אני חייב להגיד כמה דברים על אור סלומון ואיגור נסטרנקו.
שניהם משחקים בראשון לציון ובוגרי הנוער שהוכרזו כהבטחות גדולות- במיוחר סולומון שבנבחרת הצעירה היה הסקורר המוביל והוביל את קבוצת הנוער של ראשון לציון לאליפות.
לצערי אור ואיגור אשר מקבלים הרבה מאוד הזדמנויות על ידי אפי לא מראים שום יכולת. הם מאוד אנמיים ולא נוגעים בכלל בכדור. פסיביים משהו. שניהם עם ממוצע של פחות מנקודה ומה שמאכזב זה שהם עושים את זה כשהם דווקא מקבלים איזה עשר דקות של משחק כל אחד. לא נערי פוסטר.
עמית שמחון כנראה מסתמן כהבטחה המובילה כרגע בגילאיים הצעירים. יש משחקים גדולים שלו ומסתמן כמו סמול פורוורד בעל עתיד מזהיר בליגת העל.
אין ספק שהוא זה שניצל בצורה הטובה ביותר את השינויים שקרו השנה לליגת העל.
טישמן הוא אכזבה כל כך גדולה שלי שאני אפילו לא כתבתי אותו למרות שבעבר מאוד החזקתי ממנו.
היה הבטחה ענקית בנוער. בנבחרת הצעירה היה הסקורר המוביל בעונה האחרונה של הנוער בדרג א' עם 18 נקודות בממוצע.
אחר כך עבר לשחק בקולג' בו יובש עד כלות,לפי דעתי ההחלטה הגרועה ביותר שעשה.
אחר כך חזר לקבוצת הבת של מכבי יקנעם מגידו שם עשה פחות מעשר נקודות בממוצע למשחק וכששיחקנו נגדו ראינו שהוא לא משהו כמו שציפינו ממנו.
העונה הוא עלה לליגת העל כנראה בגלל השם שלו ולא בגלל היכולת ועושה בגלבוע גליל ממוצע של 2 נקודות למשחק. לא ממש חלק מהרוטציה.
בערך אותו דבר אפשר להגיד על כרמל בוכמן. (מצטער ראיצ'ו )
ואם רם אליעספור לא מצליח אפילו בקבוצה מהולנד אז כנראה שהוא צריך לחזור לליגה הארצית ולהתבשל.
חוץ מיזה כל הכבוד הוקיץ על הפירוט המעמיק