רדנקו כתב:
בוריס כתב:
20 כתב:
יובל כתב:
ה"סיבה" שבגינה סקוט לא משחק היא אותה "סיבה" שבגינה סקוט יובש בחלקים קריטיים בהפסדים לנהריה, ראשל"צ לאילת למרות שבדקות שלו הוא היה הכי טוב על המגרש, לטובת שחקנים ששיחקו גרוע באותם משחקים. ה"סיבה" הזאת היא לא מקצועית אלא כי הוא השעיר לעזאזל של קטש שמעדיף, במיוחד ברגעי לחץ ופאניקה (שלו), את השחקנים שלו כמו סקוורר ואובאנון גם אם הם הרבה פחות טובים.
במסקנה שסקוט לא שיחק וניצחנו את ראשון אז ההחלטה הוכיחה את עצמה או שהיא נכונה, כשאין שום דבר אחר שמעיד על כך, יש כשל לוגי כל כך בסיסי, שאני בהלם שאנשים בוגרים משתמשים בה. להגיד שאם התקבלה החלטה X ובסופו של דבר ניצחנו אז החלטה X הייתה נכונה זה טיעון ממש טיפשי. לפי זה במקרה של ניצחון כל החלטה הייתה נכונה וההפך. ברור שזה לא נכון וזו דמגוגיה לשמה.
וכן, יש סיכוי לנצח את נס ציונה בלי סקוט ואפילו סיכוי גדול כי הם קבוצה חלשה. זה לא הופך את הסיכוי הזה להרבה יותר נמוך מאשר אם היינו משחקים עם סקוט, שבמפגשים הקודמים נגדם (ברוב המשחקים העונה אבל נגדם במיוחד) היה הכי טוב על המגרש. אי אפשר להגיד שיש לנו מצ'אפ טוב נגדם כשסקוט עם הפיזיות והאגרסיביות שהוא מביא מהקו האחורי נגד הקו האחורי הרך של נס ציונה היה הסיבה העיקרית לכך והוא לא משחק.
קטש ממשיך להמאיס עם החלטות שנעות בין מקובעות להזויות (בלי שום דבר באמצע) וזה נהיה כבר בלתי נסבל.
יש שאלה אחת בלבד: האם הפועל + סקוט טובה מהפועל + אובנון
כן. כן. חד משמעית.בפער
ההבדל בין שניהם לא קטן מההבדל בין קרטיס לגייטס
זה שטויות במיץ.
עובדתית, בכמה משחקים ששיחקנו בלי סקוט (מלבד הדרבי) שיחקנו יותר טוב ונראינו יותר טוב.
אני ממש לא מסיק מזה מסקנות שככה אנחנו צריכים לשחק ושעדיף לשחק עם אובאנון ולהשאיר את סקוט בחוץ (אני ממש לא חושב ככה) אבל לומר שבגלל שבגלל שסקוט יותר טוב מאובאנון אז עדיף לקבוצה לשחק עם אחד ולא עם השני זו שטות מוחלטת.
אני חייב לומר שלמשחק הספציפי הזה אני דווקא לא הייתי רושם את תומפסון. אני חושב שלשחק עם גייטס מול וואט זו התאבדות (ואני לא לוקח את יונתן בחשבון כי מה לעשות - הוא לא משחק כל משחק כמו בזה האחרון) ואני מעדיף את קלי כגיבוי לגייטס מאשר את תומפסון.
די די זה מביך
מול אשדוד שסקוט נעדר נראינו טוב כי אובאנון תפס משחק מעולה,רק שהוא תופס משחק טוב פעם בשישה - שמונה משחקים
מול ראשון עם סקוט היינו גומרים את המשחק רבע 2, לא יודע איך הסקת ששיחקנו טוב שם חלקים נרחבים מהמשחק נראינו רע וחסרי אונים
יובל כבר כתב שזה דמגוגיה מצחיקה שאתם מסיקים שסקוט צריך להיות בחוץ בגלל שניצחנו משחק שהוא לא שיחק בו, משחק שבקלות גם יכלנו להפסיד ואם הכוכב של היריבה היה קולע 40% ממה ממה שהחטיא בפרקי המשחק יכולנו להפסיד גם
אין פה מה להתווכח, לחלוק, לגבות או להגן - סקוט הוא הזר הכי טוב שלנו ולא לרשום אותו זה החלטה הזוייה שגובלת בחוסר ידע בסיסי בכדורסל נקודה