תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 05:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 19:07 
מספר האנשים שבאמת מעניין אותם הפיק אנד פופ ויודעים לזהות איזורית שמתחלפת לאישית הוא בערך עשרה.

הפועל לעומת זאת, מעניינת את כולם.

חלאס עם המבחנים והדירוגים המטופשים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מספר האנשים שבאמת מעניין אותם הפיק אנד פופ ויודעים לזהות איזורית שמתחלפת לאישית הוא בערך עשרה.

הפועל לעומת זאת, מעניינת את כולם.

חלאס עם המבחנים והדירוגים המטופשים האלה.

אז אם זה לא מעניין אז בשביל מה לבוא לכדורסל?
ואם לא יודעים לזהות איזורית שמתחלפת לאישית אז למה לא לנסות לזהות מהלכי כדורסל, אפשר גם על חשבון פרובוקציה או שתיים תוך כדי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
אני מצטער אבל זו התממות להגיד ש"כולה" קיללו את פנאן
ברור לכל מי שמכיר את הקהל שיש קבוצה של אנשים בתוך הקהל שפשוט שמה לה למטרה להיות רדיקלים, קיצונים או מגניבים, תקראו לזה איך שבא לכם ולא אכפת להם משום דבר חוץ מעצמם והאגו שלהם
אותם אנשים מתנהלים ככה כבר הרבה זמן והמטרה היחידה שלהם זה להראות כמה הם יותר קיצונים, יותר חריפים, יותר רדיקלים מכל אחד אחר. ככה מתגלגל לו גם "הומור" שואה, שימוש במילה "יהודי" בתור קללה, צלבי קרס ועוד חרא של ילדים בני 10.
אז כן בוסטרו, כשאומרים שזה סימפטום לתופעה מתכוונים בדיוק לאנשים האלו ושנינו יודעים במי מדובר. היום הם מצמידים אייפון עם "שואה למכבי" למצלמת טלוויזיה ומחר האידיוט הזה יעשה משהו אחר.
כשאבא שלי שאוהד הפועל לא מעט זמן מתקשר אליי ואומר שהוא פשוט לא יכול לראות את החרא שהאוהדים מפילים על הקבוצה מבחינתי זה אומר שחצינו עוד קו בדרך למטה.
העיקר שתמשיכו עם המלחמות קהל האלו במקום פשוט לדבר עם חברים שלכם ולנסות להסביר להם שיש גבול לילדותיות ולרדיקליות המזויפת הזאת והגבול הזה הוא הפועל. הם פוגעים בקבוצה ולא בפעם הראשונה ונשבר הזין מזה כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
ברור לכל מי שמכיר את הקהל שיש קבוצה של אנשים בתוך הקהל שפשוט שמה לה למטרה להיות רדיקלים, קיצונים או מגניבים, תקראו לזה איך שבא לכם ולא אכפת להם משום דבר חוץ מעצמם והאגו שלהם אותם אנשים מתנהלים ככה כבר הרבה זמן והמטרה היחידה שלהם זה להראות כמה הם יותר קיצונים, יותר חריפים, יותר רדיקלים מכל אחד אחר. ככה מתגלגל לו גם "הומור" שואה, שימוש במילה "יהודי" בתור קללה, צלבי קרס ועוד חרא של ילדים בני 10.
אז כן בוסטרו, כשאומרים שזה סימפטום לתופעה מתכוונים בדיוק לאנשים האלו ושנינו יודעים במי מדובר. היום הם מצמידים אייפון עם "שואה למכבי" למצלמת טלוויזיה ומחר האידיוט הזה יעשה משהו אחר.
כשאבא שלי שאוהד הפועל לא מעט זמן מתקשר אליי ואומר שהוא פשוט לא יכול לראות את החרא שהאוהדים מפילים על הקבוצה מבחינתי זה אומר שחצינו עוד קו בדרך למטה.
העיקר שתמשיכו עם המלחמות קהל האלו במקום פשוט לדבר עם חברים שלכם ולנסות להסביר להם שיש גבול לילדותיות ולרדיקליות המזויפת הזאת והגבול הזה הוא הפועל. הם פוגעים בקבוצה ולא בפעם הראשונה ונשבר הזין מזה כבר.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:
מאחר ולא ניתן לשים יותר 3 בפורום קיבלת רק 3.
ולפני 5 שנים ואולי יותר היית בדיוק באותן הדעות של בוסטרו בנושא זה.
אולי הגיל עושה את שלו, אולי הנישואים , אולי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 23:22 
מצחיק ש- 10 אנשים שונים כתבו שלא מעניינת אותי הפועל (ואומר לי את זה אחד כאן שהיה אוהד בית"ר בצעירותו, אבל שיהיה), אלא רק הפרובקוציות, הקללות, המלחמות והאהבה העצמית.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת. העיקר שאתם אוהדי הפועל אמיתיים.
מי שמכיר אותי קצת יודע שמלחמות בהקהל הן לא בדיוק מנת חלקי והמלחמה היחידה שלי היא דווקא נגד חברים שלי, כדי למנוע מלחמות קהל כאלה. אבל שיהיה.
אתם יכולים להמשיך להאשים אותנו בכל בעיותיה של הפועל. כבר אמרתי שאם הייתם מאמינים שאנחנו כ"כ מזיקים, הייתם מוצאים דרך להעיף אותנו. הבעיה היא שאתם מתעסקים במיקרו ולא במקרו וככה לא נתקדם לשום מקום. התקשורת מחפשת אותנו על כל שטות וכשמחפשים, אז גם מוצאים.
אז יעשו עניין מפתק מסכן, ומאוהד בודד עם חולצה, ומשיר על אוהדי אשקלון ומקללות לרגב פנאן וכל שבוע ימצאו משהו אחר. מה שלא נעשה.
אבל אותה תקשורת לא תכתוב על השירים הגזעניים של אוהדי אשקלון ולא של מכבי. וכשחיפה רגמו את האוטובוס של סכנין שלשום, כתבו על זה אולי חצי שורה בעיתון. ויש עוד אלף דוגמאות.
אז אפשר להגיד שזה המצב. אלה הם תנאי השטח וחוקי המשחק ואנחנו צריכים להיות חכמים ולא צודקים. זה אולי נכון, אבל פרקטי זה לא. ואולי לצד המלחה בחלק של הקהל שאתם כ"כ שונאים, אפשר שכולנו, כולל ההנהלה, נתחיל להילחם גם בגורם שבאמת עוין להפועל ולא רוצה בקיומה. קצת הסברה לא תזיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
בוסטרו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 23:44 
עומר מ. כתב:
ברור לכל מי שמכיר את הקהל שיש קבוצה של אנשים בתוך הקהל שפשוט שמה לה למטרה להיות רדיקלים, קיצונים או מגניבים, תקראו לזה איך שבא לכם ולא אכפת להם משום דבר חוץ מעצמם והאגו שלהם
אותם אנשים מתנהלים ככה כבר הרבה זמן והמטרה היחידה שלהם זה להראות כמה הם יותר קיצונים, יותר חריפים, יותר רדיקלים מכל אחד אחר. ככה מתגלגל לו גם "הומור" שואה, שימוש במילה "יהודי" בתור קללה, צלבי קרס ועוד חרא של ילדים בני 10.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 23:46 
villa crespo כתב:
מצחיק ש- 10 אנשים שונים כתבו שלא מעניינת אותי הפועל (ואומר לי את זה אחד כאן שהיה אוהד בית"ר בצעירותו, אבל שיהיה), אלא רק הפרובקוציות, הקללות, המלחמות והאהבה העצמית.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת. העיקר שאתם אוהדי הפועל אמיתיים.
מי שמכיר אותי קצת יודע שמלחמות בהקהל הן לא בדיוק מנת חלקי והמלחמה היחידה שלי היא דווקא נגד חברים שלי, כדי למנוע מלחמות קהל כאלה. אבל שיהיה.
אתם יכולים להמשיך להאשים אותנו בכל בעיותיה של הפועל. כבר אמרתי שאם הייתם מאמינים שאנחנו כ"כ מזיקים, הייתם מוצאים דרך להעיף אותנו. הבעיה היא שאתם מתעסקים במיקרו ולא במקרו וככה לא נתקדם לשום מקום. התקשורת מחפשת אותנו על כל שטות וכשמחפשים, אז גם מוצאים.
אז יעשו עניין מפתק מסכן, ומאוהד בודד עם חולצה, ומשיר על אוהדי אשקלון ומקללות לרגב פנאן וכל שבוע ימצאו משהו אחר. מה שלא נעשה.
אבל אותה תקשורת לא תכתוב על השירים הגזעניים של אוהדי אשקלון ולא של מכבי. וכשחיפה רגמו את האוטובוס של סכנין שלשום, כתבו על זה אולי חצי שורה בעיתון. ויש עוד אלף דוגמאות.
אז אפשר להגיד שזה המצב. אלה הם תנאי השטח וחוקי המשחק ואנחנו צריכים להיות חכמים ולא צודקים. זה אולי נכון, אבל פרקטי זה לא. ואולי לצד המלחה בחלק של הקהל שאתם כ"כ שונאים, אפשר שכולנו, כולל ההנהלה, נתחיל להילחם גם בגורם שבאמת עוין להפועל ולא רוצה בקיומה. קצת הסברה לא תזיק לנו.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרו שאתה לא אוהד הפועל אמרו שכדורסל לא באמת מעניין אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 06:27 
אלון עידן בהארץ
כרגיל מדויק וממצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 06:44 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אלון עידן בהארץ
כרגיל מדויק וממצה

ציטוט:
האדם הזה תופש את עצמו כמופת של מוסריות: הוא הרי יוצא נגד מונופול דורסני; נגד סמלים קפיטליסטיים; נגד כוחנות גולמית; נגד גזענות, נגד נהמות, נגד כל הדברים האלה שהתרבות האנושית מגנה. אבל האדם הזה לא מבין שמוסריותו היא רק מבנה תיאורטי שקורס לרסיסים בכל פעם שהוא מזיז את הפה ואומר: "אבא מת, אבא התאבד, כמה כסף גנבתם ממכבי".

http://www.haaretz.co.il/sport/mitbonen/1.1870834

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 07:06 
רק שלהציג את פנאן כמנהל המיתולוגי של מכבי שנקלע לחובות והתאבד זאת תמונה מאוד חלקית שלא מעט אמצעי תקשורת מציגים כיום וחבל שגם אנשי הפועל בתקשורת עושים זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 07:22 
בתור אתיאיסטים מושבעים קצת מפתיע לגלות עד כמה קיימת כאן דבקות בכלל של אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
לשים את "שמעון מזרחי תתאבד" ואת "שתהיה שואה למכבי" בשורה אחת כמו שאלון עידן עשה, מעבר לטמטום והחוצפה שבהכללה הזאת, עושה שירות לא רע לאוהדים ה"קיצוניים" ולטיעון המדרון החלקלק שמתקבל פה בזלזול כל כך גדול (ואני מודה שגם אני לא חושש מהנבואה הזאת יותר מדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
בפעם המיליון - תשנאו את פנאן האב כמה שבא לכם (גם אני שונא אותו, זה בסדר), אבל מה לעזאזל אתם רוצים מהבן שלו? איך לעזאזל ההתנהגות של אביו מצדיקה את הקללות כלפיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
תגיד בוסטרו על מה אתה מדבר?? למי אכפת מהתקשורת בכלל? אני מדבר איתך על הרגשה של אנשים שעומדים לא רחוק ממך במשחקים, על הרגשה של חלק גדול מהקהל.
אין לי שום אינטרס להעיף אף אחד, אני פשוט לא יכול להבין איך אפשר להמשיך ככה? כשכל משחק מדהים של הקבוצה נבלע באיזו שטות שמישהו עושה?
פניתי אלייך רק בגלל שאתה קשור איך שהוא לאנשים האלו ואולי יש לך דיבור איתם, לא בגלל שאני חושב שאתה כזה אז להגיד "אנחנו" ו"אותנו" בכל משפט שני לא באמת מכניס אותך לאותה משוואה כמו האנשים בהם באמת מדובר.
אחרי שנטפל בחרא שמציף אותנו נוכל להלחם באמת כגוף אחד בתקשורת המוטה, בשונאי הפועל ובאחרים. כרגע יותר חשובה לי הקבוצה מכל דבר אחר, לך לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
אלון עידן בהארץ
כרגיל מדויק וממצה

ציטוט:
האדם הזה תופש את עצמו כמופת של מוסריות: הוא הרי יוצא נגד מונופול דורסני; נגד סמלים קפיטליסטיים; נגד כוחנות גולמית; נגד גזענות, נגד נהמות, נגד כל הדברים האלה שהתרבות האנושית מגנה. אבל האדם הזה לא מבין שמוסריותו היא רק מבנה תיאורטי שקורס לרסיסים בכל פעם שהוא מזיז את הפה ואומר: "אבא מת, אבא התאבד, כמה כסף גנבתם ממכבי".

http://www.haaretz.co.il/sport/mitbonen/1.1870834

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 09:34 
pelegs כתב:
בפעם המיליון - תשנאו את פנאן האב כמה שבא לכם (גם אני שונא אותו, זה בסדר), אבל מה לעזאזל אתם רוצים מהבן שלו? איך לעזאזל ההתנהגות של אביו מצדיקה את הקללות כלפיו?

אני ברמה האישית נהנה לקלל את רגב פאנן שהוא הבן,אני יהנה לקלל גם את הבן של רגב ואם אני אצליח להשאר בחיים אז גם את הבן של הבן של הבן.

מה לעשות מוני פאנן עשה טעות,אני לא סולח לעולם ואני אזכיר את זה גם 3 דורות אחריו.

שב"ש

ובפעם המיליון-מוני פאנן גנב שקרן רמאי ונוכל.

נערך לאחרונה על ידי חבק אותי... בתאריך 22 נובמבר 2012, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 09:37 
גיא האדום כתב:
רק שלהציג את פנאן כמנהל המיתולוגי של מכבי שנקלע לחובות והתאבד זאת תמונה מאוד חלקית שלא מעט אמצעי תקשורת מציגים כיום וחבל שגם אנשי הפועל בתקשורת עושים זאת.

פחחחחחח נקלע לחובות... הוא גנב כסף,הוא החזיק זונה ב- 200,000 שקל בחודש הוא המשיך לקחת כספים לאנשים וסיפר להם על הריביות הגבוהות שאוטוטו הם אמורים לקבל.
חבל שכל הדיבורים שלו היו תלוים באוויר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 10:02 
עומר מ. כתב:
תגיד בוסטרו על מה אתה מדבר?? למי אכפת מהתקשורת בכלל? אני מדבר איתך על הרגשה של אנשים שעומדים לא רחוק ממך במשחקים, על הרגשה של חלק גדול מהקהל.
אין לי שום אינטרס להעיף אף אחד, אני פשוט לא יכול להבין איך אפשר להמשיך ככה? כשכל משחק מדהים של הקבוצה נבלע באיזו שטות שמישהו עושה?
פניתי אלייך רק בגלל שאתה קשור איך שהוא לאנשים האלו ואולי יש לך דיבור איתם, לא בגלל שאני חושב שאתה כזה אז להגיד "אנחנו" ו"אותנו" בכל משפט שני לא באמת מכניס אותך לאותה משוואה כמו האנשים בהם באמת מדובר.
אחרי שנטפל בחרא שמציף אותנו נוכל להלחם באמת כגוף אחד בתקשורת המוטה, בשונאי הפועל ובאחרים. כרגע יותר חשובה לי הקבוצה מכל דבר אחר, לך לא?

עומי, אני אגיד לך בדיוק למה התקשורת חשובה.
אתה בטח לא תיפול מהכסא אם אגיד לך שלא רק אנחנו מקללים ומנאצים. לא רק אצלנו יש פירוטכניקה ולא רק אצלנו יש אלימות. להיפך, אנחנו רחוקים מלהוביל בתחומים האלה.
כמו כן, אני בטוח שלא רק לנו יש אוהדים שסולדים ממקרים כאלה ומעדיפים להתרחק מהם. כנ"ל הספונסרים המדוברים.
אז מה ההבדל? למה רק אצלנו שומעים על אוהדים וספונסרים שבורחים?
ההבדל הוא בתקשורת. כשיש קבוצה אחת שנמצאת בכותרות כל שבוע (גם אם בצדק), אז האוהדים מושפעים מזה. תאמין לי שאם התקשורת לא הייתה מתייחסת לכל שטות כמו חולצה או פתק (חתיכת נייר מסכנה) או שירים לרגב פנאן, אז גם האוהדים לא היו מתייחסים לזה.
ואם התקשורת בוחרת להתייחס, אז שתתייחס לכולם. שתזכיר את האבנים של חיפה על האוטובוס של סכנין והשירים הגזעניים. שתגיד שכמו שאנחנו שרים "נאצים", אז מכבי שרים "חיזבאללה" ועוד שירים גזעניים. שתדבר על האבוקות של חיפה ברוממה ולא רק של הפועל במלחה. אם היא נטפלה לחולצה מסכנה אצלנו, אז שתראה גם את החולצות של מאיר כהנא בדוחא.
אז כן, כמובן שאתם יכולים להגיד שאנחנו מתעסקים בבעיות אצלנו ולא אצל אחרים. אבל כמו שאתם מבקשים שנהיה חכמים ולא צודקים, אז גם תדרשו את זה מעצמכם ותהיו חכמים ולא צודקים. ולהיות חכמים, זה לטפל בבעיה והיא תקשורת שמחפשת אותנו על כל שטות, כי למנוע כל שטות זה אולי צודק, אבל לא חכם, לא פרקטי ולא יקרה.
אתם גם מדברים כל הזמן על טובת הפועל ת"א וההתעלמות שלנו ממנה. מה היה טוב יותר להפועל ת"א, שמתן נאור יכתוב סטטוס מרגש מהלב וינפח ויעלה לכותרות נושא שהיה אמור להיעלם כלעומת שבא, או שיעלה סטטוס ויתראיין על האיפה ואיפה שמבצעת התקשורת בישראל במטרה לפגוע בהפועל ת"א.
אתה לא חושב שזה יעזור להפועל אם הוא יעלה ב- 102, 103 וערוץ הספורט, שכ"כ שמחו לתת לו במה כשהוא רצה לדבר עם נושא שהציג את הקהל של הפועל בצורה שלילית, וישאל שם איך זה שרק הקהל של הפועל זוכה לכותרות ומקרים דומים או חמורים יותר לא זוכים לתגובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
רוב הסיכויים, לדעתי, שבמידה ומתן יעלה לתקשורת ויאמר משהו כמו שהצעת בסיגנון "אבל גם שם מקללים ומשתמשים בפירוטכניקה" ו"למה לי כן ולהם לא", יצא מזה רק דבר אחד - חיזוק הרושם של בכיינות. ניסינו את זה בכדורגל, זה לא עובד. יותר מזה, אתה לא רוצה להצטייר כבכיין וזה כמובן לא ינקה אותך מהשירים שאתה שר ומהתדמית הרעה עליהם.
לראיה - מליניאק ביציע, סיפר שלאחר השידור הקודם (עם "שיפלו עליכם קסאמים") התקשרו ודיברו איתו שהם שרו קודם על טועמה, ומשם עבר מליניאק ל"נושא רגב". יצאנו בכיינים ("אבל הם קודם") ודוחים.
עכשיו, מליניאק הוא אידיוט פופוליסט, אבל הוא יחסית אובייקטיבי לגבינו, והוא מייצג נאמנה את הלך הרוח לגבינו בציבור הספורט וכנראה מחוץ לו.
בקיצור, לא נראה לי ש"מלחמה בתקשורת" תעזור. אנחנו צריכים לקבוע איפה עוברים הקווים האדומים ולעמוד מאחריהם. וכן, הם מדי פעם ישתנו, כי אף אחד לא יכול לחזות את כל הרפש שיעלה על דעת מישהו להמציא, כי אם בשבוע הבא נפגוש קבוצה שאישתו של מישהו שם נאנסה (הדוגמא האהובה בפורום) ויקום הטיפש שיקרא קריאות כאלה, אז נצטרך לשים גם שם קו ולצאת נגדו. זה לא מדרון חלקלק, זה פשוט חזרה לשפיות אחרי המדרון שהתדרדרנו בו ב10-15 שנים האחרונות.

ולגבי מתן ש"יצא עלינו" (אלוהים, ביטוי ערסוואתי, למה לא "התהפך עלינו"?) - מתן לא יצא ולא התהפך, הןא פשוט ביקש להפסיק עם הקללות האלה כי זה מפריע לו. קשה לו לשמוע את הקריאות האלו ולהישאר אדיש. הוא לא בא לחנך אף אחד, ביקש. ולהשתמש שוב ושוב בתירוץ שהמקרים האלו מנופחים על ידי הפורום והקבוצה היא טפשית. כל האירועים פורסמו בטלביזיה והגיעו לאתרי הספורט לפני סוף המשחק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 10:35 
מעניין שבמלחמה באוהדים לא מוותרים וממשיכים להילחם על צדקת הדרך ובפני התקשורת מתקפלים כדי לא להיראות בכיינים.
אם אתם מסכימים שיש בעיה בתקשורת, אז צריך למצוא דרכים יצירתיות להילחם בה. נכון שיותר קל להילחם בנו, אבל אני מבטיח לכם שכמה שלא ננסה, תמיד ימצאו איך לעשות עלינו כותרות.
ואני אמרתי שמתן, בלי קשר לאם צדק או לא, לא עשה שירות טוב להפועל ת"א וכן עשה שירות טוב לעצמו (ככה יצא, גם אם לא התכוון). אז אם התקשורת כ"כ פרגנה לו ודיברה על האומץ שלו לצאת נגד התופעה, היא בטח לא תוכל היום לשים אותו במשבצת של הבכיין, אם הוא יעלה את הנושא הזה לסדר היום. להיפך, אולי נוכל למנף את כל הסיפור הזה לטובתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
איזה אינטרס יש למתן לדבר על פרשת פנאן ?
אפילו האנשים מהם גנב שותקים כמו דגים.
גם אותי זה מרתיח שזה ירד מסדר היום.
כנראה שימון עשה עבודה טובה בהשתקת והעלמת הראיות.
לא מתפלא, הם מומחים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
מה אכפת לכם מהתקשורת ? או מאוהדים אחרים?
"אם להם מותר לקרוא לטועמה מחבל למרות שיש להם 3 שחקנים ערבים ואף אחד לא מדבר על זה אז גם אני אצעק שואה למכבי ואקלל את רגב פנאן"
אין לנו מה לעשות עם התקשורת או עם אוהדים אחרים.
תיהיו אתם בסדר עם עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 12:22 
סמל אישי של המשתמש
עידן בחייאת נו אנחנו בורחים מהנושא
בינינו אני לא מתרגש משום אלימות מילולית, אפילו לא מהקללות לרגב פנאן אבל אני שואל, למה זה טוב?
באה הקבוצה שלך, מציגה משחק מעולה, מתחילת העונה יחסית משחקת טוב ואנחנו מתעסקים עם רגב פנאן.
במקום שכולם ידברו כמה קהל אנחנו מביאים למגרשים, איך הקבוצה רצה, כמה שקט ההנהלה נותנת לקבוצה הם מתעסקים בחרא
אז נכון שהבעיה אולי היא גם בתקשורת אבל מה לעשות שכלב נשך אדם זה לא חדשות ואדם שנשך כלב זה כן? רוצים לתקן את העולם?
כדאי שנתחיל לחזור לשפיות כמו שכתבו מעליי כי קצת הרבה איבדנו אותה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
יש כאלו שאומרים "צריך הפועל תל אביב חזקה, בואו נתעסק בעצמנו נטו וזהו".
אולי הם טועים. אולי באמת לא פחות חשוב לנהל מאבק, מסע צלב נגד המכביזם. אבל גם למסע הצלב הזה צריך לבוא מעמדת עוצמה.
נכון לעכשיו ההתעקשות הזאת בנקודת החולשה הנוכחית שלנו לא לוותר בשום נקודה, לא כשזה מבריח ספונסרים ומפלג את הקהל (שואה) ולא כשזה פוגע בקבוצה (משחקים מול קבוצה בה רגב פנאן מועסק) רק מחלישים אותנו עוד יותר, ולא רק שלא תורמים למטרה, אלא אפילו מזיקים לה.
אין פה שום תועלת, שום "הצפת נושא" שום תרומה לאף אחת מהמטרות המוצהרות של מי שלא רוצה להקשיב להנהלה ולחלק גדול בקהל שמבקשים (!) להפסיק עם שירי השואה, ולא להקשיב למתן נאור כשהוא מבקש (!) לא לשיר על מוני פנאן במשחקים נגד הקבוצה של רגב.
רק דווקאיזם החותר תחת עצמו שאיבד כיוון מזמן, ומחליש את הפועל תל אביב בנקודה שבה עצם הקיום שלה כמועדון ברמות הגבוהות לאורך זמן מוטל בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 13:27 
לפי התגובות, אני מבין שאף אחד פה לא חושב שיש לנו בעיה עם התנהלות התקשורת כלפינו. מצטער, אבל ככה בחיים לא נשפר את מצבנו.
לא אמרתי שצריך להמשיך לעשות בלאגן ושרק התקשורת אשמה. צריך במקביל גם לעשות הכל כדי לרסן את עצמנו וגם להילחם בתקשורת, כי אי אפשר לחסל הרמטית את כל הקריאות הלא נעימות לאוזן. ומה שיקרה זה שאם ניתן לתקשורת להמשיך לחפש אותנו, אז נושא הקהל של הפועל לעולם לא יירד מסדר היום בקונוטציות שליליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
לפי התגובות, אני מבין שאף אחד פה לא חושב שיש לנו בעיה עם התנהלות התקשורת כלפינו. מצטער, אבל ככה בחיים לא נשפר את מצבנו.
לא אמרתי שצריך להמשיך לעשות בלאגן ושרק התקשורת אשמה. צריך במקביל גם לעשות הכל כדי לרסן את עצמנו וגם להילחם בתקשורת, כי אי אפשר לחסל הרמטית את כל הקריאות הלא נעימות לאוזן. ומה שיקרה זה שאם ניתן לתקשורת להמשיך לחפש אותנו, אז נושא הקהל של הפועל לעולם לא יירד מסדר היום בקונוטציות שליליות.

בוא קודם כל נהיה אנחנו בסדר, ככה שגם אם יחפשו לא ימצאו.
אתה תראה שברגע שכמה משחקים יעברו חלק גם יפסיקו לחפש אותנו,
וגם יעברו לחפש את האקשן במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 17:04 
dr.avi כתב:
villa crespo כתב:

כמה משחקים יעברו חלק???

אני אישית לא חושב שאני יכול לעמוד בזה... אבל אני מוכן לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
dr.avi כתב:
villa crespo כתב:

כמה משחקים יעברו חלק???

אני אישית לא חושב שאני יכול לעמוד בזה... אבל אני מוכן לנסות.

בוא נסגור על שניים בשלב ראשון? סוג של פיילוט?

שני המשחקים הקרובים... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: