תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 16:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:40 
הפועל כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:
למה שמתן ישחק 4? עד שסופסוף יש לנו שחקני פנים נורמליים שימשכו את ההגנה ויקחו ריבאונד, למה צריך שוב לשחוק את מתן ב4?
יונתן ייתן את ה10 דקות מנוחה לשני הסוסים מתחת לסל, ומתן יוכל סופסוף לא להשיחק במאבקים מול שחקנים גבוהים ממנו בראש, ולהיתקע בחוץ עם שומר על הפרצוף כי ההגנות ממול לא עושות דאבל טים על הגבוהים

ליונתן יהיו הרבה יותר מ-10 דקות, שחקנים כמו גייטס ומיימון זה לא שחקנים של 35 דקות במשחק. באופן כללי גבוהים יותר נוטים לעשות עבירות מאשר גארדים ויותר קשה להם לשחק דקות ארוכות, אצל גייטס ומיימון יש גם שאלה באיזה משקל ואיזה conditioning הם יבואו לעונה כי לדוגמה תחילת עונה שעברה גייטס גם פיזית לא יכל 35 דקות (אחר כך נכנס לכושר יותר טוב). שניהם שחקנים שהיו להם בעיות של עודף משקל במהלך הקריירה ואני מאוד מקווה שיעשו הכנה טובה לעונה הזאת.

אני בטוח שקטש ישחק גם עם הרכבים נמוכים יותר, באילת הוא שיחק עם פאלמר הרבה בתור 4 ומניח שאצלנו זה יהיה עם בראון או מתן. יש קבוצות שיעמידו לך מיסמאצ'ים של הרכבים נמוכים, לפעמים גם אתה רוצה לשחק עם הרכב יותר אתלטי שירוץ ועם גייטס ומיימון על המגרש זה לא אידיאלי.

התכוונתי 10 דקות מנוחה לכל אחד מהם, כלומר 20 סה"כ (לפחות). יש לנו 3 גבוהים נורמלים + יונתן מור לכמה דקות בתקווה. לא רואה שום סיבה שמתן ישחק 4

יש הרבה סיבות... כמו שאמרתי משחק ריצה זה אחד מהם, מיסמאצ'ים מסוימים בהגנה זו עוד סיבה, והתמודדות מול אזורית זו סיבה אחרת שהולכת להיות משמעותית. נכון שיש את יונתן בתור 4 שקולע מבחוץ אבל יונתן זה יונתן (לא בדיוק סלע יציבות ולא בדיוק ספציאליסט בהגנה או בהמנעות מעבירות מטופשות) ואנחנו הולכים לקבל הרבה אזורית, לפעמים תצטרך לשחק גם עם הרכבים של מתן ובראון בתור הפורוורדים. לא סוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:40 
ההנהלה צריכה לארגן משחק ידידות אוהדים/בעלים נגד השחקנים. אחרת נטפס פה על קירות מעל חודשיים. אני שומר את גייטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הזר הרביעי: ג׳רון מיימון
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:41 
יהונתן *

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
לא סוף העולם לשים את מתן ב4. אבל אני חושב שזה עשה לו רק רע בשנים האחרונות. הוא גיבור ונתן הכל, אבל זה מאד שחק אותו, ומונע ממנו להיות אפקטיבי בהתקפה. אני חושב שצריך כמה שיותר להימנע מזה השנה כשסופסוף יש לנו אפשרות לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 22:59 
הפועל כתב:
לא סוף העולם לשים את מתן ב4. אבל אני חושב שזה עשה לו רק רע בשנים האחרונות. הוא גיבור ונתן הכל, אבל זה מאד שחק אותו, ומונע ממנו להיות אפקטיבי בהתקפה. אני חושב שצריך כמה שיותר להימנע מזה השנה כשסופסוף יש לנו אפשרות לכך

אני לא אומר שאני בעד כדורסל כזה אבל לפעמים בהתאם לאיך שהמשחק מתפתח זו אופציה לגיטימית. אם נניח אתה רוצה כמה דקות של לחץ על כל המגרש וריצה אז הרכב של סקוורר, סקוט, בראון ומתן עם גייטס/מיימון זו אופציה מצוינת. זה לא הכדורסל שאתה בונה את הקבוצה לשחק אבל אלה דברים שמאמן טוב יודע לנסות בסיטואציות מסוימות בהתאם לצרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2014, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
4 עם מסה עם התמצאות בצבע :HEART2:
שחקן קשוח ששם גוף לריבאונד :HEART2:
מקווה מאד שהוא וגייטס ישחקו יחד ומתן לא יהיה 4 כי אז כל הפנטזיה שלי עם צבע שמנמן ופיזי תלך לקיבינימאט.
שיהיה בהצלחה והלוואי וחתום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:

אני לא אומר שאני בעד כדורסל כזה אבל לפעמים בהתאם לאיך שהמשחק מתפתח זו אופציה לגיטימית. אם נניח אתה רוצה כמה דקות של לחץ על כל המגרש וריצה אז הרכב של סקוורר, סקוט, בראון ומתן עם גייטס/מיימון זו אופציה מצוינת. זה לא הכדורסל שאתה בונה את הקבוצה לשחק אבל אלה דברים שמאמן טוב יודע לנסות בסיטואציות מסוימות בהתאם לצרכים.

כמה דקות פה ושם זה בסדר. אבל לא להגיע למצב שהיה אצל ארז שמתן היה משחק את זה לפעמים 15-20 דקות במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
מתי זה כבר קרה? רק מחוסר ברירה, בעונה הראשונה כשהיה לנו זר גבוה אחד זה קרה הרבה. אבל בעונה האחרונה זה קרה מעט מאוד, למעט פתיחת העונה כשהארפר עוד לא היה או רק הגיע זה קרה לדעתי רק פעמיים. במשחק חוץ נגד גליל בתחילת העונה כשהארפר היה פצוע ובמשחק האחרון נגד אילת כשכל הגבוהים נכנסו לבעיית עבירות (ועדיין שיחקו ביחד 67 דקות שזה אומר מקסימום 13 דקות למתן בעמדה 4). אם תעבור על כל המשחקים בעונה האחרונה אז תראה שהגבוהים שיחקו תמיד 70 דקות ומעלה, בדרך כלל קרוב ל-80 (בממוצע שלושת הגבוהים שיחקו 75 דקות למשחק וחוץ מכמה דקות כל העונה שלושתם לא היו ביחד על המגרש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 08:01 
סמל אישי של המשתמש
חתם.
בהצלחה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 08:13 
לא להאמין שהסגל הושלם באוגוסט. מה יעשו עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
טוויטר שלו :

https://twitter.com/JeronneMaymon

אני כבר אוהב אותו הוא נראה לא פראייר בכלל, כזה שלא יתעסקו איתו, לא כמו החנונים של שנה שעברה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
א.מה שגביזון אמר.שחקנים שמרביצים ואגרסיבים בצבע :HEART2:
ב.ראצ'ו-מיימון זה טריפולטאי ולא מרוקאי
ג.אני מאמין שהשנה. נראה שוב פעם קבוצה שהיא יותר הגנתית מהתקפית. אפילו שזה קטש.לא בטוח שגישת הפיקנ'רול של קטש תהיה השיטה הדומיננטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
ג.אני מאמין שהשנה. נראה שוב פעם קבוצה שהיא יותר הגנתית מהתקפית. אפילו שזה קטש.לא בטוח שגישת הפיקנ'רול של קטש תהיה השיטה הדומיננטית

מימון זה גם מרוקאי...הוא נראה בקליפים כמו שחקן שחי על אנרגיות ונראה לי שהוא יתחבר מעולה לקבוצה ולאווירה מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:21 
מיק ג'ונס כתב:
דובראש כתב:

מימון זה גם מרוקאי...הוא נראה בקליפים כמו שחקן שחי על אנרגיות ונראה לי שהוא יתחבר מעולה לקבוצה ולאווירה מסביב.

שימון התאבד כבר?
לא נראה לי תהייה כזו אווירה מדהימה בגן נר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:45 
דובראש כתב:

גישת הפיק אנד רול היא פחות או יותר הגישה השולטת בכדורסל היום. אתה תראה הרבה פיק אנד רולים, כמו שבעונה שעברה הפועל שיחקה הרבה פיק אנד רולים. למרות שהיה משחק תנועה יפה ויעיל, אבל גם בתוכו היו הרבה פיק אנד רולים. זה הכדורסל של היום. הוא מתבסס על פיק אנד רולים. הם מאפשרים לקצר את המהלכים ההתקפיים, יוצרים מיס מאצ'ים. ובתכל'ס? אם עושים אותם נכון הם מאוד יעילים.
כולם משחקים פיק אנד רולים (כמובן, עם התאמות, ושינויים, ולא רק. וחובה לגוון וכו'. אבל גם בתוך משחק תנועה וכו' יש לא מעט פיק אנד רולים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:46 
סמל אישי של המשתמש
alachover כתב:
לא להאמין שהסגל הושלם באוגוסט. מה יעשו עכשיו?

מה אנחנו נעשה עכשיו? נשארנו רק עם החרא מרמון בחודשיים הקרובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שראיתי כמה משחקים מלאים שלו אני יכול לחוות עליו דעה קצת יותר מעמיקה מאשר לפרש דו"חות סקאוטינג (למרות שהדו"חות של DraftExpress כמעט תמיד מדוייקים מאוד).

אם להתחיל מהדברים הטובים, אז קודם כל בהגנה הוא שומר מצוין. קשה לעשות עליו סלים בצבע, אמנם הוא לא גבוה אבל רחב מאוד, חזק מאוד, נותן גוף. יחסית לגודל שלו הוא גם שומר טוב מחוץ לצבע, זז לא רע. מעבר לכך הוא גם שולח ידיים לכדורים, משקיע מאוד, פייטר מעולה, משתטח על הרצפה כשצריך.

כשזה מגיע לריבאונד, שם הוא באמת פורח. הוא ריבאונדר מצוין, למעלה מ-8 ריבאונדים למשחק אבל צריך לציין שאת זה הוא עשה כשלצידו בקו הקדמי היה ג'רנל סטוקס, אחד הריבאונדרים הכי טובים במדינה, יכול להיות שליד שחקן אחר המספרים שלו היו אפילו יותר גבוהים. הוא לא גבוה וגם לא אתלט במיוחד אבל עם הרוחב שלו ובוקס-אאוט שהוא מאוד מקפיד עליו קשה לקחת עליו ריבאונד. מעבר לכך הוא גם כל כך חזק, יש מקרים שהוא פשוט תולש ליריב את הכדור מהידיים. אם הוא באמת יתאקלם וייכנס לעניינים ויראה כל משחק 25 דקות ומעלה, לדעתי הוא יכול להביא את המספרים האלה גם לליגה, אם לא יותר בהתחשב בכך שהוא הריבאונדר הרציני היחיד בקבוצה.

בהתקפה באופן צפוי הוא פחות מאיים. בעונה האחרונה שלו הוא קלע פחות מ-10 נקודות למשחק שזה מעט - מצד אחד הקבוצה שלו שיחקה בלי רכז רציני וזה פגע בו מאוד, והוא גם שיחק לצד שני סקוררים דומיננטיים שנבחרו בדראפט האחרון (אפילו בצבע הוא לא היה האופציה ההתקפית הראשונה אלא סטוקס, ונדיר לראות במכללות קבוצה עם שני סקוררים בצבע) שזה כמובן גם פוגע לו במספרים. מצד שני גם לנו אין רכז וגם אצלנו הוא לא הולך להיות בדיוק שחקן מטרה אז הסיטואציה היא מאוד דומה.

בעיקרון יש לו משחק פוסט מאוד בסיסי, והוא מסוגל להוריד כדור לרצפה אבל משחק הפנים לסל שלו די בינוני, והבעיה הגדולה שלו זה שהוא לא מסיים מספיק טוב מתחת לסל בגלל הנתונים הפיזיים שלו. מה שהוא כן עושה טוב זה לשחק אגרסיבי גם בהתקפה וללכת הרבה לקו, ואפילו לקלוע משם באחוזים די גבוהים יחסית לשחקן פנים ועוד אחד שלא נחשב כישרון התקפי. יש לו קליעה יפה ובשתי העונות האחרונות הוא קלע ב-66, 67 אחוזים שזה נחמד מאוד. מידת ההצלחה שלו תלויה לדעתי כמה יעיל הוא יצליח לסיים ליד הטבעת וכמה הוא יצליח ללכת לקו כמו שעשה במכללות.

הייתי מציין גם שהוא מתנהל עם הכדור לא רע ועושה מעט מאוד שטויות. כשבאים לעזרה עליו הוא יודע למצוא שחקן פנוי בצבע או מחוץ לקשת, אחרי ריבאונד הגנה אין לו בעיה לשחרר את הכדור מהר למתפרצות, הוא מסוגל להשתחרר מלחץ על מגרש שלם עם כדרור או מסירה, בסך הכל הוא לא עושה נזק במשחק ההתקפה.

מה שבעייתי בעיניי זה שאמנם היינו צריכים שחקן שיכול לשחק 4-5 ולתת הגנה וריבאונד מאשר שחקן רך, אבל הוא יותר מדי 5 ומעט מדי 4. הבחור הזה חתיכת שרירן, לפני 3 שנים הוא שקל 120 קילו ואני לא אתפלא אם הוא הוסיף כמה קילוגרמים מאז למשקל שלו. מעבר לכך שזה כנראה מעיד על שחקן רציני שעובד קשה, זה גם אמור לעזור לו במאבקים בצבע בהתקפה ובהגנה, אבל בכל הקשור לזריזות וניידות, שהוא כן יצטרך להפגין, אני לא יודע כמה טוב זה עושה לו. בקבוצה שלו במכללה הוא שיחק עם ג'רנל סטוקס שהוא שחקן בסגנון כמעט זהה, פורוורד לא גבוה ובלי קליעה אבל חזק מאוד ואגרסיבי, ולפחות ממה שאני שמתי לב בעונה האחרונה שיחק לגמרי בעמדה 5. גם אם הוא שיחק לעתים בעמדה 4 כאמור זה לא היה ליד סנטר אמיתי אלא ליד עוד שחקן בסגנון שלו שיוצא מהצבע וזאת לא הולכת להיות הסיטואציה בהפועל. גייטס הוא סנטר במשרה מלאה שלא זז הרבה מהצבע ואני לא יודע כמה אפקטיבי מיימן יוכל להיות סביבו, בהתחשב בכך שהוא יצטרך לשחק בערך 20 דקות במשחק בעמדה 4. לדעתי הוא שחקן שדווקא הרבה יותר מתאים ליד סקורר נייד כמו סימפסון אם לא ליד פאוור-פורוורד טבעי. יחד עם העובדה שאין בקבוצה רכז או קלעי זה יוצר כמה בעיות התקפיות לא פשוטות, לפחות על הנייר. אני גם חושב שלמרות המוניטין של קטש בתור מאמן התקפה הולכת להיות פה קודם כל קבוצת הגנה, לדעתי בסגל הזה יש כמה חורים מבחינת התקפית שתצטרך להיעשות הרבה עבודה כדי לסגור אותם.

דבר אחרון לגבי השם שכנראה גורר הרבה עניין, אז למדקדקים אני חושב שההגייה הנכונה היא ג'רון מֶיימֶן: https://www.youtube.com/watch?v=jQVVHeer7zs. שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:21 
הסקאוטים של פורום שדים :BOW: באמת שאין דברים כאלו.

הנקודה החיובית העיקרית בעיני היא ששיפרנו בדיוק את הבעיה שהייתה לנו בכל העונות האחרונות - מסה בצבע. אולי מבחינת חסימות החברה לא מצטיינים, אבל נקווה שהשנה לא יחגגו עלינו בריבאונד בהגנה כמו שקרה לא מעט בשנתיים האחרונות, ויצטרכו להוציא הרבה אנרגיה כדי לעשות נקודות בתוך הצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
מה שהכי חשוב זה שהקבוצה "תידבק". הקבוצה של שנה שעברה לא הייתה מוכשרת, אבל הדבק הקבוצתי, יחד עם הקהל לקחו אותה גבוה.
על הנייר השתפרנו השנה - תיקנו את כל מה שטעון תיקון בסגל הישראלי, ומבחינת זרים בהתחשב בכך שקאונסיל איזן את בראון שנה שעברה, סה"כ בממוצע נשארנו על אותה רמה של זרים (ואפילו אם מתחבא שם איזה קאונסיל, אין לי ספק שהוא יעוף תוך חודש ויעשו התיקונים הנדרשים).
בהתחשב גם בהיחלשות של חיפה ונס ציונה (הנחה שלא ייפלו שוב על איזה האניקט), ולמרות שארז יותר איכותי מקטש - אין סיבה שלא נהיה שוב בשיפולי הצמרת

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 06 אוגוסט 2014, 10:26, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:25 
מניח שבאמת הוא ישחק הרבה דקות בסנטר ונשחק עם 4 גארדים. וזה סבבה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:27 
הפועל כתב:
מה שהכי חשוב זה שהקבוצה "תידבק". הקבוצה של שנה שעברה לא הייתה מוכשרת, אבל הדבק הקבוצתי, יחד עם הקהל לקחו אותה גבוה.
על הנייר השתפרנו השנה - תיקנו את כל מה שטעון תיקון בסגל הישראלי, ומבחינת זרים בהתחשב בכך שקאונסיל איזן את בראון שנה שעברה, סה"כ בממוצע נשארנו על אותה רמה של זרים (ואפילו אם מתחבא שם איזה קאונסיל, אין לי ספק שהוא יעוף תוך חודש ויעשו התיקונים הנדרשים).
בהתחשב גם בהיחלשות של חיפה ונס ציונה (הנחה שלא ייפלו שוב על איזה האניקט), ולמרות שארז יותר איכותי מקטש - אין סיבה שלא נהיה שוב בשיפולי הצמרת

אי אפשר לדעת אם אחד מהזרים הצעירים הוא לא סוג של קאונסיל חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
מניח שבאמת הוא ישחק הרבה דקות בסנטר ונשחק עם 4 גארדים. וזה סבבה לגמרי.

אם הזר הכי יקר שלך בהפרש גדול הולך לשבת הרבה דקות על הספסל זה לא סבבה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:44 
עושה רושם שיש קבוצה מאוד מוגבלת התקפית. לימונד הוא אשכרה הגו-טו-גאי שלנו והסקורר הטוב ביותר בסגל, רק שזה בשיטה שונה לגמרי מעונה שעברה.
מקווה שהעובדה שעושה רושם שזו קבוצה שכולם שומרים מעולים בה (חוץ מגייטס) ובטוח תהיה טובה יותר בריבאונד (חוכמה קטנה אחרי שהיינו קבוצת הריבאונד הגרועה בליגה אשתקד) תתרום לחוסן שלנו ותאפשר לנו להתמודד על מקום רביעי. גם אם נסיים חמישי-שישי זה לא אסון אם נגיע לפלייאוף בשיא ולא בשפל כמו אצל מר כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:47 
zink כתב:
הפועל כתב:

אם אחד הזרים הוא קאונסיל חדש הוא לא יפתח את העונה.
הזמנים השתנו ואחרי שתי עונות שהשלמנו את הסגל אחרי תחילת הליגה העונה אנחנו הראשונים שסגרו את הסגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 10:49 
bergkamp כתב:
עושה רושם שיש קבוצה מאוד מוגבלת התקפית. לימונד הוא אשכרה הגו-טו-גאי שלנו והסקורר הטוב ביותר בסגל, רק שזה בשיטה שונה לגמרי מעונה שעברה.
מקווה שהעובדה שעושה רושם שזו קבוצה שכולם שומרים מעולים בה (חוץ מגייטס) ובטוח תהיה טובה יותר בריבאונד (חוכמה קטנה אחרי שהיינו קבוצת הריבאונד הגרועה בליגה אשתקד) תתרום לחוסן שלנו ותאפשר לנו להתמודד על מקום רביעי. גם אם נסיים חמישי-שישי זה לא אסון אם נגיע לפלייאוף בשיא ולא בשפל כמו אצל מר כדורסל.

אף אחד לא חשב בעונה שעברה שבראון יהיה השחקן המוביל שלנו
גם בראון היה בשנה הראשונה באירופה.
צריך לחכות ולראות לאן דברים יתפתחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:05 
bergkamp כתב:

כמובן שאי אפשר לדעת את רמת השחקנים, אם יהיו נפילה או הצלחה. אבל ברמת העיקרון מה שכתבת לא נכון.
דוראנד סקוט הוא סקורר לכל דבר ועניין. היה סקורר במכללות והוחתם ככזה בספרד. לא הצליח שם, נכון. אבל הוא סקורר.
גם יינסי גייטס הוא סקורר מתחת לסל. יותר טוב, פחות טוב, אבל הוא גו טו גאי מתחת לסל שאמור לעשות נקודות. זה משהו שלא היה בכלל בעונה שעברה. שחקן מטרה מתחת לסל (שוב, הוא יכול להיות טוב או רע. אני מדבר על אופי השחקן - גייטס הוא סקורר מתחת לסל)
וגם ריון בראון שחקן שבמכללות עשה לא מעט נקודות. הוא לא גו טו גאי. פחות מייצר לעצמו מצבים. אבל בסגנון הוא קלעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:12 
היה ידוע שקרלון בראון סקורר. זה היה ברור מהאימונים הראשונים שלו וכבר במשחק האימון נגד נס ציונה בהדר יוסף היה ברור שמדובר בשיחוק גדול.
דוראנד סקוט הוא שחקן הגנה מצוין וחודר טוב, אבל לא עושה רושם של סקורר מוכח עם קליעה מבחוץ. שני הגבוהים בטח לא סקוררים גדולים. אולי אולי ראיון בראון יפתיע ויתגלה כסקורר יוצא דופן, אם כי היכולות שלו עושות רושם של שחקן מרשים אבל משלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:14 
מהפכה כתב:
zink כתב:
הפועל כתב:

הזמנים השתנו ואחרי שתי עונות שהשלמנו את הסגל אחרי תחילת הליגה העונה אנחנו הראשונים שסגרו את הסגל

לא חושב שצריך לחתוך מישהו לפני תחילת העונה.
לגבי קאונסיל זה היה סיפור אחר, הוא חתם על חוזה זמני לחודש והיתה לנו יציאה, הוא מלכתחילה היה שחקן שלא היו סגורים עליו והחתימו ״עד שנמצא מישהו יותר טוב״, וכשראו במה מדובר היה צריך להגיד יפה שלום.
אבל יחד איתו היה אוונס שגם עליו דיברו בתור מועמד רציני להחתך (לא פחות מקאונסיל) ואם היינו עושים את זה זו היתה טעות. בכל זאת מדובר על שחקנים צעירים שנה ראשונה באירופה וצריך לקחת את זה בחשבון.

כמובן כולנו מצפים מקטש לעשות תיקונים בזמן בניגוד לארז אבל לא צריך לקחת את זה לקיצון. השחקנים הצעירים שיש לנו השנה (בניגוד לקאונסיל ששוב אני מזמין לראות מה אמרתי עליו כשחתם) מספיק מוכשרים כדי שניתן להם צ׳אנס נורמלי, אלא אם יש בעיה פיזית של פציעה או כושר מאוד לקוי או ״משמעת״ שזה סיפור אחר.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 06 אוגוסט 2014, 11:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:16 
זה נכון שגייטס שחקן מטרה, אבל זה לא שחקן שתלך אליו במאני-טיים. גארדים או פורוורדים קולעים הם אלה שמכריעים משחקים בדרך כלל. מקווה שתיווצר קבוצה בדגש על קבוצה, ופה אני סומך על קטש ויכולתו לשלב תרגילים ואלתור על סמך אינטואיציה שיביאו לכך שעל אף החיסרון בגו-טו-גאי לא נגיע לרגעי המאני-טיים תקועים בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2014, 11:27 
Fez כתב:
מהפכה כתב:
zink כתב:
הפועל כתב:

לא חושב שצריך לחתוך מישהו לפני תחילת העונה.
לגבי קאונסיל זה היה סיפור אחר, הוא חתם על חוזה זמני לחודש והיתה לנו יציאה, הוא מלכתחילה היה שחקן שלא היו סגורים עליו והחתימו ״עד שנמצא מישהו יותר טוב״, וכשראו במה מדובר היה צריך להגיד יפה שלום.
אבל יחד איתו היה אוונס שגם עליו דיברו בתור מועמד רציני להחתך (לא פחות מקאונסיל) ואם היינו עושים את זה זו היתה טעות. בכל זאת מדובר על שחקנים צעירים שנה ראשונה באירופה וצריך לקחת את זה בחשבון.

כמובן כולנו מצפים מקטש לעשות תיקונים בזמן בניגוד לארז אבל לא צריך לקחת את זה לקיצון. השחקנים הצעירים שיש לנו השנה (בניגוד לקאונסיל ששוב אני מזמין לראות מה אמרתי עליו כשחתם) מספיק מוכשרים כדי שניתן להם צ׳אנס נורמלי, אלא אם יש בעיה פיזית של פציעה או כושר מאוד לקוי או ״משמעת״ שזה סיפור אחר.

פז, הכוונה שלי הייתה למקרה בו ברור שהשחקן לא מספיק מוכשר
אמנם בסוף העונה ארז עוד אמר שבקאונסיל יש משהו ולא ראיתי אימונים שלו אבל כבר בגביע ווינר היה ברור שמדובר בשחקן מאוד מוגבל
אחד כמוהו לא היה צריך לפתוח את העונה וההבדל בינו לבין אוונס עצום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: