תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אז החתמנו עוד זר
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 16:25 
מקווה שנעשתה בחירה טובה
כמובן מפרגן לעושים במלאכה
בהצלחה :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 17:48 
אני לא מכיר את השחקן אבל מדובר במכללה חלשה יחסית וקשה לי להתרשם מהנתונים. היה מעניין אותי לראות את נתוני האסיסטים והקליעה מול מכללות ששומרות הרבה אזורית כמו סירקיוז. בגדול על פי הנתונים אני מסכים עם פז ומקווה מאד שלא הימרנו פה יותר מדי בגדול. דרך אגב - להשוות בינו לבין דמונטז זה קצת מצחיק. אין מה להשוות בין קלמזון לפרובידנס בחינת סדר הגודל של המכללה ובטח שלא בעונות הספציפיות שבהן יצאו שני השחקנים מהמכללה שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
הכל פה
http://espn.go.com/mens-college-basketb ... nt-council
בעונה שעברה נגד סירקיוז, 15 נק' 7 אס' 3 איב' 4 ריב'. הפסד 59-84

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 10 ספטמבר 2013, 18:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 17:58 
קשה להבין מזה הרבה בלי לראות את המשחק. בתבוסה כזו קשה לדעת מה הוא עשה בזמן אמיתי מן בגרבג' טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
מסכים. אבל יש שם כמה דברים מעניינים. שנה לפני כן נתן 11 אסיסטים (9 נק') בנצחון על קונטיקט. אחוזים גרועים מהשדה, אבל הוא גם שיחק שם 40 דקות. בכלל הוא שיחק המון דקות. בעונה הלפני אחרונה שלו היו לו 39 דקות למשחק (!). הכי פחות ששיחק היה בעונה האחרונה אחרי הפציעה 37 דקות למשחק.
לצורך השוואה שנה שעברה הכי הרבה בליגה אצלנו היה ווטרס מחולון עם 36 דקות למשחק, שפשוט לא היו לו מחליפים.
עם יותר דקות מנוחה סביר להניח שהאחוזים ישתפרו לפחות בקצת. והם לא נוראים מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
מקווה כמו כולם שההחתמה ראויה.
סומך בד"כ על טביעת העיין /הבנה של פז, רדנקו ופרוויס מקווה מאוד שהפעם הם טועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:02 
הכול טוב ויפה אבל אנחנו לא יכולים להתחיל את העונה בלי איזה 2 גדולים בצבע .

שנה שעברה איבדנו הרבה נקודות בגלל שקרטיס לא היה 5 מובהק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:28 
http://www.one.co.il/Article/222557.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
opheaaa כתב:

חמש עונות בסטנפורד? חשבתי שיש רק 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:53 
הרשים כל כך את מאמני הקבוצה האיטלקית סיינה עד שהם לא החתימו אותו.

מזכיר את ההודעה שלנו מהיום על כך שהרכז נבחר לחמישית הביג איסט. רק שכחנו לספר שזו היתה החמישיה השלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
opheaaa כתב:

חמש עונות בסטנפורד? חשבתי שיש רק 4
היתה שנה באמצע, שבה הוא לא שיחק מסיבה שלא פורסמה.

http://www.sfgate.com/sports/article/Jo ... 249993.php
http://sports.yahoo.com/ncaa/basketball/players/72675

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:00 
כנראה שזה מה שהכסף שלנו קונה.
חבל שלא הגיע לפני חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
חבל שלא הגיע לפני חודש.

מצד שני הוא חזר, ואפילו שיחק הרבה. כך שכנראה זה לא היה משהו נוראי, יכול להיות גם סתם אסון במשפחה או משהו בסגנון. עריכה - בעיה רפואית. מריח כמו סרטן
http://stanford.scout.com/2/1163966.html
ציטוט:
TB: You had to sit out a year with that undisclosed medical condition. What was it like for you having to watch from the sidelines?
JO: That was probably the toughest year definitely basketball-wise of my life up to this point. But I definitely think it was a blessing in disguise. Sitting out gives you definitely a deeper appreciation of the game. But it gave me a chance to go out and support my teammates full-fledged as much as I could and just keeping hope and praying that I would be back on the court soon.

TB: Did the thought creep into your head that you may not be able to play basketball again?
JO: Early on when everything was up in the air and I didn’t really know what was going on as much; of course, that’s something that could be in the back of your head. But I treated every day as if I was going to be back on the court at some point, so I kept working out on my own, doing skill development and basketball stuff on my own, just in case I got the word that “hey, you can go back on that court” that I’d be ready.

TB: What was going through your head when you got the news that you could play ball again?
JO: *back to smiling* When I got the news, it was great after waiting so long. It was just great to hear. It was nice just to know that having faith and sticking to it paid off. And just being ready for that moment.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אז החתמנו עוד זר (?)
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
יהיה מאוד קשה להתרגל לשם משפחה שלו.זה לא בסדר בוכמן.
אני קורא לו כבר מעכשיו וינסנט קונסול.

מה כ"כ קשה בקאונסיל ?
אגב, יש מצב שהוא צאצא של פלויד קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 22:43 
אני מתרשם שאוואנס בחור אינטליגנטי ובעל נתונים פיסיים/אתלטיים מרשימים- חזק, מהיר ובעל יכולת ניתור- שלא ממש הצליח לממש את הפוטנציאל הגלום בו. ייתכן שהליגה הלא-מי-יודע-מה פיסית שלנו תאפשר לו לפרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אוונס שיחק שנתיים בסטנפורד לצידו של אנתוני גודס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 23:17 
הפועל כתב:
zink כתב:
חבל שלא הגיע לפני חודש.

מצד שני הוא חזר, ואפילו שיחק הרבה. כך שכנראה זה לא היה משהו נוראי, יכול להיות גם סתם אסון במשפחה או משהו בסגנון. עריכה - בעיה רפואית. מריח כמו סרטן
http://stanford.scout.com/2/1163966.html
ציטוט:
TB: You had to sit out a year with that undisclosed medical condition. What was it like for you having to watch from the sidelines?
JO: That was probably the toughest year definitely basketball-wise of my life up to this point. But I definitely think it was a blessing in disguise. Sitting out gives you definitely a deeper appreciation of the game. But it gave me a chance to go out and support my teammates full-fledged as much as I could and just keeping hope and praying that I would be back on the court soon.

TB: Did the thought creep into your head that you may not be able to play basketball again?
JO: Early on when everything was up in the air and I didn’t really know what was going on as much; of course, that’s something that could be in the back of your head. But I treated every day as if I was going to be back on the court at some point, so I kept working out on my own, doing skill development and basketball stuff on my own, just in case I got the word that “hey, you can go back on that court” that I’d be ready.

TB: What was going through your head when you got the news that you could play ball again?
JO: *back to smiling* When I got the news, it was great after waiting so long. It was just great to hear. It was nice just to know that having faith and sticking to it paid off. And just being ready for that moment.

היה לו חשש לבעיות לב אבל הכל בסדר והוא המשיך לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
אגב, אוונס שיחק שנתיים בסטנפורד לצידו של אנתוני גודס.

מתוכן שנה גם עם ברוק לופז.

נראה אחלה בחור ועם ראש על הכתפיים (שני תארים וזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2013, 23:33 
פנאטי בלב כתב:
אני מתרשם שאוואנס בחור אינטליגנטי ובעל נתונים פיסיים/אתלטיים מרשימים- חזק, מהיר ובעל יכולת ניתור- שלא ממש הצליח לממש את הפוטנציאל הגלום בו. ייתכן שהליגה הלא-מי-יודע-מה פיסית שלנו תאפשר לו לפרוח.

הוא שחקן שמאוד רצינו לפני שנה אך היה יקר מדי לתקציב שלנו, עבר עונה לא טובה בדי ליג ומוכן להגיע בפחות (אם יגיע). הוא התאמן בסיינה שהציעה לו חוזה רק לאירופה אבל הוא לא רוצה וחשוב לו לשחק, לפי מה שהבנתי הוא אתלט נהדר ויכול להיות אחד האתלטים הטובים בליגה, גם בחור מאוד אינטליגנטי עם אופי מדהים (ככה אומר אנתוני גודס) וכן - הם שיחקו ביחד בסטנפורד ואנתוני אמר עליו רק דברים טובים.
בכל מקרה יש לו הצעות ממקומות נוספים אז אין מה להתרגש יותר מדי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 01:03 
מאוד משמח אותי שהחתימו רכז, בתקווה שיחתימו בקרוב עוד שני זרים. לא מכיר את השחקנים המדוברים, אני רק יכול לקוות שהם טובים.
אבל ברמה העקרונית, לגבי אואנס. זה שסיינה ויתרה עליו לא אומר שהוא לא הרשים. אולי הוא הרשים, אבל חשבו שיש לו בעיית סייז לרמות שסיינה מכוונת אליהם? אולי הוא הרשים, אבל הוא לא היה סוג השחקן שסיינה חיפשה? וכן הלאה וכולי.
בכל מקרה, גם יכול להיות שמה שלא מספיק טוב לסיינה מספיק טוב להפועל.
נקווה שהוא שחקן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
לא מצאתי סרטון אחד שלו, בכל אופן אם סיינה בחנה אותו והוא בריא נקווה שהוא יכול להיות 4 בנזונה.
2 זרים (אם הוא יבוא) עם פציעות\בעיות בריאות לשעבר, מקווה שזה לא יהיה בעכרינו.
מצד שני, הבאנו את רנדל רק בזכות הבעיה בריאותית, אז לך תדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 03:50 
את ג׳וש אוונס אני מכיר מצוין, ראיתי אותו הרבה. מבחינה פיזית הוא מפלצת, טכנית הוא מוגבל מאוד אבל אני אוהב אותו. אתלט באמת מאוד מרשים, חזק מאוד, נוכחות רצינית. אני חושב שהוא יכול לתת לנו משהו שהיה חסר לנו הרבה זמן. סה״כ בניגוד לקונסיל אני חושב שאוונס הימור ששווה לקחת, נהיה חייבים להביא לידו סקורר (ג׳רמראו דייוידסון למשל יהיה קלאסי והוא בלי קבוצה) כי אוונס ממש לא כזה, אבל יש לו פוטנציאל להיות שחקן טוב מאוד בארץ. אני בעד (מה שאומר שהוא לא יגיע בסוף :SMOKE: )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אז החתמנו עוד זר
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 03:58 
אני מבין שגם השנה ארז הולך על קונספציה הגנתית, כי גארד סקורר אין בקבוצה. בכל מקרה, זה יכול להסתמן כפלופ או כגניבה, ניתן לזמן לעשות את שלו ושיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 06:59 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה מגעים עם ג'וש אוואנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 08:27 
גביזון כתב:
לא מצאתי סרטון אחד שלו, בכל אופן אם סיינה בחנה אותו והוא בריא נקווה שהוא יכול להיות 4 בנזונה.
2 זרים (אם הוא יבוא) עם פציעות\בעיות בריאות לשעבר, מקווה שזה לא יהיה בעכרינו.
מצד שני, הבאנו את רנדל רק בזכות הבעיה בריאותית, אז לך תדע.

לא הייתי קורה לזה בעיות בריאותיות (בטח לא בהשוואה לבראיין רנדל). קאונסיל עבר פציעה שהשביתה אותו לחודש וזה קורה לשחקנים בקריירה ולא נחשב למשהו חריג, ואצל אוואנס היה חשש לענייני לב והיה צריך לעשות לו בדיקות מקיפות שגילו שאין בעיות שמונעות ממנו לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 08:50 
r200 כתב:
לפי וואלה מגעים עם ג'וש אוואנס

בשלהי הידיעה בוואלה (לטעמי אתר אמין בהרבה ממתחריו), מוזכר שיוני ניר מתאמן בהפועל ועשוי להשאר.

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2677431

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
את ג׳וש אוונס אני מכיר מצוין, ראיתי אותו הרבה. מבחינה פיזית הוא מפלצת, טכנית הוא מוגבל מאוד אבל אני אוהב אותו. אתלט באמת מאוד מרשים, חזק מאוד, נוכחות רצינית. אני חושב שהוא יכול לתת לנו משהו שהיה חסר לנו הרבה זמן. סה״כ בניגוד לקונסיל אני חושב שאוונס הימור ששווה לקחת, נהיה חייבים להביא לידו סקורר (ג׳רמראו דייוידסון למשל יהיה קלאסי והוא בלי קבוצה) כי אוונס ממש לא כזה, אבל יש לו פוטנציאל להיות שחקן טוב מאוד בארץ. אני בעד (מה שאומר שהוא לא יגיע בסוף :SMOKE: )

הוא חנון (סטנפורד) וגרוע מהעונשין (60%). ישתלב מצוין אצלנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 16:19 
גודס בטוויטר :

Another Stanford Gentleman will be in the Holy Land !! Welcome the homie @j_cowens.

ועוד דיווח או שניים בטוויטר. נראה טוב
.
.
.
וגם התחיל לעקוב אחרי הפועל בטוויטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
BlackRed כתב:
גודס בטוויטר :

Another Stanford Gentleman will be in the Holy Land !! Welcome the homie @j_cowens.

ועוד דיווח או שניים בטוויטר. נראה טוב
.
.
.
וגם התחיל לעקוב אחרי הפועל בטוויטר

אוואנס בעצמו עשה RT לציוץ הזה.
זה נראה סגור.
גם דובי פיק שדיווח על זה לוואן אמר שהעסקה סגורה. הוא גם כתב שיש לנו אפשרות יציאה מהחוזה עם קאונסיל אחרי חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2013, 17:17 
שחקן עם הנתונים הפיזיים של אוונס צריך להתאמץ כדי לא להיות שחקן יעיל בארץ. במדידות טרום דראפט היו לו תוצאות מטורפות, גם במבחן ניתור גם במבחן כוח וגם במבחן מהירות/זריזות הוא היה בטופ של הטופ. אפילו במדידות גובה הוא יצא בסביבות 2.06 (עם נעליים שזה מה שמחשיבים בתור הגובה הרשמי) שזה יותר ממה שרשום. הוא עדיין לא שחקן מלוטש וחסרה לו האגרסיביות המנטלית כדי לנצל את הנתונים שלו, אבל ליד גבוה סקורר הוא יכול להיות הצלחה. בהתקפה הוא יחיה משאריות וזה מאוד חשוב שיהיה לידו שחקן מוכשר התקפית, אחרת נהיה מוגבלים מאוד התקפית.
כמובן כל זה אם הוא אכן מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: