תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול להצעות כיצד ניתן למלא קצת את הקופה
הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 20:49 
בהמשך לאסיפת חברים אמש, הגיע הזמן שאנחנו, חברי העמותה שאוהבים לכנות את עצמנו "בעלי הקבוצה", נחשוב ונוציא לפועל רעיונות יצירתיים איך למלא את הקופה בקצת כסף. אם רק נצליח לצמצם מעט את המינוס, שלא לדבר על להעמיד תקציב קטנטן להחתמה של גבוה כמו שארז היה רוצה וברור שהקבוצה צריכה.

רעיונות שחשבתי עליהם:
- לערוך ערב גאלה באולם אירועים או אפילו בהדר יוסף עם השחקנים, הצוות המקצועי וההנהלה. כניסה 200 ש"ח תרומה לעמותה.
- מנוי חצי עונתי (עם מרכיב רווח) שיכלול את משחקי הליגה שנותרו ואולי גם את המשחקים שנותרו בבלקנית והפלייאוף.
- חידוש עמדות הרשמה במשחקים בבלומפילד משולב עם הודעות לעיתונות, פרסום באתר ובאדום עולה, בפורומים ועוד.
- גיוס אוהדים מוכרים לאיסוף תרומות. אריק איינשטיין, דן ויגאל שילון, אורי בנאי, יהלי סובול, אייל קיציס , גיא זוהר, רזי ברקאי, אלי ישראלי, מיקי חיימוביץ', בן כספית, עמנואל רוזן. למצוא דרך לרתום מישהו מהאנשים ברשימה הקצרה והחסרה הזו כדי לתרום כסף.
- שת"פ עם חברת טלמסר/טלכלל ודומיה כדי לעשות "עדכוני הפועל אוסישקין" או משהו ב-SMS תמורת סכום מינימלי.

אתם מוזמנים לרשום רעיונות ולהתפרע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול להצעות כיצד ניתן למלא קצת את הקופה
הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 20:58 
למכור לטביב 50% מהכרטיס של יונתן אלפסי במיליון וחצי יורו

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 21:01 
להעסיק את ליהיא כיועצת לעניני חסכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
למכור לטביב 50% מהכרטיס של יונתן אלפסי במיליון וחצי יורו

:BOW:

ופישונט, כל הכבוד על היוזמה. אתה צודק, בעלות על קבוצה לא מסתכם רק בלשלם 300 שקל דמי חבר. בעלות על קבוצה זו גם אחריות. אחריות לחשוב, לדאוג ולפעול לטובתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 21:06 
סמל אישי של המשתמש
למצוא משקיע! אני באמת לא מבין איך מכל המליינים שאוהדים את הקבוצה (וכנראה עומדים בתור בכדורגל) אין אחד שיצמצם לנו את הפערים האלה, שבאופן יחסי הם כל כך קטנטנים ומזעריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 21:29 
YardenDe כתב:
למצוא משקיע! אני באמת לא מבין איך מכל המליינים שאוהדים את הקבוצה (וכנראה עומדים בתור בכדורגל) אין אחד שיצמצם לנו את הפערים האלה, שבאופן יחסי הם כל כך קטנטנים ומזעריים.

כי אוהדי הפועל הם קמצנים. במיוחד העשירים שבהם.

אני יודע את זה מתקופת המאבק על אוסישקין ומסתבר שזה לא השתנה.

יש אוהדים שיכולים להחזיק לנו את הקבוצה (מה שאנחנו קוראים לו "בעלי הון") אבל הם במקרה הטוב תורמים 10,000 ש"ח ובמקרה הרע קונים מנוי זהב.

כשהיו חסרים לי כמה אלפי שקלים כדי להשיג ערבות לשים בבית המשפט בתקופת אוסישקין, אותם אנשים שאלו אותי בטלפון כמה נתן מישהו אחר שהם מכירים, דאגו לא לתת יותר ממנו, כלומר לתת אלף שקל וחס וחלילה לא יותר.

עם כמה שאנחנו מתעבים את אוהדי מכבי, הם ירוצו לתת כסף ויתגאו בזה שהם ספונסרים של מכבי.

האוהדים שלנו רק יחפשו איך לא לתת, ואם כבר נתנו כמה אלפי שקלים (כשהם יכולים לתת פי עשר, עשרים או מאה בלי להרגיש את זה) הם יצפו שינהגו איתם כאילו הם מלכי העולם.

ושלא תבינו אותי לא נכון - יש כאלה שיכולים לתת אלף ויש כאלה שיכולים לתת עשר ונותנים את זה ואפילו יותר, ויש כאלה שגם לא ירצו שידעו שהם נותנים.

אבל הרוב המוחלט של אוהדינו לא כזה.

ועוד דבר - יש לנו לא פחות אוהדי מלאי כסף ממכבי. הם פשוט לא ישימו בקבוצה שבריר קטנטנן מזה.

כל מי שרואה כמה צריך לנסות ולשכנע אנשים לעשות חברות בעמותה כשהם באים לקנות כרטיס למשחק וכמה הם מתחמקים מבין על מה אני מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 21:33 
סמל אישי של המשתמש
הקמצנות הזאת משותפת למרבית הקהל.
אני עוד זוכר את גמר הגביע שבאנו להתרים בו כסף למאבק על אוסישקין, והיו אנשים שאמרו לי "מצאת דרך נהדרת לשלם על הכרטיס".

ההצעות בתחילת האשכול בכל מקרה מצויינות, ואפילו שכנראה לא יעזור לסגור תא רוב הגירעון, הן כבר יהוו התחלה טובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 23:18 
viewtopic.php?f=8&t=69734

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 23:33 
האמת שמרתיח אותי שיש אנשים שהוציאו עכשיו אלפי שקלים אל שלטי חוצות כנגד טביב, אם כל הכבוד למאבק לסילוק טביב (שאני תומך בו אז אל תתנפלו עלי).

אני מניח שרק חצי מהסכום שעולים השלטים האלה יכול להיות סכום משמעותי לעמותה, אני פונה למי שמכיר ו/או יודע מי תרם את השלטים האלה שיפנה אליהם שיעזרו קצת לעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2012, 23:41 
מילפורד כתב:
האמת שמרתיח אותי שיש אנשים שהוציאו עכשיו אלפי שקלים אל שלטי חוצות כנגד טביב, אם כל הכבוד למאבק לסילוק טביב (שאני תומך בו אז אל תתנפלו עלי).

אני מניח שרק חצי מהסכום שעולים השלטים האלה יכול להיות סכום משמעותי לעמותה, אני פונה למי שמכיר ו/או יודע מי תרם את השלטים האלה שיפנה אליהם שיעזרו קצת לעמותה.

השלטים נתרמו על ידי אוהדים משער 1.
אין מה לעשות הכדורגל מעניין אותם יותר וצריך להגיד תודה שתרמו ועזרו למאבק במקום לרצות מהם עוד כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 01:12 
לצערי מה שקורה בעמותת הכדורסל רק מרחיק אותנו שנות אור מדבר דומה בכדורגל.
קבוצת אוהדים זה דבר נפלא, אבל כולנו מבינים שצריך גם אנשים עם כיסים קצת יותר עמוקים שיתרמו בלי לבקש
תמורה מלבד היותם אוהדים. או למצוא ספונסר קצת יותר רציני שיכול להביא לנו סכומים
רציניים יותר!

דבר נוסף הוא שינוי העמדה מול עירית ת"א שמי שלא יודע לא נותנת כסף לקבוצות ספורט בעיר, רק שלנו היא גם
לא דואגת לאולם ראוי. צריך לפעול נגדם בכל הכח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

קו המחשבה לא בדיוק נכון, זה כמו שנכעס על מישהו שתרום ל"תנו לחיות לחיות" ונגיד שהוא היה צריך לתרום את זה לעניים.
האנשים שנותנים משהו להפועל, לא משנה מאיזה בחינה, הם הבעיה האחרונה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 01:57 
gigs כתב:
לצערי מה שקורה בעמותת הכדורסל רק מרחיק אותנו שנות אור מדבר דומה בכדורגל.
קבוצת אוהדים זה דבר נפלא, אבל כולנו מבינים שצריך גם אנשים עם כיסים קצת יותר עמוקים שיתרמו בלי לבקש
תמורה מלבד היותם אוהדים. או למצוא ספונסר קצת יותר רציני שיכול להביא לנו סכומים
רציניים יותר!

דבר נוסף הוא שינוי העמדה מול עירית ת"א שמי שלא יודע לא נותנת כסף לקבוצות ספורט בעיר, רק שלנו היא גם
לא דואגת לאולם ראוי. צריך לפעול נגדם בכל הכח!

אתה כל כך לא בכיוון.

בכדורסל ההכנסות מכרטיסים וספונסרים לא מכסות בד"כ את ההוצאות. כשיש הכנסות מהמנהלת, האיגוד וכו' - זה מה שמכסה את ההוצאות ומאפשר להחזיק קבוצה צנועה.

בכדורגל יש הכנסות אדירות ולא צריך שום בעל הון ותרומות בשביל לכסות גרעון בהכנסות.

ניהול של הכדורגל על ידי עמותת אוהדים הוא דבר קל מאד יחסית לכדורסל וממש לא מצריך בעל הון.

תקרא היום את הטור של מאור זכריה בזמן תל אביב.

הוא מראה איך אפילו בבני יהודה מכירה של שחקן אחד בשנה שעברה למכבי תל אביב גרמה לקבוצה לסיים את העונה ברווח של 4.5 מליון שקל. הכל מבוסס על הדוחות הכספיים של העמותה שמחזיקה את הקבוצה שגלויים לציבור אצל רשם העמותות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
אולי אם אפשר "לנייד" את דוכני ההרשמה שיש בבלומפילד, לתוך בלומפילד לפני המשחק ובמהלך ההפסקה במחצית. שיהיו נציגים בכל שער שיעברו בין האנשים, שיצרו תודעה ותזכורת שיש קבוצת אוהדים בכדורסל שרק לפני שנה הביאה 5500 אוהדים לנוקיהו.
אני חושב שאם במקום לעמוד מחוץ לשערים לפני המשחקים, להעתיק את הנציגים או לגייס עוד נציגים שיהיו בפנים ויעברו בין האנשים, יהיה הרבה יותר מורגש ונראה לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

יש אוהדים שיכולים להחזיק לנו את הקבוצה (מה שאנחנו קוראים לו "בעלי הון") אבל הם במקרה הטוב תורמים 10,000 ש"ח ובמקרה הרע קונים מנוי זהב.
.

יקירי,
קראתי את הנימוקים שהבאת ואני מאמין לכל אות שכתבת בנימוקך ולכל דוגמא שהבאת.
אני לא מסכים עם מסקנתך.

לדעתי ההבדל הוא בכך שמי שתורם למחלה מקבל מנקודת מבטו תמורה מלאה לתרומתו. זה מעמיד לו את הזיין. זה מחמם לו מאוד את הלב, זה מביא לו סיפוק אחר. המשותף הוא שזה כדאי לו.

שקלתי פעם לנצל את המערכת הפירסומית של המחלה לצרכי פרסום עיסקי שלי. דיברתי עם כמה מפרסמים אצלם. דיברתי עם דריקס שאחראי על הנושא במחלה כדי לברר מחירים ותנאים והגעתי למסקנה שלי זה לא משתלם. לכן לא פירסמתי אצלם. למה לי זה לא כדאי ? כי אני בא לנושא רק מאינטרס עיסקי. לא מחפש ערך מוסף נוסף לידו (למשל להיות חלק מהקליקה המדושנת של המחלה) . לכן לא פירסמתי.

אוהדי הפועל "העשירים הקמצנים" בדיוק כמו אוהדי המחלה. חלקם אפילו חברים זה של זה . חלקם עושים עסקים זה עם זה.
במקום לקבוע שהם קמצנים תנסה לחשוב למה הם לא משקעים את מה שאתה רוצה שהם ישקיעו ואולי תימצא פיתרון שייסיע לך ולמי שהנושא זורם בדמו להצליח במשימה הזו בעתיד. ההכללה שעשיתה לדעתי שגויה מיסודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 08:57 
מגבית
בלי להתבייש
כי אם נתבייש עכשיו נתייבש עוד מעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
טוב זה יושב לי כבר הרבה זמן על הלב.
מאז שראיתי את המאבק של הכדורגל הבנתי כמה דברים:
הכדורגל לא יגיע לשפל המדרגה שאליו הגיע הכדורסל כי האוהדים לא יאפשרו את זה.
הקמפיין הנוכחי נגד טביב מראה שאוהדי הכדורסל של הפועל הם לא יותר מ2000 אוהדים.אני לא מחשיב 2000 טרמיפסטים שהגיעו לנוקיהו.
לכן כל הפנטזיונרים שחולמים על זה שקבוצת הכדורסל תוחזק ע"י אוהדים,לנצח, חי בסרט פנטזיה מצויר של וולט דיסני.
הלוואי ולרוב האוהדים היה אכפת מהכדורסל כמו שאכפת להם מהכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:38 
אדום אופטימי כתב:
רדנקו כתב:

.

יקירי,
קראתי את הנימוקים שהבאת ואני מאמין לכל אות שכתבת בנימוקך ולכל דוגמא שהבאת.
אני לא מסכים עם מסקנתך.

לדעתי ההבדל הוא בכך שמי שתורם למחלה מקבל מנקודת מבטו תמורה מלאה לתרומתו. זה מעמיד לו את הזיין. זה מחמם לו מאוד את הלב, זה מביא לו סיפוק אחר. המשותף הוא שזה כדאי לו.

שקלתי פעם לנצל את המערכת הפירסומית של המחלה לצרכי פרסום עיסקי שלי. דיברתי עם כמה מפרסמים אצלם. דיברתי עם דריקס שאחראי על הנושא במחלה כדי לברר מחירים ותנאים והגעתי למסקנה שלי זה לא משתלם. לכן לא פירסמתי אצלם. למה לי זה לא כדאי ? כי אני בא לנושא רק מאינטרס עיסקי. לא מחפש ערך מוסף נוסף לידו (למשל להיות חלק מהקליקה המדושנת של המחלה) . לכן לא פירסמתי.

אוהדי הפועל "העשירים הקמצנים" בדיוק כמו אוהדי המחלה. חלקם אפילו חברים זה של זה . חלקם עושים עסקים זה עם זה.
במקום לקבוע שהם קמצנים תנסה לחשוב למה הם לא משקעים את מה שאתה רוצה שהם ישקיעו ואולי תימצא פיתרון שייסיע לך ולמי שהנושא זורם בדמו להצליח במשימה הזו בעתיד. ההכללה שעשיתה לדעתי שגויה מיסודה.

אופטימי - בשתי מילים - שטויות במיץ.

אני לא מדבר על ספונסרים שמפרסמים ויש להם תועלת עסקית (והרוב המוחלט של הספונסרים שלנו אינם אוהדי הפועל עד כמה שאני מבין) אלא על כאלה שלא בהכרח תהיה להם תועלת עסקית אמיתית, אבל הם גאים בזה שהם חלק מהמחלה.

ואם למי שקורא לעצמו אוהד הפועל תרומה לקבוצה לא מעמידה את הזין כמו שאתה אומר, אז אני צודק בכל מילה שאני אומר וההכללה לא שגויה בכלל.

אותם אנשים שכשפניתי אליהם הציגו את עצמם בטלפון כאוהדים גדולים, ששיחקו בהפועל ואם יכנסו למאבק יממנו עורכי דין ויפגשו עם חולדאי ויצילו את אוסישקין (ואח"כ נעלמו וסיננו את השיחות שלי בלי לתרום שקל אחד), אותם אלה שכשהסברתי להם שחסרים לי 8000 ש"ח שאני צריך להשיג תוך יומיים רצו לדעת כמה תרם ההוא וכמה ההוא ואז הסכימו לתת 1000 ש"ח למרות שהם מוציאים יותר בארוחת צהרים עסקית אחת, הם אלה שהיום מתעלמים מפניות של אנשי הקבוצה או שיקנו מנוי כבוד ב-1500 ש"ח ואח"כ יספרו בשער 2 שהם תומכים בקבוצה.

קמצנים מסריחים שאוהבים לספר כמה הם אוהדי הפועל ומה עשו כשהם שיחקו בקבוצה לפני 50 שנה, אבל להכניס את היד לכיס כדי שתהיה קבוצה הם לא יכניסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:42 
ועוד דבר - מסתבר שיש אנשים שכן חושבים שזה מועיל להם כלכלית.

מצרפלס עושים את זה.

אלטשולר שחם עושים את זה.

למה אוהדי הפועל לא עושים את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 12:42 
לא מסכים
לדעתי שתי הקבוצות צריכות להיות מנוהלות ע"י אותה עמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו יקר,
כפי שכתבתי קודם, אני מאמין לך שמה שכתבת מדוייק.
אני לא בין אלה שחושבים שכאשר אתה לובש חולצה צהובה משתנה האופי שלך וכמובן לא כאשר אתה לובש חולצה אדומה.
אופי הוא דבר מובנה. ואני לא חושב שזה קשור לקמצנות. אלא לערך שיוצא לתורם מתרומתו.

כן יש כאלה שעבורם לתרום ולספר בשער 1 או 2 שהם תרמו עושה להם את זה. זה ערך עבורם וצריך לדעת איך לגרום להם את הערך.

אם תישאר בדעתך כי אוהדי הפועל קמצנים ולכן אין טעם להשקיע בכך גם לא תיקצור משם את מה שאתה מצפה לקצור משם.

אני מבין שאתה מאוכזב ואני מבין עוד יותר את האכזבה ש "טריקת הטלפונים" היתה בתקופת משבר קשה. מבין את הרגשתך אפילו מאוד.

אבל , אם אתה רוצה להתקדם מציע שתיבדוק למה הם לא תורמים ואל תחפש את התשובה הקלה....קמצנים.
משום מה יש החושבים שעבודת ה"שנור" היא עבודה קלה ופקידי הסוגנות בחו"ל עושים עבודתם בקלות. זה קשה מאוד מאוד וחייבים לדעת איך למצוא את הדרך להצליח ולא להאחז במסכנה " קמצנים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
מאחר שדי ברור (לי לפחות) שנעשים כל המאמצים לגייס כסף
אז אם פוסלים את אופצית הקמצנים, חייבים לקבל את האופציה השניה שהיא שהמשך קיום העמותה הוא לא בר קיימא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 14:06 
דבר והיפוכו במשפט אחד
אם נעשים כל המאמצים לגייס כספים ממילא לא פוסלים את אופציית הקמצנים
וממילא מזל שהקביעה הזאת לא נכונה
כי לדעתי יש עוד הרבה מה לעשות בתחום הגיוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
לא התכוונתי שפוסלים את האופציה לפנות לקמצנים, אלא "אם פוסלים את האופציה שהסיבה לכך שאין כסף היא שאוהדי הפועל קמצנים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
או שסעיף ההוצאות גדול מדי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 14:15 
מקובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 16:37 
its-sick כתב:

ומה בדיוק הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 16:40 
אדום אופטימי כתב:
רדנקו יקר,
כפי שכתבתי קודם, אני מאמין לך שמה שכתבת מדוייק.
אני לא בין אלה שחושבים שכאשר אתה לובש חולצה צהובה משתנה האופי שלך וכמובן לא כאשר אתה לובש חולצה אדומה.
אופי הוא דבר מובנה.
ואני לא חושב שזה קשור לקמצנות. אלא לערך שיוצא לתורם מתרומתו.

כן יש כאלה שעבורם לתרום ולספר בשער 1 או 2 שהם תרמו עושה להם את זה. זה ערך עבורם וצריך לדעת איך לגרום להם את הערך.

אם תישאר בדעתך כי אוהדי הפועל קמצנים ולכן אין טעם להשקיע בכך גם לא תיקצור משם את מה שאתה מצפה לקצור משם.

אני מבין שאתה מאוכזב ואני מבין עוד יותר את האכזבה ש "טריקת הטלפונים" היתה בתקופת משבר קשה. מבין את הרגשתך אפילו מאוד.

אבל , אם אתה רוצה להתקדם מציע שתיבדוק למה הם לא תורמים ואל תחפש את התשובה הקלה....קמצנים.
משום מה יש החושבים שעבודת ה"שנור" היא עבודה קלה ופקידי הסוגנות בחו"ל עושים עבודתם בקלות. זה קשה מאוד מאוד וחייבים לדעת איך למצוא את הדרך להצליח ולא להאחז במסכנה " קמצנים".

אני מסכים בהחלט. יש סיבה לכך שאנשים אוהדים את הפועל תל אביב ולא את מכבי תל אביב. אצל רבים זה גם ענין של אופי ולא רק משהו שקיבלו בבית.

כנראה שעם הדברים הטובים (אהדת הפועל) מגיעים גם הרבה רעים.

תאמין לי שאני לא מדבר רק מנסיוני אלא מנסיונם של אנשים שניסו לגייס כסף להפועל לפני ומאלה שעושים זאת אחרי.

אוהדי הפועל לא מוכנים להשקיע בקבוצה שלהם. זו הכללה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
its-sick כתב:

ומה בדיוק הקשר?

קשור לזה:
הפועל כתב:
אז אם פוסלים את אופצית הקמצנים, חייבים לקבל את האופציה השניה שהיא ש המשך קיום העמותה הוא לא בר קיימא .

ההוצאות צריכות להיות מוגבלות על ידי ההכנסות. רק כשיש חריגות גדולות אין הצדקה לקיום העמותה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2012, 17:30 
נראה שסעיף ההוצאות העונה הסתמך על צפי הכנסות לא ראלי או שמראש נלקח בחשבון גירעון
בשני המקרים מדובר בכשל ניהולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: