תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 20:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה, אין אשכול מקומונים?
הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 11:56 
נודע לי שבידיעות תל אביב יש ריאיון מרגש עם אנתוני גודס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה, אין אשכול מקומונים?
הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
אכן ראיון מרגש...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אכן שמישהו יסרוק ויעלה

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
זה עם השפם. כתב:
אכן שמישהו יסרוק ויעלה

למה אתה תשלם על סורק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
שתוק ולך לסרוק

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
בסמרטוטון של תמנו-נוני ורפי נאה יש רק שקרים ופרופוגנדה צהובה. לא לסרוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 15:17 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 15:17 
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
גודס :HEART2:

הלוואי ונצליח להשאיר אותו בשנה הבאה. עם איך שהוא מדבר ומתנהג מאז שהוא פה, לאהבה ולחיבוק שהוא מקבל מהאוהדים יהיה משקל לא קטן בהחלטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 17:21 
kobster כתב:

הלוואי ונצליח להשאיר אותו בשנה הבאה. עם איך שהוא מדבר ומתנהג מאז שהוא פה, לאהבה ולחיבוק שהוא מקבל מהאוהדים יהיה משקל לא קטן בהחלטה הזו.

תסלח לי אבל זה בולשיט, אם הוא יקבל חוזה מספיק שמן ממכבי הוא מהר מאוד יגיד שהקהל של מכבי מספר אחד באירופה ושהוא בכלל שונא אדום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
kobster כתב:

תסלח לי אבל זה בולשיט, אם הוא יקבל חוזה מספיק שמן ממכבי הוא מהר מאוד יגיד שהקהל של מכבי מספר אחד באירופה ושהוא בכלל שונא אדום...

זה אולי ישמע לך מוזר אבל יש עוד קבוצות בעולם חוץ ממכבי.
בלי קשר שזה קצת מוגזם להגיד שהוא יקבל חוזה ממכבי ע"ס רבע עונה בארץ, הכוונה היתה יותר לקבוצות באירופה שיציעו לו שכר דומה או גבוה בקצת ממה שאנחנו יכולים להציע לו.
הוא הזכיר כמה פעמים בראיון את ההתנסויות הרעות שלו באירופה ולא בטוח שהוא ירצה לקחת עוד פעם סיכון ולהגיע למקום שהוא לא יתחבר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
ואולי, רק אולי, לא מדובר על מעבר למכבי?
אולי יש עוד קבוצות בליגות אחרות באירופה?
ואולי אחרי שהוא חווה את ישראל ותל אביב לא יבוא לו לחזור לקייב? או לעבור לעיר נידחת בספרד\תורכיה?
ואולי אחרי שהוא חווה קהל חם ותומך לא יבוא לו לעבור לקבוצה דלת קהל מהארץ או אירופה שמשלמת טיפה יותר?
אף אחד לא חושב שמדובר בשחקן בית או מישהו שהתגלה לו האיש שבסמל בחלומו, סתם שחקן טוב מאוד מארה"ב שנח וכיף לו לשחק בקבוצה מעיר מערבית, עם קהל תומך ומוסר תשלומים גבוה.

עריכה: הקדימו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2013, 18:20 
אל תבינו אותי לא נכון , אני מאוד אוהב אותו, אבל הוא בעצמו אומר שמעניינת אותו רק הקבוצה שבה הוא נמצא כרגע (ובצדק לדעתי), את מכבי נתתי כמשל, הפואנטה שלי היתה שהוא יהיה שנה הבאה איפה שישלמו לו יותר, כל מה שאתם אומרים יוכל לעזור אולי אם יציעו לו תנאים דומים למה שמציעים לו בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 11:14 
אם שנה הבאה התקציב לא יגדל, לא רק שהוא לא ישאר פה אלא כל הזרים ילכו. (ארז אמר בעצמו שאין סיכוי להשאיר את סטיט וקלי...).
הלקח מהשנה הוא שחיבים להתחיל! את הליגה עם 4 זרים ולא לתת פור לקבוצות האחרות בעניין הזה, עם כל הכבוד לישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 14:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מקווה שישוחרר לפחות שחקן ישראלי אחד בשביל לפנות תקציב לזרים, למרות החוק הרוסי.
אין שום היגיון שעם תקציב המשכורות הנמוך בליגה נחזיק סגל ישראלי כל כך רחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אני מאוד מקווה שישוחרר לפחות שחקן ישראלי אחד בשביל לפנות תקציב לזרים, למרות החוק הרוסי.

איזה ישראלי היית משחרר? היחידי שאני יכול לחשוב עליו שהוא קצת מיותר זה גל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל כתב:

את בר ומתן כמובן שלא.
גם את גל לא, כי צריך ארבעה גארדים (חוץ מזה שהוא שחקן הבית היחיד שלנו ושחרור שלו לא יהיה על הפרק אז זה לא רלוונטי).

נשארו עם יונתן, יותם ויוני ניר. עם ארבעה זרים אנחנו לא צריכים את שלושתם, וגם היה אפשר לראות את זה במשחקים שבהם היינו עם סגל מלא - יותם ויוני כמעט לא קיבלו דקות או לא קיבלו בכלל. את מי משלושתם לשחרר או להשאיר אני לא יודע לענות, כי אני לא יודע כמה כל אחד מהם מרוויח, ומה התכניות של ארז לגבי כל אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל כתב:

את בר ומתן כמובן שלא.
גם את גל לא, כי צריך ארבעה גארדים (חוץ מזה שהוא שחקן הבית היחיד שלנו ושחרור שלו לא יהיה על הפרק אז זה לא רלוונטי).

נשארו עם יונתן, יותם ויוני ניר. עם ארבעה זרים אנחנו לא צריכים את שלושתם, וגם היה אפשר לראות את זה במשחקים שבהם היינו עם סגל מלא - יותם ויוני כמעט לא קיבלו דקות או לא קיבלו בכלל. את מי משלושתם לשחרר או להשאיר אני לא יודע לענות, כי אני לא יודע כמה כל אחד מהם מרוויח, ומה התכניות של ארז לגבי כל אחד מהם.

לא בטוח שאת גל צריך להשאיר, יחסית לשחקן של 20 דקות התפוקה שלו מאוד נמוכה (3.2 במדד) ועושה יותר עבירות מדמונטז ומתן למשל שמשחקים 30+ דקות. בלא מעט משחקים הרגשתי שהוא קצת לא ברמה.
מאוד אוהב אותו, שחקן בית זה חשוב, אבל אני לא בטוח שהוא מתאים.

אם לשפוט לפי מה שנאמר באסיפה עם ארז, אני מניח שיוני ניר הוא לא מה שמפריד בנינו לבין זר. יחד עם זאת נאמר במפורש שיונתן כן. לאחרונה הוא נכנס לכושר יחסית טוב שוב, לדעתי את הסיכומים והספקולציות כדאי לעשות אחרי הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל כתב:

את בר ומתן כמובן שלא.

השאלה זה אם לא צריך, בנוסף ל4 הזרים (בהנחה שהם 2 גארדים ו2 גבוהים) מחליף ראוי לכל עמדה.
יותם לא הייתי משחרר בכל מקרה כי יש לו פטנציאל והוא אחלה מחליף למתן, אני לא חושב שאתה יכול להביא בכסף של שולדבראנד גבוה ברמתו (אלא אם אתה רוצה להביא שחקן ברמה ירודה כמחליף ראשון לגבוהים). נשאר לך את יוני ניר, שאני לא חושב שהוא נטל כלכלי, מה גם שבכל מקרה אתה צריך גבוה 4 למקרים מסוימים (פציעה, בעיית עבירות וכדומה), ככה שבכל מקרה אתה צריך שחקן לעמדה, אלא אם אתה רוצה להכניס את גדעון.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל כתב:

את בר ומתן כמובן שלא.

השאלה זה אם לא צריך, בנוסף ל4 הזרים (בהנחה שהם 2 גארדים ו2 גבוהים) מחליף ראוי לכל עמדה.
יותם לא הייתי משחרר בכל מקרה כי יש לו פטנציאל והוא אחלה מחליף למתן, אני לא חושב שאתה יכול להביא בכסף של שולדבראנד גבוה ברמתו (אלא אם אתה רוצה להביא שחקן ברמה ירודה כמחליף ראשון לגבוהים). נשאר לך את יוני ניר, שאני לא חושב שהוא נטל כלכלי, מה גם שבכל מקרה אתה צריך גבוה 4 למקרים מסוימים (פציעה, בעיית עבירות וכדומה), ככה שבכל מקרה אתה צריך שחקן לעמדה, אלא אם אתה רוצה להכניס את גדעון.

אנחנו ב-NBA או ביורוליג ולא ידעתי? בוודאי שלא צריך מחליף לכל עמדה, קבוצות בליגה עם תקציב שחקנים גבוה בהרבה משלנו בונות סגלים קצרים יותר.
הקבוצות היחידות עם סגל רחב כמו שלנו הן מכבי כמובן, וגליל שהלכו על החוק הרוסי וראו כמה זה הצליח להם. כל השאר עם 7-8 שחקנים לגיטימיים, כולל קבוצות צמרת מוצלחות כמו אילת וחיפה ובטח קבוצות בסדר גודל שלנו כמו נתניה, חולון והרצליה.
אי אפשר להחזיק גם גבוה מחליף יקר כמו שולדבראנד, גם גבוה רביעי (כמה קבוצות משחקות עם ארבעה גבוהים?), וגם עוד מחליף כמו יותם שירן, כששני האחרונים בסגל מלא לא אמורים לראות פרקט וזה באמת מה שקורה במשחקים האחרונים, כל זאת בזמן שאנחנו מגרדים אגורות לזרים בינוניים או פשוט משחקים בממוצע עם שלושה זרים במהלך העונה, שזה מה שקרה. אז יצא שהגענו לסוף העונה עם סגל מלא ומצוין ששווה מקום בצמרת הגבוהה, אבל הוא לא שווה יותר מדי מהמקום השמיני ולפני סדרה מול מכבי.

המחשבות האלה אולי מוקדמות מדי אבל לקראת העונה הבאה צריך לעשות הכל כדי להשאיר את דמונטז ואנתוני, ואם ריאלי מבחינת מיסוי אז גם את בריאן. אם באמת בונים משהו על יותם שירן (למרות שהרבה כדורסל עדיין לא רואים ממנו, מעבר לנתונים הפיזיים) אפשר לשחרר את יונתן ולהסתדר עם יוני ניר כ-5 מחליף ועם יותם כ-4 מחליף, ואם לא אז לא צריך סגל כל כך רחב עם מחליפים כמו יותם ויוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
או קי הבנתי את הראש, אבל לא נראה לך בעייתי לשחק עם יוני ניר כמחליף ראשון לגבוהים? (יותם יכול לשחק 4 בלחץ, אבל 5 הוא לא יכול).
היחידי שהגיוני לשחרר ממה שאמרת זה את יוני, אבל זה לא נראה לי מה שיעמוד בינינו לבין זר ברמה...
אלא אם משחררים את שולדבראנד וניר ובמקומם מביאים ישראלי שיהיה ברמה מספקת ויהיה יותר זול משולדבראנד, וזאת ליד יותם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
או קי הבנתי את הראש, אבל לא נראה לך בעייתי לשחק עם יוני ניר כמחליף ראשון לגבוהים? (יותם יכול לשחק 4 בלחץ, אבל 5 הוא לא יכול).
היחידי שהגיוני לשחרר ממה שאמרת זה את יוני, אבל זה לא נראה לי מה שיעמוד בינינו לבין זר ברמה...
אלא אם משחררים את שולדבראנד וניר ובמקומם מביאים ישראלי שיהיה ברמה מספקת ויהיה יותר זול משולדבראנד, וזאת ליד יותם.

הרבה פחות בעייתי מאשר לבנות את הקבוצה כמעט מחדש, ולהמר על ארבעה זרים, בתקציב נמוך כמובן, ולחכות שיתאקלמו, ולהחליף אותם במידת הצורך.
אני לא יודע אם יש מישהו שיתאים יותר מיוני ניר (שאגב היה פעם שחקן מצוין עד שנפצע לפני כמה שנים, וזה לא בלתי סביר שנראה ממנו יותר בעונה הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
עזבו את יוני ניר, מי שעומד פה על כף המאזניים זה שולדבראנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

הרבה פחות בעייתי מאשר לבנות את הקבוצה כמעט מחדש, ולהמר על ארבעה זרים, בתקציב נמוך כמובן, ולחכות שיתאקלמו, ולהחליף אותם במידת הצורך.
אני לא יודע אם יש מישהו שיתאים יותר מיוני ניר (שאגב היה פעם שחקן מצוין עד שנפצע לפני כמה שנים, וזה לא בלתי סביר שנראה ממנו יותר בעונה הבאה).

עם כל הכבוד למשמעות של זרים בליגה הישראלית הם לא הכל, וגם לישראלים יש הרבה משמעות.
ואני עדיין מאמין שחלק מהזרים אפשר להשאיר גם אם משאירים את שולדי, זרים במקום בראיין וסטיט (שאני מאמין שיקבל הצעה גבוה מאיזה קבוצה) בכל מקרה תצטרך להביא, השאלה היא לגבי קלי וגודס.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:48 
בעונה הבאה יש חוק רוסי. קבוצה צריכה שיהיו לה 5 ישראלים שיכולים לשחק דקות משמעותיות.
להפועל כרגע יש שלושה בכירים: מתן, יונתן, בר. שלושת הישראלים בנוספים הם גל, ניר ויותם. אני לא חושב שאפשר לוותר על אחד משלושת הבכירים. כלומר, אפשר, אבל זה סיכון מאוד גדול.
הדבר הראשון שצריך לנסות הוא להגדיל קצת את התקציב (כלומר בתקווה שזה אפשרי...)
אם זה לא אפשרי אז צריך ללכת על שלושה זרים איכותיים בלבד. ושהזר הגביעי (שממילא יעלה מהספסל) יהיה גארד זול, שאו שיהיה גניבה או שלא. בכל מקרה את רוב הכסף על זרים צריך להוציא על שלושה. והרביעי שיהיה זול ויעלה כמחליף.
ואני לא חושב, אגב, שיוני ניר מרוויח סכום גבוה. מעבר לזה קבוצה צריכה ארבעה גבום. אפילו בשביל רמת אימונים נאותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 14:03 
סמל אישי של המשתמש
שולדי נכון לרגע זה לא מצדיק את העלות שלו, זה די ברור. מצד שני, להישאר עם יוני ניר כמחליף ראשון-שני...
אבל לי זה נראה הימור סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 14:42 
JohnnieWalker כתב:
עזבו את יוני ניר, מי שעומד פה על כף המאזניים זה שולדבראנד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 15:25 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
בעונה הבאה יש חוק רוסי. קבוצה צריכה שיהיו לה 5 ישראלים שיכולים לשחק דקות משמעותיות.
להפועל כרגע יש שלושה בכירים: מתן, יונתן, בר. שלושת הישראלים בנוספים הם גל, ניר ויותם. אני לא חושב שאפשר לוותר על אחד משלושת הבכירים. כלומר, אפשר, אבל זה סיכון מאוד גדול.
הדבר הראשון שצריך לנסות הוא להגדיל קצת את התקציב (כלומר בתקווה שזה אפשרי...)
אם זה לא אפשרי אז צריך ללכת על שלושה זרים איכותיים בלבד. ושהזר הגביעי (שממילא יעלה מהספסל) יהיה גארד זול, שאו שיהיה גניבה או שלא. בכל מקרה את רוב הכסף על זרים צריך להוציא על שלושה. והרביעי שיהיה זול ויעלה כמחליף.
ואני לא חושב, אגב, שיוני ניר מרוויח סכום גבוה. מעבר לזה קבוצה צריכה ארבעה גבום. אפילו בשביל רמת אימונים נאותה.

אין שום משמעות לחוק הרוסי אם משחקים עם ארבעה זרים. עדיין כל זר משחק לפחות כמעט 30 דקות וזה אומר שכל אחד מהם בסטטוס של שחקן חמישייה, גם אם בזריקת ביניים אחד מהם על הספסל. אם זה אנתוני ו/או סטיט והתפשרות על עמדת הגבוה המחליף או שולדבראנד והימור על זר בכלום כסף, אין לי ספק שאני מעדיף את האפשרות הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שולדי נכון לרגע זה לא מצדיק את העלות שלו, זה די ברור. מצד שני, להישאר עם יוני ניר כמחליף ראשון-שני...
אבל לי זה נראה הימור סביר

השאלה היא לא האם שולדי מצדיק את העלות, אלא האם אתה יכול להביא שחקן ברמה מספיקה במחיר נמוך ממנו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 16:16 
סטיט עוד ילד שרק הולך ומשתפר
הוא יהיה מפלצת שנה הבאה!!!
דמונטז ועוד 4 לא צריך יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: