ביביתון.
אחי, איפה אתה? בתיכון שקל סי.ג'יי מקולום לפרוש כי היה הכדורסלן הפחות מוכשר במשפחה כיום אחיו משחק בכפר סבא, בעוד הוא אחראי לניצחון המדהים של ליהיי על דיוק עם 30 נק'
אחרי אחד מימי הפתיחה המאכזבים של טורניר המכללות בשנים האחרונות, הגיע יום שישי והזכיר לנו למה קוראים לזה "מארס המשוגע." שתי מדורגות ,15 שמעולם לא ניצחו בטורניר בעבר, שלחו הביתה את מיזורי ואת דיוק שסומנו כמועמדות לזכייה באליפות, והרסו לכולם את טופסי ה"בראקטס." עד השנה, רק בארבעה מקרים בהיסטוריה גברה מדורגת 15 על מדורגת שנייה - שלשום זה קרה פעמיים. נורפולק סטייט האלמונית הדהימה את מיזורי ,84:86 אבל זה היה רק המתאבן לסנסציה של אוניברסיטת ליהיי הקטנטנה מבית לחם, פנסילבניה, שגברה על דיוק האימתנית .70:75 אחרי שקלע 22.1 נק' למשחק ונבחר לתואר שחקן העונה בליגת הפטריוט, סי.ג'יי מקולום סומן עוד לפני המשחק כפוטנציאל ששווה לעקוב אחריו, אבל אף אחד לא חשב שהוא יישאר בטורניר ליותר 40-מ דקות. כעת, הגארד הג'וניור רחוק 40 דקות בלבד מהסוויט 16 ומהשוואות לסטפן קארי, עוד סקורר אדיר שגילה במארס שהרגל שלו מתאימה בדיוק לנעל של סינדרלה. מקולום, שגבר שלשום על אחיו הצעיר של סטפן, ,'סת סיפר ששקל לפרוש מכדורסל בתיכון: "לא הייתי בטוח שאני רוצה להמשיך בזה כי הייתי ילד נמוך שרק זורק שלשות בזמן שאח שלי עלה בחמישייה." האח, יש לציין, הוא אריק מקולום, סגן מלך הסלים של הליגה הלאומית במדי כפר סבא/כוכב יאיר. בכיתה ,'ט סי.ג'יי לא הגיע 1.60-ל מ' גם עם נעליים. מאז הוא גבה ביותר 30-מ ס"מ והפך לאחד הפרוספקטים הכי מעניינים במכללות. "הוא הרבה יותר טוב ממני היום ובעיקר בנוי בצורה נהדרת," מספר אחיו אריק, שבעצמו שקל פרישה אחרי המכללה עד שקיבל את ההצעה מברק נתניה אשתקד. "אם הוא ימשיך לשחק ככה, אנחנו מאמינים שהוא ייצא כבר לדראפט הקרוב," סיכם. מול אוסטין ריברס (בנו של דוק,( אנדרה דוקינס וסת' קארי, שאמורים להיבחר גבוה בדראפטים הבאים, הוא לא ממש התקשה. 30 הנקודות, 6 הריבאונדים 6-ו האסיסטים שרשם התגמדו לעומת המחמאה הענקית שקיבל מהמאמן המפסיד, מייק ששבסקי: "כשהוא על המגרש, כולם בקבוצה נראים טוב יותר. האסטרטגיה הכי טובה שיכולנו לנסות היתה לסבך אותו בעבירות." מקולום עצמו התרגש בסיום בעיקר מהקפיצה החדה במספר העוקבים אחריו בטוויטר. "כל הלחץ היה עליהם," הסביר הגארד ומייד צייץ: "הטלפון שלי גוסס, אגיב בהמשך." הלילה, נגד אקסביאר, שהפתיעה בעצמה את נוטר דיים ,63:67 מקולום וליהיי ינסו לעשות היסטוריה נוספת ולהיות המדורגת 15 הראשונה בסוויט .16 אם זה יקרה, הרבה מאוד סקאוטים במכללות יצטרכו לספק הסברים לבוסים שלהם. "התפקיד שלהם זה לזהות כישרונות," זעם אביו של סי.ג'יי, אריק סיניור, "אבל כנראה אין להם מושג."
_________________ חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט. لا إله מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד. נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
|