליהו לכל העונה, כאשר טרם המעבר העירייה חותמת על חוזה להקמת אולם להפועל תוך 3 שנים, הוא צעד שמקובל עלי.
אי עמידה של העירייה בחוזה, תעביר להפועל פיצוי בסכום שיאפשר לה לבנות אולם.
בתנאים אלו, בנוסף לעיקרון השוויון מול מכבי ביד אליהו, יכולים לעזור לנו כלכלית ומקצועית.
אמרתי זאת בעבר ואני חוזר על כך היום, הכי גרוע מבחינת העמותה בשנה הקרובה יהיה להשיב בידיים ריקות אוהדים שיבקשו לרכוש מינוי/כרטיסים.
בהדר יוסף, וייתכן שגם במגרשים אחרים, שהם לא יד אליהו זה תרחיש ריאלי.
שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.