תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 05:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מר מאמן
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:28 
אוקיי
אני חושב שבליגה המעוותת הזאת לא נכון לשפוט מאמנים לפי כמות התארים שלהם
פרנקו, למשל, לקח גביע כשמכבי בבית כבר מהשמינית.
מה שהמאמן של בני השרון עשה ב2007 (מי זה היה?) היה מרשים לא פחות למרות שלא לקח גביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
זה היה אפי לדעתי. וזה אולי מרשים ונחמד ויופי טופי. בסופו של דבר אני מצטער, תארים זה המדד. ארז כבר מאמן למעלה מ20 שנה ולא זכה בכלום, ותכלס גם לא היה ממש קרוב לזה. זאת עובדה שאי אפשר להתעלם ממנה, והיא לחלוטין לא מקרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:32 
דורסמן לקח אליפות עם חולון , SO?
תארים זה לא הכל...בטח שלא בליגה שלנו

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:38 
סמל אישי של המשתמש
SO? SO הוא יצא מלך העולם, זה SO.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:41 
הפועל כתב:
SO? SO הוא יצא מלך העולם, זה SO.

זה אומר שהוא מאמן יותר טוב מארז כי לו יש אליפות ולארז אין?
אם תארים זה המדד לטענתך

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
קשה לי לאמר אם יותר טוב או פחות טוב, כי הוא אימן תקופה מאד קצרה. קשה לאמוד מאמן לאורך תקופה כ"כ קצרה.

אבל בתקופה הקצרה שאימן הוא לקח עולה חדשה והוביל אותה למקום ראשון עם יכולת מצוינת והביא אליפות ראשונה מחוץ למכבי אחרי 15 שנה. אני חושב שבמינימום זה אומר שכנראה הוא מאמן לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי הוא בעיקר יודע להביא זרים ברמה גבוהה (כמובן שעם כסף). אבל כן, בשורה התחתונה הוא הביא אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
ואליפות מוצדקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 00:55 
הפועל כתב:
קשה לי לאמר אם יותר טוב או פחות טוב, כי הוא אימן תקופה מאד קצרה. קשה לאמוד מאמן לאורך תקופה כ"כ קצרה.

אבל בתקופה הקצרה שאימן הוא לקח עולה חדשה והוביל אותה למקום ראשון עם יכולת מצוינת והביא אליפות ראשונה מחוץ למכבי אחרי 15 שנה. אני חושב שבמינימום זה אומר שכנראה הוא מאמן לא רע.

אז אני אגיד לך, דורסמן מאמן גרוע. אין לו מושג
עונה אחרי זה הוא לקח את ראשון לאיזה 4 משחקים הושפל ובגדול ועזב אותם.

לחולון היה סגל נדיר עם טאקר{מככב היום בNBA} , סימונס קלעי ענק , דיקסון, אלטון בראון!,רוט, עמית תמיר ועוד כמה ששכחתי.

אי אפשר בכלל להשוות בין גאון כדורסל כמו ארז או כמי שיהיה הגאון הבא של הכדורסל פרנקו לבין מיקי דורסמן שהוציא תעודת מאמן בכסתח בשביל לאמן קצת כשמשעמם לו.

מגמת המאמנים הצעירים משתפרת משנה לשנה וזה דבר מעודד לכדורסל הישראלי.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:10 
מאיר טפירו אולי גדול שחקני הליגה (הישראלים) ב15 שנים האחרונות ולא לקח אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
אז בגלל חצי עונה גרועה בראשון אין לו מושג? בחיאת. אתה לא רציני. לפי המדד הזה כל מאמן בהיסטוריה הוא חסר מושג.
לפני האליפות הוא גם עשה משהו. העלה את חולון ליגה. פעמיים. ומי בנה את הסגל של עונת האליפות? השחקנים האלו נחתו מהשמיים? ומי חיבר אותם לקבוצה כ"כ מרשימה? חסרות קבוצות בהיסטוריה עם סגל מדהים שלא הגיעו לכלום? בטח בכדורסל הישראלי.

הבנאדם בנה והוביל במו ידיו את העונה הכי מרשימה של קבוצה ישראלית שאינה מכבי ב20 השנים האחרונות + אליפות. אם זה בפני עצמו לא קונה לבנאדם מעט כבוד על יכולת האימון שלו, אני לא יודע מה כן.
כאילו זה מובן מאליו שלוקחים קבוצה שהרגע עלתה ליגה, בונים אותה מאפס, מחברים אותה לקבוצה שמציגה כדורסל מרשים כל העונה, מסיימת מקום ראשון לפני אלופה נצחית עם תקציב גדול פי כמה שהגיעה לגמר היורוליג באותה עונה, ולוקחת ממנה תואר ברגע האמת.
זה כ"כ קל שהפעם היחידה שקרה משהו שאפילו התקרב לזה ב45 השנים האחרונות הייתה לפני 20 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 01:43 
הפועל כתב:
אז בגלל חצי עונה גרועה בראשון אין לו מושג? בחיאת. אתה לא רציני. לפי המדד הזה כל מאמן בהיסטוריה הוא חסר מושג.
לפני האליפות הוא גם עשה משהו. העלה את חולון ליגה. פעמיים. ומי בנה את הסגל של עונת האליפות? השחקנים האלו נחתו מהשמיים? ומי חיבר אותם לקבוצה כ"כ מרשימה? חסרות קבוצות בהיסטוריה עם סגל מדהים שלא הגיעו לכלום? בטח בכדורסל הישראלי.

הבנאדם בנה והוביל במו ידיו את העונה הכי מרשימה של קבוצה ישראלית שאינה מכבי ב20 השנים האחרונות + אליפות. אם זה בפני עצמו לא קונה לבנאדם מעט כבוד על יכולת האימון שלו, אני לא יודע מה כן.
כאילו זה מובן מאליו שלוקחים קבוצה שהרגע עלתה ליגה, בונים אותה מאפס, מחברים אותה לקבוצה שמציגה כדורסל מרשים כל העונה, מסיימת מקום ראשון לפני אלופה נצחית עם תקציב גדול פי כמה שהגיעה לגמר היורוליג באותה עונה, ולוקחת ממנה תואר ברגע האמת.
זה כ"כ קל שהפעם היחידה שקרה משהו שאפילו התקרב לזה ב45 השנים האחרונות הייתה לפני 20 שנה.

אין לו מושג כי אני מחולון ויצא לי לראות את דורסמן לא מעט באימונים,במשחקים עוד בתקופה שהייתי במחלקת הנוער שלהם.
הוא עשה עבודה גדולה כבעלים של הקבוצה. אני בטוח שאם תשאל אותו בעצמך הוא יגיד לך שאין לו מושג{בטח במונחים של ארז}.

למה אתה חושב שפרנקו מוערך כ"כ? הבנאדם התחיל מקבוצת קט-סל של ר"ג ועבר דרך כל מחלקות הנערים ונוער שלהם כולל נבחרת בית ספר של בליך.
הגביע שהוא לקח בחולון זה בונוס לעבודה הקשה כל השנים. הידע וההבנה לכדורסל שיש לו זה לא נתפס{כמאמן צעיר יחסית}.

דורסמן היה בעלים והחליט לאמן קבוצה בלי כמעט אף ידע של אימון. התמזל מזלו ופגע בכל הזרים והקלישאה "כל מאמן היה לוקח עם סגל כזה אליפות" מעולם לא נראתה כ"כ נכונה.
אם הוא היה עילוי הוא היה ממשיך בקריירת המאמן תהיי בטוח.

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 02:50 
בליגה המעוותת של הענף שנשלט פה בידי קבוצה חולנית אחת אין באמת שום ערך לשאלה האם מאמן מסוים השיג תואר כן או לא.

אם הייתה פה ליגה נורמלית ובכל עונה היו לפחות 2-3 מועמדות לאליפות (כמו בכל מקום בעולם), אז אפשר היה לשפוט מאמן לפי האם הוא זכה בתארים או לא בקריירה של איזה 15 שנה. אבל זה לא המצב.

זה כמו להגיד שברזיל לא זכתה במונדיאל כבר 12 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 05:30 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה היה אפי לדעתי. וזה אולי מרשים ונחמד ויופי טופי. בסופו של דבר אני מצטער, תארים זה המדד. ארז כבר מאמן למעלה מ20 שנה ולא זכה בכלום, ותכלס גם לא היה ממש קרוב לזה. זאת עובדה שאי אפשר להתעלם ממנה, והיא לחלוטין לא מקרית.

תארים זה המדד, אבל בספורט - לא בענף מעוות כמו הכדורסל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 06:55 
גם אתמול קאונסיל הראה חוסר יכולות ומעט מאוד כישרון. וגם אתמול הוא היה רע והיה מאוד מאוד מביך לראות אותו על הפרקט. וגם אתמול הוא הוכיח שאין לו מקום אפילו בליגה השנייה.
האירוע המביך ביותר במחצית השניה היה כשאשדוד עשו חילוף בהגנה וגווין שמר על קאונסיל. אפילו שחקן בגובה 2.08, אטי ברגליים שלא ממש שומר כמו גווין קאונסיל לא הצליח לעבור וזה הסתיים בגג מביך.
מביך שזה זר בהפועל, מלך האסיסטים בביג איסט, נו, באמת. הוא שחקן רע. אחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל, וזר שלא היה שורד בשום קבוצה למעט הפועל.
הניסיון לומר שכאילו יש בו משהו נהדר שרק אנשים מאוד מאוד מאוד מבינים רואים, זה בגדי המלך החדשים גרסת 2014.
עליי זה לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
גם אתמול קאונסיל הראה חוסר יכולות ומעט מאוד כישרון. וגם אתמול הוא היה רע והיה מאוד מאוד מביך לראות אותו על הפרקט. וגם אתמול הוא הוכיח שאין לו מקום אפילו בליגה השנייה.
האירוע המביך ביותר במחצית השניה היה כשאשדוד עשו חילוף בהגנה וגווין שמר על קאונסיל. אפילו שחקן בגובה 2.08, אטי ברגליים שלא ממש שומר כמו גווין קאונסיל לא הצליח לעבור וזה הסתיים בגג מביך.
מביך שזה זר בהפועל, מלך האסיסטים בביג איסט, נו, באמת. הוא שחקן רע. אחד הזרים הגרועים בתולדות ליגת העל, וזר שלא היה שורד בשום קבוצה למעט הפועל.
הניסיון לומר שכאילו יש בו משהו נהדר שרק אנשים מאוד מאוד מאוד מבינים רואים, זה בגדי המלך החדשים גרסת 2014.
עליי זה לא עובד.

ברור לך שעכשיו זה יהיה "דווקא", אפשר להבין שמארשל הונחת על ארז וכמו שטענו מתחילת השנה גם פה בפורום, ארז לא מסוג המאמנים שאפשר להנחית עליו שחקנים.
ולכן מארשל או שישוחרר בגלל "אי התאמה"/הפסד 10 ברציפות בFunRun/בעיה רפואית וקאונסיל ילווה אותנו עד סוף העונה.

בכל מקרה, הוכחנו השנה שאפשר לנצח גם את חיפה וגם את ירושלים ומכבי עם קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 08:51 
מאיפה החלטתם שמארשל הונחת על ארז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 08:53 
מחפשים תירוצים לזה שהוא לא משחק.

הרי ךא תמצא הסבר הגיוני באמת חוץ מסיפורי הסבתא שיספרו לנו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
יש תחושה שאין שום דבר שיכול לרצות אתכם.
ארז :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 10:51 
מזכיר את עבדורחימי. ״הגיע פצוע״, ״לא בכושר״, ״לא ברמה״ ושלל תירוצים.
מזכיר גם את רמון מור שהתאמן פה חודש בלי לשחק (וכמו שאמרתי, השנה כוכב יורוקאפ).

חד משמעית - אי אפשר לשפוט שחקן שלא משחק.
מכל מאמני הכדורסל בארץ רק ארז נוהג ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:23 
אתם תמשיכו לחפש סיבות לצאת נגד ארז כי זאת האדג'נדה שלכם כל העונה, אין לכם מושג מה המצב הבריאותי של מרשל ובאיזה כושר גופני הוא מאז הפציעה.
במקום להנות מההישג המדהים של העונה הזאת, אתם כמעט מקווים שמרשל לא ישחק רק כדי שתוכלו להגיד אמרנו לכם ותהייה לכם עוד סיבה להכנס בארז.
זה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 11:50 
אה?
אני חושב שההצלחה העונה היא קודם כל בזכות יכולת האימון של ארז. הוא הגיע למקום הרביעי למרות שיש לפחות ארבע קבוצות עם סגל שחקנים לא פחות טוב משל הפועל. אגב, לאשדוד, לטעמי, יש סגל כמעט ברמה של הפועל, ואולי אפילו ברמה של הפועל.
ארז מאמן מעולה, והכדורסל שהפועל שיחקה רוב העונה הוא בדיוק הכדורסל שאני אוהב ומאמין בו.
אבל זה לא סותר את העובדה שההתנהלות עם הזרים העונה (וגם בעונה שעברה) היא לא רצינית. זה שארז מאמן מעולה, לא סותר את העובדה ששנה אחרי שנה הוא מתנהל בצורה גרועה עם הזרים, והגיע הזמן שיבינו, שזה שאתה מותח ביקורת על המאמן זה לא אומר שאתה חושב שהוא רע. אני תמיד חשבת ועדיין חושב שארז מאמן מעולה. וכתבתי את זה בלי סוף.
קח את סוגיית מארשל. או קיי, אנחנו לא יודעים את מצבו הבריאותי. מבחינתי יש פה שתי ברירות:
1. שמארשל יכול לשחק ומעדיפים על פניו את קאונסיל. ואז זה מאוד מוזר.
2. שמארשל הגיע לא בכושר/ פצוע ואז זה מחדל, כי איך יכול להיות שאתה מחפש זר במשך עונה שלמה ואז מביא מישהו שהוא גם לא רכז טהור (אותו כל כך חיפשת) וגם לא בכושר. ואפשר לחשוב כמה משחקים כבר נשארו שיש לך אפשרות להכניס אותו לכושר.
איך שלא תסתכל על זה, זו התנהלות מאוד לא סבירה, בעיני.
עכשיו, דיברו פה על הקריירה של ארז. צריך לזכור: ברוב השנים שארז אימן בליגת העל היו סדרות ולא היה סיכוי ריאלי לזכות באליפות. לא סביר לטעון נגד ארז שהוא לא זכה באליפות ב-2004 עם הפועל, כשמכבי הייתה הקבוצה הכי טובה באירופה. כנ"ל לגבי ר"ג, גליל עליון וכו'.
מצד שני יש כמה דברים שכן כדאי לזכור:
1. ב-2004, מה שדפק את הקמפיין באירופה, שבו כן היה אפשר לזכות בתואר זו ההתמהמהות בהחתמת זר במקום גייטון, מה שהוביל למצב שבו הפועל שיחקה עם שלושה זרים בלבד באירופה.
2. בירושלים הוא משך עונה שלמה עם תמאר סליי הגרוע, במקום להחליף אותו, וזה בעונה שכן היה פיינל פור בליגה והוא הגיע לגמר הגביע. לדעתי זה פגע מאוד בסיכויי ירושלים באותה עונה לזכות בתואר. והיו לה סיכויים. למרות שמכבי הייתה קבוצה מעולה.
3. גם העונה היה סיכוי מסוים לזכור בתואר. הפועל לטעמי ויתרה עליו מראש, בגביע, כשהופיעה לחצי הגמר עם קאונסיל.
אם תשים לב, יש מכנה משותף לשלוש הנקודות האלה, מה שאומר כנראה שמה שקורה העונה ובעונה שעברה בגזרת הזרים זה לא ממש מקרי.
ועדיין זה לא משנה את דעתי שארז מאמן נפלא. לטעמי הוא בלי ספק מאמן העונה, ועשה עם הפועל עונה נהדרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 12:01 
פרוויס אני לא חולק עלייך שההתנהלות עם קאונסיל הייתה לא ראויה והיה צריך להחליף אותו מזמן.
אבל הביאו מחליף ובלי שום מידע אנשים פה כותבים שהוא לא באמת ישחק פה ושהוא הונחת על ארז ושממציאים תירוצים.
סתם, כדי להכנס בארז, בלי שום סימוכין.
ארז בחר לתת לו זמן להתאמן עם הקבוצה, להכנס לקצב ולאינטנסיביות ובינתיים לשחק עם וינס, הוא ניצח את שני המשחקים האלה ככה שהוא כנראה עשה בחירה נכונה.
עכשיו אם באמת מרשל לא ישחק וקאונסיל ימשיך עד סוף העונה, אז יש מקום לדיון הזה.
להמציא ספקולציות כאלה זה מרתיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 13:00 
הלוואי שיחתימו את ארז לעוד 50 עונות, האיש הכי מתאים לקבוצה שלנו שמעבר לזה שהוא מאמן מצויין עם ידע ויכולת מוכחת משתלב בעוד פרויקטים שקשורים למועדון ורואים כמה שהוא מחובר אלינו, כל אחד עושה טעויות וגם ארז עשה כמה וכנראה שגם עוד יעשה.

תודה ארז על שלוש עונות מדהימות שפשוט כיף לבוא ולעקוב אחרי הקבוצה ולהיות גאים בה. :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 15:00 
purvis short כתב:
עליי זה לא עובד.

טוב, אם כך זה נראה בעיניך, אזי אין אלה להסיק (והאמת, זה לא חדש) שיש כאן חייץ בלתי-ניתן לגישור בינינו, ובהרחבה, גם בין אחרים. בין אלה שראו אתמול שחקן שמשחק (כמו תמיד) באופן רע ומביך לאלו שראו, באותם רגעים ממש ומאותן זוויות צפייה, שחקן שמשחק (ולא בפעם הראשונה) באופן סביר ותורם באופן חיובי לקבוצה. אני נמנע כאן בכוונה ובעקביות מלייחס אג'נדות או מניעים נסתרים לצד זה או אחר, ומעדיף להאמין שכל אחד מתאר את מה שבאמת ראו עיניו. איך להסביר את זה קצת קשה לי, אבל זה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 16:19 
ממש לא חושב שהנחיתו את מארשל על ארז. אפילו בטוח שלא.
הסיבות שארז עדיין ממשיך לפחד ולהיות לא החלטי לא קשורות לזה בכלל.

ארז עשה הישג גדול העונה לטעמי בתמונה הגדולה. זה מדהים שהוא מאמן כל כך טוב שהוא עשה את ההישג הזה למרות ניהול סגל מזעזע. כמובן שבשורה התחתונה מגיע לו הרבה קרדיט. במבחן התוצאה הוא הצליח בגדול. כל נושא קאונסיל מטריד מאוד ואני גם מסכים עם רוב הביקורת של יובל אבל סך הכל ארז הוא הצלחה גדולה העונה ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 16:40 
ארז מאמן ענק, יודע לאמן ולחבר קבוצה שתצליח הרבה יותר ממה שהיא יכולה על הנייר.
מה שכן כמו שכתבו פה לארז אולי יש בעיה בבחירת שחקנים, זאת בעיה לא מהיום ובמשך כל הקרירה שלו.

אני לא רוצה להסתכל על העונה אלא קדימה לקראת שנה הבאה, העונה הבאה היא חשובה מאין כמוה בגלל המעבר לאולם החדש,
יהיה צורך לבנות קבוצה שתתמודד עם הציפיות במיוחד אחרי העונה הנוכחית שעלתה על הציפיות.
בקיץ ארז הולך לאמן את הנבחרת- 3! חודשים שהראש שלו לא יהיה בבנית סגל הקבוצה, הייתי מצפה שאם מחליטים לחתום עם
ארז לעוד עונה (ואני מאוד מקווה שזה כן יקרה), יביאו מנהל מקצועי ברמה שיקח על עצמו את בחירת הזרים. אנחנו
נתחיל את הקיץ בלי אף זר מהעונה שהייתי ממש רואה אותו ממשיך איתנו. בראון בחיים לא ימשיך פה אחרי עונה כזו בסכומים שקיבל, אוואנס שחקן
נחמד אך לא סנטר אמיתי ואפשר למצוא טוב יותר, הארפר בכסף שמקבל צריך להיות שחקן הרבה יותר טוב ויציב.
על הזר ה4 אני לא ידבר כי כולנו יודעים מי הוא.

מקווה שיעשו החלטות נכונות, במיוחד שנכנסת הנהלה חדשה עם רוח חדשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
כמה אפשר עוד לחפור על "בחירת שחקנים", כשבפועל רוב השחקנים שמגיעים הם בגדר תעלומה עד שרואים אותם משחקים, בטח בתקציבים שלנו.
אז נכון, הוא פישל עם גודס. אבל זה מה שזה.
הביקורת שמפילים עליו פה כאילו הוא לא משקיע את כל מרצו בלמצוא את הזרים הטובים האלה שיתאימו לו מוגזמת בטירוף.

אגב, מה עם הבעיה הקשה שלו בניהול משחק ולקיחת פסקי זמן? הוא הצליח להתעלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 17:56 
מר מאמן :HEART2: :HEART2: :HEART2:
הלוואי ויישאר גם בעונות הבאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2014, 18:20 
בשורה התחתונה, ולמרות הביקורות (המאוד מוצדקות) ארז אדלשטיין הוא מאמן העונה.
זו דעתי. לא זילברשטיין ולא אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: